Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: IV Festyn ¦redn. Opole-Bierkowice --> 6-8.08
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2, 3
Lukas
Witam!!!

Turniej w Bierkowicach by³ bardzo udany (tak jak rok temu). Czekam ju¿ na nastêpny. Serdeczne podziêkowania dla organizatorów - respekt.gif za pracê w³o¿on± w przygotowania. Pozdrawiam równie¿ ekipê, która z nami siê bawi³a i fazowa³a, czyli: Nataniela, Lupusa, szkotów wszelkiej ma¶ci oraz Rud±.

Wiwat Para M³oda!

No i tadycyjnie - jak kot¶ ma foty to poproszê na mrlukas2@wp.pl .
tatsu
Na stronie naszej Kompanii mo¿na zobaczyæ trochê zdjêæ:
kliknij
Robione nieprzetestowanym aparatem...
Strona jest na Interii i mo¿e wyskakiwaæ wnerwiaj±cy komunikat "transfer przekroczony", ale wystarczy chwilê poczekaæ i bêdzie mo¿na dalej sobie ogl±daæ. smile.gif
¯yczê mi³ej zabawy.
Tomko Konopczyc
W imieniu swoim i mojej ¿ony chcia³bym bardzo serdecznie podziêkowaæ wszystkim za tak liczne przybycie do Bierkowic. Wielkie dziêki za ¿yczenia i genialne prezenty. Szczególne podziêkowania dla Effendiego i ca³ego Opolskiego Bractwa Rycerskiego za zorganizowanie tego wszystkiego oraz dla naszego bractwa- Chor±gwii Czarnego Rycerza Kasztelanii Bêdziñskiej za tak liczne przybycie i za to, ¿e s± dla nas jak rodzina.
Jeszcze raz serdeczne dziêki dla wszystkich naszych przyjació³ z ca³ej Polski i wszystkich tak serdecznie nam ¿ycz±cych bractw.

Tomko Konopczyc

P.S.

Bardzo prosimy o zdjêcia ( nie ukrywamy,¿e najbardziej zale¿y nam na zdjêciach z naszego powitania w skansenie ) na adres: biurokonopka@wp.pl lub najlepiej na cd poczt± ( odbierzemy za zaliczeniem pocztowym ) na adres: Biuro Rachunkowo Prawne Tomasz Konopka ul. Plebiscytowa 31/8b, 40-036 Katowice.
Kapokkid
I ja do³±czê siê do podziêkowañ dla organizatorów festynu, by³o ¶wietnie, jedzenie i piwo dobre, a rozmowy w kolejce po nie niezapomniane:))) Nawet problemy zdrowotne uda³o mi siê przezwyciê¿yæ przed uczt± wiêc mog³am i je¶æ i piæ i potañczyæ nieco. Wielkie dziêki dla Trolla za po¿yczenie mi miecza na bitwê i dla Visenny za wzajemne radosne ok³adanie siê. Jedno jest pewne, ¿e pierwsza w moim ¿yciu bitwa by³a bardzo udana, chociaz na nastêpn± mam nadziêjê mieæ ju¿ mêski strój:) Chwa³a M³odej Parze!
Reyki
Bardzo cieszy mnie,¿e podobala siê Wam moja ballada.
Napisalem kilka zwrotek o turnieju w Bierkowicach.Na nastêpnym turnieju postaram siê j± za¶piewaæ.A ten turniej uznajê za udany.

Chcialbym serdecznie pozdrowiæ cal± ekipê organizatorów oraz Siwego(od dzi¶ zwanego Suchym),Kruszynê,Zwierzaka i resztê moich znajomych.
Chcialbym tak¿e przeprosiæ sêdziów za moj± walkê z Kruszyn±(sorki chlopaki ale obaj byli¶my ju¿ tak zmêczeni,¿e nie byli¶my w stanie walczyæ),która trwala trochê za dlugo.

Pamiêtajcie: "...tylko szybko bo Czarny Rycerz nadchodzi!!"
Medbh MacLochlainn
zaluje niezmiernie, ze mnie z Wami w Bierkowicach nie bylo, ale przebywalam w tym czasie w Irlandii i raczej ciezko by mi bylo stamtad przyleciec na trzy dni smile.gif (wszystkich zainteresowanych zdjeciami z Irlandii i Szkocji prosze o pozostawienie wiadomosci)

wobec powyzszego nie pozostaje mi nic innego, jak tylko z pewnym opoznieniem zakrzyknac: CHWALA MLODEJ PARZE!
Bogumi³
http://members.lycos.co.uk/belemnit/kraie/...bierkowice2004/

Fotki mia³y znale¼æ siê na stronie bractwa ale niestety nie wyrobi³em z jej produkcj± szczerba.gif.
Na serwerze znajduj± siê równie¿ filmy (niska jako¶æ).

Wszystkiego Naj, naj, naj!!
Pozdrawiam!
Kinia
Wiem upierdliwa jestem..co¿ cech kobiet z Bêdzina szczerba.gif ale gdzie s± fotki z pobijania rekordów? ja chce...jesli ktos je ma niech sie podzieli..prosze heart.gif
efendi
Witam!!
Przepraszam ze tak pozno sie wlaczam ale bylismy na Bialorusi i jeszcze nie wiem czy zyje.
A wiec:
Chce podziekowac Agnieszce ze zechciala wyjsc za Tomka
Tomkowi dziekuje za to ze sie ozenil z Agnieszka
Obojgu dziekuje za to ze uczynili nam zaszcyt i ze zrobili to u nas w Opolu
Wszystkim dziekuje za mila atmosfere w czasie Festynu zapraszam juz na nastepny rok, w pierwszy weekend sierpnia
Efendi
slawek_
Ma kto jeszcze jakies zdjecia ? z bitwy albo turnieju ³uczniczego by³ bym bardzo wdzieczny prosze o kontakt
Pozdrawiam
Henryk VIII
Hi bylem widzem na tej wspanialej imprezie przy okazji wielkie dzieki za trud dla organizatorow i aktorow bylem z corka z czerwonymi wlosami byla zachwycona bedziemy czesciej goscimi mosze rozplanowac urlop kawalem drogi mamy do przebycia mam cos kolo 40 zdjec moge wyslac kazdemu kto chce jakosc bardzo dobra
Anielka
henryku to ja bym prosi³ na deathlocke@o2.pl z góry dziêki bigsmile2.gif
Reyki
Ja tez,Ja tez... teslu@wp.pl
Eol
Ja takze dolacze sie do prosby o zdjecia.
zawieja@student.uci.agh.edu.pl
Kinia
I ja i ja!!nie zapominajcie o Kini bigsmile2.gif -->sol_iskra@o2.pl
Visenna
No i oczywi¶cie grzechem by³oby zapomnieæ o mnie bigsmile2.gif

Zdjêcia prosze s³aæ na visenna0@poczta.onet.pl

Pozdrawiam
Visenna
slawek_
Henryku VIII jak mozesz wyslij zdjecia na tomdex@poczta.fm z góry dzieki.
Pozdrawiam
Zwierzak z Bêdzina
i mi i mi mi mi mimim mim mi mi mi mi ,, a szcególnie je¶li s± z bitwy i zapasów zwieszak@o2.pl
forsaken
zdjecia od Henryka sa na stronie http://members.lycos.co.uk/zolti/Bierkowice2004/
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.