Robercie ju¿ wymieniam(aczkolwiek nie wszystkie z pewno¶ci±, gdy¿ dysk mój pe³en jest tajnych zakamarków, o których ju¿ sama dawno zapomnia³am ;) ).
Mam nutki do: Sanosa porfia,Oy comamos y bebamos(Cancionero musical de palacio-Juan de Encina) ; In taberna quando sumus, Bache bene venies-Carminka buranka ; Douce dame jolie-Guillaume de Machaut ; Stella splendens,splendens ceptigera, O virgo splendens, Mariam matrem virginem, Los set goyts, Laudemus virginem, Ad mortem festinamus, Polorum regina z Manuskryptu z Montserrat ; Falla con misurus(La spagna) ;
La Francoise nouvelle ; Petit vriens ; Gelosia ; La courante ; La volte ; Basse dance Jouyssance ; ró¿ne galiardy ; 4 Cantigi od króla Alfonso X El Sabio ; branle: war, officiel, de la Haye, des chevaux, des hermites, trihory de bretagne, d'Ecosse, Aridian, Charlotte, de Pinagay, du haut barrois, Gai, simple, double, praczki , maltañski.
Nie na dysku, tylko ju¿ wydrukowane(w czasach ¶wietno¶ci, gdy staæ mnie by³o na tusz ;) )
mam te¿ trochê utworów Wogelveide'a i takich tam anonimowych ró¿nych melodyjek jak np:Reis glorios albo summer est icumen in (wybacz wszystkie pope³nione b³êdy w zapisie).
Moje nutki s± oczywi¶cie w transkrypcji dzisiejszej, chocia¿ znam stronê z facsimilami stron ze zbioru Cantigas de Santa Maria.
Nutki które wymieni³am...no có¿..³atwo je zagraæ, a co wa¿niejsze-ja potrafiê je wydusiæ z instrumentu, wiêc je¶li szuka³e¶ czego¶ dla wirtuoza, to chyba nie to
Pozdrawiam.