Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Igrzyska Ognia i Stali 22-23.06.2013 Warszawa
> Inne > Kalendarium 2013
Stron: 1, 2, 3
Solo
Hej,

mi³a i kochana freha ;)

1. Zosta³y rozpoczête rozmowy miêdzy PSWR a Organizatorami Igrzysk w temacie wpisowego. Zobaczymy, co z nich wyniknie.

2. Rozumiem sytuacjê Hoorna, i wielu innych zawodników, acz nie rozumiem, czemu w wypadkach, kiedy zaczyna siê od zawodników czego¶ wymagaæ, pojawia siê od razu porównywanie do czynno¶ci analnych bez lubryfikacji ;) Pozwolê sobie przypomnieæ tylko zakoñczenie Ligi Letniej w Owidzu 2012: plakaty, promocja, nagrody - i trudno¶ci, by zape³niæ czas zaplanowany na walki. Jako¶ nie przypominam sobie, by Organizator tego wydarzenia odnosi³ siê w taki sposób do osób, które uzna³y, ¿e jednak nie przyjad±, bo za daleko.

3. W ramach wpisowego wiadomo, co bêdzie. Nie jest to okryte tajemnic±, jak sugeruje Roar. Na www.historicalevents.pl stoi czarno na bia³ym: "W ramach wpisowego zawodnicy uzyskaj± zni¿ki przy zakupie wy¿ywiania wraz z mo¿liwo¶ci± wykupu normalnego posi³ku oraz unikalne gad¿ety zwi±zane z imprez±!".

Pozdrawiam,

Solo
Rafa³ Pr±dzyñski
Bo na ten przyk³ad jak ja chce wymagaæ to p³acê ??? I gwiazdorów nie potrzebuje tylko ludzi którzy zrobi± ze mn± to na co siê umawiamy???
M¶cidróg
CYTAT
Impreza tak jak w zesz³ym roku jest imprez± biletowan± i masow±.

I tak jak w zesz³ym roku je¶li jeste¶ rekonstruktorem i przyjedziesz do obozu aby siê z nami bawiæ nie bêdziesz musia³ p³aciæ za bilety.

To cytat z pierwszego postu.
Jaka jest cena biletu jednorazowego?
Je¿eli dobrze zrozumia³em to potrzebujecie jasi do zrobienia T£A.Ok.Statystów (nawet najbardziej leniwych) siê op³aca ,tak ? Tutaj cen± jest zwolnienie z kupna biletu?
M.
Damian Lakomski
Rafa³ po co ta agresja!

Ja Horna rozumiem, po ka¿dym turnieju bohurtowym muszê spêdziæ minimum kilka godzin na poprawianiu tego co mi zepsuli przeciwnicy. A czasem muszê w³o¿yc wiêksz± kasê ¿eby naprawiæ to i owo.

Je¶li masz rodzinê to mo¿esz mieæ problem bo spêdzasz wiele czasu na naprawy, treningi no i wyjazdy. I po¶wiêasz czas na te dzi±³ania zamiast na np. na remont czegos w domu lub spacer z dzieckiem. A do tego tracisz kasê, któr± pozosta³a czê¶æ rodziny z chêci± przeznaczy³aby na pe³en wózek w Tesco. Oczywi¶cie masz zajenbi......t± satysfakcje ale....

Nie wszyscy te¿ dostaj± nagrody finansowe... ja np. nigdy. No có¿ nie jestem mistrzem jak wiêkszo¶æ w RR.

Je¶li jeszcze masz ma³o kasy to 50pln na wej¶cie + dojazd jak dla mnie oko³o 50pln do Wawy to du¿a kasa.
Mnie staæ na to ale czy to jest wporz±dku? Ile warte jest latanie w blachach przez 6 godzin + 6 godzin na dojazd czyli 1,5 dniówki ciê¿kiej harówki?

Hoorn
Hegemon nic w ogóle nie odnosi³em siê do sumy wyceny promocji, jak dla mnie tylko same plusy tego i dla RR i dla waklk pe³nokontaktowych po moze wreszcie bedzie powa¿ne spojzenie na nas a nie jak na dziwaków w ¶miesznych strojach.

chodzi³o mi o to co mówi³ Ryba

"robimy, bo nam siê tak podoba", oraz " nie chcesz nie robisz". dok³adnie tak mysle i tak robie smile.gif

" porównywanie do czynno¶ci analnych bez lubryfikacji ;)" bo meskie grono sie bawi smile.gif
Rafa³ Pr±dzyñski
Hornie - w³a¶nie na tym polega Twój/Wasz niestety B£¡D.
1 - nie odnios³e¶
2 - z pewno¶ci± kto¶ powa¿ny spojrzy powa¿nie na grono mêskie które siê bawi w ten sposób, ¿e siê wypina i pochyla (bo jak to inaczej nazwaæ) rozchylaj±c co potrzeba w³asnymi rêkami. Têczowo jako¶ siê zrobi³o.

ZERO agresji ...tylko smutek i ¿al.

Dla jasno¶ci - by³em , jestem, bêdê sarkastyczny.
Hoorn
Hegemonie

o dziwo zgadzam sie w 100% z twoim punktem 2

my¶le ¿e wszyscy zdaj± sobie z tego sprawê smile.gif
Damian Lakomski
ok

Solo pisa³ ¿e trwaj± rozmowy z organizatorami w sprawie wpisowego - poczekajmy.

to jest istotne.

Artur Brzychcy
Witajcie
Nie by³o mnie kilka dni przy necie, wiêc nadrabiam.

Rozumiem Was i faktycznie nie pomy¶la³em ( bo to mój pomys³) ¿e sk³adka 50 PLN bêdzie za wysoka. Dlatego te¿ po Waszych mailach odezwa³ siê PSWR i rozmowy trwaj±.

Postaram siê Wam wyt³umaczyæ mój punkt widzenia.

Wyobra¼cie sobie ¿e na imprezê zg³asza siê 20 dru¿yn 5 osobowych. Hurra robimy dok³adny plan imprezy powiadamiamy media, widzów, sponsorów.
A na miejscu okazuje siê ¿e ekip przyjecha³o 10 i co ?
Ekipy które nie przyjecha³y mówi± sorry lub w ogóle nic nie mówi± a my musimy zbankrutowaæ bo nie spe³nili¶my warunków umów.
Taki ma³y przyk³ad hipotetycznej sytuacji.

Nie upieram siê przy sk³adce 50 PLN, ale upieram siê przy jakie¶ metodzie pewnych potwierdzeñ.

Tyle i a¿ tyle.

Pomy¶leli¶my o sk³adce bo chcieli¶my zawodników potraktowaæ jak na przyk³ad w ludzi startuj±cych w maratonach, nie wa¿ne czy kto¶ wygra³ czy nie wyje¿d¿a z niepowtarzaln± pami±tk±.

Tak czy inaczej cieszê siê bardzo ¿e rozmawiamy i szacun dla PSWR za reakcjê.

Czekam na propozycje.
Sara Lilith
Chcia³am cichutko ponowiæ czyje¶ pytanie o cenê biletów smile.gif
Artur Brzychcy
CYTAT(Sara Lilith @ 11:46 02.05.2013) *
Chcia³am cichutko ponowiæ czyje¶ pytanie o cenê biletów smile.gif

Dla doros³ych 20 pln za dzieñ
dla dzieci 10 pln za dzieñ

karnety na dwa dni

Dla doros³ych 30 pln
dla dzieci 15 pln
BoskiMisza
Pozwolê sobie wrzuciæ 3 grosze.

Na zachodzie nie jest niczym niezwyk³ym, ¿e od zaproszonych go¶ci pobiera siê kaucjê, powiedzmy 300 euro. Dopiero gdy grupa wywi±¿e siê ze swoich zobowi±zañ, nie narobi trzody i nie zdemoluje powierzonego jej terenu, wtedy otrzymuje z powrotem kasê + obiecany zwrot podró¿y czy kontrakt.

Doskonale rozumiem Artura, ¿e potrzebuje jakiego¶ potwierdzenia kto bêdzie a kto nie. Szumne deklaracje przed imprez± nie zawsze id± w parze z realn± ilo¶ci± osób, jakie pó¼niej staj± w szrankach. Dla organizatora robi siê naprawdê du¿y k³opot, je¿eli ma zaplanowane 3h walk, a ma to ogarn±æ 20-stoma osobami, bo reszta ma z³amany paznokieæ, urwa³ siê rzemyk lub pokropi³ deszcz. A na ekstremalnych igrzyskach ognia i stali g³upio by by³o robiæ 5h zabaw plebejskich dziennie, bo ekipy nie dopisa³y.

W Smoczej te¿ mamy co¶ podobnego. Np gdy chcemy jechaæ busem na imprezê, to na 2 miesi±ce przed, ka¿dy p³aci sk³adkê 100 z³. Dziêki temu, koszt transportu na tydzieñ przed nie wzro¶nie do 200 z³ gdy po³owa osób z jakiego¶ powodu zrezygnuje. Dodatkowo wp³ata kasy bardziej mobilizuje, bo jednak g³upio straciæ tyle hajsu z powodu zwyk³ego lenistwa.

Pozdrawiam
Misza

Hoorn
a ile p³aca sk³adki konni? bigsmile2.gif
Rafa³ Pr±dzyñski
W dalszym ci±gu (not bene) w jedn± stronê gorzej wchodzi (nomen omen).
BoskiMisza
Wezwany do tablicy odpowiadam bigsmile2.gif

Konni maj± podpisan± umowê, w której nasze niestawienie siê jest obwarowane kar±.
Nie ma koni - Artur ¶ciga nas na nie ma³± kasê.
Dziêki temu, wiadomo ¿e punkt zwi±zany z koñmi odbêdzie siê niezale¿nie od naszych humorów, kontuzji i pogody.

W dodatku konni, póki co, nie walcz± o potê¿ne nagrody.

Zanim podpalicie stos pod Arturem, a mnie do niego dorzucicie, to powiem z ¿ycia wziêty przyk³ad na Czersku parê lat temu.

W roku powiedzmy X odbywa siê bieg rycerski, który wszystkim siê bardzo podoba i na nastêpny rok zapisuje siê oko³o 20 zawodników. No to fajnie! Budujemy wiêkszy tor (koszt drewna i ludzkiej pracy), kupujemy lepsze nagrody (za oko³o 900 z³), przeznaczamy ponad godzinê w programie.

Przychodzi sam bieg i okazuje siê ¿e stawi³a siê jedna osoba. S³ownie jedna. Na szybko dobrali¶my dwie osoby ze Smoczej, ¿eby to wogóle siê odby³o. Punkt programu trwa³ 10 minut bo Drzewiak przed³u¿a³ komentarzem i w sumie kosztowa³o to mnie oko³o 1 800 z³ oraz masê nerwów.

Rozumiem, ¿e to jest dyskusyjna sprawa te 50 z³, ale jak mu siê wypn± zawodnicy, to on odpowiada w³asnym maj±tkiem, bo ma zobowi±zania wobec sponsorów. Kto¶ nie przyjedzie bo mu siê nie chce (choæ siê zdeklarowa³ na 100%) i skoczy na piwko, a Brzychcy skoczy na targ sprzedawaæ telewizor aby starczy³o mu na wierzycieli. szczerba.gif

Artur Brzychcy
Dobrze, jestem po rozmowach z przedstawicielami PSWR

Ustalenia s± nastêpuj±ce:

PSWR bierze na siebie odpowiedzialno¶æ i daje gwarancjê za czê¶æ ekip które bêdzie rekomendowaæ. Wkrótce PSWR poda osoby odpowiedzialne za te grupy.

Grupy te nie wp³acaj± kaucji, bierze za nie odpowiedzialno¶æ PSWR

Grupy nie rekomendowane przez PSWR wp³acaj± kaucjê, która zostanie im oddana po imprezie.

Mam nadziejê, ¿e te ustalenia zadowol± wszystkich.
Mateusz z Grójca
Chyba nie ma uczciwszego rozwi±zania jak kaucja.
Mówisz ¿e przyjedziesz? Wp³acaj kasê, bym mia³ pewno¶æ ¿e to zrobisz.

Przyjecha³e¶? Walczy³e¶?
No i okej, na pewno dostaniesz to co w³o¿y³e¶, a jak walczy³e¶ dobrze i wygra³e¶ to dostaniesz jeszcze nagrodê.

PSWR
Oficjalne stanowisko PSWR:

W najbli¿szym czasie potwierdzimy ilo¶æ dru¿yn które jeste¶my w stanie ZAPEWNIÆ na Igrzyska Ognia i Stali. Bierzemy odpowiedzialno¶æ za te ekipy, które przynajmniej 3 razy by³y na cyklu eliminacji do BN. Wyznaczone zostan± osoby odpowiedzialne za przywiezienie danej dru¿yny, tak by organizatorzy mieli bezpo¶redni kontakt i mogli spaæ spokojnie ¿e te dru¿yny przyjad±.

Jakiekolwiek komentarze dotycz±ce tego tematu nie bêd± ju¿ konieczne,

pozdrawiamy,

zespó³ PSWR
Gregor z Krakowa
a ja tak z innej baczki, bo s³ysza³em za Igrzyska bêda tak± Polsk± Bitw± Narodów, co mnie baaardzo cieszy z wielu wzglêdów a których pisac nie ma sensu

pytanie brzmi, czy spodziewacie sie juz w tym roku du¿ej frekwencji dru¿yn/osób z innych krajów poza nasz± Polsz±, a jesli tak- kto nas odwiedzi w czerwcu?

z pozdrowieniami
Heller
Czyli w sprawie sk³adek zg³aszaæ siê do dowódców. I wszystko jasne.
Solo
Alo.

Pozwolê sobie odpowiedzieæ Gregorowi:

wiêkszo¶æ zaproszonych ekip poprosi³a o czas na do po Bitwie Narodów, wtedy bêd± podejmowane decyzje co do przyje¿d¿ania na Igrzyska. Ale chêci s±, wiêc i my spodziewamy siê sporo smile.gif Ale szczegó³y za czas jaki¶ smile.gif

Pozdrawiam,

Solo
Artur Brzychcy
Na pro¶bê zawodników przesuwamy zapisy do 20 maja 2013.

Przypominam ¿e zapisy dotycz± te¿ obozowiczów i rzemie¶lników.

smile.gif

Na wszelki do³o¿ê stronê : www.historicalevents.pl
Artur Brzychcy
Po Fina³ach w Wawie do BN a przed Igrzyskami

http://www.eska.tv/program/weekend_z_janke...j_rycerski/3566
Jasiek - Wawa
Oficjalne info ze stronki PSWR!!!

IGRZYSKA OGNIA I STALI - OFICJALNE INFO:

Po rozmowach miêdzy PSWR a organizatorami Igrzysk Ognia i Stali zniesiona zosta³a w pe³ni "sk³adka / kaucja" dla walcz±cych.

Ze wzglêdu na to oraz krótki termin zg³oszeñ prosimy wszystkich o jak najszybsz± rejestracjê – link do formularza zg³oszeniowego znajduje siê na stronie http://www.iois.pl/. Przypominamy, ¿e termin zg³oszeñ up³ywa 20.05.2013.

Osoby niemaj±ce dru¿yn a chc±ce wzi±æ udzia³ w zawodach 5v5 proszone s± równie¿ o jak najszybsze zg³oszenia. W formularzu zg³oszeniowym, jako kapitana nale¿y wpisaæ Janka Radzikowskiego. Bêdzie on wzmacnia³ istniej±ce sk³ady o tych „wolnych” lub organizowa³ dodatkowe dru¿yny z nich siê sk³adaj±ce.

Dodatkowym wymogiem ze strony organizatora – uzgodnionym i zaakceptowanym przez PSWR - jest udostêpnienie logo poszczególnych dru¿yn tak aby mog³o ono zostaæ wydrukowane na flagach, które umieszczone bêd± na terenie wokó³ pola walki lub nad trybunami tak jak flagi narodowe na BN. Ka¿da dru¿yna otrzyma tak± flagê w zamian za pokrycie kosztów jej wyprodukowania. Flagi te po Igrzyskach przekazana zostan± na w³asno¶æ kapitanom dru¿yn a ich posiadanie bêdzie wymagane w czasie kolejnej serii eliminacyjnej w przysz³ym sezonie. Pe³ny koszt flag podany zostanie przez organizatora ju¿ po zamkniêciu zg³oszeñ, kiedy potwierdzona bêdzie ilo¶æ dru¿yn.

Prosimy tak¿e o przemy¶lenie tematu "oprawy muzycznej". Organizatorzy poprosili nas o dostarczenie muzyki, która bêdzie puszczana w czasie wej¶æ w pole poszczególnych dru¿yn. W tym temacie bêdziemy siê kontaktowaæ bezpo¶rednio z kapitanami.

Z pozdrowieniami,
Zespó³ PSWR
Szary Pielgrzym
CYTAT(Artur Brzychcy @ 07:07 22.04.2013) *
Proszê Pañstwa ruszy³a ju¿ strona tylko dla rekonstruktorów, zawodników i rzemie¶lników.
Strona dla widzów i dziennikarzy powinna ruszyæ za dwa tygodnie.

Zapraszamy do zapisów. Czasu nie ma za du¿o smile.gif

http://www.historicalevents.pl/

Z czystej ciekawo¶ci zagl±dno³em do regulaminu obozowego imprezy i równierz z czystej ciekawo¶ci spytam. Jak wyczyta³em nie wolno paliæ tytoniu (czytaj papierosów, cygar i cygaretek?) a tak¿e jesli siê pali w stroju historycznym nalezy to robiæ w ustronnym miejscu. A oto pytanie: Jesli odtwarza sie okres pó¼niejszy ni¿ ¶redniowiecze i posiada siê full historyczn± gliniana fajkê (zgodn± z okresem) to te¿ musi siê kryæ po k±tach jak gimnazjalista w kiblu w czasie przerwy dunno.gif

P.S. Ca³e szczê¶cie entuzja¶ci tabaki maj± woln± rêkê. Nie ma nic o wci±ganu tytoniu w regulaminie bigsmile2.gif
Artur Brzychcy
CYTAT(Szary Pielgrzym @ 13:11 18.05.2013) *
CYTAT(Artur Brzychcy @ 07:07 22.04.2013) *
Proszê Pañstwa ruszy³a ju¿ strona tylko dla rekonstruktorów, zawodników i rzemie¶lników.
Strona dla widzów i dziennikarzy powinna ruszyæ za dwa tygodnie.

Zapraszamy do zapisów. Czasu nie ma za du¿o smile.gif

http://www.historicalevents.pl/

Z czystej ciekawo¶ci zagl±dno³em do regulaminu obozowego imprezy i równierz z czystej ciekawo¶ci spytam. Jak wyczyta³em nie wolno paliæ tytoniu (czytaj papierosów, cygar i cygaretek?) a tak¿e jesli siê pali w stroju historycznym nalezy to robiæ w ustronnym miejscu. A oto pytanie: Jesli odtwarza sie okres pó¼niejszy ni¿ ¶redniowiecze i posiada siê full historyczn± gliniana fajkê (zgodn± z okresem) to te¿ musi siê kryæ po k±tach jak gimnazjalista w kiblu w czasie przerwy dunno.gif

P.S. Ca³e szczê¶cie entuzja¶ci tabaki maj± woln± rêkê. Nie ma nic o wci±ganu tytoniu w regulaminie bigsmile2.gif

Mo¿na, oczywi¶cie paliæ w ¶redniowiecznych ciuchach te¿ mo¿na byle po k±tach, czyli jak zwykle smile.gif
Robert Szatecki
CYTAT(Jasiek - Wawa @ 20:10 17.05.2013) *
Dodatkowym wymogiem ze strony organizatora jest udostêpnienie logo poszczególnych dru¿yn tak aby mog³o ono zostaæ wydrukowane na flagach, które umieszczone bêd± na terenie wokó³ pola walki lub nad trybunami tak jak flagi narodowe na BN.

Prosimy tak¿e o przemy¶lenie tematu "oprawy muzycznej". Organizatorzy poprosili nas o dostarczenie muzyki, która bêdzie puszczana w czasie wej¶æ w pole poszczególnych dru¿yn.

Z pozdrowieniami,
Zespó³ PSWR

Flagi dru¿ynowe, muzyka do wej¶æ w pole- Bardzo siê cieszê z tych pomys³ów. Mia³em nadziejê, ¿e w koñcu bêdzie turniej 5vs5 gdzie to bêdzie bezwzglêdnie wymagane od dru¿yn. Musimy siê postaraæ ¿eby nasze zmagania mia³y jak najbardziej "klimatyczn±" otoczkê.
P.S. Mam tylko nadziejê tylko, ¿e kapitanowie bêd± dobierali muzykê na powa¿nie a nie dla jaja. Pamiêtam jak "Duck Sauce - Barbra Streisand" psu³o BN-a na Ukrainie
Artur Brzychcy
Witam

Pomimo wcze¶niejszych zapowiedzi formularze ca³y czas s± otwarte, wiêc zapraszamy serdecznie.

Zapraszam równie¿ do obejrzenia spotu reklamowego

http://www.youtube.com/watch?v=SBVaiSPB7DQ
Solo
Witam,

nie mieli¶my jeszcze okazji podziêkowaæ naszym "rycerskim" sponsorom.

Pracownia Rekonstrukcji Historycznych AMICTUS uszyje stroje dla sêdziów turniejowych! Dziêkujemy!

Kokoszowa Manufaktura przygotuje nam mnóstwo szarf dla zawodników, by zawsze by³o wiadomo, która dru¿yna to kto! Oraz proporce, by oznaczyæ wyra¼nie bramki na pole! Dziêkujemy!

Pozdrawiam,

Solo
Solo
Witam,

w¶ród naszych sponsorów znajduje siê te¿ oczywi¶cie SPES Medieval Market, który uszyje nam piêkne tuniki bojowe dla postaci królów w walkach 21 na 21. Mo¿e przeciwnicy poczuj± respekt przed piêknym strojem i nie bêd± chcieli "wy¿ywaæ" siê na królu?

Bardzo dziêkujemy!

Solo
Mateusz z Grójca
z do¶wiadczenia wiadomo mi, ¿e jak masz co¶ ³adnego i nowego to dostajesz najwiêkszy wpierd.. lanie smile.gif
Artur Brzychcy
True!
Na szczê¶cie nie bêdzie za du¿o staræ 21 vs 21, wiêc mo¿e prze¿yj±
Za to jakie piêkne upominki dla ka¿dego uczestnika smile.gif
Artur Brzychcy
Hej

We¼cie ze sob± kasê i zastanówcie siê co chcecie kupiæ do rekonstrukcji. Zapowiedzia³o siê ze swoimi stoiskami ponad 50 wykonawców sprzêtu reko.
Artur Brzychcy
Mo¿e siê przydaæ
Roar
Ja mam pytanie
Jak kwestia ¿ywieniowa wygl±da ? Czy jest przewidziana jaka¶ strawa dla uczestników ?
Artur Brzychcy
Niestety nie. Zadbali¶my jednak o to aby by³o jedzenie na stanowiskach cateringowych w dostêpnych cenach dla ka¿dego. Poza tym nie daleko s± du¿e sklepy spo¿ywcze.
Artur Brzychcy
A oto co¶ z czego jeste¶my naprawdê dumni

Oto wzór badgesa jaki dostanie ka¿dy uczestnik sk³adów 21-ek

Projekt i wykonanie Pawe³ Ob³oza
Robert Szatecki
Bardzo ³adny badges mam nadziejê, ze zmotywuje ludzi do wyj¶cia w szranki i bêdzie kilka dru¿yn w tej konkurencji.
Solo
Hej,

jeszcze w temacie wyzywienia: Artur zapomnia³ powiedzieæ, ¿e na terenie obozu bêd± przygotowane ze trzy paleniska skrzyniowe do Waszego u¿ytku. Drewno te¿ oczywi¶cie bêdzie, wiêc jak kto¶ bêdzie mia³ ochotê sobie przygotowaæ ciep³y posi³em z produktów, to jak najbardziej jest to wykonalne smile.gif

Pozdrawiam,

Solo
Artur Brzychcy
Witojcie

Z ostatniej chwili.
Na miejscu imprezy bêdzie mo¿na nabyæ koszulkê z logiem Igrzysk.

Bardzo ³adne.
Marcin Waszkielis
Jakie wlasciwie s± nagrody w posczególnych konkurencjach?
Artur Brzychcy
PSWR- owe smile.gif

czyli

Pojedynki

1 miejsce - 1500 PLN
2 miejsce - 1000 PLN
3 miejsce - 750 PLN

5 vs 5

1 miejsce 2400 PLN
2 miejsce 1600 PLN
3 miejsce 800 PLN

za 21 vs 21 s± badgesy przy czym 1 miejsce czeka mi³a niespodzianka.
Bzyku
a mo¿na bêdzie kupiæ takiego badgesa? za hajs?
Solo
W tym roku nie, tylko 21. Za rok za to obiecujê wiele gad¿etów z naszym piêknym logiem smile.gif
Bzyku
Jeste¶ na mojej czarnej li¶cie!
Robert Szatecki
Cze¶æ s± gdzie¶ oficjalne regulaminy dla pojedynków i 5vs5.
Robert Szatecki
Dziêkuje:)
Robert Szatecki
Chcê siê upewniæ po przeczytaniu regulaminów, ¿e w pojedynkach zabronione s± bu³y i zabronione jest wi±zanie broni do rêki.
M³ody Jarzyn
Dziêki Wszystkim za fajn± zabawê !!
A przed organizatorami chylê czo³a za bardzo fajnie zorganizowany turniej smile.gif

ps. znalaz³em tasak (przy szrankach w niedzielê) i co¶ co mo¿na nazwaæ podwi±zkami u mnie w namiocie smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.