Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Bitwa Narodów 2012
> Prywatne Inicjatywy > Bitwa Narodów
Stron: 1, 2, 3, 4
Gregor z Krakowa
dziekujemy....

¦wietna impreza, na sa³e zagosci w kalendarzu zarównie Institorium jak i moim.
Technicznie- perfekcyjnie zorganizowana, jak ja¿dze z dekade tu i tam nie widzia³em tak dobrze technicznie przygotowanej imprezy- Brzart- idea³....

miejsce- idelane, ¶wietne i z gigantycznym potencja³em- ja chce wiêcej....
go¶cie zagramaniczni- 3/4 sympatyczni, mili i chojni:P
turysten patrzen, indianie- naprawde mi³e zaskoczenia...
Polscy reko- baaaaaardzo mi³o bylo was wszytskich zobaczyæ i ugo¶icc

s³owem- ja chce wiêcej i wiêcej. by³o ¶wietnie- DZIEKUJEMY !!!!
Krzysiek Boroñ
Co mogê powiedzieæ?
Podpisujê siê pod wszystkimi pozytywnymi komentarzami w imieniu moim i ca³ego Contubernium smile.gif
¦wietne wyniki naszych zawodników napawaj± dum±. Naprawdê wielkie gratulacje dla Marcina (Ukolov - ****) i dla wszystkich pi±tek. Jak dla mnie Polska 1 to pierwsza trójka ¶wiatowej czo³ówki.
My¶lê, ¿e Rosjanie maj± niez³y orzech do zgryzienia i ju¿ siê boj± nastêpnej edycji :D
Chcia³bym tylko nadmieniæ, jeszcze raz, nasz pitstop, który nam pomaga³, a przede wszystkim dziewczyny, które uwija³y siê wokó³ walcz±cych - co¶ niesamowitego! Dziêki!
No i Hubert - oby ¿y³ nam sto lat i prowadzi³ kolejne pokolenia do boju :D
Pozdro
Mand¿ur
Emil z Gi¿ycka
CYTAT(Krzysiek Boroñ @ 18:18 07.05.2012) *
(Ukolov - ****)

Daj jak±¶ podpowied¼, bo nie wiem jakie litery wstawiæ: Ce/Ha/U/Jot, De/U/Pe/A, Ce/Wu/E/eL.

Adsumus
Fajnie siê Was ogl±da³o.
Dziêki za pozytywne emocje icon_wink.gif

Jousting te¿ by³ niez³y.

A jak tam kontuzje? Powa¿ne czy skoñczy³o siê na strachu?
Czarna_Anka
Nie rozumiem zamieszania nad brutalno¶ci± i nie dla dzieci - mój 8 letni syn by³ ogólnie zachwycony, ale on wiedzia³ na co i po co jedzie. Od niego pewnie wiêcej jeszcze pochwa³ za ca³± imprezê organizatorzy by us³yszeli, bo odje¿d¿a³ z Fortów z ³ezk± w oku i ju¿ nie mo¿e doczekaæ siê nastêpnej edycji.

Ogólnie te¿ nale¿y siê wielki pok³on dla organizatorów, ¿e bez wiêkszych zgrzytów ud¼wignêli imprezê na tak± skalê. Nigdy siê wszystkim nie dogodzi, ale zazwyczaj najwiêcej zastrze¿eñ maj± ci co najmniej robi± - wiêc nie warto tak± krytyk± siê przejmowaæ a ewentualnie dopracowaæ drobiazgi na przysz³o¶æ.

Pochwa³a te¿ nale¿y siê ch³opakom z naszej reprezentacji - wielkie brawa i oby dalej sz³o w tym kierunku smile.gif
I tu jeszcze osobista pochwa³a dla Gacka i Adiego za obronê honoru polskich kobiet.

Mam nadziejê, ¿e to nie ostatnia BN w Polsce.
Pozdrawiam
Judyta
mimo wszystko zosta³y mi same pozytywne wspomnienia.
bardzo fajnie tañczy³o siê przy zespole który gra³ wieczorem smile.gif
Black_Lotus
Równie¿ porcja moich zdjêæ:
https://picasaweb.google.com/bonthyc/BitwaNarodow2012
Sergei
http://www.youtube.com/watch?v=MUPIb2rhxmU...mp;feature=plcp Good watching, hot poland guys )
Marcin Kiemlicz
Niez³e, a¿ go¶ciu nar¿n±³ w gacie ze szczê¶cia :-)
Gratulacje dla Marcina!

Pozdrawiam
M.
Solo
Alo.

Dziêkujê. Brzartowi, Hubiemu, ca³ej Reprezentacji, Kibicom, Wspó³sêdziom, Wspó³uczestnikom. Po prostu.
Ta impreza da³a mi wiele do my¶lenia i odczuwania, zmieni³a diametralnie spoj¿enie na kilka spraw.

Pozdrawiam,

Solo
Hub
Sergei, it was a pleasure watching your fight against Marcin, especially in slow motion - speed of your hits, accuracy, defences.. You and Marcin gave us the performance worth the final of World Championships.
thanks !
BoskiMisza
Witam,

Chcia³em serdecznie pogratulowaæ naszej reprezentacji wspania³ej postawy i ¶wietnych wyników. Wielkie brawa dla Huberta, który ogarn±³ temat i ci±gnie naszych w górê.

Gratulacje dla Marcina za V-ce mistrzostwo ¶wiata. To jest naprawdê cos!

No i oczywi¶cie wielkie brawa i gratulacje dla Artura za ogarniêcie ca³ej imprezy. To naprawdê by³o wielkie przedsiêwziêcie, a Artur i jak przypuszczam RDO - spisali siê znakomicie!!!

Gratuluje i dziêkujê za ¶wietn± zabawê.

Pozdrawiam
Misza
Laser
Przy³±czam siê do gratulacji. ¦wietna robota. Dali¶cie radê ch³opaki.

Niestety, relacjê ogl±da³em na streamie.
Artur Brzychcy
Witajcie

Chcia³em oficjalne podziêkowania z³o¿yæ jak ju¿ skoñczê wszystkie tematy zwi±zane z Bitw± Narodów 2012, ale poniewa¿ to bêdzie za co najmniej miesi±c wiêc odzywam siê teraz.

A wiêc od pocz±tku smile.gif

Bardzo dziêkujê ch³opakom z PSWR którzy zaproponowali mnie organizatorom Bitwy Narodów na wspó³organizatora ze strony polskiej. Jest to dla mnie olbrzymie wyró¿nienie i nie zapomnê wam tego ch³opaki.

Dziêkujê Antonowi, Natalii i ca³emu Stowarzyszeniu z Ukrainy za wspó³pracê i bardzo ciê¿k± pracê za równo przed jak i w trakcie imprezy.

Gigantyczne podziêkowania za pó³roczn± ciê¿k± pracê sztabu polskiego.

Tu szczególnie podziêkowania dla Anny Aleksandrowskiej, Dariusza Pilarskiego, Piotra z Focusa, oraz Sola.

Dziêkujê Rycerzom Dobrej Opieki za masê pracy i serca w³o¿onego w organizacjê. Szczególnie Nazirowi za stronê www, pocztê i pomoc we wszystkich kwestiach wirtualnych, Oli i Czarnej za gigantyczn± pracê logistyczn± i walkê ze zg³oszeniami przez parê miesiêcy. Ca³emu RDO za pomoc na miejscu, nawet je¶li prosi³em o t± pomoc w ¶rodku nocy. Dla Dorotki za to, ¿e jak zwykle pomy¶li o wszystkim tym o czym ja zapomnê smile.gif

Dla Jêdrka za wspania³e prowadzenie imprezy.

Wielkie podziêkowania i wielki szacun dla Floridy za doskona³y obóz i masê, masê pracy przy ogarnianiu ca³o¶ci od zmierzchu do ¶witu i od ¶witu do zmierzchu. Wielkie dziêki dla Zió³ko i Broku³a, bez których nawet Florida nie da³by rady.

Po trzykroæ dziêki dla Mi¶ka, obóz rzemie¶lników wygl±da³ i funkcjonowa³ rewelacyjnie i to tylko dziêki Tobie. Jeste¶ wielki!!!!!

Wielkie podziêkowania dla Krzycha Góreckiego, Gniewu oraz Smoczej za piêkny Turniej Konny.

Dziêki te¿ wszystkim wam którzy widz±c zmêczonych nas orgów, czêstowali¶cie kaw±, jedzeniem, kawa³kiem cienia. Bardzo to du¿o dla nas znaczy i pomog³o wytrwaæ po dwóch godzinach snu smile.gif

A teraz kilka s³ów do Kapitana oraz ca³ej Polskiej Reprezentacji.

Ca³e zmêczenie, stresy i nerwy zwi±zane z organizacj± znika³y gdy patrzy³o siê na naszych bia³o czerwonych wojowników. Jeste¶cie najlepsi. Dla mnie i dla wielu innych jeste¶cie MISTRZAMI ¦WIATA !!!!! Jestem z Was bardzo dumny i bardzo siê cieszê, ¿e mog³em z tak bliska patrzeæ na wspania³ych polskich sportowców walcz±cych godnie i z honorem pod najpiêkniejszym sztandarem na ¶wiecie.

Bardzo Wam za to dziêkujê ch³opaki !!!

Dziêki te¿ dla sêdziów za kawa³ dobrej roboty w pe³nym s³oñcu. Byli¶cie opanowani i profesjonalni. Dziêkujê Wam.

Na koñcu dziêkujê wszystkim tym którzy nam zaufali i przyjechali na nasz± imprezê. Mam nadziejê, ¿e siê nie zawiedli¶cie.

Pozdrawiam

Sauron
Hej,

Zapraszam do ogl±dania zdjêæ - jest to tylko czesc, wiecej chwilowo nie dalem rady obrobic smile.gif

http://gallery.ordugh.org/historyczne/BitwaNarodow2012
Jazlowiak
http://www.dobroni.pl/rekonstrukcje,wystep...truktorow,10250

wystêp zespo³u - polecam
Piotr Abdul Vihuelista
No, có¿... nawet swój urok to ma, choæ to takie ³up, ³up, ³up i ³up na bêbnach i dmuchanie w dudy wci±¿ tych samych fraz a ubiory z powie¶ci fantasy. Jednym s³owem typowy "modern medieval folk/rock". Dobre jako podk³ad do kie³basy, ogórka kiszonego i piwa.
£azarz
Salve Fratres!

Adam Urbaniak UA ofirowa³ "jakê" polskiej ekipy z Bitwy Narodów 2012 na aukcjê jao wsparcie zbiórki na operacjê Daniela http://www.facebook.com/events/404917519547219/
Wielokrotnie ju¿ dziêkowa³em za ten gest ale jeszcze raz serdeczne dziêki.

S³ynn± jakê mo¿ecie kupiæ na zasadzie lisytacji na stronie http://www.freha.pl/index.php?showtopic=25836

Pozdrawiam Grzegorz
ua
NIe UA tylko PZWR
Robert Szatecki
PSWR:)
Mighty Gacek
PeniSWR :D
£azarz
Salve Fratres!

Nie wa¿na nazwa le ludzie i czyn i za to wam jeszcze raz dziêkujê smile.gif

Pozdrawiam Grzegorz
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.