Hej
To ja w sprawie rozrywek. To mo¿e do wsi pójdziemy kontrybucje sci±gn±æ i dziewki na rozpustê do zamku porwiemy
A tak na serio to ko¶ci i karty (ehh ¿o³d by sie przyda³) wieczorem.Co do wart to ja jestem jak zwykle za. Najwyzej jak kto¶ nie bêdzie chcia³ bo auto prowadzi to trudno odrobi w kuchni. A propos kuchni jak z mo¿lio¶ci± podgrania czego¶ na kominku a i jak z ewêtualnym ogniskiem coby warta ogrzaæ sie gdzie mia³a
Pzdr Igor
To ja w sprawie rozrywek. To mo¿e do wsi pójdziemy kontrybucje sci±gn±æ i dziewki na rozpustê do zamku porwiemy
A tak na serio to ko¶ci i karty (ehh ¿o³d by sie przyda³) wieczorem.Co do wart to ja jestem jak zwykle za. Najwyzej jak kto¶ nie bêdzie chcia³ bo auto prowadzi to trudno odrobi w kuchni. A propos kuchni jak z mo¿lio¶ci± podgrania czego¶ na kominku a i jak z ewêtualnym ogniskiem coby warta ogrzaæ sie gdzie mia³a
Pzdr Igor
Z oferty Zamku:
Mamy przygotowan± ofertê dla firm i instytucji - bankiety, konferencje, spotkania w Sali Rycerskiej, ogniska i imprezy integracyjne na dziedziñcu zamkowym. Istnieje mo¿liwo¶æ pod³±czenia do sta³ego ³±cza, faxu, a tak¿e zapewniamy wsparcie techniczne w trakcie organizacji i poprowadzenia konferencji, instalacji biura, centrum dowodzenia.
Je¶li chodzi o podgrzewanie na kominku, to próbujê siê jeszcze dodzwoniæ w tej sprawie. Z nastawienia Kasztelana wynika, ¿e szczegó³y s± do dogadania na miejscu.
Zainstalujmy centrum dowodzenia
Pozdrawiam,
S³odki.