CYTAT(kara¶ - zly harcownik nr1 @ 15:13 29.12.2010)
nie bardzo rozumiem o co ci Gyross chodzi. gdyby Zyniu je**al tym helmem w goscia, ktory go lutowal po karku, albo wyskoczylby z lapami do niego, lub sedziow, to rozumiem, wtedy moglibysmy mowic, ze go ponioslo i nie nalezy tak robic. ale skoro sie najnormalniej wku**il, ale nie robil z tego powodu nikomu awantur, to co? mial do tego prawo, zwlaszcza, ze byl faulowany, a sprawa, o ile pamietam, zostala poruszona z sedziami pozniej, na spokojnie.
przypomne ci tylko jak zachowal sie Budzi¶miech, z twojej ekipy, na grunwie 2009, kiedy ty zostales zfaulowany.... plus sieradz w tym roku, podobna sytuacja i przypomnij sobie, ze wtedy jednak starales sie go lekko usprawiedliwic. w swietle tamtych akcji, reakcja Zycha na bialorusi byla niemal wzorowa
nie chce ci tu starych brudow wyciagac, albo sie czepiac, tylko udowodnic lekka hipokryzje i ze straszne bzdury teraz gadasz (to chyba sa bardziej wycieczki personalne z twojej strony niz prawdziwe zdanie na ten temat)
nie Budzi¶miech tylko Mariusz (low kick 2009) za co usuniêto nas z turnieju (przyznam i¿ wtedy gdy wszyscy rzucili siê na Mariusza, a naszej strony nikt nie chcia³ wys³uchaæ zachowa³em siê do¶æ niekulturalnie).
Budzi¶miech na Sieradzu, Radzio na grunwie, ró¿nica by³a, ¿e robili to w trakcie walki (bicie le¿±cego trzymaj±cego im puklerz, m³otek) i byli w tym czasie ok³adani przez plecy sami bêd±c w pozycji pochylonej (uwa¿asz to za pozycjê bezpieczn± do przyciêcia ciosu?), po walce nie by³o ju¿ scen poza k³ótnia kto ma racjê prowadzon± przez sêdziów i ¶wiadków.
Jest ca³e mnóstwo ludzi nie walcz±cych, wystarczy osoba zwracaj±ca uwagê na takie rzeczy by za³atwia³a sprawê za zawodników.
Ja nie pochwalam faktu bicia po karku i jestem takim wybrykom przeciwny, tylko uwa¿am i¿ powinna byæ pewna dyscyplina i osoby za takie co¶ odpowiedzialne. Zawodnicy niech najlepiej skupia siê na walce.
Je¶li uwa¿acie ¿e takie zachowanie jest dobre to ok, ja was pilnowaæ nie mam zamiaru.
Chcia³em zwróciæ uwagê, nie narzucam nikomu swojej woli.
Nie czepiam siê nikogo osobi¶cie bo wyros³em z tego.
Napisze jeszcze raz: Nie podoba³a mi siê sytuacja i zachowanie (obojêtnie kto to by zrobi³), sam przyznam ¿e wstydzê siê potem jak widzê i¿ czasami zachowujê siê podobnie, nie ma ludzi idealnych, staram siê natomiast pracowaæ nad sob± by nie wstydziæ siê wiêcej.
Proszê zostawmy to ju¿. Jak Zychu chce niech mi strzeli riposte i wsio ;]