Bardzo fajnie, ¿e mówicie tak mi³o o tym turnieju! Mi te¿ siê baaardzo podoba³o.
Teraz kilka spraw:
2. Misja "MPZN(mysz pije z nami)" byla ciekawa (co prawda najlepsze motywy dopiero jak wiekszosc pojechala-zalujcie ale napewno bedzie to opisane w blogu Anielki
)
3. Mysza pije z nami ju¿ zawsze- z Anielk± zrobili¶my jej pomnikj, na nastepnej Byczynie ma wróciæ z misji na ty³ach wroga, a prowiant dostarczony jej starczy na pewno
6. 23- i wszystko jasne 32-to nie jest dobre
Dziekuje wszystkim za genialne imprezy- co noc to byl ktos inny ale zawszew rownie fajnie!
Specjalne podziekowania dla: Chor±gwi Miecia i Ruzi (bardzo specyficzne dla Miecia i Ruzi:D ), Lupusa, Bêdzina, Kruszyny, oczywi¶cie Opola, Namys³owa, Saszki ( za to ¿e próbowa³ mnie budziæ
), oczywi¶cie dal mojej wspania³ej RODZINY i ca³ej reszty ludzi. Je¶li kogo¶ pomin±³em- przepraszam
CYTAT
Hubert Ciebie te¿ nie pominê-braciszku
Lewa zobaczymy w ¶rode na Bractwie- jaik to powiedzia³ Anielka: Kazirodztwo- zabawa dla ca³ej rodziny
Gaju, jeszcze jedno- twister internacional- prze¿yjesz to na nastêpnej Byczynie
Pozdrawiam!!
PS. Acha: jeszcze wielki dziêki za baaardzo g³upie rzeczy robione z niedzieli na poniedzialek- dziewczyny z Bia³orusi + braciszek Anielka, 2 haki, proch, petardy i pe³no dziwnych pomys³ów w g³owach- Taaaka impreza, zostaje do czwartku