Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Czerwiec] 9-11 Turniej Rycerski na Ziemi Górowskiej
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2
Kurak
A mi sie najbardziej podoba³y samochodziki w weso³ym miasteczku za friko :PP
Ogólnie pogoda, ludzie i atmosfera dopisa³a. Paw³owi jak i reszcie organizatorów nalez± siê gor±ce podziêkowania. W imieniu swoim jak i ca³ej Chor±gwi Ziemi Lwoskiej Ksiêcia W³adys³awa II Opolczyka dziêkuje za zaproszenie, go¶cine i wspania³a zabawe. Nie wdajac siê w jakie¶ g³êbsze opisy stwierdzam ¿e by³o po prostu BYCZO i nie ukrywam ¿e licze na powtórke :PP

Jedynym mankamentem by³y komary które z mojej glacy sobie l±dowisko zrobi³y.
Co do chomika to lezy pewnie dalej gdzie¶ w rowie pijus jeden.

P.S. Jak kto¶ ma foty to wrzuæcie na forum linki, b±d¼ wy¶lijcie mi na kuraknr@wp.pl -bêde zobowi±zany
Hubert
W³a¶nie dojechalem do Strzelina wiêc pora co¶ napisaæ smile.gif
Góra, jak w zesz³ym roku, ¶wietna. Ten turniej ma ¶wietny wp³yw na mnie devil.gif Wielkie dziêki za wspania³± zabawe! Pawle jeste¶cie wspaniali- tak wygodnego miejsca przy ognisku jeszcze nie mia³em (zgadnijcie dziêki komu smile.gif ) Jeszcze raz przepraszam, ¿e musia³em z Suchym znikn±æ na kilka godzin. Zapraszam Was do Boles³awca- obiecuje, ¿e bêdzie równie ciekawie... i g³o¶no devil.gif

Kurak- niestety siê mylisz- chomika (Æpavka ibn Ibrahima- tak siê teraz nazywa) porwali talibowie, sam widzia³em smile.gif
Akcja ratunkowa w toku devil.gif

PS
bigsmile2.gif bigsmile2.gif POZNANIACY- NIENAWIDZE WAS!!!!! bigsmile2.gif bigsmile2.gif

Pozdrawiam!
Wilo
chcia³em podziêkowaæ Ashowi i bractwu górowskiemu za zorganizowanie ¶wietnego turnieju oraz Ikarowi za przygotowanie konkurencji ³uczniczych, a tak¿e wszystkim pozosta³ym bez których by siê nie oby³o (w tym ludzi w niebieskich koszulach)

scat i samochodziki to jednak bardzo dobre atrakcje dla rycerstwa ;p

za rok te¿ bêd±? cool.gif
jak tak to napewno przyjadê

pozdrowienia tongue.gif
Elthan
Pozdrowienia i chwa³a po trzykroæ Paw³owi £agódce za wspania³y turniej! Strzeliñska Zaciê¿na z pewno¶ci± nawiedzi Górê za rok. I dziêki Natce za ³uk, dziêki którym mog³em straciæ dziewictwo pod wzglêdem ³ucznictwa. bigsmile2.gif Uczta ¶wietna. Szkoda tylko, ¿e wrócic musia³em wcze¶niej icon_sad.gif Mam nadziejê, ¿e zobaczymy siê wszyscy na Boles³awcu. WIELKIE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH!!
Jesiotr
Ash by³o genialnie. Dziêkuje wszystkim za fajn± bojówkê, ale prosze nie je¼dzmy ju¿ na scacie PROSZE !!!. Ma nadzieje ¿e za rok te¿ siê spotkamy w Górze. Na samochodziki moge i¶æ devil.gif
Grze¶ko z Osiêcin
Witam!
Co tu du¿o pisaæ. Przy³±czam siê do przedmówców z pieniami na temat tzw. orgów. By³ ¶wietnie, a zw³aszcza to, ¿e to uczestnicy organizowali sobie czas, a nie wszczechw³adny program. Podoba³o mi siê te¿ totalene poprzestawianie akcentów i wielka ma³a bitwa po biesiadzie (z pe³nym brzuchem te¿ siê dobrze walczy), zw³aszcza, ¿e z lighta zrobi³ siê prawie bohurt. Jedzonko smaczne, picie dobre.
Najwa¿niejsze jednak, moim skromnym zdaniem, by³o to, ¿e panowa³a pe³na harmonia, spokój i koedukacja.
Wspaniale siê ubawi³em.
Pozdrawiam Paw³a i ca³± jego kompaniê, i dziêkujê za serce w³o¿one w to, ¿eby go¶ciom niczego nie brak³o. Pozdrawiam te¿ wszystkich wspó³uczestników.
Do zobaczenia. Oby wcze¶niej ni¿ za rok.
Natka
Przy³anczam sie do podziêkowañ za wspania³y turniej, tak¿e ³uczniczy który niestety zawali³am ale jeszcze wszystko da siê nadrobiæ. Jako ¿e to by³ moj pierwszy turniej w Górze uwa¿am ¿e nic nie brakowa³o ale licze na to i¿ za rok uda siê Ani zrobiæ bieg dam z podobnymi konkurencjami jakie planowa³a na ten turniej. Co do jedzonka jako wegetarianka nie chodzilam g³odna wiêc by³o pyszne. Koñcz±c swoj wywód na temat tego jak by³o fajnie pozdrawiam wszystkich którzy stworzyli tak wspania³y klimat.

Ps. Chcia³a bym odzyskaæ mojego chomiczka (Serafina) bez wzglêdu na to co robi³ przez ca³y turniej i licze na to ¿e mozna przedyskutowac kwestiê okupu....
Hubert
Nadal w Strzelinie smile.gif
W³a¶nie wrócili¶my z monopolowego i na skrzynce po piwie znale¼li¶my koperte- zawarto¶æ zamieszczam. Do zdjêcia do³±czono list napisany jakimi¶ dziwnymi paciorkami... i bia³y proszek- proszek wygl±da³ fajnie wiêc go wci±gneli¶my crazy.gif wtedy zjedli¶my ten list bigsmile2.gif
Co do negocjacji kwestii okupu- zawsze mo¿emy pogadaæ devil.gif

Pozdrawiam
PS
bigsmile2.gif bigsmile2.gif POZNANIACY NIENAWIDZE WAS!!!!! bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Elthan
Nie martw sie Natko. Odzyskamy Æpavka ibn Ibrahima, który zosta³ porwany przez nieznany jeszcze radykalny ruch islamistów. A narazie to wiesz, smalec z truskawkami bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
B[U]BA
Cieszê siê, ¿e wszystkim siê podoba³o, i tak nic nie przebije scata, samochodzików i tej ca³ej ³aweczki bujaj±cej sie w góre i w dó³ smile.gif W imieniu ca³ego bractwa pragnê wszystkim przyby³ym serdecznie podziêkowaæ. Kurak za rok albo i wcze¶niej powtarzamy Twisterow± zabawê smile.gif Radku je¿eli zrobi³e¶ ju¿ t± galerie to daj znaæ.. pozdrawiam..
Kruger
¦wietny turniej, organizacja i oczywiscie ludzie. Dzieki ca³emu Bractwu Rycerskie Ziemi Górowskiej za turniej . A w szczególno¶ci Paw³owi za zorganizowanie 246232132* komarow , ktore wyssa³y ze mnie 467 ml krwi ( przynajmiej one na mnie lecia³y smile.gif )

*badanie przeprowadzone przez ob³op
B[U]BA
Kruger nie tylko ty zosta³e¶ pogryziony przez komary smile.gif coprawda Pawe³ nie zaprasza³ ich na turniej ale jako¶ tak wysz³o smile.gif u nas w namiocie to siê nawet osa pojawi³a..
white_mouse
Komary, osa... pfff.. ja tam mia³em mrówki na twarzy tears.gif Pawle, w przysz³ym roku nie zamawiaj tylu komarów face4.gif najlepiej w ogóle ich nie zamawiaj crazy.gif

Za robienie galerii siê w³a¶nie zabieram.

Przygotowujemy akcjê ratunkow± aby odbiæ chomika imieniem Æpavek devil.gif

PS. Znalaz³em kluczyki od czo³gu bum.gif Po roku, ale siê znalaz³y bigsmile2.gif
A górowski Byk stoi u mnie w ca³ej okaza³o¶ci smile.gif Relikwia zostanie zachowana na jak±¶ imprezê devil.gif
white_mouse
Zamieszczam link do galerii z turnieju smile.gif To s± zdjêcia, które posiadam.
http://ghen.vipserv.org/bractwo/index.php?id=galeria

Pozdrawiam!
Jesiotr
Jak najbardziej zg³aszam siê do wziêcia udzialu w krucjacie po chomika mimo ¿e by³ z niego alkoholik i pijak bigsmile2.gif
Kurak
Co do komarów to one se na mojej glacy lotnisko zrobi³y. Chcia³y sie nawaliæ za darmo bo jak widzia³em k±sa³y tylko twisterowców :P
Radziu dziêki wielkie za zdjêcia- zaraz przystêpuje do ogl±dania.
A co do chlorzenia to ja alkocholu, fajek i sexu nie odmawiam tak¿e Buba popijem jeszcze nie raz i nie dwa. I to bynajmniej wcze¶niej ni¿ za rok- mam tak± nadzieje.
white_mouse
Znamy ju¿ nazwê organizacji terrorystycznej, która porwa³a chomika. Thalibowie zrzeszeni s± pod nazw± Al Hu-Ra. Zamieszam adres oficjalnej strony antyterrorystycznej akcji odbicia chomika: http://ghen.vipserv.org/bractwo/index.php?id=chomik

pozdrawiam devil.gif
Destro
a wiêc do akcji odbijania chomika który by³ z nami w weso³ym miasteczku i który to ju¿ od poznania pi³
ze mn± do oporu czas wreszcie przygotowaæ ze 2 kg dzemu ogórkowego :>
Natka
Biedny chomiczek. Licze na to ¿e nie bawem wroci do domku ca³y i zdrowy. Ja za nim tak bardzo têsknie bo nie mam z kim po sklepach chodziæ. Tylko on mia³ tak dobry gust. Wiec licze na to i¿ wy sie tam porz±dnie zabiracie do odbijania mojego chomika a nie obijacie. Chcia³a bym go odzyskaæ jak najszybciej....
Kurak
Oj tak gust to on mia³- by³ w koñcu inicjatorem kupna byków :P. Zdolny ten Twój (by³y) chomik
Kruger
Nieoficjalnie amerkanie podali jednego z czo³owych porywaczy chomika .

oto zdjêcie Humara Abul Ku Ma( zdjêcie przedstawia jednego z najokrutniejszych terrorystów z organizacji Al Hu-Ra ludzie z epilepsj± nie powinni tego ogl±daæ )

http://sklep.babyboom.pl/images/gund/15068...epp.jpg_450.jpg
Elthan
I palacz i erotoman z niego by³, tego chomika.
...kojot...
Chcia³em wszystkim podziêkowaæ za przybycie na nasz II Turniej Na Ziemi Górowskiej. Szkoda ¿e by³em taki zalatany i nie by³o okazji siê lepiej poznaæ (czyt. d³u¿ej z wami wypiæ;)). Ale mam nadzieje ¿e wszyscy siê dobrze bawili. Za rok tez bêdzie karuzela crazy.gif
Grze¶ko z Osiêcin
Witam!
Mam pro¶bê do wszystkich uczestników posiadaj±cych na turnieju magiczne puzderka, zbaieraj±ce duszê, i uzywaj±cych ich, aby przes³ali jakie¶ ¿ywe obrazki mojej osoby na mail'a, ew. o kontakt. Z góry dziêkujê.
Pamiêtam tez, ¿e kto¶ z uczestników by³ chêtny do przes³ania mi pewnych materia³ów w pliku PDF dotyczacych stroju w epoce Jagiellonów i chyba w czasach wcze¶niejszych. Równie¿ proszê o jaki¶ kontakt.
Pozdrawiam.
Hubert
Witam! (znowu jestem w Strzelinie- to uzale¿nia crazy.gif )
Natka ty siê o nic nie matw- w³a¶nie zaczynamy opijanie...khm.. to znaczy odbijanie chomika! Damy rade- w koñcu to tylko 2 skrzynki...khm..2 dni do akcji... bigsmile2.gif

Pozdrawiam!

PS Grze¶ko- Radek prosi o twój adres mailowy, ¿eby wys³aæ te materia³y. ¦lij na priv do white_mouse. Ja te¿ mam z tob± do pogadania.

PS2- konsola do gier bigsmile2.gif

PS3
bigsmile2.gif bigsmile2.gif POZNANIACY NIENAWIDZE WAS!!!!!!! bigsmile2.gif bigsmile2.gif
...kojot...
http://www.gora.trol.pl/content.php?sid=79bc58ac1ec8ffb476ae7d3735a3da7e&tr=cl&cms_id=479
tutaj kilka zdjec ze strony naszego miasteczka dziwnego.
MaX_Krzyk
Mnie równie¿ sie bardzo podoba³o .... Wspaniali ludzie .... Panuj±ca atmosfera.... Oby by³o wiêcej takich imprez .. devil.gif By³ to mój 1-wszy Turniej .... i uwa¿am ze by³ znakomity .... Podziêkowania dla Paw³a wraz z Jego weso³± Gromadk± ....
IKAR
I JA PRZYLACZAM SIE do Mojego Przyjaciela opini ...

MAX nie ma³puj moich kropek :D ...

pozdrawiam !!! SALVE
IKAR
blinkie.gif
Hubert
IKAR- dlaczego jeszcze nie dosta³em od Was zg³oszenia na Boles³awiec?? ¦piesz siê- miejsca siê koñcz± tongue.gif

Pozdrawiam
Hubert Tarka

PS
Pawle sorki za off topic a pozatym od Ciebie te¿ nie mamy zg³oszenia potwierdzonego tongue.gif
...kojot...
beeeeeeeeeeek...
MaX_Krzyk
Ma³powanie kropek .... ? ;> Ikarze nie b±d¼ ¶mieszny ... :PP
Grze¶ko z Osiêcin
Witam!
Mam pytanie. czy chomik zosta³ odbity czy trzeba bêdzie robiæ krucjatê.
Pozdrawiam
Pawe³ £agódka
Krucjata bêdzie potrzebna prawdopodobnie zamachowcy zabili chomika bo nie by³o odzewu ale czekamy na wiesci kolejny zatracony chomik ;( tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif
white_mouse
Mam najnowsze wie¶ci. Chomika przejêli satani¶ci, którzy w krwawej ofierze z³o¿yli i zjedli Thalibów (spotkali po drodze). Chomik sta³ siê obiektem ich kultu i nie zamierzaj± go oddaæ.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.