Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [wrzesieñ] TR w Dêbnie O warkocz Tar³ówny - 17-18.09
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2
enepsigos
aha, no i by³y mi wstyd przed przyjezdnymi, chocia¿ to nie ja powinnam siê wstydzic, prawda?
Piotr
Dziêki Jarku za imprezê. Dla nas Ty jeste¶ organizatorem imprezy a nie napuszeni politycy, którzy nawet "zapominaj±" wymieniæ Ciê, podziêkowaæ.
My bawili¶my siê bardzo dobrze (szczególnie po zdobyciu sakiewki w ³uczniczym pijacy.gif tongue.gif ). Mi³o by³o jeszcze raz pogadaæ ze starymi znajomymi i zobaczyæ jak inne grupy siê przez rok rozwinê³y - gratulujê Wis³oczanom. Mi³o by³o popatrzeæ te¿, jak rozwija siê brzuch Szymona cicho.gif
Je¶li chcecie obejrzeæ kilka fotek z imprezy to zapraszam na stronê naszego bractwa
LuCK
przesadzacie.
przecie¿ turniej w Dêbnie zawsze by³ taki, dla oficjeli, chyba ¿e kto¶ pierwszy raz jest, wtedy rzeczywi¶cie mo¿e siê zdziwiæ smile.gif
Pinior
by³em pierwszy raz w dêbnie....przekrój historyczny ekip rzeczywi¶cie imponuj±cy....b³oto uci±¿liwe,kilka ciekawych pokazów...publice napewno sie podoba³o...polityków za du¿o...rozmawia³em z Janikiem....(tak jak my¶la³em-to pijak...) poza tym t³umy turystów by³y niezmiernie k³opotliwe przy przemieszczaniu siê z miejsca na miejsce....obs³uga zamku to buce, ochrona jeszcze gorsza...szasz³yki drobiowe dobre...proch od ozziego sprawdza siê doskonale,nowe piki jarka kapitalne...puszkarze z kielc nie¶miertelni, nemiroff od ch³opaków z Zamo¶cia pyszny:) geszeft tez niez³y...jarek i szymon musieli siê nie¼le nauwijaæ...ogólnie pozdro;)

jarek: p³ytê masz wypasion±:) i kolcz± przy he³mie te¿;)
Rayla Scarlett
Ogólnie mi siê podoba³o, smile.gif tylko trochê irytowa³o b³otko. angsad.gif No i muzyka z Ogniem i mieczem - od kilkulat jedna i ta sama, no ale klimat tworzy³a, zw³aszcza przy wystêpie husarii (jakby nie patrzeæ pan Andrzej Mroziñski przypomina trochê Wo³odyjowskiego icon_mrgreen.gif )
Co by³o jeszcze fajne? hmm... widok pola po bitwie - kapu¶ciane pole bigsmile2.gif
Marcin Pyszno
Za rok te¿ przyjedziemy na zapasy w b³ocie i rzucanie kapust± smile.gif

Trochê cierpkich s³ów - mo¿e spróbowaæ nastêpnym razem zorganizowaæ bojówkê
z prawdziwego zda¿enia ? Bez tekstów w stylu 'wychodzê na w³asn± odpowiedzialno¶æ'
bo to bzdura - za powa¿ny uszczerbek na zdrowiu sprawa idzie do s±du z automatu
i na nic siê zdadz± teksty w stylu "ja nif nie mam do kolegi fe mi fêby pofybija³".

Pozdrowienia dla nó¿ki kolegi przygniecionego bram±.
Krzy¶ko
CYTAT(Pinior)
.obs³uga zamku to buce, ochrona jeszcze gorsza...

Podpisujê siê rêkami i nogami !!
W sobote kiedy sobie rezem z Wojami P(i)eruna w barze przebywali¶my 2 ochroniarzy przyje³o wobec nas postawa dosyæ zaczepn±, na szczêscie nie dosz³o do bezpo¶redniej konfrontacji bo ciêzko by³oby po tych panach co¶ znale¼æ (ich 2 a nas oko³o 20) w ka¿dym b±d¼ razie zachowywai siê naprawde po chamsku i starali siê oddaæ to ka¿dym fragmentem swojego cia³a np: w barze brak³o nam miejsc siedzacych a jeden z panów trzyma³ swoje wielkie buciory na jednym ze sto³ków którego oczywi¶cie nie mo¿na by³o sobe zabraæ bo jak znam ¿ycie to próba skoñczy³aby siê, tego pana szybkim wyproawdzaniem. Co do Pracowników zamku to podpad³ mi jeden z nich ni¼utki (pewnie zakompleksiony kole¶) otó¿ stano³em sobie w okolicach mostu i stara³êm siê uczciwie zarobiæ na benzynê ¿eby nasze bidne DCD mia³o jak do domu wróciæ, a tu podchodzi do mnie ten karypel i drze sie na mine w niebog³osy, zaz±da³ oficjalnego przyzwolenia dyr Muzeum, zapyta³em siê hgdzie je mo¿na dostaæ a on wys³a³ mnie do tarnowa gdy¿ tam ów dyr urzêduje, poza tym straszy³ mnie jeszcze ochron± i innymi niemi³ymi sprawami, jako ze jestem cz³owiekiem niek³ótliwym grzecznie sobie poszed³em ale prosi³bym organizatora aby takich panów na szkolenie jakies wys³aæ w czasie turnieju.

Co do samego turnieju mi³e wra¿enia DCD przywioz³a smile.gif Przyjechali¶my nawet przed samymi organizatorami :D (bo ju¿ w pt) mimo tego ¿e la³a a¿ strach da³o sie wy¿yæ, by³o co piæ, by³o co je¶æ, nie by³y to rarytasy ale jak dla nas mo¿e byæ, jednak trzeba powiedziec ¿e jedna kartka na niedziele na jedzonko to trochê za ma³o face4.gif
B³oto nie jest wina organizatora tylko uczestników bo pogody nie wymodlili bum.gif
Ogó³em rzecz bior±c z mi³± chêci± powrócimy do Dêbna za rok
Elen
Ogólnie by³o fajnie. Chocia¿ jak na mój gust za du¿o blota, ale to niezale¿a³o od nikogo tylko od pogody. Muzyka z "Ogniem i mieczem" przy wystepach husarii faktycznie dawa³a fajny klimat. Bitwa koñcowa by³a naprawde fajna, zw³aszcza latajaca dok³adnie wszêdzie kapusta. smile.gif Co do pokazów to najwiêksze wra¿enie zrobi³y na mnie wystêpy kaskaderów konnych z Krakowa, naprawde ¶wietne pokazy. smile.gif Podziêkowania dla organizatorów za turniej i dla wszystkich którzy na niego przybyli za mi³± atmosfere i zabawe. Nio i oczywi¶cie podziêkowania dla ca³ego Tarnowskiego Bractwa Rycerskiego"Gladii Amici" znów ¶wietnie siê bawili¶my razem. heart.gif
Joanna K.
devil.gif Witam!
Mnie siê turniej osobi¶cie podoba³. Wszystko dziêki organizatorowi i TBR GA ofkors;):*By³o troche niedoci±gniêæ (np. muzykê nieco bym urozmaici³a)i nieco inny klimat by³ ni¿ siê przyzwyczai³am, ale by³y fajne pokazy i ogólnie ok.
Pozdrawiam:devil:
Szymon Okrutny
dziêki Pinior,
¿e jako jedyny mnie zauwa¿y³e¶.

do wszystkich rozczarowanych, zawiedzionych, niezadowolonych iinnych malkontentów -

kto by³ w Dêbnie nie pirwszy raz, ten chyba zauwa¿y³, ¿e impreza siê zmienia i rozwija.
jeszcze 4 lata temu by³ w formie komercyjnego pokazu 2,3 grup.
od kilkulat impreza jest otwara dla wszystkich chêtnych i wzbogacona o turniej ³uczniczy, bojowy, i 3 bitwy.
a je¶li nie wszystko jest super to wskazówki i rzeczowe uwagi pewnie bêd± mile widziane.
ponadto próba zrobienia imprezy dwudniowej (po raz pierwszy) te¿ siê liczy.

Próba wprowadzenia elementów XVII wiecznych - to tez ciekawy pomus³.

Jedynie trzeba wszystko dopracowaæ.

Sam mam parê uwag organizacyjnych ale tylko w tym celu je wypowiem, ¿eby za rok by³o lepiej.

Ja siê bawi³em dobrze.

Mo¿na szukaæ dziury w ca³ym, a mo¿na siê te¿ rozejrzeæ i znale¼æ ludzi do zabawy
mimo anginy i gor±czki bawi³em siê supe, nastrzela³em siê z muszkietu wóz wywróci³em, hori³kê z kozakami pi³em itd, itd.

My¶lê ¿e za rok bêdzie lepiej.

To za rok w Dêbnie.
Krzy¶ko
Racja Szymonie

by³em w Dêbnie rok temu i w tym by³o lepiej

i zapomnia³em o najwa¿niejszym
NIE POWALCZYLI¦MY SOBIE Z RZYMIANAMI tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif tears.gif
Mungo
Zawsze s± jacy¶ niezadowoleni dunno.gif przypominam motto z "¯ywotu Briana" - Always look on the bright side of life
Dêbno jest turniejem specyficznym (co broñ Bo¿e nie znaczy gorszym od innych) jednak kto CHCE siê dobrze bawiæ ten BÊDZIE - i tak jest wszêdzie. My chcieli¶my bawiæ siê dobrze i uda³o siê. Wszystko zale¿y od nastawienia. Jeszcze raz wielkie dziêki dla organizatorów yes.gif icon_mrgreen.gif
Szymon Okrutny
a my siê ju¿ umówili¶my z rzymianami na przysz³y rok, ¿e bêdziemy barbarzyñcami i z nimi powalczymy.

Pewnie ¿e Dêbno to specyficzny turniej - ale sponsorzy maj± swoje wymaganie i trudno je zmieniæ.
A bawiæ siê mo¿na wszêdzie - tylko trzeba chcieæ i umieæ.

a mungo pewnie bêdzie d³ugo pamiêtany devil.gif
S³awek zTarnowa
Witam!!!

W imieniu TBR GA dziêkujê organizatorom (te¿ uwa¿am, ¿e to Jarek siê nauwija³) i wszystkim, którzy potrafili siê dobrze bawiæ. Chcia³bym tylko jeszcze zaznaczyæ, ¿e ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu jedn± z grup, które naprawdê zrozumia³y, ¿e bitwa i zdobywanie mostu to zabawa z nastawieniem na rozmach dla turystów-tak jak ca³e coroczne Dêbno- byli ch³opaki z Ukrainy--chwa³a im za to!! ...a..Kapusta w postaci ca³ych g³ówek rzucana w t³um nieopancerzonych uczestników mog³a zrobic krzywdê..ale to niech wypowiedz± sie pokrzywdzeni.

Do Dêbna przyje¿d¿am juz parê lat i muszê potwierdziæ, ¿e ten turniej jest wybitnie specyficzny i nie mozna go porównywaæ z innymi turniejami, które sa nastawione g³ównie na rycerstwo.Trzeba na Dêbnie znale¿æ co¶ dla siebie i tak jak stwierdzili moi niektórzy przedmówcy---bawiæ siê ze swoimi znajomymi i poznawaæ nowych.

Marcinie....zgadzam siê co do tego, ¿eby wiêcej nie dopuszczaæ niekompletnie opancerzonych do bojówki!! Prosi³em o kompletno¶æ, a potem wielu przychodzi³o i prosi³o o dopuszczenie do walk. Stawiali mnie przez to w trudnej sytuacji, ale teraz ju¿ wiem, ¿e na drugii raz, jesli Jarek mnie znowu poprosi o pomoc w zorganizowaniu bojówki, nie bêdzie dopuszczony nikt kto nie ma kompletnych os³on zw³aszcza na g³owie i stawach. od wzglêdów przyja¼ni wa¿niejsza jest chyba jednak dla mnie swiadomo¶æ unikniêcia przymusowych wycieczek po s±dach. Na szczê¶cie zasady opracowane by³y tak, ¿eby nie dopu¶cic do hardcoreu. Jednak¿e do walk synkretycznohistorycznych sama kolczuga wobez p³yt to za ma³o!!Dlatego apelujê do walcz±cych na przysz³y raz. Swoj± drog± walcz±cych by³o tak ma³o w tym roku, ¿e ba³em siê, i¿ po przegl±dzie zostanie góra dziesiêciu chêtnych. Lepiej jednak postawiæ na jako¶æ i w³asny spokój podczas walk niz na ilo¶æ. Przy okazji, dziêkujê Ci Marcinie za pomoc przy sêdziowaniu, dziêkujê te¿ drugiemu sêdziemu- Gregorowi , Hagenowi i Andrzejowi i innym ch³opakom z TBR-u za zorganizowanie zaplecza!! Fiszer- jestes wielki- nie nalata³es siê na darmo z tymi tarczami--wszystko widzia³em!! smile.gif

Drogie Gladii Amici---tradycyjnie---reggie jest dumny!!!!!!! bum.gif
Jarek Przyby³o
Dziêkujê wszystkim za przybycie, wspóln± zabawê, s³owa krytyki i wyrozumia³o¶æ. Je¶li kiedy¶ bêdê w³a¶cicielem takiego miejsca jak Dêbno bigsmile2.gif to osuszê fosê, niegrzecznych ochroniarzy wywalê na pysk, kucharza przesalaj±cego szynkê utopiê w kotle, polityków kopnê w ass.gif a na ¿arcie wydam du¿o wiêcej kasy ni¿ dwa dobre tankowania do baku samochodu. Aha i zabroniê walenia kapust± (to cud ¿e nie mam z³amanego nosa).

Pa
Tomasz z £añcuta
Jarku - pomimo kilku mankamentów - np muzyka i jad³o by³o nie¼le. Co do bojówki - za rok siê poprawiê devil.gif mad.gif . Z Ukraincami bawi³em siê w niedzielê po imprezie razem z 2 znajomymi - my jedni zostali¶my do poniedzia³ku tak nam tam by³o dobrze. A konnych to za rok postr±cam za t± perkusjê na moim che³mie. devil.gif
yavana
witam,

by³am w Dêbnie pierwszy raz i wyjacha³am upaprana, zab³ocona, ale zadowolona devil.gif (mimo ¿e omin±³ mnie niedzielny firedancing icon_sad.gif ) zabawa przy ognisku uda³a siê baardzo rado¶nie (czosnek habemus czosnek papam bum.gif ) , dlatego chia³abym pozdrowiæ i podziekowaæ przede wszystkim organizatorom, którzy ulokowali dwie biedne samotne niewiasty w swoim namiociku i pó¼niej poodwozili na ten nieszczêsny dworzec PKP i piêknie siê nami zaopiekowali devil.gif poza tym pozdrowienia dla ludków z Myszkowa za fascynuj±ce opowie¶ci o bawieniu siê napalmem bum.gif oraz b³ogos³awi±cego wszystkich papie¿a z wie¿yczki smile.gif

do zobaczenia za rok, bêdziemy na pewno devil.gif

Joanna z Be³chatowa ;7

ps. panowie, bardzo celnie rzucali¶cie miêsem bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Hyginus
Mam tylko nadziejê, drogie be³chatowianki, ¿e nastêpnym razem (w ramach bardziej rodzinnej atmosfery, oczywi¶cie;) nie dostaniemy bana na wej¶cie do naszego (mieszkalnie, nie w³asno¶ciowo - i tu dziêki Sebastianowi z Tarnowa) namiotu pod byle pretekstem, ¿e siê przebieramy... bigsmile2.gif
A powa¿nie - pierwszy raz na Dêbnie, i ju¿ lubiê to miejsce. Ludzie (uk³ony dla Jarka, obu Bogdanów, Krzy¶ka i ca³ej reszty wspania³ych zakapiorów), klimat, rozmach...
Co do ochrony - ma³a anegdotka. Na miejscu byli¶my od po³udnia w sobotê, troszkê pomagali¶my ¶lizgaj±c siê w b³otku z blokami s³omy w rêkach czy pniaczkach na pleckach. Niektórzy z nas (w tym ja) po przemoczeniu wspó³cze¶niaków powbijali siê ju¿ w cieputkie we³enki i lny historyków, gdy zawezwano nas do namiotu muzealnego na gor±cy bigos. Gdy wychodzili¶my z misami paruj±cego jad³a mnie i równie¿ ju¿ historycznego wikinga zaczepi³ sympatyczny pan w czarnym mundurku pytaj±c, czy aby na pewno mamy prawo przebywaæ tu, na terenie muzeum. Nas zatka³o, popatrzylim po sobie pytaj±co - jaja se robi? Ale pan by³ powa¿ny jak moje podêbiñskie (podêbnieñskie?) przeziêbienie szczerba.gif Wyja¶ni³em mu wiêc, i¿ cierpiê z powodu dewiacji seksualnej, przejawiaj±cej siê przywdziewaniem tego rodzaju fetyszy (tu zamajta³em okrywaj±cym mnie p³aszczem od Guni) i przeskakiwaniem ogrodzeñ obiektów muzealnych w celu mokniêcia w deszczu i ¶lizgania siê w b³ocie wieczorow± por±. Ha, ha.

Jak dla mnie - taka yes.gif impreza
Sebastian
Pozdrowienia…
Szczególnie dla naszych piêknych wspó³lokatorek, które na odjezdne rozdawa³y swój skromny, acz wy¶mienity prowiant: nie czekaj±c - zapraszam pod mój dach, ju¿ teraz i obiecuje te¿, i¿ nastêpnym razem nie obst±piê na krok… a os³awiony namiot ¿yczeñ tym razem… taki bêdzie… Je¿eli oczywi¶cie mogê wypowiedzieæ siê we wspólnym imieniu mych go¶ci na Debinskiej murawie - gdy¿ to w³a¶nie dziêki nim (wiele imion pisaæ by trzeba by³o, jednak ci którzy wiedzieæ maja: wiedz±) owe ostatnie dni i noce by³y niezapomniane… a gdy wiêkszo¶æ ju¿ odesz³a w swe strony, nam ju¿ tylko trzem, pozosta³y ukraiñskie pie¶ni… w tamt± niedzielna noc…
Rad jestem, i¿ mog³em siê rozgo¶ciæ na Dêbinskim „Zamku”, i chylê g³owê przed organizatorami: Andrzejem Potemp±, Jarkiem Przyby³o, ca³± jego dru¿yn± i wszystkim tym, którzy dla dobra ogó³u oddali tam cze¶æ siebie. Ja sam gdyby nie Bogdan Kara, ni jak nie móg³bym zjawiæ siê na turnieju z tak wielkim namiotem i tym ca³ym sprzêtem, bo to nie byle jaki tabor trzeba posiadaæ, by na turniej zajechaæ…
Pewnie, ¿e wiele rzeczy mog³o byæ inaczej… ale, wszyscy jeste¶my tylko lud¼mi, a w naturze naszej jest pope³niaæ b³êdy… jednak i w naszej naturze, jest wyci±gaæ z nich wnioski, pamiêtaæ i stroniæ od nich na wieki…

Sebastian z Tarnowa
Gunnila
Sebastian, jak uda³o siê zdjêcie maskotki ³uczniczego?
Hyginus - p³aszcz to podobno ¿ona otrzyma³a :P
Hyginus
Szlachetna dobrodziejko, ma³¿onki nie by³o, a p³aszcz cieplutki, oj, cieplutki... tongue.gif Mus dla ka¿dego na ch³odniejsze pory (roku)!
(post sponsorowany bigsmile2.gif )
Sebastian
Uda³o siê... dwa ³adne ujêcia... maskotka uwieczniona... zbiorê zdjêcia (jest kilka ¼róde³) i roze¶lê... ci co dostana po¶l± dalej i miedzy sob±... mo¿e byæ?
Piotr
Ja na pewno wrzucê na stronê. W koñcu po raz drugi mi przyniós³ szczê¶cie :D
Irnan
Witam,

Turniej, turniej i juz po turnieju niestety... szalenie milo bylo goscic w Debnie w tak doborowym towarzystwie. Duze brawa dla wszystkich wystepujacych grup historycznych, ktore urzadzily naprawde swietny spektakl. Szkoda, ze pogoda nie dopisala, ale... co nas nie zabije, to wzmocni i stworzy lepszy klimat ;) Dolaczam sie do podziekowan mojej niezastapionej towarzyszki (;>) i zapewniam pana Sebastiana, ze w przyszlym roku tez sluze jogurtem ;)

Pozdrowienia dla naszych wspollokatorow, Myszek i wszystkich, ktorzy tez nie moga sprac wszedobylskiego blota z ubran;P

Emilia z Belchatowa
Tomasz z £añcuta
B³oto jako¶ spra³em - dobrze mieæ te mroczne wysokie buty przy takiej pogodzie devil.gif
Piêkne panny z Be³hatowa d³ugo w mej pamiêci pozostan±( inne zreszt± te¿) Zabawa by³a przednia i oby za rok nie by³o gorzej yes.gif
Ciekawe która klapki wspó³czesne w namiocie zostawi³a?
Krzy¶ko
icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif Na ¶mieræ zapomnia³em pozdrowiæ piêkne panny o krêconych w³osach z Be³achatowa icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif
P.S. Macie specjalne pozdrowienia od Nalepy icon_wink.gif
Jarek Przyby³o
Na b³oto najlepsze patynki !

Pa.
Piotr
Ja nie narzekam, moje buciki nie przemok³y. Owszem trochê siê pobrudzi³y ale wytrzyma³y :D - dziêki Jarku za radê, nat³u¶ci³em je tak, ¿e nawet b³oto na drugi dzieñ, jak lekko przysch³o, prawie samo odpoad³o!
Jarek Przyby³o
Nasz turniej jest najbardziej zgodny ze standartami wyznaczonymi przez Monthy Pytona. Wszyscy s± utaplani w b³ocie i koñskich gównach. Wiêc przestañcie ju¿ narzekach (nie dotyczy to Piotra).

Pa
LuCK
no tak
a jak kto¶ nie jest utaplany to pewnie jest królem?
monty pythoni rulez smile.gif
Gregor z Krakowa
topilem sie dwa dni, ale warto bylo. bitwa na blotku to jest to, kirysik pod polerke cool.gif cool.gif cool.gif ale zabawa przednia. Chwa³a Jarku. a blotko- no co, przeciez to jest fosa !!!! yes.gif
Gunnila
No w³a¶nie. Czy kto¶ czu³ siê jak kijanka? Mo¿e za rok poszukamy czarownicy jakiej¶? devil.gif
Tomasz z £añcuta
Hm - patynki w tym b³ocie - to mog³o by byæ ciekawe bigsmile2.gif Nie by³o tak ¼le. Powiem wiêcej - by³o ca³kiem nie¼le - powtarzam siê. Szkoda, ¿e nikt nie wzi±³ pod uwagê mojej propozycji w ¶lizgu na kirysach.
Nie by³o Mercaneri dunno.gif A ja nie mam kirysu szczerba.gif
Gregor z Krakowa
Czarownica by³a ia jak¿e, tylko sie dobrze kamuflowa³a i spaliæ jej nie dam devil.gif a co do slizgów, ¿e te¿ nie s³ysza³em- chyba bym zaaplikowa³ co¶ w ten deseñ. w sumie jak zabawa to zabawa. a patynki- oj przyda³oby sie je miec w ten czas. ale jak mowilem, mnie sie podobalo, nie mam nic do zarzucenia, ani organizatorom ani pogodzie- bo wszelakie co¶, ma swoje smaczki. yes.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Irnan
Czarownica... gdziezby tam.. slodka niewiasta pantofelek tudziez klapek w blocie gubiaca.. :) pozdrowcie ja serdecznie od nas
Elen
Znalaza³am troche zdjêæ z turnieju, nie wiem czy widzieli¶cie ju¿ je ale zamieszczam linki na dole, niektóre s± naprawde fajne. smile.gif

Link do strony Gminy Dêbno a dok³adniej do galerii tegorocznego turnieju.
http://www.gminadebno.pl/modules.php?op=mo...howgall&gid=100

Oraz kilka zdjêæ ze strony Tarnowa.
http://www.tarnow.pl/galeria/galeria_446/index.php
Mungo
I jak zwykle ¿aden z fotografów z pokazu ognia nie zrobi³ nic anger.gif kurde....musze kiedy¶ wcisn±æ komus aparat i sam siê o fotki postaraæ ¿eby móc zobaczyæ jak to wygl±da ze strony publiki a nie mojej ;] (bo z mojej to gorrr±co :P )
Rayla Scarlett
Mungo tutaj s± fotki z wystêpów ogniowych :D http://www.powiat.mielec.pl/ericius/album_...5af8e0&start=12
Mungo
Dziekuje ¶licznie smile.gif Jakby kto¶ jeszcze co¶ mia³ dajcie znaæ smile.gif
yavana
witam ;)

chocia¿ sporo czasu ju¿ minê³o od turnieju, z moj± niezast±pion± towarzyszk± uzna³y¶my, ¿e wrzucim tutaj jedno zdj±tko, które dopiero teraz zeskanowa³am ;)

pozdrawiam

Joanna z Be³chatowa

ps. brakuje mi tego klimatu, oj brakuje...
Szymon Okrutny
dobre blinkie.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.