We wtorek wrzuce zdiêcia, wiêc zapraszam do ogl±dania
Akcja mysza trwa nadal!!!!!!! nieprzychylno¶æ Nataniela(któremu powiedzia³em co o tym my¶lê na priv) nie przeszkodzi nam w kontynuowaniu opowie¶ci!!!! jeszcze dzi¶ powstanie
http://www.akcjampzn.prv.pl i tam bêdzie ci±g dalszy opowie¶ci!!!
ja czekam na zdjêcia pod deathlocke@o2.pl jutro wyjazd do grod¼ca, wiêc Akcja MPZN dopiero w poniedzia³êk. jednak dziesiejsza karta pojawi siê napewno, tylko zrobiê czystkê systemu
przepraszam za totalny offtopic
PS. ju¿ jest wersja robocza Akcji MPZN
Witam!
Trochê zdj±tek z turnieju znajduje siê na naszej nowej stronce.
www.republika.pl/gladius_et_rosa
Zapraszam do przegl±dniêcia:)
w³a¶nie pracujê nad oficjaln± stron± Akcji MPZN znajdziecie j± pod adresem
http://www.akcjampzn.prv.pl[/size] je¶li chodzi o Nataniela to po d³ugiej dyskusji na gg doszed³em do wniosku, ¿e nie ma senu robiæ afery. Nataniel ma racjê, ¿e tekst ten niwiele ma wspólnego z RR. a co o tym my¶lê to tutaj siê dowiecie
He, he
MPZN rz±dzi!!!
jest czwarta karta. trochê w nocy, ale co tam. znajdziecie j± na www.akcjampzn.prv.pl dzi¶ jadê na Grodziec, wiêc nad wygl±dem strony popracujê we wtorek, we wtorek pojawi siê równesh karta pi±ta zatytu³owana szkolenie... nasrêpnego posta o Akcki MPZN nie bêdzie - temat skoñczony dla frehy!!! proszê o zrozumienie mej niezrêcznej sytuacji i odpuszczenie komentarzy. zrobiê ksiêgê go¶ci na stronce - powinna wystarczyæ. narazie zapiszcie sobie adres w ulubionych i czekajcie na ci±g dalszy.
Anielko
Mo¿e rzeczywi¶cie Kalendarium to nie miejsce na Twoj± MPZN, a mo¿e wrêcz przeciwnie. W ka¿dym razie podziwiam Twoja wytrw³o¶æ. Dziêki za pomoc na Byczynie Choæ czasem trudno was okie³znaæ byli¶cie bardzo u¿yteczni / kaptur chyba do poprawki/
Gor±ce podziêkowania dla Miko³aja i Szymona z Namys³owa oraz Roberta z Wroc³awia - bez Was wioske budowaliby¶my pewnie do dzi¶. Adzie za ciê¿k± harówê w kuchni. Leonardowi za ca³okszta³t - wszêdzie rêkê przy³o¿y³ / prawdziwy Leonardo/ Ca³emu OBRz Efendim I Ewk± na czele! Efendiemu przede wszystkim za cierpliwe wyja¶nianie przedstawicielom ludu o co w tym wszystkim chodzi ;), a Ewce.. no có¿... za tañce na uczcie. Ca³ej reszcie za ¶wietn± zabawê
Pozdrawiam
Krzysztof
PS Specjalne DZIÊKI P. Marianowi i P. Frankowi!
Czy kto¶ posiada jeszcze jakie¶ fotki?? ->> kochman@go2.pl <<-
Poza tym. Wiesz co Anielka, chyba bym zakwalifikowa³ siê do heretyków je¿eli chodzi o myszê, to ju¿ nawet niesmaczne nie jest, dobrze ¿e za pó¼no przyjecha³em. Szkoda tylko ¿e nie uda³o siê po¶piewaæ tak jak by¶my tego sobie ¿yczyli.
Pozdrawiam!
Turniej naprawde byl bardzo fajny, organizacja dobra, tylko niewiem czemu Ewa tak nammnie dziwnie patrzyla ze zloscia w oczach, moze to przez ten samochod z zimowego? Efendiemu nalezy sie po trzykroc CHWA£A!!! Dzieki za swietny tueniej. Serdecznie pozdrawiam Madzie, Gaja, B³one, Przeorysze, Adasia(proroka), Gosie, Wydera (bombe biologiczna) no i oczywiscie piekna krulewne Lucasa (jak wspomnienia z domku). Zapomial bym o Hubercie (bo 2 i 3 to 6... Drogi wspolbracie).Pozdrawiam takze czytajacego ten tekst.
CHWA£A!!!CHWA£A!!!CHWA£A!!! Byczyna Roolez
Witam!!!
Zachcia³o mi siê pojechaæ na wycieczkê z gimnazjalistami, tote¿ czasu na pisanie o Byczynie wcze¶niej nie mia³am. Jednak¿e straciæ tak± okazjê nie sposób, wiêc na koniec kilka s³ów ode mnie: Byczynê (podobnie jak wszystkie imprezy opolskie) oceniam wysoko pod wzglêdem towarzyskim:-) Bawi³am siê wspaniale, chocia¿ przyjecha³am dopiero w pi±tek i kilka atrakcji mnie ominê³o. Pozna³am kilka nowych osób, mia³am okazjê spotkaæ siê z tymi, których dawno nie widzia³am. Wytañczy³am siê za wszystkie czasy. Napi³am siê z ka¿dym. Ale przede wszystkim Byczyna jest miejscem, do którego chêtnie wracam, zawsze, kiedy tylko mam okazjê…Chcia³abym jeszcze co¶ sprostowaæ: Gaju (Bracie Mój Adoptowany przeze mnie na jednej z Twoich s³ynnych w RR imprez) ja nie pi³am z Wami do upad³ego. Po pierwsze w ogóle z Wami nie pi³am, bo kiedy Wy pili¶cie Twistery, ja siê bawi³am na biesiadzie. A na tej Waszej imprezie znalaz³am siê tylko na chwilê i to zupe³nym przypadkiem. Pamiêtam, ze Natalia poda³a mi nalewkê-to wypi³am do dna. natomiast zupe³nie nie mam pojêcia, dlaczego to zrobi³am. A po drugie- nie pi³am do upad³ego, tylko do usiad³ego (po dolaniu nalewki do ¿o³±dka wype³nionego innymi trunkami – nie upad³am, tylko usiad³am, ¿eby trochê odpocz±æ przed niezwykle mêcz±c± drog± na dó³ po schodach).
A na teraz pozdrowienia, podziêkowania i gratulacje (niekoniecznie w takiej w³a¶nie kolejno¶ci):
Dziêki wszystkim, którzy w³±czyli siê w przygotowania i organizacjê turnieju i zamiast tylko siê bawiæ, pracowali, by bawiæ mogli siê inni – szczególnie dla mojej drogiej Ady-Opolskiej Ochmistrzyni!
Dziêki Martynie, Basi i Rudemu (których sama zaprosi³am na tê imprezê i czu³am siê za nich odpowiedzialna), ze nie tylko nie przynie¶li¶cie mi wstydu, ale nawet mogê byæ z Was dumna (czy te¿ jako rzecze Martyna: jestem z Was trumna).
Dziêki wszystkim tym, którzy sam± swoj± obecno¶ci± sprawili, ¿e turniej w Byczynie by³ dla mnie udany – w tym miejscu szczególne podziêkowania dla Tomka z Opola.
Dziêki ekipie rdzennych mieszkañców Byczyny za pomoc w przygotowaniu straganu, a szczególnie mojemu przysz³emu synowi Mariuszowi, który nadzorowa³ te przygotowania (Synku, zostaniesz przeze mnie przysposobiony, ¿eby¶ mia³ bardziej zagmatwany ¿yciorys)
Podziêkowania dla Saszy, Lupusa i Ikara – za ciekaw± podró¿ powrotn±.
Gratulacje dla paparazzich – po raz pierwszy przez te wszystkie lata uda³o Wam siê zrobiæ a¿ kilka zdjêæ, na których jest moja skromna osoba!
Pozdrowienia dla ludzi, którzy zaczynali w tym samym bractwie, co ja i z którymi nadal chêtnie siê spotykam na turniejach (szczególnie dla Kasi –nie wiem, czy na Ciebie te¿ czekolada dzia³a poprawiaj±co nastrój:-).
Pozdrowienia dla mojej rodziny: synowej Ewy, syna Sedita, by³ego mê¿a Anielki.
Pozdrowienia dla Radka ze Strzelina. Pozdrowienia dla Moniki (z Krakowa?Poznania?)- mi³o by³o Ciê poznaæ, mam nadziejê, ¿e nastêpnym razem spotkamy siê w Poznaniu. A jak bêdziesz mia³a to zdjêcie z biesiady – czy mog³aby¶ mi je przes³aæ mejlem?
A na koniec (ostatni, nie znaczy gorszy) pozdrowiona dla ekipy, z któr± tym razem nie spêdzi³am ani chwili czasu, ale o których nie mogê zapomnieæ w tej litanii pozdrowieñ i podziêkowañ: dla Chor±gwi Miecza Ró¿y. Cieszê siê, ze siê dobrze bawili¶cie, ale to przecie¿ nic dziwnego, Wy siê wspaniale bawicie zawsze, wszêdzie i ze wszystkimi!!!
Co prawda przez ca³y weekend nie mia³am ani sekundy, ¿eby siê nudziæ, ale zd±¿y³am zauwa¿yæ, ¿e brakowa³o mi kilku osób, w których towarzystwie bawiê siê wspaniale, ale tym razem z ró¿nych przyczyn przyjechaæ nie mog³y. Brakowa³o mi Magdy i Kane’a – moich przyjació³, obecnie niezrzeszonych, Nataniela z Wolnej Kompanii Sieleckiej, Kasi z Bêdzina i Moczula z Chor±gwi Miecza i Ró¿y.
Bardzo siê rozpisa³am, ale jak po ka¿dym turnieju mam mnóstwo ludzi, o których nie mo¿na nie wspomnieæ, bo oni wszyscy tworz± klimat imprezy, a dla mnie (najmroczniejszego z mroków) klimat w³a¶nie jest najwa¿niejszy!!!
Koñcz±c, jeszcze raz gratulujê
Pozdrawiam:-) i do zobaczenie w nastêpnym sezonie!
RUDA
Witam!!
Dopiero dzisiaj dzielna TP zrobila mi "dobrze" i mam wtreszcie dostep do internetu(staly)
I coz ja czytam-czy to prawda ze jakis debil(debile) cos z domkiem narozrabiali?
Jezeli tak, to gdy sie dowiem kto to, to ma przechlapane i to nie tylko w OBR ale i u naszych przyjacioll.
Jezeli chodzi o sylwestra z obcokrajowcami to odbedzie sie, niestety tylko na zaproszenia dla grupy 60 osob,
poza tym przeczytam komentarze i jezeli trzeba zabiore glos. Wielkie dzieki Strasznej Gryzeldzie i jej lepszej polowie Krzysztofowi za wysilek wlozony w organizacje imprezy.
Pozdrawiam wszystkich
Efendi
Witam!!!
na Byczynie uda³o mi siê znale¼æ odpowied¼ na drêcz±c mnie od d³u¿szgo czasu pytanie: dlaczego niektóre dziewczyny w RR nie nosz± ¿adnych nakryæ g³owy, lecz uparcie powiewaj± rozpuszczonymi w³aosami do pasa? otó¿, na Byczynie próbowa³am tañczyæ w kapturku (nawet w 3 ró¿nych, nie, ¿eby jeden by³ nie dopasowany)i okaza³o siê, ¿e wszystkie spadaj± przy intensywnym ruchu. A wy¿ej wspomniane dziewczyny zajmuj± siê g³ównie tañcem - wiec mo¿e dlatego...
pozdrawiam wszystkich tañcz±cych:-)
Wreszcie jakie¶ zdjêcia z MYSZ¡!!!!!!
Trochê siê spó¼ni³am ale jutro postaram siê wrzuciæ zdiêcia. Zachêcam do ogl±dania
Kurde! z przykro¶ci±, ale spie... mi siê skaner
Przestajê obiecywaæ. Jak naprawimy to wrzucê te zdiêcia
Nawet Ja gdzie¶ na fotkach przewin±³em siê.
To cud,bo bardzo rzadko jestem na fotkach.
Skrad³a¶ mi duszê i teraz muszê jechaæ do Gdañska!!!!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.