Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Byczyna,Turniej rycerski --> 25-26.09
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2, 3, 4
Ewa z Raciborza
Zamieszczam pro¶bê Anny Byczyñskiej. Oto tre¶æ:
Bractwa zaproszone do Byczyny proszone s± do czwartku rano / 10.00 / o podanie nformacji:
1.Nazwa bractwa
2Liczba osób
3.Termin / przypuszczalna godzina/ przyjazdu
4.Planowany wyjazd.
Potrzebne jest to do zaplanowania zakwaterowania - bezwzglêdnie!
Mog± wysy³aæ dane na mój adres aniatarka@interia.pl , telefonicznie na numer szko³y 0-77-413-40-72 lub faksem na taki sam numer. Pozdrawiam Anka.
Reyki
Powiedzcie mi gdzie jest Byczyna i czy moge przyjechaæ?

Chyba sam z pokazem ogniowym.Bo zbrojki nie chce mi siê woziæ.
¯arek
Byczyna - miasto po³o¿one w województwie opolskim, powiat Kluczbork. Le¿y 60 km na pó³noc od Opola,
ok 80 km od Wroc³awia, 120km od Katowic i oko³o 200km od Poznania.

Pozdrawiam!!!
Visenna
CYTAT(Reyki)
Powiedzcie mi gdzie jest Byczyna i czy moge przyjechaæ?

Postaraj siê dojechaæ poci±giem do Kluczborka. Stamt±d masz poci±g do Byczyny.

Pozdrawiam
Visenna
Reyki
Dziêki.
Teraz chyba trafiê.
Ewa z Raciborza
Drogi Reyki bez zaproszenia nie ma co przyje¿d¿aæ. Chocia¿ lista ju¿ jest zamkniêta, zg³oszenie mo¿esz nades³aæ na mój mail, który jest podany kilka stron wcze¶niej.
Reyki
Zgloszenie poszlo na maila.
A jak nie to Zglaszam przyjazd "Reykiego z Pocztu rycerskiego rodu Oporowskich wraz z giermkiem".Przyjedziemy z Ja¶minem z Druzyny rycerskiej Boguslawa V,w pi±tek pó¼nym wieczorem.
Ewa z Raciborza
Reyki, Twój mail do mnie nie dotar³
Andrzej_N16
Jeszcze gor±ce foty z turnieju na jeszcze nowszej stronie.
Mam nadzieje ¿e dzia³a smile.gif
http://andrzejN16.w.interia.pl

Pozdrowienia
Monika
O fajno przynajmniej zobacze co mnie ominelo szczerba.gif

http://andrzejn16.w.interia.pl/zdjecia/lewa_lewa.jpg ooo moje ludki szczerba.gif szczerba.gif no procz tego Szkota :P
Zbroz³o
Nareszcie w domu, uff!!
Dziêkujê w imieniu Najemnej Kompanii Grodu Ko¼le za zaproszenie, dziêkujê za dobr± zabawê i klimat!
Chwa³a Opolskiemu Bractwu Rycerskiemu i jego chor±gwi z Byczyny, chwa³a!!! po trzykroæ chwa³a!!!
No i chwa³a wszystkim puszkarzom devil.gif , w koñcu to MY wygral¶my tê bitwê icon_wink.gif (jako trzecia strona sporu oczywi¶cie) strzelaj±c do wszystkiego co siê we wiosce rusza³o a wygl±da³o jak rycerz szczerba.gif bum.gif

Pozdrawiam!
Tiss
Dopiero co wróci³am do domu!!! Turniej by³ przedni. Du¿o dobrutkich rzeczy, du¿o fajnych znajomych itp.

Ogólnie by³o spoko tylko troche ma³o ludzi w porównaniu z poprzedni± Byczyn±.

pozdrawiam Martyna
Effa
Witajcie,

Ja tez juz wrocilam, ale w formie jestem tak kiepskiej, ze natychmiast ide spac... Zdjecia oczywiscie juz obejrzalam icon_wink.gif

CYTAT(Zbroz³o)
No i chwa³a wszystkim puszkarzom devil.gif , w koñcu to MY wygral¶my tê bitwê icon_wink.gif (jako trzecia strona sporu oczywi¶cie) strzelaj±c do wszystkiego co siê we wiosce rusza³o a wygl±da³o jak rycerz  :smile:  :bum:

Zgadzam sie w zupelnosci bigsmile2.gif

Pozdrawiam
Peter von Opperau
CYTAT(Effa)
Zgadzam sie w zupelnosci  :grin:  

Pozdrawiam

a ja siê nie zgadzam, i tak wiadomo, ¿e bitwê wygra³a Chor±giew Kuchenna, a¿ mi siê r±czka od patelni urwa³a od bicia po dzwonach bum.gif

a ogólnie to dziêki Effendiemu i ca³emu OBRowi za dobr± zabawê i super klimat, do zaklinania pogody musieli¶cie u¿yæ jakie¶ super-wied¼my (wg. TV mia³o padaæ ca³y weekend) i to pewnie j± chcia³a przej±æ konkurencja podczas bitwy smile.gif

jeden z lepszych tekstów na turnieju: idê przez park w houppelande, na g³ówce chaperon, zmierzam weso³o do szkó³ki zdj±æ to z siebie bo s³oneczko wysz³o i zrobi³o mi siê gor±co i w momencie mijania grupki dziewczyn z pewnego Bractwa (nie powiem jakiego, dodam tylko, ¿e zamki b³yskawiczne by³o widaæ) us³ysza³em zza pleców pe³en pogardy tekst: "Hmm..... DATOWANY...." devil.gif bigsmile2.gif bum.gif w tym momencie umar³em...

dobra, jeszcze tylko tradycyjny koncert ¿yczeñ:
a wiêc: pozdrowionka dla Lupusa i ekipy, Huberta, Reykiego (nocne Polaków rozmowy), Rudej, Siwego (56kg ¿ywej agresji), Kruszyny i oczywi¶cie ca³ej Chor±gwii Kuchennej smile.gif
do zobaczenia na Grod¼cu!
Reyki
Dziêki za pozdrowienia.
Co moge napisaæ o turnieju?No có¿ by³o ¶wietnie chod¼ nie by³o zg³oszeñ do prowadzonego przeze mnie indywidualnego turnieju bojowego(zg³osi³o sie tylko 2 rycerzy).
Poza tym by³o naprawdê super.Zw³aszcza jak to powiedzia³ Peter von Opperau,nocne Polaków rozmowy i nocny warsztat walki systemem ARMA na 2 piêtrze.
No i oczywi¶cie misja "cytrynowy domek".

I powiem wam,¿e to byl naprawdê udany turniej.Kupilem skówki do dubletu(nareszcie nie bêdê mroczny) i piêkn± malutk± hakowniczkê.

A teraz pozdrowionka:
Pozdrawiam ekipê z Kasztelanii Bêdziñskiej,Miecz i Ró¿ê(zwlaszcza Przeoryszê),OBR,Siwego,Kruszynê,Kamilusa,Kopernika,Anielkê,Palkê i Radka z Opola(super pokaz zrobili¶my chlopaki!!).

Przepraszam wszystkich o których zapomnialem.
Anielka
Impreza udana. wiêcej pisa³ nie bêdê - postaram siê za to opisaæ "Akcjê MZNP", która odby³a siê w rodzinnym gronie devil.gif pozdrawiam wszystkich zainteresowanych a szczegulnie nowych cz³onków rodziny (siostrê to wogule ¶ciskam). chwa³a bractwu siwego samojeden bum.gif za zwyciêstwo. bracie 56&65+reszta rodziny.... i niech kto¶ mi powie, ¿e z rodzin± najlepij na zdjêciu....
---
teraz 3x OFFTOPIC:
---
1. czy wiecie dlaczego jeste¶my z siwym braæmi???
to proste!! 56 kilo ¿ywej agresji i 65 kilo matwego seksapilu....
2. popatrzcie na datê i godzinê.. w³a¶nie skoñczyli¶my z Hubertem sprz±taæ szko³ê(bia³orusini wyjechali oprzed 5:00AM) i postanowili¶my za³o¿yæ internetowego bloga turniejowego ;P niebawem podamy adres....
---
a teraz zabieramy siê za tworzenie 1 z 23 kart naszego 2 tomowgo, 3 rozdzia³owego opowiadania o przygodach myszy pod tytu³em "Akcja MZNP". rano umie¶cimy go tutaj
PS: i wszystko jasne mieciu, ruzio i pozosta³a 32 zainteresowanych icon_cool.gif
swinka.gif nadzur.gif tracker.gif balwan.gif czyli bij ¶winiê i b³ogos³aw ba³wana
Reyki
2 i 3 daje 6 a 6 bylo...
Ehhh nie moge siê doczekaæ kolejnego spotkania z Wami ludziska.
white_mouse
Ludziska! Chce wam podziekowac za swietny klimat! Bylo naprawde swietnie!

Szczegolne pozdrowienia dla: Rudej, Kuraka i jego brata, Palki, Anielki, Siwego i wszystkich ktorych nie wymienilem! I na koniec specjalne podziekowanie dla organizatorow, w tym dla Ewy i Efendiego! Chwala OBR!

Pozdrawiam

Radek ze Strzelina
lewa
Anielka je¶li o mnie mówisz to dziêkujê i równie¿ ¶ciskam Ciê mocno, Hubert Ciebie te¿ nie pominê-braciszku icon_wink.gif Turniej by³ ca³kiem sympatyczny, ale wiadomo, ¿e niedoci±gniêcia zawsze siê znajd±. W przysz³ym roku, w maju musimy siê jeszcze bardziej postaraæ. Bêdziemy wyprówaæ z siebie flaki bum.gif a do butelki tym razem konia wrzucimy-jak hardcore to hardcore-no nie Anielka. Pozdrawiam wszystkich, szczególnie nowo poznanych, a du¿o ich tym razem by³o. Saszko Ty i Twój zakon jeste¶cie genialni-chwa³a Wam. Hubert-recepcja by³a git szczerba.gif
Moni¶
niech ¿yje SS king.gif i jego Agresorzy!
icon_wink.gif

z niecierpliwoscia czekam na historie zycia (po zyciu) myszki...
¯arek
Taa i po turnieju.
Na temat organizacji siê wypowiadaæ rzecz jasna nie bêde (w koncu nie wypada), ale za to ludzie byli¶cie naprawde swietni (W koncu to ludzie tworza atmosferê turnieju).
Pozdrawiam wszystkich starych, oraz nowych znajomych!!!

Co do myszy, to jak ja ostatnio widzia³em mia³a siê ca³kiem dobrze, zreszt± Anielka nie da jej krzywdy zrobiæ,
a jakby co to opiekê medyczn± w postaci Tomka z Opola te¿ ma zapewnion±. Mysza musi byæ zreszta w dobrym stanie, bo na nastêpnym turnieju znów MZNP.
Odd
Heh co ja mam powiedziec? =]
Ten turniej by³ dla mnei naprawde wspania³y =P
nigdy nieprzypuszcza³em ,¿e bêde siê tak dobrze bawiæ ,chcia³ bym pochwaliæ te¿ organizatorów za wszysko =] POZDROWIENIA I CHWA£A!

JAK WYSOKO ¦WIECI S£OÑCE...? =]
lewa
Mysz-wyci±gniêta z butelki i teraz jest "mysz na gazie", chocia¿ nie wiem, czy dalej tam siedzi, hmm-Anielka co powiesz na ten temat? bum.gif
forsaken
hello
Turniej moim zdaniem udany ;).. zabawa byla przednia :] szczegolnie na uczcie, ja bawilem sie wysmienicie, dzieki ;)... pozdrawiam wszystkich, ktorzy na turniej przyjechali i sie dobrze bawili
fotki znajduja sie na stronce http://members.lycos.co.uk/zoltiii/Byczyna2004/
czekam juz na nastepna Byczyne ;)
Paul Shwarzhelm von Klett
Chwa³a Liczbie 23!

Co tu du¿o mówiæ - turniej bardzo udany, bawi³em siê ¶wietnie, z reszt± tak jak i moi ludzie, a to w³a¶nie dziêki wszystkim tym, którzy tworzyli wspania³y klimat, organizacja tez udana, ca³a sobota bardzo intensywna, No a bitwa by³a przednia! Naprawde wysz³a prawdziwa inscenizacja:) A wioskê oczywi¶cie obroni³a Chor±giew Kuchenna pod moim skromnym dowództwem pat.gif , daj±c niez³y wycisk wszelkiej ma¶ci wcze¶niakom smile.gif By³o nas dwa razy po trzykroæ wiêcej ni¿ przeciwników, a mêstwem ich sze¶ciokrotnie przewy¿szali¶my (wierni wiedzi± o co chodzi smile.gif ) Zaiste pob³ogos³awi³a nas liczba 23!
Uczta i msza twisterowa zaiste przednie by³y pijacy.gif , i nikt nawet nie rozmawia³ z bachusem tracker.gif . Co prawda prze¿yli¶my Atak Wielkiego L&M32, ale pokonalismy go:)

Wielkie podziêkowania dla Organizatorów, Ca³ej Chor±gwii Byczyñskiej i dla OBRu za ¶wietn± imprezke, Lupusowi i Hubertowi za przewspania³e twisterowanie i za nieustajacy dwudziesty trzeci humor, Gryzeldzie, Ewie, Efendiemu,Reykiemu, Rudej za tankowanie do upad³ego, Saszkowi za nocne rozmowy o techniawce:) i dla wszystkich z którymi siê bawi³em i pi³em, by³o ¶wietnie, wiecej takich imprez!

Tako rzecze Dwudziesty Trzeci Arcybiskup smile.gifsmile.gifsmile.gif
Gudrun
Chwa³a!
Turniej naprawdê udany, pogoda dopisywa³a, mi³e zakoñczenie sezonu. Suuuper zabawa! Ja chcê jeszcze smile.gif

Pozdrowienia dla wszystkich tam obecnych i te¿ nie, dla Saszka, ch³opców z mojego bractwa za niedanie mi pospaæ i wielkie dziêkujê dla Odda za w miarê normaln± minê przy konsumpcji mojego ciastka :D

W niedzielê w ³azience przy sali znalaz³am ma³a sakieweczkê ( h= 9,5 cm ;] ) z pier¶cionkami, w³a¶ciciel (je¶li chce odzyskaæ zgibê) niech skontaktuje siê ze mn± przez maila ( gudrun@vp.pl )
Hubert
Bardzo fajnie, ¿e mówicie tak mi³o o tym turnieju! Mi te¿ siê baaardzo podoba³o.
Teraz kilka spraw:
2. Misja "MPZN(mysz pije z nami)" byla ciekawa (co prawda najlepsze motywy dopiero jak wiekszosc pojechala-zalujcie ale napewno bedzie to opisane w blogu Anielki devil.gif )
3. Mysza pije z nami ju¿ zawsze- z Anielk± zrobili¶my jej pomnikj, na nastepnej Byczynie ma wróciæ z misji na ty³ach wroga, a prowiant dostarczony jej starczy na pewno smile.gif
6. 23- i wszystko jasne 32-to nie jest dobre
Dziekuje wszystkim za genialne imprezy- co noc to byl ktos inny ale zawszew rownie fajnie!
Specjalne podziekowania dla: Chor±gwi Miecia i Ruzi (bardzo specyficzne dla Miecia i Ruzi:D ), Lupusa, Bêdzina, Kruszyny, oczywi¶cie Opola, Namys³owa, Saszki ( za to ¿e próbowa³ mnie budziæ smile.gif ), oczywi¶cie dal mojej wspania³ej RODZINY i ca³ej reszty ludzi. Je¶li kogo¶ pomin±³em- przepraszam
CYTAT
Hubert Ciebie te¿ nie pominê-braciszku
Lewa zobaczymy w ¶rode na Bractwie- jaik to powiedzia³ Anielka: Kazirodztwo- zabawa dla ca³ej rodziny bigsmile2.gif
Gaju, jeszcze jedno- twister internacional- prze¿yjesz to na nastêpnej Byczynie bigsmile2.gif

Pozdrawiam!!

PS. Acha: jeszcze wielki dziêki za baaardzo g³upie rzeczy robione z niedzieli na poniedzialek- dziewczyny z Bia³orusi + braciszek Anielka, 2 haki, proch, petardy i pe³no dziwnych pomys³ów w g³owach- Taaaka impreza, zostaje do czwartku smile.gif
Anielka
a do butelki tym razem konia wrzucimy-jak hardcore to hardcore-no nie Anielka.
konia ... hmmm my¶la³em o morsie bum.gif tak mówi³em o Tobie Enima....
----
w³a¶nie wróci³em - jureo pierwsza z 23 kart naszego 2 tomowgo, 3 rozdzia³owego opowiadania o przygodach myszy pod tytu³em "Akcja MZNP". dzi¶ nie daam rady shocked.gif
totalne-zero
no wiêc: co do "cytrynowego domku" - by³o to bardzo chamskie zagranie. Mo¿e nie zauwa¿yli¶cie, ale jest to nowy dom, w którego "wykonanie" JEGO W£A¦CIECIELE (tak, nie znacie ich - nie mo¿ecie ich oceniaæ) wiele w³o¿yli (nie mam na my¶li tylko finansów) I NIE MACIE PRAWA TEGO NISZCZYÆ!!! Widzia³am czym TYM RAZEM ich obrzucili¶cie, MACIE SZCZʦCIE, ¯E NIC SIÊ NIE STA£O!!! Tak, to jest odpowiednie dla wieku niektórych z was, zapewne, nie wiem na pewno, NA SZCZʦCIE nie zd±¿y³am was poznaæ... No, to by by³o na tyle.
no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif
p.s. w porównaniu do majowego - ten festyn (mia³ byæ turniejem) by³ dnem. Nie dziwcie sie podej¶ciem tutejszej ludno¶ci do "rycerstwa" (uhm, te typowo rycerskie ideologie no.gif ). Po tym i jeszcze paru innych wybrykach...............................
Ewa z Raciborza
Kilka s³ów ode mnie. Impreza by³a jed± z bardziej udanych w tym sezonie. Bitwa by³a ma³o dynamiczna, ale za to biesiada rewelacyjna (za co dziêkujê Marcinowi i Michowi Kiemliczom, Robertowi i Tarkom). Z racji tego, ¿e moim zajêciem jest zajmowanie siê biurokracj± w bractwie, mam kilka uwag, które mog± siê komu¶ podobaæ lub nie. Tu uwaga dla niektórych dowódców, którzy mieli w ass.gif to, co napisali¶my w zaproszeniu i regulaminie. Impreza by³a datowana i kierowana do osób, które prezentuj± co¶ swoim strojem (i nie tylko strojem). Nabrali¶my ju¿ pewnego do¶wiadczenia w tym sezonie jako organizatorzy i wiemy kogo zapraszaæ w przysz³ym, a kogo nie. W przysz³ym roku najprawdopodobniej spotkamy siê w okrojonym sk³adzie, chyba, ¿e co niektórzy pofatyguj± siê w zimie i sprawi± sobie co¶ wiêcej ni¿ brudna, porwana koszula lub owijki ze sztucznej kapy swojej wersalki. Druga uwaga - na nasze imprezy maj± przyje¿d¿aæ ci, którzy otrzymaj± zaproszenie, a nie ci, którzy sami zadecyduj±, ¿e zwal± siê na g³owê Opolskiego Bractwu Rycerskiemu, bo nikt nie zauwa¿y. Problem w tym ,¿e takich osób jest ca³a masa, a potem okazuje siê, ¿e brakuje miejsca przy sto³ach dla naszych przyjació³. Jeszcze nikomu nie odmówili¶my przyjazdu, dlatego te¿ przed imprez± nale¿y siê zg³aszaæ,a nie planowaæ przyjazd ze wszystkimi dooko³a, nie uzgadniaj±c tego z nami.
MoN
Tyle tu pozytywnych emocji, a¿ siê ³ezka w oku krêci... icon_wink.gif Na rycerzowaniu i turniejowaniu siê ma³o znam, ale je¶li chodzi o atmosferê, mogê stwierdziæ niezbicie po (juz podwójnym) do¶wiadczeniu empirycznym: na imprezach OBR mucha nie siada!!! yes.gif icon_mrgreen.gif Kocham Byczynê smile.gif i moj± rodzinkê byczyñsko-¶l±sko-wszelk± heart.gif (Nie ma to jak liczne i zawi³e pokrewieñstwo... hihihi bigsmile2.gif )
Buziaki dla braciszków, mamy, taty, kuzynów, ciotek tudzie¿ swoich w³asnych pradziadków! crazy.gif Szczególnie dla mojego synka starszego Mariusza i pierworodnego Tomka – bêdzie mi Was brakowaæ do nastêpnego maja... chlip!! icon_cry.gif
A zdjêcia rodzinne bêd± w tym tygodniu... tylko myszy na nich brak! icon_wink.gif

PS: Mehol rulez!!! king.gif blinkie.gif szczerba.gif
PS2: Koni, Moni¶, P³azik – skontaktujcie siê! smile.gif Dance RiveReel, Dance... devil.gif
Reyki
Chcialem tak¿e podziêkowaæ Ewie z Raciborza za przyjêcie Mnie i "mojej grupki" z Chor±gwi.
Przepraszam za klopot ze zgloszeniem ale wyslalem kilka maili(i jak widaæ zlo¶liwo¶æ rzeczy martwych).

Podziêkowania dla Ja¶mina,bez którego nie dojechaliby¶my na ten (i tu znów podkre¶lê)¶wietny turniej.

Mam nadziejê ¿e kto¶ robil fotki podczas naszego pokazu z ogniem.
Chyba byl udany choæ w tym skladzie machali¶my po raz pierwszy(Ja,Radko,Palka i cale grono "smoków").
lewa
Anielka, dziêkujê za szczero¶æ szczerba.gif na Ciebie tez co¶ znajdê ass.gif Tak, turniej by³ wspania³y-oby tak dalej. Dziêkuje w imieniu ca³ej Byczyñskiej Chor±gwi za podziêkowania i takie tam bum.gif jeszcze raz pozdrawiam wszystkich icon_cool.gif
Justyna-Scarlet
Turniej by³ ¶wietny, nie mo¿na siê by³o nudziæ. Organizacja i ludzie jak zwykle wspaniali. Mam nadzieje,¿e spotkamy siê na zimowym Opolu. Pozdrowienia dla wszystkich,zarówno tych,których znam i tych, których poznam w przysz³o¶ci. smile.gif[color=violet][/color]
lewa
Totalne zero-je¶li mo¿esz napisz mi na prv maila-bêdê wdziêczna
Anielka
CYTAT(Enima)
Mysz-wyci±gniêta z butelki i teraz jest "mysz na gazie", chocia¿ nie wiem, czy dalej tam siedzi, hmm-Anielka co powiesz na ten temat? bum.gif
poczytaj nasz± opowie¶æ pt. Akcja MPZN czê¶æ pierwsz± w³a¶nie zamieszczam read.gif a co do szukania czego¶ na mnie..... daj spokój.. priv i po sprawie
Totalne Zero ja równiesh bym prosi³ o priva. masz zgo³a odmienn± opiniê od ogu³u. wolno Ci, jestem bardzo zainteresowany sk±d tyle krytyki z twych ust przez palce trafi³o tutaj na temat naszego turnieju.ja nie wiem dunno.gif cz³owiek siê stara, robi wszystko na tip top, a potem takie s³owa.... ³ezka siê w oku krêci. napisz dlaczego i tyle. z góry dziêki

a oto lokalizacja opowiadania Akcja MPZN
lewa
Anielka, no co Ty na ¿artach siê nie znasz szczerba.gif a opowie¶æ poczytam z chêci± read.gif
Hubert
Powie¶æ o MYszy Byczyñskiej, jest w 100% autentyczna!!! Polecam- pierwszy rozdzia³ jest genialny, zagl±dajcie na: http://www.freha.pl/index.php?showtopic=5336 - pe³na i prawdziwa historia myszy
lewa
Anielka, s± niedoci±gniêcia i pomy³ki co do osób-popraw je bum.gif
Tiss
Musia³o byæ fajnie z t± mysz±... , szkoda ¿e mnie przy tym nie by³o, ale o ile sobie przypominam robi³am wtedy co¶ nie mniej interesuj±cego ( pijacy.gif ) a wiêc te¿ siê nie nudzi³am. Zdjêcia z Byczynki u mnie ju¿ wywo³ane postaram siê je jako¶ tu wrzuciæ (kiedy¶).

Pozdro dla wszystkich z którymi siê bawi³am ( sorki ¿e nie wymienie ale by³o tego duuu¿o)
Moni¶
REYKI -> Kuñ ma kie¶ zdjêcia, jak tylko bêd± (o ile wysz³y; miejmy nadziejê) jako¶ wrzuce
MON -> rzuæ zdjêciami na emila jak mo¿esz, oki? i dowiedz siê o te filmy, co?

pozdrówka icon_mrgreen.gif
Koni
Moni¶ nie podniecaj siê tak moimi zdjêciami, ich jest tylko kilka a i tak nie wiem czy wysz³y.
MoN- odezwê siê jak tylko Moni¶ wy¶le mi Twój nr GG smile.gif

Oficjalnie przy³±czam siê do opinii wiêkszo¶ci ¿e by³o super smile.gif . Nawet pogoda by³a nam przychylna smile.gif . Có¿ wiêcej mogê powiedzieæ (dobrze ¿e wogóle mogê co¶ mówiæ, na turnieju by³ z tym pewien problem)... Zbyt wiele rzeczy wbi³o mi siê w pamiêæ ¿eby je tu spisywaæ wiêc po prostu dziêkujê organizatorom, którzy spisali siê na medal i to g³ównie dziêki nim impreza by³a jaka by³a smile.gif . No i pozdrowienia dla wied¼my smile.gif (jestem pe³na podziwu ¿e tak d³ugo by³a w stanie wyrzucaæ z siebie potoki szatañskiego jêzyka smile.gif i jeszcze pluæ na swoich oprawców tongue.gif ).

I pamiêtajcie- agresja siedzi w was g³êboko! (u¶ciski dla Siwego smile.gif )
Aketon
Turniej wyjatkowo podobal mi sie, byl to jeden z lepszych na jakich bylem w tym sezonie.Jak zawsze Efendi, Ewa i OBR nie zawiedli, zabawa byla przednia, jedyna rzecza ktora mnie zawiodla, to brak zapowiedzi rozpoczynajacego sie indywidualnego turnieju luczniczego, z tego powodu nie uczestniczylem w tej konkurencji.Na biegu rycerskim oczywiscie grodno bylo najlepsze(wtajemniczeni wiedza o co chodzi smile.gif ), a podczas bitwy choragiew kuchenna jeszcze raz dowiodla swojej walecznosci i wysokiej wartosci bojowej szczerba.gif Pozdrowienia dla wszystkich.

Male pytanko: Jak ma na imie ta Pani w niebieskim? http://members.lycos.co.uk/zoltiii/Byczyna...04/IMG_1574.JPG
KRZYS
CYTAT(totalne-zero)
no wiêc: co do "cytrynowego domku" - by³o to bardzo chamskie zagranie. Mo¿e nie zauwa¿yli¶cie, ale jest to nowy dom, w którego "wykonanie" JEGO W£A¦CIECIELE (tak, nie znacie ich - nie mo¿ecie ich oceniaæ) wiele w³o¿yli (nie mam na my¶li tylko finansów) I NIE MACIE PRAWA TEGO NISZCZYÆ!!! Widzia³am czym TYM RAZEM ich obrzucili¶cie, MACIE SZCZʦCIE, ¯E NIC SIÊ NIE STA£O!!! Tak, to jest odpowiednie dla wieku niektórych z was, zapewne, nie wiem na pewno, NA SZCZʦCIE nie zd±¿y³am was poznaæ... No, to by by³o na tyle.
no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif no.gif
p.s. w porównaniu do majowego - ten festyn (mia³ byæ turniejem) by³ dnem. Nie dziwcie sie podej¶ciem tutejszej ludno¶ci do "rycerstwa" (uhm, te typowo rycerskie ideologie no.gif ). Po tym i jeszcze paru innych wybrykach...............................
POPIERAM! To nawet nie by³o chamskie - to czysty debilizm. Osobi¶cie bêdê tropi³ tych "dzielnych wojowników', by ich na przysz³o¶æ wyeliminowaæ z imprezy zanim znowu zrobi± z siebie idiotów. Pozdrawiam.
lewa
Taak...jazda...
Moni¶
CYTAT(Aketon)
Male pytanko: Jak ma na imie ta Pani w niebieskim?http://members.lycos.co.uk/zoltiii/Byczyna2004/IMG_1574.JPG

Marysia
Aketon
Dziekuje bardzo:-)
Igi
Turniej bardzo mi sie podobal, byl jednym z lepszych w tym sezonie. W Byczynie bylem poraz pierwszy, ale napewno nie ostatni smile.gif . Bitwa byla przednia, wygrala jedyna sluszna strona - Choragiew Kuchenna smile.gif . Dowodca narazal sie czesto, ale jego wierni towarzysze zawsze byli tam gdzie trzeba :P . W biegu rycerskim bylismy niezaprzeczalna potega smile.gif, niestety z niewyjasnionych przyczyn zajelismy ostatnie miejsce dunno.gif crazy.gif . Dziekuje Efendiemu, Ewie i calemu OBR za zorganizowanie tak wysmienitego turnieju.
Jezeli ktos ma jeszcze jakies zdjecia to bardzo bym byl wdzieczny za podzielenie sie nimi smile.gif moj mail: igi4@wlb.vectranet.pl .
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na nastepnym turnieju (niestety dopiero w przyszlym roku ;/ )
lewa
I po MPZN...no có¿...nie wypowiadam siê...
Sheonaid
Impreza by³a genialna crazy.gif Szczególnie Bia³orusini i Austriacy !! Ci drudzy maj± przyjechaæ do Polski na Sylwestra!! Czy bêd± jeszcze jakie¶ turnieje w tym roku? Mo¿e Sylwestrowy? Trzebaby zorganizowaæ jak±¶ imprezê, choæby cywiln± na ¶niegu (je¶li bêdzie) blinkie.gif Pozdrawiam wszystkich !!
MARTWA vel Sheonaid devil.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.