Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Legnica - 1241 - Biwak ¦redniowieczny
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2
Gregor
No i po imprezie... co tu du¿o pisaæ. By³o wy¶mienicie blinkie.gif
prawie 4 dni mieszkania w obozie, a¿ szkoda by³o wracaæ...
Dziêkujê za wspóln± zabawê i ju¿ nie mogê siê doczekaæ kolejnej imprezy w tym jak¿e zacnym gronie :D

No to panowie i panie... idziemy siê turlaæ ? devil.gif

p.s. aha, no i uwaga na Dinozaury icon_mrgreen.gif

edit: Fotki z imprezy -> http://najemni.legnica.pl/ - dzia³ Galeria smile.gif
Orzech
Pozwól, Gregorze, ¿e pod³±czê siê pod Twoje s³owa. Biwak by³ udany na ca³o¶ci, nawet podczas pi±tkowego sma¿enia siê na s³oñcu. Ju¿ odliczam dni do nastêpnego zjazdu.I ten powrót do domu... chcia³oby siê posiedzieæ tydzieñ. Wielkie gratulacje dla organizatorów i podziêkowania dla wszystkich za ciep³e przyjêcie naszej okrojonej ekipki.
Je¶li by³by kto¶ chêtny mogê wys³aæ zdjêcia ze swojego ³apacza dusz, adres na orzech1@tenbit.pl i p³ytka pójdzie szybciutko.
Pozdrawiam
Orzech

PS. I pomy¶leæ, ¿e jeszcze wczorajszej nocy...
Fiodor Bie³yj
---------------------------
i tak w³a¶nie zosta³em zwolennikiem ma³ych kameralnych imprez XIII-wiecznych, jestem pe³en podziwu.. shocked.gif
Niewielkie grono, niewiele dni (bo tylko 3), a tyle pozytywu.. Chyba napiszê jaki¶ panegiryk, bo natchnienie "+500".. harfa.gif
wrócilem ponad dwie godziny temu woohoo.gif i jeszcze nie znajdujê w³asciwej formy i s³ow by podziekowaæ za organizacjê tak wspania³ego obozowania i zabawy pod dat± 1241 na Polach Legnickich!

oud.gif Marcinie i cala zacna Legnicka ekipo - WIELKIE SERDECZNE DZIÊKI!! oud.gif

Dziêki tym wszystkim, ktorzy przyjechali, szczegolnie tym, którzy mimo trudno¶ci osobistych i komunikacyjnych dotarli i swoj± obecnosci± stworzyli tak niesamowity klimat!

pozdrawiam i do zobaczenia loki08.gif
Bie³yj

----------------------------
a propos "turlania sie", teraz pierwsze pytanie przed zgloszeniem sie na imprezê XIII-wieczn± bêdzie brzmialo: "A s± tam u Was jakie pagórki?"
Stwierdzilismy z Indarem, ¿e konieczna jest konkurencja odwrotna pt. "wturliwanie siê" , no i rzecz jasna rekord turlajacych siê jednocze¶nie (7) nie jest ostateczny.. czy¿ nie tak icon_wink.gif , Inkwizytorku?

jeszcze raz: po prostu BOMBA!.. icon_rolleyes.gif thanx.gif yes.gif[/b]
Indar
Dotar³em do £om¿y - 571 km w korkach i w¶ród t³umu wracaj±cych do domu. Ale ¿eby powtórzyæ TAK¡ imprezkê móg³bym ¶migaæ dwa razy tyle.
Rekord turlania jest do pobicia, w³a¶nie sobie przypominia³em i¿ jest u mnie taki ma³y kopczyk w sam raz do "turlanki" - Bie³yj, sturlasz siê pierwszy.
Dobra, ¿eby nie pisaæ za du¿o: pe³en wypas, niech ¿a³uj± Ci którzy nie mogli przybyæ. Szramo, Parysie - dziêkujê raz jeszcze za kawa³ dobrej roboty.
devil.gif
Zdjêcia za kilka dni.
pok³ony
I.
Gregor
Aha, no i nale¿y oddaæ honory Koledze Szramie za jak¿e wspania³y pokaz sztucznych ogni oraz efektów specjalno-¶wietlnych w pi±tkowy wieczór... i to przy "naprawdê niskim bud¿ecie" :D

p.s. ponoæ to Parysa sprawka, ale ja bym w to do koñca nie wierzy³ ;)
eRemita
I ja do³±czê siê do podziêkowañ za wy¶mienit± zabawê. W takim szyderczym towarzystwie przy tak niskim bud¿ecie to tylko sie... turlaæ. MC Szramiksie - na przysz³± imprezê proponujê pobudowanie skoczni K10 z odpowiednio wyprofilowanym progiem. Gratulacje dla OPN i wszystkich, którzy siê przyczynili do tej wspania³ej imprezy. Indarze - masz teraz wysoko postawion± poprzeczkê...

K³aniam siê...

eRe
Parys
Wielkie dziêki dla wszystkich, którzy przybyli. Bez Was nasza impreza nie mia³aby tak fajnego klimatu - w sumie to przecie¿ Wy go tworzyli¶cie. Zapraszamy oczywi¶cie za rok - uda³o w koñcu ruszyæ imprezê w tym roku i chcemy j± oczywi¶cie kontynuowaæ. Miast "pokazu ogni sztucznych" mamy zamiar zrobiæ co¶ naprawdê widowiskowego i spektakularnego; zastanawiamy siê nad erupcj± wulkanu ;)
Wyd³u¿ymy te¿ stok do turlania siê i zaopatrzymy go w jakie¶ atrakcje (np. wilcze do³y...)

Na stronie http://www.najemni.legnica.pl/index2.php?d=galeria.php s± ju¿ dwie pierwsze partie zdjêæ; bêdziemy sukcesywnie uzupe³niaæ j± o kolejne.

Jeszcze raz wielkie dziêki i do zobaczenia.
Bart'osh
Co tu du¿o mówiæ impreza cud miód i orzeszki smile.gif Wspania³e pi±tkowe efekty specjalne blinkie.gif

Dla organizatorów i wspania³ej ekipy - Wielkie wrêcz ogromne dziêki!!

Do Fiodora:
Mam nadzieje ¿e z rok zoorganizujemy w legnicy jaki¶ ma³y turniej w Nardy smile.gif

Bart'osh
Dentysta
Nam siê bardzo podoba³o: fantastyczna atmosfera, turniej 'ociemnia³ych' ¶wietny pomys³.
W czasie prezentacji przy makietce Bitwy Legnickiej do koñca mia³em nadziejê, ¿e naszym siê jednak uda...
Dziêkujê i pozdrawiam
Dentysta
Indar
Co do makiety to mia³em to samo... Kiedy "narrator" wspomina³ o ucieczce czê¶ci naszych si³ musia³em siê opanowaæ by nie wrzasn±æ "wracaæ psubraty".
Te¿ liczy³em ¿e jednak wydarzy siê jaki¶ cud :)
Zdjêcia s± ju¿ gotowe, jutro znajd± siê na stronie.
pok³ony
I.
Marcin Chy³a
Ostatnio ¿adko zgadzam siê z Parysem, lecz tym razem podzielam opiniê, ¿e urok imprezy tkwi³ wy³±cznie w zaproszonych go¶ciach. Dali¶cie nam energiê do organizacji podobnej imprezy w przyszlym roku.

Dodatkowo chcia³bym podziêkowaæ moim przyjacio³om z OPN'u, bez których ta impreza nie odby³aby siê - szczególne podziêkowania dla Ewy i Arka.
Fiodor Bie³yj
CYTAT(Indar)
Kiedy "narrator" wspomina³ o ucieczce czê¶ci naszych si³ musia³em siê opanowaæ by nie wrzasn±æ "wracaæ psubraty".
Te¿ liczy³em ¿e jednak wydarzy siê jaki¶ cud smile.gif
I.

widzia³em t± niesamowita grê emocji na twojej i Dentysty twarzy, ale narrator litosci nie mia³. To by³ ten z³y narrator..
my¶lê, ze "organizatorzy" zrobi± z tym co¶ na rok przyszly, bo wla¶nie w tym punkcie imprezy nie jeste¶my wci±¿ kontent huh.gif
devil.gif

p.s. to all respekt.gif

loki08.gif
Gotfred
Tak, tak - legnicka impreza uda³a siê rewelacyjnie! Fantastyczna atmosfera, dobre nachylenie stoku i bardzo profesjonalne efekty specjalne. Nic tylko czekaæ na ponown± imprezê za rok! icon_wink.gif Wielkie podziekowania dla organizatorów za naprawdê porz±dn± robotê.

Kwestia pobicia rekordu w turlaniu siê to naprawdê ju¿ tylko kwestia czasu ! icon_mrgreen.gif

ps. z t± makieta faktycznie trzeba cos zrobiæ icon_wink.gif
Robert Szatecki
Tak¿e chcia³bym serdecznie podziêkowaæ organizatorom za znakomicie przygotowan± imprezê, tonê ¿arcia:P, wyrozumia³o¶æ w sprawie zmniejszenia liczby uczestników z mojej dru¿yny do minimum, pomoc w dostaniu siê z dworca na legnickie pole ( tutaj szczególnie dziêkujê Twardemu, dla którego niestraszna by³a 6 rano by mnie odebraæ i ch³opakom, którzy czekali natenczas w obozie i pomogli mi w rozstawieniu namiotu). Bardzo mi siê podoba pomys³ staræ o flagê w lesie i liczê na to, ¿e powtórzymy to za rok w liczniejszej ekipie. Mi³o by³o wzi±æ udzia³ w czym¶ nowym, a nie kolejnym zwyczajnym turnieju z wieczorn± bitw± w blasku fleszów aparatów.

Niech ¿a³uj± ci, co nie byli, bo naprawdê warto by³o po¶wiêciæ trochê czasu na dojazd i pojawiæ siê w Legnicy, za rok nie powtórzcie tego b³êdu;).

Z niecierpliwo¶ci± czekam na zdjêcia

Pozdrawiam
Galahad

P.S. Stokrotne dziêki dla Indara, który pomóg³ mi wróciæ do Warszawy i podwióz³ pod samiuteñki dom, a tak¿e dla Fiodora za towarzystwo w drodze powrotnej ( i shake-a z frytkami oczywi¶cie :P)
nieczar
fakt , nie ma to jak kameralne ,ale smakowite imprezki !!!

¿aluje ,ze nie moglem pozostac dluzej (choæ mieszkam niedaleko) ,ale s± momenty w ¿yciu mê¿a kiedy niestety ,ale musi posluchaæ g³osu kobiety (mam na mysli ¿one oczywiscie :^))

patent z walk± po omacku na "workowe ki¶cienie" po prostu ¶wietny...chyba sie nie pogniewacie jak sobie go zma³puje ?

pozdrawiam
nieczar
fakt , nie ma to jak kameralne ,ale smakowite imprezki !!!

¿aluje ,ze nie moglem pozostac dluzej (choæ mieszkam niedaleko) ,ale s± momenty w ¿yciu mê¿a kiedy niestety ,ale musi posluchaæ g³osu kobiety (mam na mysli ¿one oczywiscie :^))

patent z walk± po omacku na "workowe ki¶cienie" po prostu ¶wietny...chyba sie nie pogniewacie jak sobie go zma³puje ?

pozdrawiam
eRemita
Nieczarze,
Pomys³ walki po omacku na worki jest stary jak swiat b±d¼ jak... pewien film. My¶lê, ze jak dojdziesz jaki to film, to i ma³powanie przyjdzie Ci bez trudu. No chyba ze w³asciciel zabawek ma inne zdanie.. ;)

Pozdrawiam
eRe
Marcin Chy³a
Dobra do¶æ tego s³odzenia.
Napiszcie proszê, ale tak powa¿nie, co by³o ¼le zorganizowane, aby w przysz³ym roku tego unikn±æ. Ja ju¿ kilka rzeczy znalaz³em, ale szczególnie zale¿y mi na Waszym zdaniu.
Orzech
Daj trochê czasu, Szramo. Musimy jeszcze och³on±æ. Mnie siê nie podoba³a jedynie ta diabelsko twarda ziemia ceg³ami usypana devil.gif Choæ i to obeszli¶my, wbrew os±dom niektórych...
Indar
Powitac
Na Kompanijnej stronie s± ju¿ zdjêcia z Legnicy - chwilowo tylko portretowo/obozowe, pozosta³e (w tym "le¶na potyczka") w najbli¿szym czasie.
pozdrawiam
I.
Fiodor Bie³yj
Korzystaj±c z uprzejmo¶ci kolegów Indara, Twardego, Orzecha, Gawlacza i Gregora, którzy udostêpnili mi zdjêcia z biwaku, dokona³em ven.gif ma³ej segregacji tematycznej takowych, oraz ich wrzutu do mojej skromnej galerii (zapraszam), na skutek czego sta³a siê teraz nieskromnie okaza³a und wielka shocked.gif cool.gif .

Jeszcze raz dziêki wszystkim za wspólnie spêdzony czas smile.gif !
pozdrawiam
Bie³yj
loki08.gif
Robert Szatecki
Ja ju¿ straci³em nadziejê, ¿e kto¶ zamie¶ci resztê zdjêæ, a tu dzisiaj taka mi³a niespodzianka :D
Tylko co to za dziwny serwer gdzie nie mogê zapisaæ niczego na moim dysku:(

Pozdrawiam
Galahad
Orzech
Bo wiesz, my jeste¶my zach³anni i ¿eby mieæ zdjêcia, musisz najpierw nas za nie wynagrodziæ devil.gif A mówi±c szczerze, u mnie nie ma problemu ze ¶ci±ganiem.
Panie Fiodor, na Kowalskiego czekam niecierpliwie...
Bu¼ka
Orzech
Fiodor Bie³yj
CYTAT(Orzech)
(...)Panie Fiodor, na Kowalskiego czekam niecierpliwie...
Bu¼ka
Orzech

pac.gif
mea culpa Orzechu glowa_w_mur.gif , mea.. wiedzia³em, ¿e co¶ komu¶ muszê wyslaæ, ale co i komu.. to wszystko przez ten upa³, te bie¿±ce zaleg³o¶ci aaa.gif i t± nabyt± sklerozê przez to wszystko.. huh.gif oczym to ja.. co¶ okr±glego pat.gif.. acha, jutro lecê na pocztê icon_wink.gif

loki08.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.