Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej 5 na 5 Zduñska Wola
> Inne > Kalendarium 2011
Stron: 1, 2, 3, 4
Jakub £adyñski
Jestem zajebi¶cie zadowolony, ¿e nie zrezygnowa³em z przyjazdu w dzieñ przed i mog³em uczestniczyæ w tym turnieju, bo by³a to jedna z najlepszych czysto bojowych imprez w jakich bra³em udzia³.
Podziêkowania dla organizatorów za ogarniêcie tego wszystkiego, nietrudno by³o zauwa¿yæ, ¿e mieli pe³ne rêce roboty. Mam nadziejê, ¿e zobaczymy siê w Bêdzinie!
Przemko zwany Zychem
CYTAT(Hub @ 00:56 13.02.2011) *
nie by³o k³ótni, wszystko sprawnie SZTO!

fix'd

turniej git;]

oto filmy, tylko CD i to nie wszystkie bo bateria siad³a. Potem wrzucê jeszcze jakie¶ filmiki inne.
http://www.youtube.com/user/Zychoo
kara¶ - zly harcownik nr1
a ja chcialbym zauwazyc jeszcze jedna rzecz, mianowicie jak dziala zmniejszenie ilosci sedziow z 15 nieogarnietych (jak na grunwie) do 1 ogarnietego, tak jak bylo teraz. ja wiem, ze to byla impreza na ktorej nie bylo wschodu i innych awanturnikow, ale mimo wszystko uniknelismy dzieki temu rozproszenia odpowiedzialnosci wsrod sedziow i biernego patrzenia. hubi wbiegal kladl kogo trzeba, albo podnosil i wszystko bylo git, takze wielkie brawa dla niego - to jest chyba przyklad na to jak powinni pracowac sedziowie i dowod, ze powinno ich byc malo, a nie duzo. bardzo fajnie, ze nikt nie sie nie klocil i nie utrudnial mu pracy - tu tez wielki WIN jesli chodzi o samych zawodnikow.

ps.1
robuniu, palec zlamany nie jest (chyba:)) za 2-3 tygodnie powinno byc ok
ps.2
DAWAC FILMIKI devil.gif
Krzysiek Boroñ
CYTAT(kara¶ - zly harcownik nr1 @ 00:12 13.02.2011) *
pie*dole, przerzucam sie na szachy szczerba.gif

CYTAT(Robert Szatecki @ 00:17 13.02.2011) *
Kara¶ a to Tobie z³amano palec?

Haha ja z Tob± Karski :D Mo¿na graæ jedn± rêk±.
Nie wiem jak jemu ale Ty mi na pewno Roberto :D
Nie no zartuje to podobno tylko ma³y odprysk ko¶ci.

Te¿ jesem mega zadowolony z wyjazdu. Przede wszystkim, ¿e Bêdzin znowu ma sk³ad. Co pradwa przed nami masê treningów ale bêdziemy pracowaæ. Organizacja super, jedzonko te¿ :D
Strasznie fajnie, ¿e niemal wszyscy wytrzymali wszystkie starcia kondycyjnie. A by³o ich naprawdê sporo. Nie wiem czy dru¿ynom nie doskwiera³o s³oñce czy faktycznie wszyscy æwicz± ;)
Dziêki ch³opakom za organizacjê! (oczywi¶cie od ca³ego Bêdzina) I czekamy na resztê filmików smile.gif

P.S. A i zgadzam siê z tym co wy¿ej napisa³ Karki. Nic dodaæ nic uj±æ. Pe³ny WIN w tej kwestii naprawde smile.gif
lemil
Ale to by³o dobra smile.gif

Zajebi¶cie ogarnietu turniej jak i ludzie bior±cy w nim udzia³. To pokazuje ¿e jak chcemy to potrafimy siê zebraæ do kupy i pokazaæ ¿e na co¶ nas staæ. Brawa Dla Adasia i Ca³ej ekipy przygotowuj±cej turniej, brawa dla sedziego "jedynego", i brawa dla NAS, Jak tak dalej pujdzie to bedziemy dobrze przygotowani na BN.

Dzieki za fajn± zabawê.

Pozdro

Karski Jak jest??
yes.gif
Krzysztof Szatecki
Co to za bezprawne korzystanie z mojego znaku firmowego(królika)???
Outsider
Chcieliby¶my podziêkowaæ wszystkim go¶ciom za wspania³y bohurt. Publika na galerii by³a zachwycona smile.gif

Filmy zostan± umieszczone wkrótce. Na pocieszenie odsy³am do zdjêæ :

https://picasaweb.google.com/10657547390669...CL6r7sTqupiCDQ#

A, kto¶ zostawi³ nó¿, w czarnej skórzanej pochewce. No¿yk le¿y spokojnie w naszej skrzyni i czeka na odbiorcê.
Hub
Karski, widzisz, je¶li ludzie s± normalni i z za³o¿enia nie stwarzaj± problemów to spokojnie jedna osoba w polu mo¿e ogarn±æ turniej. ale musi mieæ wsparcie jeszcze 1-2 osób, tak jak ja mia³em Artura - bo czasami nie widzia³em czego¶ co siê dzia³o w drugim koñcu sali.
tak w ogóle dziêki dla niego i dziewczyn które mi pomaga³y w papierkowej robocie smile.gif
yes.gif tak jest lemillo:)

no to ty najgorzej chyba wypadles mandzur bum.gif zagipsowali cie?

no wiem hubi - nie bylo panow od SZTO SZTO SZTO, wiec poszlo bardzo gladko, ale jesliby byli, to wystarczyloby dodac gora jednego ogarnietego sedziego w polu, nie wiecej (+ dobrze zorganizowane wsparcie i zaplecze o ktorym mowiles) i byloby ok
Hoorn
Bardzo mi³a m³ódzka i rzeczywi¶cie nie by³o k³ótni i bajzlu z sêdziowaniem, dziêki ch³opak± z WAMu , Rybie Siukersowi i Kêdziorowi za dru¿ynê, która pod koniec nawet sie ogarne³a.

Naprawdê sporo walk które ucz± wiêcej ni¿ treningi, warto¶ciowe rady Gyrosa nastêpny dodatek, przynajmniej dla mnie
By³o kilka fajnych epickich staræ, Siwy z Robertem czy osamotniony zwyciêski Siuks, ale jak dla mnie najlepiej wypad³ Artur z £ódxkiej ekipy naprawdê cz³owiek maszyna.

Mi³a atmosferka po walkach i super pomys³ z filmami z walk ogladanymi wieczorem
udany wyjazd
Rypluch
w³a¶nie dojecha³em, i muszê przyznaæ ze to by³a jedna z najbardziej ogarniêtych imprez na jakich zd±¿y³o mi siê przebywaæ.
podziêkowania dla organizatorów
Jakub £adyñski
CYTAT(Krzysztof Szatecki @ 13:59 13.02.2011) *
Co to za bezprawne korzystanie z mojego znaku firmowego(królika)???

Praktycznie przypadkowe, chcia³em sprawdziæ jak chodzi pizza i tak jako¶ wypad³o na Twoj±.Chyba nie jeste¶ z³y?smile.gif
Przemko zwany Zychem
hehe, najlepsze jest to, ¿e mo¿e sobie byæ z³y ile wlezie, bo i tak nikogo to nie ruszy dopóki siedzi tam gdzie siedzi ;]
Krzysztof Szatecki
CYTAT(Przemko zwany Zychem @ 17:07 13.02.2011) *
hehe, najlepsze jest to, ¿e mo¿e sobie byæ z³y ile wlezie, bo i tak nikogo to nie ruszy dopóki siedzi tam gdzie siedzi ;]

Oj Zyniu, Zyniu, ciebie te¿ widzia³em z moj± tarcz±...

https://picasaweb.google.com/10657547390669...159823526686546

Wiêc siê pilnuj^^
Mateusz z Grójca
mo¿esz byæ z³y chyba tylko na brata, bo nikt inny by jej nie zabra³ nawet z Warszawy :D
Krzysztof Szatecki
Panowie, nikt nie mowi ¿e jestem z³y^^

Dopóki reprezentujecie taki poziom, ¿e na tyle walk ani jednej rundy nie przegrali¶ci, jest ok.

PS gratulacje

Przemko zwany Zychem
Mia³em j± tylko dlatego ¿e Robunio postanowi³ walczyæ Hubertow±.

Dobra, a teraz jedno wa¿ne pytanie do osób, które by³y na sali jako ostatnie albo w tym miejscu gdzie by³ ostateczny ZPISZ.

Nie mogê znale¼æ kluczyka od auta (innego ni¿ przyjecha³em na Zduñsk±), ale NA PEWNO mia³em go ze sob± bed±c tam.
Móg³ wypa¶æ mi z kieszeni przypadkowo w którym¶ z miejsc.

Kluczyk od Opla, pojedyñczy, bez breloczka. Je¶li kto¶ ze Z³otego Krzy¿a zbiera³ pozosta³y trypel z sali albo z harcówki to prosi³bym o sprawdzenie czy nigdzie tam nie ma tego kluczyka. By³bym mocno wdziêczny.

Edit:
Ech niewa¿ne ju¿ z tym kluczykiem. Da³em jednej durnej babie uzale¿nionej od dynksu do popilnowania. Bêdê musia³ jej nastraszliwszy ³omot spu¶ciæ za to.
Witek z Bêdzina
Swietny turniej oby wiêcej takich smile.gif Podziêkowania dla Adasia za zajebist± organizacje. Chyba najlepszy turniej na jakim by³em. smile.gif
Robert Szatecki
CYTAT(Przemko zwany Zychem @ 18:00 13.02.2011) *
Edit:
Ech niewa¿ne ju¿ z tym kluczykiem. Da³em jednej durnej babie uzale¿nionej od dynksu do popilnowania. Bêdê musia³ jej nastraszliwszy ³omot spu¶ciæ za to.

Ju¿ wczoraj na FB by³a informacja o Twoim kluczyku:)
Rypluch
http://www.youtube.com/user/rypluch#g/u

tutaj kilka filmików z turnieju krêconych wprawna rêka niejakiej mi³o¶niczki jagodzianki na ko¶ciach
Robert Szatecki
Pomó¿cie mi ustaliæ kto walczy³ w poszczególnych dru¿ynach:

CD:
Zychu, Jasiek, Mordi, Vader, Mateo, Jakub, Ja
Rouitiers:
Piotr Zacharski, Rafa³ Wyszewski "WOTAN", Micha³ Konik, Wojciech Maj "Bonthyc", Emil Lewicki, Bogusz "Camel" i "Wicher".
Excalibur:
Gacek, Karski, Siwy Piter, Warzyk, Pot³ucz
Bêdzin:
Mand¿ur, Dominik, Tomasz "Tomko" Konopka, Witek "Wiciu" Wroñski, Krzysiek "Monk" B³aszczyk, Micha³ "Wieczór" Wieczorek
WAM:
Hoorn, Ryba, Mateusz, £ukasz, Pawe³, Siuks, Kêdzior
Reihl:
Kuby Cieñskiego, Ja¶ka, Huberta, Zysa, Cichego, Siwego i Gyrosa.
Reihl £ód¼:
Olo, Ada¶, Artur, Jêdrek, Onix, Hubert, Micha
Artur z Zarzecza
Von Reihl £ód¼- M³odzi z £odzi :P

Jêdrek, Onix, Hubert, micha³, Olo, Ada¶, Ja,
Ernest z Be³chatowa
Witam,

Wrzuci³em kilka filmików nagranych moim amatorskim aparatem z wysoko¶ci tarasu.

http://www.youtube.com/user/elenril2

Pozdrowienia,
Ernest z Be³chatowa
excalibur: gacek, piter, karski, siwy, warzyk, pot³ucz
WOTAN27
Dziêki za genialn± zabawê, mobilizuje jeszcze przed sezonem naprawdê dobry pomys³ z tym turniejem devil.gif bigsmile2.gif

W Routiers byli:

Piotr Zacharski, Rafa³ Wyszewski "WOTAN", Micha³ Konik, Wojciech Maj "Bonthyc", Emil Lewicki, Bogusz "Camel" i "Wicher".
Robert Szatecki
No to ju¿ mam pe³ne sk³ady dziêki:)
Krzysiek Boroñ
CYTAT(kara¶ - zly harcownik nr1 @ 14:59 13.02.2011) *
no to ty najgorzej chyba wypadles mandzur bum.gif zagipsowali cie?

Nie, tylko usztywnili bo potrzebowalem dzisiaj reki do rysowania projektu szczerba.gif

Znalaz³em takiego oto u¿ytkownika z 3 filmikami z turnieju
http://www.youtube.com/user/MPiotrek4#p/u/2/HPY2Dk7bZr8
Przemko zwany Zychem
CYTAT(Robert Szatecki @ 22:35 13.02.2011) *

A reihl po³udnie?
Robert Szatecki
CYTAT(Przemko zwany Zychem @ 08:57 14.02.2011) *
CYTAT(Robert Szatecki @ 22:35 13.02.2011) *

A reihl po³udnie?

Zagapi³em siê, jeszcze ich brakuje:)
Jan
Reihl po³udnie sk³ada³ siê z Kuby Cieñskiego, Ja¶ka, Huberta, Zysa, Cichego, Siwego i Gyrosa.

Dziêki za zabawê panowie.
Robert Szatecki
Czy kto¶ ma jeszcze filmiki?

Staram siê uzupe³niæ do próbnej wersji rankingu ilu zawodników sta³o na nogach po poszczególnych starciach. Na bazie dotychczas zamieszczonych filmów mam takie wyniki:

CD – Routiers
1 starcie: 4:0
2 starcie: 3:0
CD – WAM
1 starcie: 1:0
2 starcie: 4:0
CD – Raihl
1 starcie: 1:0
2 starcie: 3:0
CD – Bêdzin
1 starcie: 3:0
2 starcie: 5:0
CD – Exy
1 starcie: 2:0
2 starcie: 4:0
CD – £ód¼
1 starcie:2:0
2 stracie:5:0

£ód¼ – Bêdzin
2 starcie: 0:5
3 starcie: 4:0
£ód¼ – Exy
2 starcie: 5:0

WAM – Exy
1 starcie: 0:1
2 starcie: 1:0
2 starcie: 0:4

Bêdzin- Rheil
1 starcie: 0:2

Routiers – WAM
1 starcie: 0:1
3 starcie: 0:3

Potrzebujê jeszcze filmiki albo wyniki poni¿szych staræ:

£ód¼ - WAM
£ód¼ - Routiers
£ód¼ – Rheil
Exy - Routiers
Exy – Bedzin
Exy – Rheil
Rheil – WAM
Rheil – Routiers
WAM – Bêdzin
Routiers - Bêdzin
Przemko zwany Zychem
W pierwszym starciu z Routiersami sta³em, ale nie mia³em narêczaka.
Kamel zerwa³ mi ³apê i upad³, ale ja zosta³em podniesiony.
Outsider
Filmiki z WSZYSTKICH staræ, umie¶ci Radek, jak tylko znajdzie czas.
Robert Szatecki
CYTAT(Outsider @ 15:13 14.02.2011) *
Filmiki z WSZYSTKICH staræ, umie¶ci Radek, jak tylko znajdzie czas.

No to rewelka, wtenczas uzupe³niê listê.
Hub
ja mam wszelkie wyniki i listy - OFICJALNE smile.gif
dam Ci to na treningu dzisiejszym Robu¶
Robert Szatecki
No proszê a wydawa³o mi siê, ¿e w koñcu nikt tego nie zapisywa³.
Wierny Piotr
Nie wiedzia³em, ¿e z dupska mo¿na wstawaæ smile.gif)))))))

CYTAT(Przemko zwany Zychem @ 14:56 14.02.2011) *
W pierwszym starciu z Routiersami sta³em, ale nie mia³em narêczaka.
Kamel zerwa³ mi ³apê i upad³, ale ja zosta³em podniesiony.
Przemko zwany Zychem
Mo¿na z kolan je¶li upad³e¶ na przeciwnika, z którym walczy³e¶.
Black_Lotus
Jak dla mnie to na tym filmiku widaæ wyra¼nie, ¿e podpar³e¶ obiema rêkami oraz prawym kolanem i upad³e¶ miêdzy mnie a Kamela. A wedle zasad upadek choæby na 1 kolano to ju¿ s± 3 punkty podparcia i oznaczaj± ¶mieræ.
http://www.youtube.com/watch?v=o1e3KzE25lI
CYTAT(Przemko zwany Zychem @ 16:33 14.02.2011) *
Grzegorz £
CYTAT(Black_Lotus @ 19:07 14.02.2011) *
Jak dla mnie to na tym filmiku widaæ wyra¼nie, ¿e podpar³e¶ obiema rêkami oraz prawym kolanem i upad³e¶ miêdzy mnie a Kamela. A wedle zasad upadek choæby na 1 kolano to ju¿ s± 3 punkty podparcia i oznaczaj± ¶mieræ.
http://www.youtube.com/watch?v=o1e3KzE25lI
CYTAT(Przemko zwany Zychem @ 16:33 14.02.2011) *

Sytuacja tak naprawdê nieujêta w zasadach warta dookre¶lenia.Teoretycznie podparcie kolanem i rekami.Ale zasady mówi± o podparciu o glebê a Zychu podpar³ siê na le¿±cych przeciwnikach w tym jednym który upad³ w trakcie walki z Zychem.W sumie nie wiadomo czy móg³ wstaæ czy nie.
Mighty Gacek
http://www.youtube.com/user/Gacbaum1?feature=mhum#p/u

Robuniu tu masz wszystkie filmiki z Excaliburem to sobie obczaj i zapodaj dane do rankingu.

Przemko zwany Zychem
Tru, po obejrzeniu wcale ju¿ nie jestem taki pewien czy powinienem powstaæ.

Anyways, Hubi po walce powiedzia³ do mnie ¿e mog³em walczyæ, i szkoda ¿e nie poszed³em, bo mo¿e by³oby SZTO! SZTO! SZTO! SZTO!
Rados³aw ze Zduñskiej Woli
Wrzuci³em pierwsze filmiki:
http://www.youtube.com/watch?v=2JhyZcsuMbo
http://www.youtube.com/user/GallenR?feature=mhum
do koñca tygodnia postaram siê przes³aæ wszystkie, w jak najlepszej jako¶ci. smile.gif
poza tym - zasady sie zmienily w czasie rogrywek, bo co innego powiedzial nam adas przed walkami, a co innego potem ustalil hubert.

tak wiec np mandzur w pierwszym starciu z nami wg zasad adasia, ktore jeszcze wtedy obowiazywaly, mogl wstac po podparciu sie reka ziemi, natomiast wg zasad hubiego juz nie powinien szczerba.gif tak wiec troche tam bylo niejasnosci na poczatku
Grzegorz £
CYTAT(kara¶ - zly harcownik nr1 @ 14:41 15.02.2011) *
poza tym - zasady sie zmienily w czasie rogrywek, bo co innego powiedzial nam adas przed walkami, a co innego potem ustalil hubert.

tak wiec np mandzur w pierwszym starciu z nami wg zasad adasia, ktore jeszcze wtedy obowiazywaly, mogl wstac po podparciu sie reka ziemi, natomiast wg zasad hubiego juz nie powinien szczerba.gif tak wiec troche tam bylo niejasnosci na poczatku

Hehe dobrze ¿e to u nas nie na wschodzie bo tradycyjne szto,szto,szto miêdzy walkami przed³u¿y³oby siê conajmniej do 2 godzin.
Faktycznie lekkie zamieszanie ale w sumie nie mia³o chyba wp³ywu na wyniki staræ.
nie mialo na szczescie, inaczej z miejsca poszloby "szto szto ty durak!" bigsmile2.gif
ua
CYTAT(kara¶ - zly harcownik nr1 @ 14:41 15.02.2011) *

zasada trzech punktów podparcia w/g mnie oznacza³a dwa kolana i np. rêkê ; Hubert o¶wieci³ mnie, ¿e to dzia³a inaczej tzn stopa kolano i stopa to trzy punkty podparcia czyli stoj±c ju¿ mamy dwa dotykaj±c ziemi stopami

i pro¶ba do Huba ¿eby wrzuci³ zasady jak najszybciej

tam jest wiêcej takich kwiatków choæby to 40 stopni odchylenia

Mateusz z Grójca
mimo ¿e zasady s± obszerne i misternie skonstruowane i tak znajduj± siê punkty w których nie obejdzie siê bez szto szto szto
Krzysztof Szatecki
wed³ug mnie w pi±tkach bohurtowych SZTO SZTO SZTO jest tak samo nieuniknione jak to ¿e potrzeba do niego dwóch dru¿yn po 5 zawodników^^

Przemko zwany Zychem
u nasz jest SZTO SZTO SZTO na forum ;]
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.