w sumie mo¿e siê pojawiaæ parê osób z d³ugim no¿em.. kwestia dogadania..
Przemka zwanego Zychem nie ma chyba na Freha bo nie odpowiada, albo nie widzi PW. Podjadê w niedzielê i pogadam :D
Z Mateuszem te¿ mo¿esz siê w tej sprawie dogadywaæ a warto siê umówiæ, ¿eby nie przyj¶æ na pust± salê
Nie wiedzia³em, ze to siê teraz u Mateusz nazywa "d³ugi nó¿".
CYTAT(Emil z Gi¿ycka @ 10:39 17.01.2011)
We ¶rody WAM prowadzi treningi w szkole przy ul. Narbutta nastawione na walkê w konwencji PWR oraz 5vs5.
Zapraszam serdecznie w pe³nym sprzêcie i z broni± z erthalonu przystosowan± do broni u¿ywanej w realnych walkach. Treningi dla osób z do¶wiadczeniem, nie bêdzie tutaj podstaw.
Treningi niedzielne w Piasecznie z powodu problemów z transportem bêd± odbywaæ siê sporadycznie i bêd± mia³y raczej sparingow± formu³ê.
Pozdrawiam.
Je¶li mo¿na sprostowaæ. We ¶rody WAM korzysta z sali na ul. Narbutta 65/71. Gimnazjum nr 2.
Oczywi¶cie zaawansowani mile widziani. "...NIE W POD£OGÊ!!!"
Oczywi¶cie pocz±tkuj±cy równie¿. Jak dla mnie nie ma problemu. Zapraszam.
CYTAT(Florida @ 22:51 31.01.2011)
Nie wiedzia³em, ze to siê teraz u Mateusz nazywa "d³ugi nó¿".
a tak, jako¶ milej brzmi
CYTAT(Florida @ 22:55 31.01.2011)
Oczywi¶cie pocz±tkuj±cy równie¿. Jak dla mnie nie ma problemu. Zapraszam.
Czym wiêcej osób tym lepiej:)
Treningi w Lutym
G³ówne treningi WAM w lutym odbywaj± siê w nastêpuj±ce dni:
Poniedzia³ki 7,14,21,28
Pi±tki 4,18,25 (ze wzglêdu na wyjazd do Zduñskiej Woli nie ma treningu 11)
Trening poniedzia³kowy uleg³ skróceniu i odbywa siê w godzinach 20.30 – 22.00. Bardzo proszê, ¿eby osoby æwicz±ce by³y o 20.30 ju¿ przebrane i gotowe do rozpoczêcia treningu(to samo tyczy siê treningu pi±tkowego).
Przypominam tak¿e o p³aceniu za miesi±c treningów na pierwszym treningu, na który siê przychodzi.
kara¶ - zly harcownik nr1
robuniu, skoro ulegly skroceniu, to chyba
20:30-22:00, a nie 19:30-22
Zgadza siê ju¿ poprawiam:)
Przypominam wszystkim, ¿e treningi siê odbywaj± w poniedzia³ek i pi±tek o 20.30.
Poza tym w ¶rody na sali Floridy Emil prowadzi specjalne treningi przygotowujace do bohurtów i 5vs5.
Sezon coraz bli¿ej a coraz mniej ludzi trenuje trochê to bez sensu.
W marcu treningi WAM odbywaj± siê w poniedzia³ki w godzinach 20.00-22.00 (2 h) i w pi±tki 20.30-22.00(1,5 h). Ze wzglêdu na turniej 5vs5 w Bêdzinie odwo³any jest trening 18.03.2011.
Hej, chyba nie dam rady ogarn±æ dzisiaj treningu a ¿a³ujê, bo chcia³em wypróbowaæ nowy sprzêt przed turnijem. Sala jest op³acona, wiêc mo¿na we w³asnym zakresie poæwiczyæ.
Zgarn±³ kto¶ moje czarne sportowe buty ?
100 dolców w róznych walutach, g³ównie w z³otówkach. Czekaj na telefon z instrukcjami i lepiej nic nie kombinuj bo dostaniesz same sznurówki.
heh
Mo¿e umie¶ciæ je w ¶mietniku np przy ul Marsza³kowskiej?
Kosz oznaczy³bym moczem, a dla pewno¶ci ¿eby zapach by³ mocniejszy sika³bym przez spodnie.
:D
Treningi w maju odbywaj± siê w poniedzia³ki i pi±tki w godzinach 20:30-22:00.
Dzisiaj jeszcze od 20:00.
Witam, czy treningi s± nadal prowadzone mimo okresu wakacyjnego ? Proszê wybaczcie nekromancjê tematu.
Nie. Do treningów wrócimy po wakacjach:)
Od pa¼dziernika ponownie ruszaj± treningi Warszawskiej Akademii Miecza.
Plan treningów 2011/2012:
Poniedzia³ek:
Szko³a Podstawowa nr 46 im. Stefana Starzyñskiego
ul. Wa³brzyska 5
Od godziny 20-22Â
Jest to podstawowy trening dla osób pocz±tkuj±cych trenuj±cych w WAM.
¦roda:
ul. Wa³brzyska 5
Od godziny 20.30-22.00
Trening bohurtowy.
Czwartek:
ul. Wa³brzyska 5
Od godziny 20-22Â
Trening pod turnieje bojowe i PWR, bli¼niaczy do poniedzia³kowego.
Op³aty:
20 z³ za jednorazowy trening
50 z³ za same poniedzia³ki
40 z³ za treningi ¶rodowe
50 z³ za same czwartki
70 z³ za poniedzia³ki i czwartki
110 z³ za wszystkie treningi
Op³ata za pojedyñczy trening mo¿e byæ wnoszona na treningu. Op³ata za miesi±c powinna byæ przelana do koñca pierwszego tygodniana konto:
Robert Szatecki
Dembego 5/100
02-796 Warszawa
71 1140 2004 0000 3302 4689 6142
Tytu³: "Sk³adka na salê: imiê i nazwisko trenuj±cego oraz miesi±c za który jest op³ata."
Zasady na sali:
Obowi±zuj± podobne zasady jak w zesz³ym sezonie treningowym.
1.Na trening przychodzimy 10 minut przed czasem, tak ¿eby mo¿na by³o bez opó¼nieñ rozpocz±æ.
2.Na treningu obowi±zuje zakaz rozmów oraz wykonywanie poleceñ trenerów.
3.Zbroja musi byæ tak przygotowana, ¿eby za³o¿enie jej nie zabiera³o powy¿ej 10 minut
4.Minimum potrzebne do treningów to pikowañce, he³m, ochrono ³okci i kolan (wskazane opancerzenie ca³ych nóg), rêkawica, ertalon i tarcza (Najlepiej wymiar do 80 cm d³ugo¶ci oraz co wa¿niejsze W DOBRYM STANIE!!! W tym roku nie bêd± dopuszczane do treningu osoby z sypi±cymi siê tarczami, za du¿o nieprzyjemno¶ci by³o z tym w poprzednim sezonie treningowym). Do tego oczywi¶cie strój sportowy do rozgrzewki i interwa³ów.
Trenerzy:
Sk³ad trenerski pozostaje taki jak rok temu
Emil Guz
Krzysztof Szatecki
Robert Szatecki
Ciekawostki:
Je¿eli wszystko dobrze pójdzie to bêdziemy chcieli zorganizowaæ 2 zimowe turnieje eliminacyjne pod Bitwê Narodów jeden w konwencji 1vs1 a drugi 5vs5. Mam nadziejê, ¿e inne szko³y pod³±cz± siê pod ta inicjatywê i bêdziemy mieli piêkny cykl zimowych turniejów, który wy³oni nam zawodników bêd±cych w najlepszej formie pod BN.
Wa¿ne info: Ze wzglêdu na wielko¶æ sali nie planujê ¿eby trenowa³o z nami naraz powy¿ej 20 osób je¿eli lista siê zape³ni regularnie przychodz±cymi to niestety bêdê zmuszony odmawiaæ nowym osobom. Pierwszeñstwo maj± trenuj±cy w zesz³ym roku cz³onkowie WAM.
zapisujê siê.
pozdrawiam,
ArT
CYTAT(Robert Szatecki @ 17:11 31.08.2011)
Na treningu obowi±zuje zakaz rozmów
???
CYTAT(Robert Szatecki @ 17:11 31.08.2011)
4.Minimum potrzebne do treningów to pikowañce, he³m, ochrono ³okci i kolan (wskazane opancerzenie ca³ych nóg), rêkawica, ertalon i tarcza
przedramiê rêki prowadz±cej broñ ? ?
Co najwa¿niejsze :
Do zobaczenia : )
Trenujemy a nie gadamy(chyba, ¿e o aktualny æwiczeniu)
By³em w zesz³ym roku a¿ na 3 treningach ale mam zamiar w tym roku ostro nakurwiaæ wiêc mnie wpisz
Bardzo siê cieszê Gacu¶
kara¶ - zly harcownik nr1
ja rowniez
Hej
gdzie mo¿na wys³aæ zg³oszenie? Wrzuci³em na maila z pierwszej strony tematu jaki¶ czas temu ale bez odzewu, mam nadziejê ¿e siê za³apiê jako¶ mimo tego
Pozdrawiam, Micha³
Cze¶æ, racja zapomnia³em zmieniæ maila:) Aktualny: Robert.Szatecki@gmail.com
O kurcze napisa³em to z konta Krzy¶ka:) Tak czy siak zmieni³em te¿ pierwszego posta.
To ja siê jeszcze dorzucê. ¦rodowe treningi zaczynaj± siê pojutrze. Kto chce dostaæ w@#$%! to zapraszam.
W sobotê odby³a siê ju¿ prawdopodobnie ostatnia w tym roku gala PWR w Polsce. W trakcie gali wszystkie cztery walki wygrali zawodnicy Warszawskiej Akademii Miecza, tym samym na 8 walk PWR gdzie startowali zawodnicy WAM a¿ 7-krotnie odnosili¶my zwyciêstwo:
Osków:
Emil Guz
Suchacz:
Robert Szatecki
Krzysztof Szatecki
Toruñ:
Bart³omiej Ku¶
Krzysztof Szatecki
Robert Szatecki
Emil Guz
Zapraszamy na treningi:)
Kak moj papa gawaril, WAM w prof-boju pabiedil
A mnie mama gawarila, szto w Warszawie ¿ywut SILA!
Pierwszy trening w tym sezonie odbêdzie siê ju¿ za nieca³y tydzieñ w poniedzia³ek 03.10.2011. Zapraszam!
A ja mam niefajn± wiadomo¶æ. Sala mi siê wysypa³a. Jak znajdê jak±¶ w rozs±dnym miejscu i cenie- dajê natychmiast znaæ.
Trzymam kciuki za now± salê
Odbyl siê dzisiaj pierwszy trening. My¶lê ¿e by³a to dobra inauguracja:) Wskazane by³oby ¿eby wszyscy chêtni nie æwicz±cy z nami w zesz³ym roku zaczêli chodziæ jak najwcze¶niej bo w dalszym cyklu treningowym nie bêdziemy wracaæ do æwiczonych teraz podstaw.
W zwi±zku z pro¶b± paru osób podajê moje konto do uiszczania sk³adek(dla mnie to te¿ wygodniejszy sposób zbierania wp³at przynajmniej nie mam potem przez dwa tygodnie wypchanego portfela 10 zl, które ³atwo siê wydaje).
W³a¶ciciel konta: Robert Szatecki
Numer konta: 71 1140 2004 0000 3302 4689 6142
Adres: Dembego 5 /100 02-796 Warszawa
Bardzo proszê uzupe³niæ tytu³ w nastêpuj±cy sposób: Sk³adka na salê szermiercz±: (tu wpisaæ za który to miesi±c)
Sk³adki musz± byæ uiszczane w pierwszym tygodniu zajêæ(pamiêtajcie nie ma zni¿ek dla osób, które pojawi± siê od po³owy miesi±ca, p³aci siê za ca³o¶æ).
Spania nie masz o 4:07 ??
moze by³ w innej strefie czasowej. Przy tych op³atach za treningi to co, ¿e niby nie staæ?
Na pó³finale rugby w nowej zelandi:)
posz³a przerwa w spaniu, na posi³ek regeneracyjno-proteinowy. co 2 h musi wtranzoliæ jakie¶ bia³ko:P
Hehe najlepsze, ¿e Gregor trafi³
obudzilem siê g³odny, wypi³em bia³eczko i poszed³em dalej spaæ
P.S. Marcin ju¿ nie przesadzaj, przeprowadzisz siê do Warszawy i zobaczysz, jak tu jest drogo
Hej, Sala za dzisiejszy trening jest op³acona, wiêc trening powinien siê odbyæ. W razie gdybym ja Krzysiek, b±d¼ Emil(w gruncie rzeczy nie wiem, czy Emil jest w Warszawie) siê spó¼nia³ niech kto¶ ogarnie rozgrzewkê.
Rozpoczynamy treningi bohurtowe.
¦roda 20.30-22.00 na S³u¿ewiu w tej szkole gdzie poniedzia³ki i czwartki. Cena za treningi 40 z³ za 4 w miesi±cu, p³acone tak samo z góry. Obowi±zkowe p³aty z plecami. Pierwszy trening 09.11.2011
Proszê o wp³aty za listopad na konto podane
Tutaj.
Przypominam o wp³atach za treningi na razie tylko dwie osoby zap³aci³y.
Nowy Plan treningów:
Plan treningów 2011/2012:
Poniedzia³ek:
ul. Wa³brzyska 5
Od godziny 20-22
Jest to podstawowy trening dla osób trenuj±cych w WAM.
Czwartek:
ul. Wa³brzyska 5
Od godziny 20.00-22.00
Trening bohurtowy wymagane pe³ne opancerzenie.
Op³aty:
50 z³ za poniedzia³ki
50 z³ za czwartki
90 z³ za oba treningi
Wracamy do p³acenia na pierwszym treningu na który siê przychodzi.
Grudzieñ
ostatni tydzieñ grudnia bez treningów wiêc cennik za grudzieñ:
35 z³ za same poniedzia³ki
35 z³ za treningi czwartkowe
70 z³ za oba treningi
Trenerzy:
G³ówni trenerzy:
Emil Guz
Krzysztof Szatecki
Trener wydolno¶ciowy:
Maciej Ma³ecki
Wprowadzi³em jeszcze jedn± zmianê do planu
CYTAT(Robert Szatecki @ 03:25 26.11.2011)
Grudzieñ
ostatni tydzieñ grudnia bez treningów wiêc cennik za grudzieñ:
35 z³ za same poniedzia³ki
35 z³ za treningi czwartkowe
70 z³ za oba treningi
Tak tylko gwoli przypomnienia od grudnia nie ma ¿adnych wyj±tków
Poniewa¿ wczoraj by³ trening a ludzi odpoczywaj± przed Gdañskiem dzisiaj treningu nie ma! Sk³adka za treningi czwartkowe w grudniu wyniesie 24 z³
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.