Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Grodziec zimowy 2008
> Prywatne Inicjatywy > Rota Pana Kacpra
Stron: 1, 2, 3
S³odziutki
CYTAT(Igor Weso³owski @ 15:27 31.01.2008) *
Hej
To ja w sprawie rozrywek. To mo¿e do wsi pójdziemy kontrybucje sci±gn±æ i dziewki na rozpustê do zamku porwiemy icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
A tak na serio to ko¶ci i karty (ehh ¿o³d by sie przyda³) wieczorem.Co do wart to ja jestem jak zwykle za. Najwyzej jak kto¶ nie bêdzie chcia³ bo auto prowadzi to trudno odrobi w kuchni. A propos kuchni jak z mo¿lio¶ci± podgrania czego¶ na kominku a i jak z ewêtualnym ogniskiem coby warta ogrzaæ sie gdzie mia³a
Pzdr Igor

Z oferty Zamku:
Mamy przygotowan± ofertê dla firm i instytucji - bankiety, konferencje, spotkania w Sali Rycerskiej, ogniska i imprezy integracyjne na dziedziñcu zamkowym. Istnieje mo¿liwo¶æ pod³±czenia do sta³ego ³±cza, faxu, a tak¿e zapewniamy wsparcie techniczne w trakcie organizacji i poprowadzenia konferencji, instalacji biura, centrum dowodzenia.

smile.gif

Je¶li chodzi o podgrzewanie na kominku, to próbujê siê jeszcze dodzwoniæ w tej sprawie. Z nastawienia Kasztelana wynika, ¿e szczegó³y s± do dogadania na miejscu.

Zainstalujmy centrum dowodzenia bigsmile2.gif

Pozdrawiam,
S³odki.
Marcus Aurelius Carnifex
Tak jak mówisz. Na imprezach tego typu lepiej æwiczyæ metody które ongi¶ by³y. Escrimê i inne tego typu mo¿na jedynie wykorzystaæ jako rozgrzewkê i æwiczenia wyrabiaj±ce nadgarstek. Escrima to bardziej napierdzielanka na bohurty ni¿ nauka odtwarzania dawnej szko³y walki z okresu XV wieku. Poza tym techniki ró¿ni± siê tym, ¿e w ¶redniowieczu walczono w opancerzeniu a w Escrimie bez opancerzenia. Tak wiêc jak Gwyn pisa³ lepiej ich nie mieszaæ - chyba, ¿e jako dodatek do rozgrzewki.
Micha³ /Gwyn/ Czerep
W ¶redniowieczu walczono te¿ bez opancerzenia. To ca³y potê¿ny obszar szermierki, Blossfechten, w odró¿nieniu od opakowanego, czyli Harnischfechten smile.gif
Pozdrawiam
Gwyn
S³odziutki
Cze¶æ,

W zamku mo¿emy gotowaæ zarówno na ognisku (dziedziniec), jak i na kominku. Drewno jest zgromadzone obok zamku i mo¿emy z niego korzystaæ do woli.

Pozdrawiam,
S³odki.
Marcus Aurelius Carnifex
Nie bêdzie mnie. ¯ona wyje¿d¿a na wa¿ne szkolenie i muszê sam z dzieciakami zostaæ. ¯yczê udanej imprezy i dobrej zabawy.
Basia
Kto nie jedzie ten tr±ba devil.gif
S³odziutki
Cze¶æ! smile.gif

Poni¿ej link do niewielkiej galerii zdjêæ z Grod¼ca:

http://picasaweb.google.pl/barbara.kardel/Grodziec2008

Bardzo, bardzo podoba³a siê nam ta impreza! Oby uda³o siê pojechaæ na Grodziec jeszcze wiele razy w przysz³o¶ci! pijacy.gif

Przy okazji: proszê w imieniu Kasztelana o dwa - trzy zdjêcia z manewrów. Kasztelan nie planuje wydawaæ tego w ¿adnej publikacji, ale chcia³by mieæ je na zamku w celach promocyjnych. W sumie jest to promocja tak¿e i dla nas, wiêc wybierzcie mo¿e co¶ ³adnego smile.gif

Pozdrawiam serdecznie,
S³odziutki.

(oraz: Pozdrawiam serdecznie - Basia)
Micha³ ¯elazo
Ledwo ¿yjê po powrocie smile.gif

Kilka zdjêæ tak na szybko, reszta bêdzie mo¿e jutro.

Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik

Pozdr.
M.
marta.br
My¶my dos³ownie w³a¶nie wpadli do domu, wiêc zdjêcia najwcze¶niej jutro.
Na pocieszenie, efekt ca³ego zameiszania z TVN-em:

http://www.tvn24.pl/28377,1538285,1,1,fakty_wiadomosc.html

Biedni amatorzy kontra zawodowcy hehehe.gif

Pozdrawiamy
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Droga d³uga, ale warto by³o! Szkoda, ¿e w tak kameralnym sk³adzie, przyda³oby siê pomanewrowaæ powa¿niejszym odzia³em...

Zarówno cukiereczki jak i krytykê wrzucê inn± okazj±, bo czas pa¶æ na twarz smile.gif
Do³±czam do Marty pozdrowieñ
Gwyn
Wojciech Radzki
Dziêki za mil± imprezê. Jak zwykle za krótko - a¿ chcia³oby siê pomieszkaæ d³u¿ej na zamku, chocia¿ by³ to zdecydowanie najzimniejszy zimowy popis odk±d pamiêtam. Niech ¿a³uj± ci co nie przyjechali tongue.gif
pozdr
WR
EwKa
Ja w ramach samoumartwiania poprosze pieknie o jeszcze troche fotek:)
Ehhhhhhhh, zycie...
Igor Weso³owski
Dziêkujê piêknie za imprezê. Fajny zameczek i miejmy nadzieje ¿e bêdzie tam wiêcej imprez zimowych.
Pzdr Igor
Wojciech Radzki
Moje fotki:
www.cives1474.freha.pl
Pozdr
WR
Tomek
Witam!

By³o bardzo fajnie, ale jak zwykle za krótko. No i ludzi trochê ma³o :/. Ale miejmy nadzieje, ¿e nastêpnym razem to siê zmieni icon_mrgreen.gif .
Pozdrawiam!

A to kilka moich fotek:
Tomek
I jeszcze:
marta.br
Nasza galeria z imprezy:
http://picasaweb.google.com/Gwynowie/Grodz...8RotaPanaKacpra

Pozdrawiam
Marta.Br
Stefan Mi¶kiewicz
A tu nasza galeryjka http://picasaweb.google.pl/StefanMiskiewic...key=H-bncaqgGrw
Czarny
He, he , Tomek , ale blaszki to masz panie kolego full wypas smile.gif
Tomek
Ano widzisz, dilera mia³em dobrego devil.gif Hehe!

Pozdro!
Micha³ ¯elazo
Po selekcji z naszych zdjêæ wybra³em 20 które nadaj± siê do ogl±dania.
Do zassania tutaj: http://www.citypr.nazwa.pl/grodziec.rar

Pozdr.
M.
Basia
A co, reszta niecenzuralna? :P
To my chcemy resztê! devil.gif
Micha³ ¯elazo
Reszta to te powtórzone ujêcia, zdjêcia nieostre oraz typu "S³odki wszed³ w kadr", "Gwyn wyszed³ z kadru", "Igor siê odwróci³", itp... plus zdjêcia Julii siedz±cej w pi¿amce w ³ózku i przy kompie smile.gif

Niecenzuralnych brak.

Pozdr.
M.
Tom
Dziêkuje wszystkim za baaaardzo udan± imprezê.
Nawet niewielka ilo¶æ strzelców ze sprawnymi jedynie 2 sztukami broni da³a radê.
Zamek jet godzienny i wart by tam wracaæ choæ po tym co zobaczy³em na zdjêciu to siê zastanawiam czy jest tam bezpiecznie.
Bowiem oprócz czarnego kota który chodzi³ z nami na wartê jak pies a potem chcia³ wej¶æ do pokoju mieli¶my chyba jeszcze inne towarzystwo.
Spójrzcie na lew± stronê jednego zdjêcia.
Duchy

Inne zdjêcia na szybko¶ci:
"Co wy tu knujecie?"

"Czego mi tu ku...?"

Sielanka
Trochê marszu
Tomek
CYTAT(Tom @ 16:52 13.02.2008) *
Spójrzcie na lew± stronê jednego zdjêcia.

Chodzi Ci o to pierwsze zdjêcie, czy to na którym Kacper patrzy na Orba icon_mrgreen.gif ? No ch³opaki "zamkowe" opowiadali w pi±tek, ¿e na zamku co¶ kusi anger.gif anger.gifdevil.gif hyhy.

CYTAT(Tom @ 16:52 13.02.2008) *
Bowiem oprócz czarnego kota który chodzi³ z nami na wartê jak pies a potem chcia³ wej¶æ do pokoju ...

"Tam do kata! To na pewno by³ kot Kata z czarownic± w ¶rodku" - ¿e pos³u¿ê siê cytatem z Tytusa de Zoo icon_mrgreen.gif
Basia
CYTAT
Nawet niewielka ilo¶æ strzelców ze sprawnymi jedynie 2 sztukami broni da³a radê.

E tam, w porywach by³y 3 sztuki smile.gif i jeszcze te petardy na inscenizacje drugowojenne devil.gif

CYTAT
Bowiem oprócz czarnego kota który chodzi³ z nami na wartê jak pies a potem chcia³ wej¶æ do pokoju mieli¶my chyba jeszcze inne towarzystwo.

No, na 3 zdjêciu to chyba jaki¶ piorun kulisty, albo jaka inna plazma bigsmile2.gif

Jak sz³am na wartê, to przyszed³ ³aciaty kot sto³owaæ siê na naszych niezjedzonych wêdzonych rybkach i chyba mu o¶æ w gardle stanê³a, bo nastêpnego dnia jaki¶ taki niewyra¼ny by³.
Mo¿e wiêc tylko ten czarny mia³ moc icon_wink.gif
S³odziutki
Czarny kot ¶edzi³ nas na warcie i próbowa³ z³apaæ Maæka Kuterebê za nogi. To by³o na mo¶cie i jestem przekonany, ¿e upiorny kot próbowa³ wrzuciæ nasz± wartê do fosy... devil.gif

Pozdrawiam!
Maciek Kutereba
Witam!Dziêkuje wszystkim za ¶wietn± zabawe i za ciep³e przyjêcie nowych icon_wink.gif .S³odziudki ma racje! ten kot by³ conajmniej dziwny!!!!!!!
synek
kurcze ¶wietne miejsce, szkoda ¿e szko³a nie pozwoli³a mi siê tam pojawiæ angsad.gif
mam nadziejê ¿e za rok te¿ pojadê do Grod¼ca smile.gif
Wojciech Radzki
Kto wie, mo¿e i w tym roku bêdziesz jeszcze mia³ okazjê smile.gif
Pozdr
WR
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.