Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Sierpieñ] Boguchwa³a - reaktywacja - 26-27.08.2006
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3
Osio³
Hehe Tomaszu herbatke dosta³am, sam mi ja polewa³e¶ tak ko³o 2 w nocy icon_mrgreen.gif
Wiêc by³y toiki ehh jednak ¶lepa jestem icon_wink.gif
Wilo
Witam

chcia³em podziêkowaæ organizatorem za tak udany turniej, przede wszystkim Ikarowi, który by³ w kilku miejscach naraz, dziêkuje Wielkiemu Ksiestwu Litewskiemu z Bia³orusi za ¶piewy, muzykê i towarzystwu na uczcie i za nocne rozmowy S³awkowi, dziêki dla Wojtka, który wytrzyma³ do szóstej rano, dziêkuje wszystkim pozosta³ym osobom, a przede wszystkim Paw³owi i Andrzejowi bez których by mnie tam nie by³o

chwa³a im wszystkim clap.gif
Piotr Koc
Chwa³a Bogu i chwa³a Organizatorom za turniej w Boguchwale! Dziêki za mi³e przyjêcie, dobre jad³o i sympatyczn± atmosferê! Chwa³a tez Medykowi za ratowanie moich synów.

Tu kilka zdjêæ z imprezy:
http://www.koc.pl/boguchwala2006/index.html
Wil_q Niszczyciel
Dziêki wszystkim uczestnikom i organizatorom za ¶wietn± zabawê.

Pozdrowienia dla brata Lumpusa, który upi³ chyba pó³ obozu, jego giermka z przed³u¿on± umow±, no i oczywi¶cie reszcie wspó³biesiadników z wieczorku pie¶ni ludowej i patriotycznej.

Krótko mówi±c by³o zaje... fajnie by³o. bigsmile2.gif

Pozdrawia Wil'q (pok. 409)

Hopla!

P.S.

Do³±czam równie¿ pozdrowionka dla Betty, wspólnej ma³¿onki...
Saszko Wê¿opysk
Ehem... Uwaga: oficjalne stanowisko Zakonu.
Po pierwsze - podziêkowania.
1. Wszystkim, którzy przybyli, poniewa¿ dziêki Wam impreza dosz³a do skutku. Chwa³a Wam!
2. Specjalne podziêkowania dla tych, którzy nie bacz±c na chwilami niesprzyjaj±ce warunki brali udzia³ w kolejnych imprezach.
3. Wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób przyczynili siê do zaistnienia imprezy - tak¿e uwagami, radami i tak dalej.
4. Podziêkowania szczególne dla tych grup, które pozostawi³y pokoje w hotelu w stanie nienagannym - ogromnie u³atwi³o nam to pó¼niej pracê.
5. A tak¿e dla tych, którzy walcz±c z senno¶ci±, grawitacj± i innymi przeszkodami stawili siê na Mszy ¶wiêtej. Poufne - los wynoszonej niewiasty leg³ na sercach miejscowej ludno¶ci, ju¿ ze sze¶æ osób mnie pyta³o, co siê sta³o i czy wszystko w porz±dku.
6. A jako Mistrz Zakonu pragnê podziêkowaæ tutaj tym spo¶ród moich ludzi, którzy po¶wiêcili du¿o swego czasu i wysi³ku, aby turniej zaistnia³.
Po drugie - przeprosiny.
1. Za utrudnienia z wod± i energi± elektryczn± na placu - przepraszamy.
2. Za totalnie s[beeep]e o¶wietlenie pola bitwy nocnej - tak¿e. A wydawa³o siê nam, ¿e tak bêdzie ¶wietnie.
3. Za fakt, ¿e chwilami chaos osi±ga³ nad nami przewagê - tak¿e.
4. Przepraszamy Królow±, ¿e - nie do koñca z naszej winy - jej panowanie na placu trwa³o ok 15 minut.
5. Przepraszamy tak¿e za fakt, ¿e czê¶æ naszych ludzi by³a ma³o wyró¿niaj±ca siê w¶ród t³umu przez co czasem nie by³o wiadomo, kto w danej chwili i miejscu ma byæ obs³ug± techniczn±.
Za inne niedoci±gniêcia tudzie¿ b³êdy tak¿e. Mamy w planie pokutne obiczowanie siê, sprawa wymaga jednak rozwa¿enia, gdy¿ obiczowanie siê niedoci±gniêæ nie poprawi, a potem bardzo plecy bol±.

Jeszcze raz, a zupe³nie powa¿nie. Kochani byli¶cie, ¿e przyjechali¶cie, ¿e wytrzymali¶cie nasze pomys³y itd. Dla tych z dalszych stron podajê, ¿e recenzje w prasie s± bardzo pozytywne, chocia¿ nie zawsze prawdziwe. Spo³eczeñstwo lokalne ubolewa tylko nad tym, ¿e g³ówny ciê¿ar imprezy nie by³ prze³o¿ony na niedzielê. No, ale to ju¿ nie nasz problem.
Tomasz z £añcuta
Oto kolejna galeria ze zdjêciami z Boguchwa³y 2006 http://www.imprezy.rzeszow.pl/?a=gallery&id=116
Gerhard
Zamieszczam kolejne zdjêcia z Boguchwa³y 2006 http://feudal.pl/turniej2/
Tym razem nieco mniej "rycerskie" - przedstawiaj± bowiem publiczno¶æ, która tak¿e dobrze siê bawi³a.
Mo¿e siê przydaæ przy przekonywaniu gminy do wsparcia imprezy w przysz³ym roku.
Gerhard
I znowu porcja zdjêæ - tym razem £ucznicy: http://feudal.pl/turniej4/
Zdjêcia zarówno z "zawodowymi" ³ucznikami, jak i z publiczno¶ci± próbuj±c± swych si³.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.