Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [maj] VI Turniej Rycerski na Zamku Królewskim w Bêdzinie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3
Hubert
Witam, w³a¶nie odespa³em Bêdzin smile.gif
Niestety Tomko- dobrej pogody nie dowioz³em smile.gif ale i tak by³o przednio. Mamy ju¿ swoje domys³y, przez kogo pada³ deszcz... Sprawdzimy na nastêpnym turnieju devil.gif devil.gif
Wielkie podziêkowania dla organizatorów i uczestników za naprawde ¶wietn± impreze. Nie mogê zapomnieæ równie¿ o podziêkowaniach dla medyków (ach ta kawka z rana smile.gif ).
Destro- ty masz specjalne podziêkowanie za drzemik smile.gif smile.gif gdyby nie ty nie by³o by tak g³o¶nio i siarczano mad.gif
Pozdrawiam i do zobaczenia, mam nadzieje ju¿ nied³ugo
Kane
CYTAT(Patrycja)
Ja mam zal do poogody za numer z deszczem

Ale w tym roku tak naprawdê to deszczu prawie nie by³o, kto by³ 2-3 lata temu ten wie o czym piszê mad.gif

CYTAT(Hubert)
Niestety Tomko- dobrej pogody nie dowioz³em  ale i tak by³o przednio. Mamy ju¿ swoje domys³y, przez kogo pada³ deszcz... Sprawdzimy na nastêpnym turnieju

Tomko ju¿ przed turniejem wiedzia³ przez kogo bêdzie pada³ deszcz devil.gif
Elthan
CYTAT
Mamy ju¿ swoje domys³y, przez kogo pada³ deszcz... Sprawdzimy na nastêpnym turnieju

Ciekawe przez kogo? dunno.gif cool.gif
Alauda
nie wiem kogo Wy macie na my¶li, ale jak dla mnie, to przez Reykiego cool.gif bum.gif bum.gif a¿ dziw ¿e wielkiej burzy nie by³o...hihi
CYTAT
Hubert powinien dostac wyró¿nienie w bojowym za najbardziej dotkliw± ranê

a wiêc to Ty zosta³e¶ tak piêknie znok³atowany??? cios poni¿ej pasa..hihi.. szczerba.gif
Zbroz³o
Przecie¿ ka¿dy wie ¿e deszcz spowodowa³y opary siarki i saletry unosz±ce siê przez ca³y turniej nad zamkiem Bêdziñskim devil.gif
Turniej wspania³y, dziêkuje wszystkim huknikom za huczn± zabawê bum.gif , Destro pamiêtaj, zjemy ka¿de ilo¶ci drzemu! Podziwiam i pozdrawiam ludzi któ¿y znosili moje humory. Do us³yszenia na oblê¿eniu Boles³awca pod Byczyn±, Hej!
Remko £ysy
Dziêkujê wszystkim za ¶wietn± imprezê. Organizacja bez zarzutu. £uczniczy - mistrzostwo ¶wiata. Bojowy bez zarzutu. Poziom zaiste ro¶nie z roku na rok. Walki w wykonaniu pierwszej czwórki znakomite i godne uwagi. Nie chcê wychodziæ przed orgów ale mo¿e Tomko zamie¶cisz listê zwyciêzców? Biesiada - miodzio. Podziêkowanie równie¿ za niepowtarzaln± atmosferê ca³emu Bêdzinowi,Grze¶kowi z Osiêcin, XV-wiecznym Szkotom smile.gif , Gostynianom, Bractwu Orlich Gniazd, Excaliburowi, Opolskiemu Bractwu Rycerskiemu i ca³ej reszcie osób nie wymienionych tutaj. Pozdrawiam i do zobaczenia. A deszcz rzeczywi¶cie tego roku by³ znikomy.
white_mouse
Heh, skoñczy³o siê smile.gif Odespa³em, odpocz±³em, doszed³em do kompa i piszê.

A ¿e nie bêdê wymieniaæ, bo bym na pewno kogo¶ pomin±³ i kto¶ poczu³by siê pominiêty to napiszê tak: dziêki wszystkim za wspania³± zabawê. Dziêki organizatorom, za wspania³± organizacjê. Specjalne pozdrowienia dla wspania³ej obs³ugi medycznej (tak, naprawde fajnie siê z wami pi³o - wieczorem i kawkê z rana ;) )

Special thanx to: Destro za drzem :P Ogórkowy ;)

PS. Tatsu, mo¿e mi kto¶ od was podrzuciæ filmik ze strzelania w obozowisku? smile.gif Chyba domy¶lasz siê, i którym strzelaniu mówiê bum.gif
Reyki
Wiêc przyszed³ czas na mnie.

Chcia³em podziêkowac Bractwu Rycerskiemu Zamku Bêdzin za zaproszenie.
Tomkowi za ponowne obsadzenie mnie w sk³adzie sêdziowskim.
Exom za próby przekupstwa crazy.gif crazy.gif
Remkowi i Szkotom za nocne polaków rozmowy.
Maækowi Knapkiewiczowi i Vladowi za przepychanie samochodu.
Leo za wsparcie duchowe.

I najgorêtsze podziêkowania dla moich Diabe³ków za to ¿e by³y ze mn±.Wielki buziak Dziewczêta.

Je¶³i kogo¶ pomin±³em to przepraszam.

Naprawdê ¶wietnie sie bawi³em.

S³awa organizatorom.
gryfici
Fajne zdjêcia
http://um.bedzin.pl/Default.aspx?docId=10404
Pozdrawiam
Marta K.
A nie ma nikt przypadkiem zdjêæ z Biegu Dam ?
Borschwitz
Wpad³em na krótko za³atwiæ pewn± sprawê. Cieszê siê Reyki, ¿e "tak swietnie siê bawi³e¶". Ju¿ ja siê postaram, ¿eby¶ tak super siê bawi³ na ka¿dym turnieju, gdzie ty i ja bêdziemy. anger.gif

Organizatorom gratulujê. Wykonali¶cie kawa³ ¶wietnej roboty.Turniej bojowy na wysokim poziomie, interesuj±cy turniej ³uczniczy - by³o na co popatrzeæ.¯a³ujê, ze nie mog³em wzi±¶æ udzia³u w turnieju. icon_cry.gif
Grze¶ko z Osiêcin
Witam!
Przyby³em, walczy³em, wypi³em. A do tego ¶wietnie siê bawi³em.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziêkujê za stworzenie wspania³ej atmosfery.
Pieszczoszek
No i w koñcu czas na mnie... crazy.gif

Dziêkujê bardzo za zaproszenie...

Zabawa by³a przednia. Zaklina³e¶ Tomku dobrze, bo pada³o tylko w nocy bigsmile2.gif Po trzykroæ CHWA£A CI!!!

Nie spe³ni³am tylko obietnicy, nie bra³a udzia³u w ³uczniczym A trzeba przyznaæ, ¿e konkurencje by³y naprawdê super. Ale chcia³am siê perfidnie pobyczyæ w koñcu na jakim¶ turnieju...

Jescze raz dziêki za zaproszenie... I do zobaczonka...
Kane
Trochê zdjêæ zrobionych naszym aparatem:
www.grodziecki.republika.pl/bedzin2006.htm
Mo¶ka
Piêkna impreza by³a......Zdecydowanie wy¿szy poziom ni¿ w zesz³ym roku(¶wietnie,¿e tury¶ci przestali siê wbijaæ do obozu).Zachwyci³ mnie turnij ³uczniczy.Wsapaniale by³o siê wie¶niaczyæ po raz wtóry(nawet znalaz³o sie paru mê¿czyzn w naszej wiosce:D)...SPALILI MI DOM!!!!!! devil.gif Ale Azor ocala³,choæ potem rozpad³ siê na czê¶ci... bigsmile2.gif Bitwa piêkna.....Ale biesiada....Piwa i ¿ar³a by³o pod dostatkiem(bo nie chce mówiæ,¿e za duzo,nigdy nie ma go za du¿o:D),ach,ach,piêkne wspomnienia....Ju¿ nie moge siê doczekaæ kolejnego turnieju u was....
K³aniam siê i dziêkujê:
-Tomowi i ca³emu Bêdzinowi,za zorganizowanie tak piêknej imprezy
-Babuni za to,¿e o nas i nasz ¿o³±dek dba³a
-Matce za za³atwienie tyskich w czasie prohibicji
-Robercikowi za doborowe towarzystwo(szerzyli¶my Z£OOOOOOOO) i prze¶liczna torbkê...
-Jarkowi z Opola za to ¿e mog³am siê patrzeæ na niego,kiedy strzela³(tak,wiem,¿e zaje¿d¿a to perwersj±,ale có¿...)Jeszcze raz siekierka od Funclubu szczerba.gif
-Moim kochanym burakom i chlorom z Exa, Zagonowi i Piêknisiom oraz caaaa³ej reszcie ze ¶wietn± zabawê i wpsania³y klimat
-B16 za to,¿e nie zosta³ d³u¿ej....

Pozdrawiam,
Zosia Mo¶k± zwana.
Kiara
To mo¿e i ja dorzuce swoje cztery grosze, pomimo tego, ¿e widzialam tylko przygotowania, bo resztê czasu spêdzi³am jako warowniczka (nie wartowniczka) przy namiocie kuchennym, uwa¿am turniej za nadpodziw udany.
A ze swojej strony mogê podziêkowaæ jedynie:
-Caaaa³emu Bêdziñskiemu Bractwu, a w szczególno¶ci Kasi i wszystkim pozostalym, na których brak³o by mi miejsca, za ca³y turniej, za to ¿e po prstu s±
-Excaliburom, zwlaszcza Gacusiowi, za opatrzenie mi nó¿ki, Soczkowi za mój miodek, ktorego jeszcze nie dosta³am, i jeszcze komu¶, kto podziêkowania ju¿ otrzymal prywatnie, za ci±g³e dotrzymywanie mi towarzystwa
-OBR w tym: Efendiemu za mo¿liwo¶æ poglaskania po ³ysej g³ówce, Jarkowi za wybicie mi z g³owy gry w szachy ju¿ po pierwszej minucie i za to, ¿e wogóle znalazlam siê w rycerskim ¶wiecie, czterem milym m³odzieñcom za naukê ¿onglowania
-Szymonowi za piêkne pie¶ni ¶piewane dla mnie
-Vladowi, za to ¿e by³, i jest (najlepsz± pielêgniark±) bigsmile2.gif
-Lelkowi i Blance, za odwieczne rady
i wszystkim, których pominê³am, przez przypadek oczywi¶cie.

Do zobaczenia przy najbli¿szej okazji
¯elazna R.
white_mouse
CYTAT(Mo¶ka)
Piwa i ¿ar³a by³o pod dostatkiem(bo nie chce mówiæ,¿e za duzo,nigdy nie ma go za du¿o:D)

Tak, piwa by³o pod dostatkiem crazy.gif Organizatorzy siê zatroszczyli, ¿eby nie zabrak³o. Chwa³a im smile.gif Jako jeden z ostatnich biesiadników pomaga³em w³adowaæ kega z piwem, które o dziwo ZOSTA£O do autka icon_wink.gif

Pozdrawiam i jeszcze raz dziêki! smile.gif
Tomko Konopczyc
No to nareszcie jestem. Trzeba by³o troche zaj±æ siê prac± i w³asnym zdrowiem po turnieju cool.gif
Czas podsumowac turniej.

Na pocz±tek oczywiscie podziekowania. Podziekowania dla Was wszystkich , którzy przybyli¶cie. Jest nam szalenie mi³o, ze tak ciep³o oceniacie nasze wysi³ki i, ¿e tak dobrze siê bawili¶cie. Serdecznie dziêkujemy za pochwa³y, ale powtarzam to co zawsze. To Wy w wielkiej mierze decydujecie o poziomie zabawy, odtwórstwa, atmosferze. My staramy siê daæ Wam warunki ku temu. Skoro poziom turnieju waszym zdaniem znacznie wzrós³ to znaczy to te¿ , ¿e dotyczy to poziomu nas wszystkich i tego sie trzymajmy dalej sie rozwijaj±c.
Dziêkujê wszystkim, ale szczególne podziêkowania nale¿± siê:
- Excaliburom za ca³± pomoc z ich strony,
- Leo i Adzie ( specjalne podziêkowania od Agi- tak kaza³a mi napisaæ ) za spokój i opanowanie przed biesiad± i pomoc w ogarniêciu wszystkiego i równie¿ za ¶wietne poprowadzenie zapasów- gdyby nie ceg³y w Twoich ³ydkach by³by¶ jeszcze sprawniejszy, ale có¿,
- Andrzejowi i ch³opakom z LAS-u za ich piechociarskie wyczyny,
- Ogrodzieñcowi za pokaz konny i Odpustowi za koncert,
- Kanowi za to, ¿e stan±³ na wysoko¶ci zadania i zaj±³ 3 miejsce w bojówce ( bardzo sie cieszy³em, bo tyle razy robili¶my razem ten turniej, a teraz mog³e¶ w nim z tak dobrym skutkiem walczyæ ),
- " staremu i nowemu Bêdzinowi " za jednocze¶nie sentymentaln± , jak i szalon± zabawê na biesiadzie.

Nie bedê ukrywa³, ¿e ten turniej by³ dla nas szczególnie wa¿ny i troche sie go ( przynajmniej ja ) obawialismy. By³ organizowany w nowych warunkach po rewolucyjnych zmianach w naszym bractwie. I tu podziêkowania, ale teraz pod adresem ludzi z naszego bractwa. Trochê prywaty, ale nale¿y im siê. Zarówno ja, jak i myslê ca³a rada jest w Was bardzo dumna. Dali¶cie z siebie wszystko i pokazaliscie po raz kolejny, ¿e nasza decyzja by³a s³uszna. Mo¿na na Was zawsze liczyæ.

Starali¶my sie ten turniej zorganizowaæ w sposób oryginalny i z dba³o¶cia o szczegó³y i to zaprocentowa³o. Pyrol dopieszcza³ ³uczniczy do granic mo¿liwo¶ci wykonuj±c po nocach rekwizyty, a Ci co go znaja wiedz±, ¿e jest do przesadfy perfekcjonist±. Podobnie Aga i Angela zadba³y, aby bieg po sukno sk³ada³ sie z ró¿norodnych konkurencji, ¿eby dziewczyny mia³y co robiæ i siê nie nudzi³y.
Ja osobi¶cie cieszê siê z naprawdê dobrego poziomu bojówki.
Bardzo cieszê siê z nareszcie niez³ego poziomu odtwórstwa ( strojów , uzbrojenia ).
Nie ukrywamy, ¿e nasz± jako bractwa,a i moja osobist± ambicj± jest stworzenie w Bedzinie turnieju o naprawdê wysokim poziomie odtwórstwa, dodaj±c to do atmosfery tego turnieju. Do tego bêdziemy starali sie d±¿yæ. My¶lê, ¿e w przysz³ym roku dodamy troche nowych rzeczy ( zaczyna mi ¶witaæ parê pomys³ów). Za³ujê, ¿e nie doszed³ do skutku buhurt i rzut w³óczni±, ale niedzielna pogoda nie pozwoli³a na to.

Deszcz na biesiadzie. Jaki deszcz!? W poprzednich latach to by³y deszcze. No i jeszcze jedno ani ja, ani Szymon nie jeste¶my za to odpowiedzialni anger.gif
Gratulujê bardom ich wystepów na biesiadzie. Byli¶cie ¶wietni, ale zas³u¿enie wygra³ Szymon.

Jeszcze raz dziêkuj±c wam za tak mi³e opinie nie my¶lcie sobie, ¿e uwa¿amy jacy to jeste¶my ¶wietni i w ogóle. Kilka spraw mog³o wygl±daæ lepiej. Na przyk³ad na biesiadzie brak by³o muzyki. Zadecydowa³ g³upi szczegó³: w freworze przygotowañ do biesiady zapomnieli¶my p³yty od ludzi z nag³o¶nienia face4.gif icon_redface.gif na przysz³y rok postaramy sie te¿ my¶lê o nag³o¶nienie dla bardów, bo np. Tatsu spiewa³a pieknie, ale jej delikatny g³os by³ s³abo s³yszalny.
Nawalili rzemie¶lnicy no.gif . Wprawdzie to nie nasza wina, ale na przysz³o¶æ ( zw³aszcza jako prawnik) bedê wiedzia³, ¿e nale¿y z nimi inaczej postêpowaæ. Nawiasem mówi±c mam zamiar poruszyæ maniac.gif ta kwestiê w karczmie na freha.

Jeszcze raz dziêkujê wszystkim. Byli¶cie SUPER.

A oto wyniki turniejów ( jak s³usznie napisa³ Remko wypada je tu og³osiæ ).

Turniej bojowy;

I miejsce Blacha- Liber Acies Sieleciensis
II Karotka _ Opolskie Bractwo Rycerskie
III Kane - Grodziecki oddzia³ Zbrojny
IV Piotr - Bractwo Bia³ej Bramy

Zapasy:

I miejsce Nied¿wied¿ - Bractwo Rycerskie Excalibur
II Andrzej Mroziñski - Bractwo Rycerskie Ziemii Ogrodzienieckiej
III Jakub Burda

Bieg po sukno:

I miejsce Marchewa - Opolskie Bractwo rycerskie
II Ada - Konfraternia Derisorum
III Nojre XXXIX NRS

Konkurs bardów:

Szymon do Conti Sarre

Pozosta³e konkurencje pó¿niej, bo zapomnia³em kartki z wynikami icon_redface.gif

Jak macie jakie¶ foty to prosze o wzrucenie tu i przes³anie na nasze maile.
Kane
CYTAT(Tomko Konopczyc)
Kilka spraw mog³o wygl±daæ lepiej. Na przyk³ad na biesiadzie brak by³o muzyki. Zadecydowa³ g³upi szczegó³: w freworze przygotowañ do biesiady zapomnieli¶my p³yty od ludzi z nag³o¶nienia face4.gif  :oops:  

W ferowrze biesiady zapomnia³e¶ te¿ ¿e równie¿ inni mog± mieæ muzykê loki08.gif
Mo¶ka
Ja mam jeszcze tak± jedn± ma³± sugestiê na nastêpny rok...Mo¿e da³oby siê zbiæ (z dech normalnie) przy beczkowozie jaki¶ prowizoryczny prysznyc,przeci±gn±æ szlauf od beczkowozu,¿eby kobiety (i nie tylko bigsmile2.gif ) mog³y tam siê umyæ?Tzn.CA£E.Jak my¶lisz Komes? icon_rolleyes.gif

Pozdrawiam,
Mo¶ka.
Tomasz z Bienii
Dzisiaj jak robili¶my ma³y po¿ar na zamku to w sianie poturniejowym znale¼li¶my pêk kluczy (jeden niebieski) na karabinku, je¶li kto¶ odczuwa ich brak to proszê kontakt na priva wys³aæ lub do odbioru na zamku w sobotê Tomkowi mogê podrzuciæ. Mia³em Tomku Ci je dzisiaj daæ, ale dopiero po powrocie sobie przypomnia³em, ¿e mam je w kieszeni... bigsmile2.gif
Tomko Konopczyc
CYTAT
znale¼li¶my pêk kluczy (jeden niebieski) na karabinku, je¶li kto¶ odczuwa ich brak to proszê kontakt na priva wys³aæ lub do odbioru na zamku w sobotê

Tomek, to chyba s± klucze Bartka od nas.

My z kolei znale¼li¶my srebrn± bransoletkê.

Co do prysznicy to postaramy sie cos na przysz³y rok za³atwiæ, albowiem s³usznie " myjcie sie dziewczyny, bo nie znacie dnia, ani godziny".
Pyrol
Jako organizator dziêkujê Wszystkim za s³owa uznania dotycz±ce turnieju ³uczniczego. Organizowa³em go po raz pierwszy, dlatego tym bardziej cieszy mnie Wasza dobra opinia.
W przysz³ym roku szykujcie siê na turniej my¶liwski ! Mam nadziejê, ¿e bêdzie równie udany jak tegoroczny.

ps. Mam pro¶bê do uczestników naszego turnieju - zgubi³em rze¿bion± miskê drewnian± i mój ulubiony metalowy kufel z rzemykiem - jesli jeste¶cie w ich posiadaniu proszê o kontakt telefoniczny pod nr 503 028 834

Z góry dziêkujê za uczciwo¶æ

Pyrol - Chor±¿y Bêdziñski
Tomasz z Bienii
To przywiozê je w sobotê, chyba ¿e jeste¶ na zamku wcze¶niej?

P.S. Kacgruppe Adin? A co to takiego? crazy.gif bigsmile2.gif
Vlad
smile.gif he he a to taka sobie grupa:) Tomko wie najlepiej bo on ma "moc"
Mo¶ka
CYTAT(Tomko Konopczyc)
myjcie sie dziewczyny, bo nie znacie dnia, ani godziny

buehehheheeh....M±drze rzeczesz bigsmile2.gif
Stanis³aw Kossakowski
W imieniu Krakowskiej Choragwi Rycerskiej chcialbym podziekowac organizatorom za mozliwosc ponownego zawitania na Bedzinskim zamku.

Musze przyznac ze spore wrazenie zrobila na nas w tym roku efektywnosc SROMU. Widac olbrzymi skok w porownaniu z rokiem poprzednim.

Wspaniale jedzonko i rewelacyjny ³uczniczy. Oby tak dalej !!
Tomko Konopczyc
CYTAT(Vlad)
smile.gif he he a to taka sobie grupa:) Tomko wie najlepiej bo on ma "moc"

Jako rzek³e¶ Vladzie. Adin!!!! yes.gif

Co do SROMu to jak wcze¶niej siê odgra¿a³em w zesz³ym roku tro by³ taki ma³y ró¿owy SROMIK, za¶ w tym to juz by³ SROM. W przysz³ym roku bedzie nabrzmia³y do czerwono¶ci bigsmile2.gif
jarzyn
ZBYTY!!!!!! ass.gif

Turniej by³ Naprawdê Super. Bojówka na wysoim poziomie. Bieg po sukno- nie wiem, ale s³ysza³em ¿e Aga i Agela BARDZO sie postara³y. Pyrol po prostu wymiót³ z torem ³uczniczym, a uczta, no co¿... Chlorowali¶my na najwy¿szych obrotach devil.gif . Zasiali¶my zniszczenie, szczególnie w namiocie medyków szczerba.gif Excalibur otrzyma³ poza konkurencyjne wyró¿ninienie od Organizatorów, dla Najwiêkszych Clorków Turnieju devil.gif . Za rok zamirzamy powtórzyæ ten wyczyn. Cederek Nie¼wiedzia i baniaczek Soczka znowu pujd± w ruch. Byæ mo¿e ¿e w przysz³ym roku powstanie nowa konkurencja w wysysaniu robaka z winka bigsmile2.gif , kto nie spróbowa³ w tym roku niech ¿a³uje. Mi osobi¶cie najbardziej podoba³a siê bitwa. Zast±pi³a Bohurt którego niestety nie by³o angsad.gif Du¿y pok³on dla tych którzy bronili, bo m³ucili¶my sie srogo i do ostatka. Dla tatich chwil warto ¿yæ i nawet czasem dostaæ po ³bie.
Klimat tego turnieju bedzie dla mnie wzorcem do subiktywnej weryfikacji innyc imprez. Brak plastiku, wspania³e towarzystwo i jagodowy zamek sprawi³y ¿e bêdzie cie¿ko znale¶æ w tym sezonie lepsz± impezê.

ps. Babciu, Agniszko, Kasiu, Tomku,jeszcze raz dziêkujemy za afterparty, to by³o co¶ crazy.gif !
Pozdrawiam smile.gif Jarzyn
Carolus
Z ca³± szczero¶ci± serca moge powiedzieæ, i¿ by³ to najlepszy turniej w mym ¿ywocie! icon_mrgreen.gif
Cha³wa po trzykroæ dla ca³ego Bêdzina za organizacje, Tomkowi za poprowadzenie turnieju, Babuszki za cudn± szame pat.gif , Matce za trunki w ciêzkich chwilach (mam nadziejê ¿e wylizy³a¶ siê z ran szczerba.gif ), Agnieszcze i Angeli za Bieg Dam po Sukno usmieszek_02.gif (Pamela i Britney i tak by³y najlepsze king.gif ), Kasi za cierpliwo¶æ (przepraszam za w³osy icon_wink.gif ), Efendiemu za trunek (przywie¼ go wiêcej nastêpnym razem! pijacy.gif ) i wszytskim pozosta³ym za doborowe towarzystwo...

Relacje; BITWA!!!! Piêkna m³óca, a zamek zosta³ zdobyty usmieszek_11.gif szef.gif (Jednak Tomko go pó¼niej wykupi³, hehe bigsmile2.gif )
UCZTA!!! Mój ¿o³±dek pêka³ i to nie tylko od dobrodziejstw zastawionych jad³em sto³ów, ale od litrów wypitego piwa icon_rolleyes.gif , rozpili¶my nawet PCK (picha, gosi±rek, cebrzyk-tego mixu nie mogli prze¿yæ...)
biegu po sukno nie wygra³em, trudno, ale jeszcze kiedy¶ spróbuje... przynajmniej mia³em wyró¿nienie za walory jakie¶ tam... bigsmile2.gif
turniej szachowy te¿ by³ porywajacy (ten wzrok sêdziego, jak us³ysza³ ¿e nam siê nie spieszy i mo¿emy siedzieæ do rana... anger.gif )

P.S. Pozdrowienia i wielkie ca³uszy dla Bêdzina, a zw³aszcza dla Babci i Kasi, za przygarniêcie pod strzeche paru Buraków... love3.gif i Tomkowi za after party... pijacy.gif love3.gif ADIN!!!
P.S.2 Przekaz; MIKSUJCIE KIJA!!! crazy.gif
Tomko Konopczyc
Jesli kto¶ ma zdjecia z biegu po sukno to bardzo bym prosi³ o zamieszczenie i je¶li to mozliwe o przes³anie na priva lub nasze maile. Inne fotki zreszt± te¿.

Mo¶ka, ale i tak Twoja avatarowa fota rz±dzi. icon_wink.gif
Mo¶ka
có¿....ta fota....by³am nieco "zniszczona" po nocy.... bum.gif
Burda
hej ja dopiero niedawno siê zalogowa³em na freszce i doopiero teraz pisze spó¿nione podziêkowania za fajnu¶ny turniej i wogóle smile.gif
tak nie na marginesie ... niema zdjêæ z wcze¶niejszych walk bo nie zdo³a³em zobaczyc mojej wielgachnej tarczy dunno.gif
no i jeszcze raz chwa³a zwyciê¿onym!
Tomko Konopczyc
CYTAT
có¿....ta fota....by³am nieco "zniszczona" po nocy....

Wszyscy byli, ale pozostali foty maj± znacznie gorsze. bigsmile2.gif
Burda
ok trudo angsad.gif
Tomko Konopczyc
Pooh

wielkie dziêki za zdjecia, ale gdybys mog³a je zamie¶ciæ gdzie¶ na jakim¶ serwerze i daæ tu linka. Widzisz, nie za bardzo mo¿na tu wklejaæ zdjecia - regulamin freha.
Bardzo bym Cie prosi³ je¶li to mo¿liwe o przes³anie zdjêæ ( mam nadziejê, ¿e masz ich wiêcej ) na adres: biurokonopka@wp.pl
Poszukujemy zdjêæ z biegu po sukno. Mamy mnóstwo zdjêæ z bitwy , bojówki itd., a niestety ma³o z biegu. Fajnie by³oby jakby kto¶ mia³ te¿ zdjêcia z biesiady. Je¶li kto¶ ma to bardzo prosimy o przes³anie.
Burda
i wtedy odazu na tenburda@o2.pl b. prosze icon_wink.gif
Pooh
Mam trochê, dostêpne na p³ycie u Chochlika - przyniesie po Grunwaldzie.
Carolus
ja te¿ bym prosi³ o przes³anie zdjêæ z bitwy i biegu dam (niektórzy wiedz± czemu, hehe ;p) na adres
carolus_wasili@o2.pl
z góry wielkie dziêki smile.gif
pozdrawiam
tatsu
Mawiaj±, i¿ lepiej pó¼no, ni¿ wcale i kieruj±c siê t± zasad± (wreszcie) zdjêcia wybra³am, przemili³am i na stronie wstawi³am. O tu:
http://www.nkgk.friko.pl/galeria4_2006.html
Angelika z Bêdzina
smile.gif jak mi³o wkoñcu zobaczyæ pare fotek z Biegu Dam,
wielkie dziêki Tatsu thanx.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.