Witajcie
Chcia³em oficjalne podziêkowania z³o¿yæ jak ju¿ skoñczê wszystkie tematy zwi±zane z Bitw± Narodów 2012, ale poniewa¿ to bêdzie za co najmniej miesi±c wiêc odzywam siê teraz.
A wiêc od pocz±tku
Bardzo dziêkujê ch³opakom z PSWR którzy zaproponowali mnie organizatorom Bitwy Narodów na wspó³organizatora ze strony polskiej. Jest to dla mnie olbrzymie wyró¿nienie i nie zapomnê wam tego ch³opaki.
Dziêkujê Antonowi, Natalii i ca³emu Stowarzyszeniu z Ukrainy za wspó³pracê i bardzo ciê¿k± pracê za równo przed jak i w trakcie imprezy.
Gigantyczne podziêkowania za pó³roczn± ciê¿k± pracê sztabu polskiego.
Tu szczególnie podziêkowania dla Anny Aleksandrowskiej, Dariusza Pilarskiego, Piotra z Focusa, oraz Sola.
Dziêkujê Rycerzom Dobrej Opieki za masê pracy i serca w³o¿onego w organizacjê. Szczególnie Nazirowi za stronê www, pocztê i pomoc we wszystkich kwestiach wirtualnych, Oli i Czarnej za gigantyczn± pracê logistyczn± i walkê ze zg³oszeniami przez parê miesiêcy. Ca³emu RDO za pomoc na miejscu, nawet je¶li prosi³em o t± pomoc w ¶rodku nocy. Dla Dorotki za to, ¿e jak zwykle pomy¶li o wszystkim tym o czym ja zapomnê
Dla Jêdrka za wspania³e prowadzenie imprezy.
Wielkie podziêkowania i wielki szacun dla Floridy za doskona³y obóz i masê, masê pracy przy ogarnianiu ca³o¶ci od zmierzchu do ¶witu i od ¶witu do zmierzchu. Wielkie dziêki dla Zió³ko i Broku³a, bez których nawet Florida nie da³by rady.
Po trzykroæ dziêki dla Mi¶ka, obóz rzemie¶lników wygl±da³ i funkcjonowa³ rewelacyjnie i to tylko dziêki Tobie. Jeste¶ wielki!!!!!
Wielkie podziêkowania dla Krzycha Góreckiego, Gniewu oraz Smoczej za piêkny Turniej Konny.
Dziêki te¿ wszystkim wam którzy widz±c zmêczonych nas orgów, czêstowali¶cie kaw±, jedzeniem, kawa³kiem cienia. Bardzo to du¿o dla nas znaczy i pomog³o wytrwaæ po dwóch godzinach snu
A teraz kilka s³ów do Kapitana oraz ca³ej Polskiej Reprezentacji.
Ca³e zmêczenie, stresy i nerwy zwi±zane z organizacj± znika³y gdy patrzy³o siê na naszych bia³o czerwonych wojowników. Jeste¶cie najlepsi. Dla mnie i dla wielu innych jeste¶cie MISTRZAMI ¦WIATA !!!!! Jestem z Was bardzo dumny i bardzo siê cieszê, ¿e mog³em z tak bliska patrzeæ na wspania³ych polskich sportowców walcz±cych godnie i z honorem pod najpiêkniejszym sztandarem na ¶wiecie.
Bardzo Wam za to dziêkujê ch³opaki !!!
Dziêki te¿ dla sêdziów za kawa³ dobrej roboty w pe³nym s³oñcu. Byli¶cie opanowani i profesjonalni. Dziêkujê Wam.
Na koñcu dziêkujê wszystkim tym którzy nam zaufali i przyjechali na nasz± imprezê. Mam nadziejê, ¿e siê nie zawiedli¶cie.
Pozdrawiam