Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Spotkania
> Prywatne Inicjatywy > Bo¿y Bojownicy
Stron: 1, 2, 3
Sawa
5 chêtnych smile.gif czyli w zasadzie tylu ilu sie spodziewali¶my (kogo¶ nie policzy³e¶)

kto wie moze ktos sie do³±czy jeszcze smile.gif

Ja tak¿e bym nie przesadza³ z odleg³osci± i hardkorem jak pisa³ Borg. Wysi³eku fizycznego to bêde mial w te wakacje wiêcej ni¿bym chcia³. Pozatym je¶li kto¶ nie chodzi to mo¿e sie szybko zdziwiæ swoimi mo¿liwosciami (tu przedewszystkim o sobie ;) ).

a co do alkoholu - to ja wole byæ m³odszym pomocnikiem psiarczyka ni¿ ¿o³nierzem je¶libym mia³ sie nie napiæ, po d³ugim marszu, zimnego piwa.
Gregor
Poprawka, 6 osób chêtnych smile.gif Bo moja luba równie¿ by siê pisa³a na marsz, o ile termin odpowiednio dopisze.
Czyli razem z ni±, to Borg, Rabiega, Owen, Sawa i ja... pomin±³em kogo¶ ? smile.gif
Owen
Hej
Co do spotkania 6 osób to ju¿ wg mnie naprawdê spoko, je¶li nikt siê nie wy³amie, ale reklamê imprezie nale¿y robiæ ;).
Co do Spytka i profilu, to proponujê pogadaæ o tym w innym temacie. Generalnie mi siê on wydaje takim bardziej Ruabritterem ni¿ zideologizowanym husyt± ;). Jego wojsko to te¿ raczej typowe polskie ¶rednie rycerstwo. Ale du¿o o tych wydarzeniach nie wiem, i poczytaæ napewno nie zaszkodzi. Je¶li mnie pamiêæ nie myli to imprezê ze Spytkiem w tle mogliby¶my zrobiæ w Czêstochowie ;).
Pozdrawiam
Rabiega
CYTAT(Sawa)
(kogo¶ nie policzy³e¶)

Nooo...siebie, hehe...
Cieszê siê, ¿e nikt nie nastaje na d³ug± marszrutê smile.gif
Co do alkoholu - na imprezy "integracyjne" je¼dzi siê po to, by pochlaæ i pod....yæ, przynajmniej w mojej bran¿y...
Mo¿emy ustaliæ, ¿e co¶ tam dziabniemy z leksza (jako wasz dusz stró¿ przymknê na to oko), na pochêdó¿kê za¶ mo¿e liczyæ co najwy¿ej brat Gregor.
To tak gwoli wierno¶ci historycznej rekonstruowanej formacji read.gif .

P.S. Co do Spytka, masz racjê, bracie Owenie - mus doczytaæ (sam wiem bardzo ma³o), a dyskusja to gdzie indziej.
Gregor
Hmm cisza w temacie, a czasu coraz mniej. My¶lê, ¿e jak co¶ chcemy w sprawie "pieszej" zdzia³aæ, to powinni¶my zacz±æ powoli to organizowaæ tak na powa¿niej. Tzn, dobraæ odpowiedni termin, wybraæ trasê itp, itd. Tylko na to my¶lê, ¿e przyda³y siê osobny temat zwi±zany tylko z "wypraw±"

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.