Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [sierpieñ] VII Biesiada Piastowska - 26-27.08.2006
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3
Halfgar
Salam Bracia,

Kilka fotek z podpisami

Bo gulasz by³ wieprzowy

Bo kawa by³a za droga
yavana
witam :)

chcia³abym podziêkowaæ wszystkim, z którymi mia³am okazjê ¶wietnie siê bawiæ :)
impreza by³a zacna, teren piêkny, a kuraki oziêb³e po ch³odnych nocach ;p

no. to tak w du¿ym skrócie :)

pozdrawiam,
ciekiereczki i ciasteczka,

joanna
Turante
Ksi±¿e.....ju¿ ja dopilnuje cenzury zdjêæ osobi¶cie... mad.gif nie ma obawy... icon_wink.gif
KubaT
CYTAT
KubaT: pamiêtaj ze niektóre twoje fotki nale¿y ocenzurowaæ!!!

Nie bój nic. Ja Tych zdjêæ nie opublikuje. Nie wiem jednak co zrobi Turante bo ona te¿ ma wszystkie fotki u siebie :D
gery777
Bardzo chcia³bym przeprosiæ na tym forum za swojê zachowanie w CTF-ie zachowa³em siê poprostu chamsko ale potrafie siê do tego przyznaæ ! Najbardziej ch³opaków z teamu "PRZYSTOJNAIKI" ale ruwnie¿ ca³e C.E.T.C i resztê za to ¿e musieli na to patzeæ. Zapomnia³em ¿e dopuszczalna agresja to taka ktura nikomu nieszkodzi! Mam tylko nadziejê ze ju¿ w turnieju pu¼nym nadrobi³em. Bardzo bym chcia³ podziêkowaæ swoim przeciwnikom pe³en szacunek 2 runda jak znowu okaza³a siê pechowa dla mnie! Niema siê co usprawiedliwiaæ niewalczy³em jak powinienem (zasta³em siem chyba)! Za rok he he a mo¿e Misza??????? Lubie walczyæ z wielkimi ludkami! Pa!
KubaT
Zapraszam do nas po fotki - http://www.bractwozg.lap.pl/ Niestety nie ma tych najciekawszych bo nie przesz³y cenzury icon_mrgreen.gif
Oscypek
loki08.gif icon_cool.gif witam z tej strony Tomasz ze Zgromadzenie Wojów i Rycerzy Grodu Tura.
mnie te¿ bardzo podoba³ sie CTF a najbardziej moja dru¿yna Przystojniaki oczywiscie icon_cool.gif
to ja by³em tym szalony sztandarowym co robi³ wyciec ( nie chwal±c sie szczerba.gif )
impreza by³a baaardzo fajowa pijacy.gif
czekam na nastepn± i pozdrawiam
Piotr £uniewski
Salam alejkum!

Impreza może nie jakaś bardzo duża ale za to przyjemna. Dzięki za wspólną zabawę! Podziękowania dla naszych Saracenów i Maura ( dzieki za naukę poprawnego wiązania turbanu smile.gif ).

Chciałbym też podziekować Księciu za mozliwość spędzenia ostatniej przymusowej nocy w namiocie książęcym.
Posyłam linka do fotek. Niestety na serwerze nie mam miejsca na zamieszczenie wszystkich zdjęć, jakie chciałbym ( być może w przyszłości się to zmieni ), ale mam nadzieję,że te się spodobają.

http://www.abdul.getphoto.net
Obecnie są tu już nowe fotki. Kaliskich już nie ma, ale nowe też są ładne:) 13 X 2006

Pozdrawiam!
kaper
witam
no có¿ mo¿na powiedzieæ, biesiada i ju¿ po biesiadzie. niestety bo okrutnie mi siê podoba³a ta impra, faktem jest ¿e wielk± ona nie by³a pod wzglêdem uczestników ale i tak dzia³o siê sporo przez te 3 dni. zdjêcia te¿ wypasione, ale nie a¿ tak pro bo mnie na nich nie ma hehe tongue.gif .
Y!
Boles³aw
hehe, kaper, je¶li mówisz o fotkach z postu nad twoim to jeste¶ na ostatnim smile.gif

co do noclegu to nie ma sprawy, niech go¶cie ze wschodu znaj± nasz± go¶cinê icon_cool.gif
zawsze miejsce przy stole i pod dachem siê znajdzie
Piotr £uniewski
A wiêc to Ty Kaper jeste¶ na tym zdjêciu... no tak teraz ju¿ przypominam sobie Ciebie. Wybacz! Tak potwierdzam. To ty jeste¶ na tym zdjêciu. Zmyli³ mnie twój avatar. bigsmile2.gif Ksi±¿e Boles³awie, mam jeszcze pare fotek twojego obozu, przemarszu zbrojnych etc. Prosilbym o adres na który mogê je przes³aæ.

Pozdrawiam!

Ps. W tamt± stronê na dworzec te¿ szed³em na piechotê. Niech ¿yj± internetowe mapy satelitarne! yes.gif
Halfgar
CYTAT(Ksi±¿ê Boles³aw @ 16:27 05.09.2006) *
zawsze miejsce przy stole i pod dachem siê znajdzie

Tylko dlaczego za kawê p³aciæ nie chcecie hehehe.gif
Fionn
No dobra trochê to trwa³o zanim pozbiera³em w sobie wszystkie my¶li i posk³ada³em je w dzia³aj±cy mózg. Teraz ju¿ jako istota przynajmniej na w æwieræ inteligentna moge wreszcie siê wypowiedzieæ.

Po pierwsze clap.gif Ch³opaki nadal twierdze tak jak przed rokiem ¿e znów zrobili¶cie najlepsz± imprezê na której by³em. Przejecha³em ca³± Polskê w ci±gu jednego dnia ¿eby siê do was dostaæ i musze przyznaæ ¿e by³o warto. Mia³em mega do³a ale nie zawiedli¶cie i nie porzucili¶cie w potrzebie bo dziêki wam chodzi³em u¶miechniêty od ucha do ucha. S³owem WIELKIE dziêki C.E.T.C blinkie.gif

... no dobra a teraz do¶æ kadzenia pora na co roczne konstruktywne uwagi:

Dwie do bojowego pó¼nych:
1) Wyplu³em p³uca przez te wasze 1,5 minuty b³agam na przysz³y rok o minutê
2) Strefy trafieñ- albo rozszerzyæ o przedramiona i piszczele albo zmniejszyæ wielko¶æ tarcz bo jak kto¶ ma tarczê zas³aniaj±c± 90% mozliwego pola trafienia to nie wiele zostaje mo¿liwo¶ci do ataku.

I dwie do prowadzenia obzu- chocia¿ Jaktor jedn± ju¿ zna wiêc wymienie tylko drug±:

1) uczta w tym roku skoñczy³a siê w mgnieniu oka.

Howk! Powiedzia³em!

PS. A tak swoj± drog± to ko¿ystaj±c z okazji chcia³bym pozdrowiæ ca³a rozrywkow± gromadkê pod wezwaniem ¶w. al-Malika zwanego równie¿ "Expressem do Kawy" tongue.gif Kawusia by³a pychota... szkoda tylko ¿e z tymi tancerkami brzucha nie wypali³o bum.gif

PS2. Dalsz± listê pozdrowieñ do¶le w kolejnym Po¶cie wraz z ochrzanem za to ¿e jest tak ma³o zdjêæ.
kaper
Y!
nu faktycznie jestem na focie, a poprzednie linki jako¶ uda³o mi siê przeoczyæ smile.gif. tak to ju¿ bywa...
elo rap
Bartosz ze Zdunowa
dziêkujê w imieniu ca³ego Bractwa za ciep³e s³owa. b³êdy bêdziemy starali siê eliminowaæ!

a tymczasem zapraszam do mojej skromnej galerii!
galeria
S³ugus Prezesa
Hehe... Ju¿ wiem jaki jest (prócz presti¿u, oczywi¶cie icon_wink.gif ) powód tego, ¿e tak lubiê sêdziowaæ- kto by siê nie pra³, i tak na zdjêciu jestem JA! Dzieki wszystkim za dobr± zabawê a szczególnie:
-w pierwszej kolejno¶ci Bractwu, za ciep³e przyjecie na swój mym³on,
-Saracenom wynajêtym przez mego pana, Jaktora Ze Skar¿yna, byliscie dobrymi S³ugusami (choæ kiepsko sie to dla was skoñczy³o maniac.gif ),
-sêdziom turniejowym, a szczególnie temu któremu sprzeda³em miêso, w przysz³ym roku znajde Ci dwa razy tyle mad.gif ,
Tyle na razie, pó¼no i krótko, ale có¿...
Warto by³o trzymac ustawowe dni urlopu z wojska na Biesiadê...
Miszowy
CYTAT(Fionn @ 00:14 08.09.2006) *
...
1) Wyplu³em p³uca przez te wasze 1,5 minuty b³agam na przysz³y rok o minutê
2) Strefy trafieñ- albo rozszerzyæ o przedramiona i piszczele albo zmniejszyæ wielko¶æ tarcz bo jak kto¶ ma tarczê zas³aniaj±c± 90% mozliwego pola trafienia to nie wiele zostaje mo¿liwo¶ci do ataku.
...

Wiem do czego pijesz, ale obowi±zywa³a zasada tarczy maksymalnie od kolana do obojczyka.
Trzeba sobie by³o te¿ tak± zrobiæ ¿eby pó¼niej nie biadoliæ.
Strefa przedramion faktycznie nie by³a punktowana co nie powinno Ciebie martwiæ, bo na filmach z bojowego widaæ, ¿e tam dosta³e¶ sporo trafieñ.
Zawsze mo¿esz startowaæ w turnieju puklerzowym je¶li nie lubisz du¿ych tarcz.
Kornikowi to nie przeszkadza³o wyprowadziæ dwa celne mocne ciosy w ¶ciêgno przedramienia, które nie zosta³y chyba policzone, ale mocno os³abi³o mi praw± rêkê.
Co do czasu walki 90 sekund, to nie przesadzaj i tak wszed³e¶ z wolnego losu...

PS. Ciê¿ko mnie sk³oniæ do ostrzejszych wypowiedzi, ale s± osoby które to jednak potrafi±.
Fionn
Miszowy, ja nie pije do Ciebie. Bo walczy³o mi siê z tob± przednio i chylê czo³a przed umiejêtno¶ciami.
Widzisz problem w tym, ¿e moge wybieraæ miêdzy jednym z dwóch: albo pozostaæ historycznym i jako osoba odtwarzaj±ca ciê¿kozbrojnego spieszonego konnego z czasów bitwy o angicourt wyj¶æ z tarcz± z jak± wyszed³em, albo jak czê¶æ rycerstwa we wspó³czesnej polsce wyj¶æ z drzwiami od stodo³y. Wybieram pierwsze rozwi±zanie. Ty masz o tyle wygodniej, ¿e tarcza jakiej u¿ywasz w sam raz nadaje siê do czasów i osoby jak± odgrywasz. Ja niestety jako osoba o 60 lat pó¼niejsza mogê z takiego a nie innego regionu mogê u¿ywaæ jedynie ma³ych tarcz je¼dzieckich. Bior±c pod uwagê to ¿e wa¿ysz odemnie ponad 20 kg wiêcej, zapasy z tob± s± kiepskim pomys³em. Pozostaje tylko punktowaæ ods³oniête czê¶ci cia³a, w twoim przypadku ciê¿kawo by³o takow± znale¼æ co jest zas³ug± zarówno du¿ej(i w twoim przypadku historycznej) tarczy jak i umiejêtno¶ci:clap:

Pozdrawiam

Fionn

Ps. Ale ¿e¶ mi sprasowa³ wizurê bum.gif
Miszowy
Przepraszam Fion je¶li za ostro przypostowa³em.
Turniej bojowy by³ przedni i by³by dla mnie taki nawet dybym wróci³ pokonany i z po³amanymi ³apami bum.gif . Uwielbiam walkê dla samej walki nie dla nagród czy dla wygrywania. To by³ mój 2 turniej bojowy w ¿yciu i podszed³em do niego na serio, d³ugo siê przygotowuj±c i szczerze, by³em zaskoczony, ¿e wygra³em, dopiero po paru dniach to do mnie dotar³o crazy.gif (czasem wolno kontaktuje hehehe.gif )
pozdrawiam
misza
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.