CYTAT
Co do mego wieku i wiedzy myslê ¿e jest wystarczaj±ca - chcia³ bym cie zobaczyc jak ty zaczyna³e¶ bawic sie w odtwarzanie historii - pewnie od razu by³o od poczatku do koñca wszystko tak jak nalezy.
nie wszystkiego od razu nie mialem, sandalkow z CCC, skarpetek na gumce tez nie, po prostu chodzilem boso, ot co piszesz kilka postow wyzej ze mroku nie bylo, nie wiem wiec co dla Ciebie jest mroczne. Po drugie uczestnicy na potege palili papierosy, wstyd.
CYTAT
Turniej ³uczniczy, (btw. odbywa³ siê tylko w sobotê i strzelano do tarczy), wygra³ ch³opak z Szamotu³, jego nazwisko bêdzie mo¿na nied³ugo przeczytaæ w prasie lokalnej, wiêc proszê mi tu nie k³amaæ.
Klamiesz panie organizatorze, w zadnej z lokalnych gazet nawet nie wspomniano o tym kto rzekomo wygral ten luk. Lzesz na kazdym kroku, jestes skonczony, a jak wiadomo tonacy brzytwy sie chwyta. Nie zalezy mi na tym luku moj syn ma wlasny moze nie doskonaly ale ma. Chodzi mi tylko o to ze swiadomie wprowadzasz ludzi w blad, jestem sklonny uwierzyc ze byly przynajmniej dwa turnieje lucznicze jeden dla zwyklych gosci przybylych na festyn i drugi dla znajomych krolika, na ktorym nagrody byly, a jakze, musisz wiedziec ze klamstwo ma krotkie nogi sam sie zaczynasz platac w swoich zeznaniach.