Rozk³ad jazdy PKS z Myszkowa do Mirowa. A z Mirowa to ju¿ jakie¶ 20-30 minut spaceru na zamek w Bobolicach. Je¶li kto¶ bêdzie bardzo ob³adowany to proszê o kontakt, to za³atwiê transport z Mirowa.
Pi±tek
17:40 Ligota Gawronna
19:20 Sokolniki
22:15 Koniecpol
Sobota
7:25 Zagórze
11:00 Sokolniki
A moze tak co¶ blizej o tym turniej ³uczniczym, konkretnie o 2 etapie. Wiem, ze z moimi krzywymi s³owiankami bez grotow to nie ma nawet co liczyæ na jaki¶ 2 etap ( pewnie i tak ca³o¶æ znowu Dobry wygra
) ale chce wiedzeæ co to bedzie, bo mo¿e byæ ciekawie
Je¶li siê zg³osz± chêtne Panie, a wiem, ¿e w Ogrodzieñcu i w Opolu takowe s±, to urz±dzimy tak¿e dla Was Turniej Bojowy, ale tylko na punkty, bo nie mogê patrzeæ jak siê kobiety w minutówce ok³adaj±.
Witam, to moja ostatnia wizyta na forum przed turniejem, proszê nie piszcie wiêc ju¿ na priva lub gg, kontakt tylko telefoniczny 0602575832, do zobaczenia na turnieju!
Witam!
Temat zosta³ oczyszczony z wiêkszo¶ci offtopów i kretyñskich wpisów. Proszê zapoznaæ siê z regulaminem forum i nie czatowaæ, bo posypi± siê ostrze¿enia. Szczególnie proszê o to ekipê siewiersk±!!
CYTAT
zupe³nie nie rozumiem Twojej interwencji i jestem cholernie rozczarowany Twoim posuniêciem
Przykro mi, ale pogadaæ to sobie mo¿ecie na czacie, albo w Karczmie, je¶li karczmarze pozwol±... koniec offtopu. ¯yczê Wam udanego, s³onecznego turnieju!
I ju¿ po Bobolicach... Jak by³o - ka¿dy wie... :/
Nie chcê siê k³óciæ, ani byæ niegrzeczna... Oczywi¶cie moderator ma racjê, ale tak na prawdê - czy nasze offtopy a¿ tak wszystkim przeszkadza³y? No trudno...
Myszków wróci³!!!!
I by³o naprawdê ¶wietnie !!
Witam
mimo paru niedoci±gniêc to i tak sie dobrze bawi³em
Pozdrowienia i podziekowania dla organizatorów i uczestników turnieju
Ju¿ po imprezie. Jeszcze raz dziêkujê za zaproszenie. Wiem, ¿e byla to pierwsza impreza, jak± organizowali¶cie, dlatego te¿ trzeba przymkn±æ oko na wiele niedoci±gniêæ. Miejsce - zamek i okolice przecudowne. Mozna by³o wprowadziæ siê w odpowiedni nastrój (który w swoim czasie zepsu³ ten ¶piewaj±cy discopolo pan w zielonym kubraczku i kapelusiku). Ludzie bardzo fajni. Pogoda tak nas trochê nastraszy³a, ale w sobotê siê poprawi³a i nie by³o ¼le. Niestety, musieli¶my wyjechaæ przed biesiad± i nie wiem jak impreza potoczy³a siê dalej. Z tego, co wiem z relacji naszych ch³opaków, którzy zostali d³u¿ej, jedzenia nie by³o zbyt du¿o...
Cieszê siê, ¿e wzi±³em udzia³ w tym turnieju.
Serdeczne pozdrowienia dla organizatorów i uczestników!
Przejechali¶my pó³ Polski, ale jeste¶my zadowoleni!
S³awa!
Troszkê niedoci±gniêæ by³o, ale klimat stworzony przez bajeczne wrêcz usytuowanie zamku i ¶wietnych ludzi, pozwoli³y o tym zapomnieæ.
Pozdrowienia dla Perunów i Czarnego Dêbu przesy³a Gniewomir z Dregowii.
PS: ma kto¶ fotki? :D
Podziêkowania dla uczestników i uczestniczek turnieju których mia³em przyjemno¶æ poznaæ na samym turnieju jak i na ognisku które go poprzedzi³o
.By³o troche niedoci±gnieæ ale mniejsza z tym.Pogoda hmm w nocy troche wia³o i pada³o ale w dzieñ by³o cieplutko. No a zameczek
Pozdrowienia dla Pana Tomasza
i ekipy z Siewierrza .
jejq! to nasz pierwszy turniej a nie by³o tak ¼le
s³awa wszystkim którzy sie zjawili, bo to dziêki wam stworzy³ sie naprawde ¶wietny klimat
p.s. wszyscy ktorzy robilscie zdj±tka jakie¶ na turnieju! - zamieszczajcie tutaj jakies linki do nich bo sadze ze beda one ciekawe
hihi...
p.s.2. moze i biesiada nie bylo najlepsza i w ogole byly jakies niedociagniecia ale przeciez za rok znowu Bobolice i wtedy wszystkim poka¿emy na co tak naprawde staæ Ch.R.K. Siewierskiego!!
Witam!
Pewnie i tak zje mi tego posta jak poprzedniego, wiêc bêdzie w skrócie.
Wspania³e miejsce + ¶wietni ludzie = super impreza
Organizacja - ca³kiem niez³a - przynajmniej ja zawsze wiedzia³em co gdzie i kiedy. By³y tojki i prysznice a jak kto¶ czego¶ nie wiedzia³ to Tomek zawsze s³u¿y³ pomoc±.
Bojówka - fajna pomimo przerywania walki po trafieniu i nieco zagmatwanego systemu eliminacji. Niez³y poziom, z nikim nie by³o ³atwo i sporo siê napoci³em.
Zapasy - szkoda ¿e w formule klasycznej (bez podciêæ, duszen itp. przyjemno¶ci) ale i tak ¶wietnie siê bawi³em gdy mn± miotali po ca³ym polu :D
¯arcie - niez³e (i tak jem ma³o)
Bitwa - ludzie-drzewa wymietli wszystko, podczas spazmów ¶miechu ma³o nie wyzion±³em ducha :D
Nocleg w jaskini (inicjatywa prywatna) - nad ranem z Gniewkiem wymiêklismy (hubka i krzesiwo zawiod³y ;)) ale przynajmniej próbowali¶my :P
Pojechali¶my nie znaj±c nikogo, a wrócili¶my z mas± nowych przyjació³.
S³awa wszystkim tym, co miód z nami pili i w szrankach walczyli! Wymieni³ bym ka¿dego z Was po imieniu ale mia³o byæ krótko a ja padam z nóg po podró¿y.
Jeszcze raz wielkie podziêkowania za ¶wietn± zabawê a organizatorom za go¶cinê.
Turniej super
.Co do bitwy, to pomys³ wczesnych zas³uguje na nagrode
S³awa im!
DCD wróci³a i nie ¿a³uje
s³awa naszym nowym przyjacio³om z Bia³egostoku
mi³o by³o z wami skrzy¿owaæ czekany/miecze
BTW odnios³em wra¿enie ¿e na bitwie by³o wiêcej kisicieli klimatu ni¿ w³a¶ciwe datowanych pe³nych klimaciarzy
jak ktos bêdzie mia³ zdjêcia to dajcie linka.
Ma kto¶ mo¿e jakie¶ zdjêcia ??
Brodar, czy Ty na tym zdjêciu masz d³ugie w³osy? :).
Dziêkujemy wszystkim za to ¿e siê stawili, za mi³e slowa i jednocze¶nie przepraszamy za niedoci±gniêcia, z których sobie dobrze zdajemy sprawê i z których wyci±gamy wnioski na przysz³o¶æ.
Zdjêcia z Bobolic pojawi± siê w ci±gu kilku dni na stronie Dregowii.
Pozdrawiam!
Bjorn
"Brodar, czy Ty na tym zdjêciu masz d³ugie w³osy?
. "
Hehe tak, ¶ci±³em dos³ownie trzy dni przed wyjazdem.
Pozdrawiam
Witam!
My¶lê ze jak na pierwszy raz nie bylo ¼le pomimo kilku istotnych niedoci±gniêæ. Pozdrawiam wszystkich którzy przybyli na nasz turniej i mam nadziejê, ¿e za rok bêdzie lepiej...
P.S.
Tomku niestety nie szukali¶my sofy bo jak sam wiesz o 23 ju¿ by³em w poziomie
Dokoñczymy to jutro k****
Witam wszystkich.
By³o niekulawo g³odny nie by³em,bo mia³em swoje ,a i bufecik by³ ok.
Czekam na zdiêcia i za³±czam podziêkownia za ¶wietn± zabawê gospodarzom.
Piwa by³o dosyæ ,a i kompanija zacna.
Czo³em (o pod³ogê)
CYTAT(Jan Gradoñ)
Przykro mi, ale pogadaæ to sobie mo¿ecie na czacie, albo w Karczmie, je¶li karczmarze pozwol±... koniec offtopu. ¯yczê Wam udanego, s³onecznego turnieju!
Dziêkuje, pogoda i ludzie super, deszcz tylko w nocy troszkê pokropi³.
A wracaj±c do g³ównego tematu, to jak najbardziej masz racjê, ¿e usun±³e¶ niektóre posty, sam bym to chêtnie zrobi³, ale w amoku usuwania (ponad 30) nawet ich chyba wszystkich nie przeczyta³e¶, bo dlaczego niby znikn±³ mój post, w którym pisa³em, ¿e nie bêdê tolerowa³ picia w¶ród nieletnich, albo moja odpowied¼ Arborowi wynikaj±ca z naszych rozmów m.in. na gg, TO ¯E CZEGO¦ NIE ROZUMIESZ, NIE OZNACZA, ¯E JEST TO KRETYÑSKIE!
Mam nadziejê, ¿e bêdziesz równie konsekwentny w przypadku innych tematów.
Pozdrowienia, Tomek
CYTAT(vladmir)
Myszków wróci³!!!!
I by³o naprawdê ¶wietnie !!
Dziêki za mi³e s³owo.
Chcia³em tutaj wszystkim podziêkowaæ za przybycie, ale Stworzonko, Barbra i Browarek ju¿ mnie uprzedzili wiêc siê tylko przy³±czê do ich s³ów.
Pod koniec dnia by³em ju¿ nie¼le wypompowany wiêc poprosi³em Janusza(Bowmena) z ¯arek, ¿eby poprowadzi³ za mnie bitwê, i to by³a najlepsza moja decyzja tego dnia, Janusz jeste¶ WIELKI
sam Monty Pyton by siê nie powstydzi³ takiego scenariusza, ludzie k³adli siê ze ¶miechu prawie ¿e, zamiast kolejnych animozji ze wczesnymi po walce mieli¶my ¶wietn± zabawê i wspomnienia na d³ugi czas, musimy to powtórzyæ.
Vladmir kto wymy¶li³ Wasz± czê¶æ scenariusza? Ty czy mo¿e Lipa? Ci "Ludzie Drzewa" i "Ludzie Maki" powalili mnie na kolana, a dziewczyna Bestii wbiegaj±ca pomiêdzy Was z kamer± to ju¿ by³o dla mnie za du¿o...
Serdeczne dziêki za odwiedziny i wszelk± pomoc w czasie turnieju, nie wyobra¿am ju¿ sobie bez Was ¿adnej naszej imprezy
Czo³em,
je¶li tylko wszystko siê uda to zdjêcia pojawi± siê niebawem równie¿ na naszej stronie internetowej
Pozdrawiam
CYTAT(Bjorn z Dregowii)
Cieszê siê, ¿e wzi±³em udzia³ w tym turnieju.
Przejechali¶my pó³ Polski, ale jeste¶my zadowoleni!
Jak na moje oko to przejechali¶cie ca³± Polskê.
Zrobili¶cie najwiêcej kilometrów ze wszystkich bractw, byli¶cie jedn± z lepiej ubranych dru¿yn, a nie us³ysza³em od Was ani jednego s³owa krytyki odno¶nie organizacji czy wszêdobylskiego mroku, naprawdê wielki szacunek za wyrozumia³o¶æ.
Je¶li tylko turniej siê odbêdzie w przysz³ym roku, to na pewno nie zapomnê wys³aæ do Was zaproszenia. Niezmiernie mi³o by³o Was poznaæ, pozdrowienia od ca³ej naszej ekipy, mam nadziejê, ¿e bêdziemy mieli okazjê jeszcze nie raz siê spotkaæ.
P.S. No i w przysz³ym roku obowi±zkowo ju¿ nocka w jaskini.
Sredecznie dziêkujê za przyjêcie na turnieju. Jak na pierwszy raz by³o ca³kiem dobrze chocia¿ pogoda mog³a bardziej pokrzy¿owaæ plany. Bobolice i jej okolice przeurocze. W przysz³ym roku jestem napewno. Jeszcze raz serdecznie dziêkujê
z pozdrowieniami Bieszczadnik.
CYTAT(Tomasz z Bienii)
Vladmir kto wymy¶li³ Wasz± czê¶æ scenariusza? Ty czy mo¿e Lipa? Ci "Ludzie Drzewa" i "Ludzie Maki" powalili mnie na kolana, a dziewczyna Bestii wbiegaj±ca pomiêdzy Was z kamer± to ju¿ by³o dla mnie za du¿o...
Wydaje mi siê ¿e inicjatywa ludzi drzew wysz³a od Lipy który w³o¿y³ sobiê poka¼n± ga³±¼ do szyszu, pu¼niej juz samo posz³o, kwiaty w umbie, sz³omie, oczach....
Turniej Bojowy IX-XI
I - BJORN (Dru¿yna Wojów S³owiañskich DREGOWIA)
II - NALEPA (Dru¿yna Czarnego Dêbu)
III - BRODAR (Dru¿yna Wojów S³owiañskich DREGOWIA)
Turniej Bojowy XIII-XV
I - KRZYSZTOF (Opolskie Bractwo Rycerskie)
II - KAROTKA (Opolskie Bractwo Rycerskie)
III - KAROL (Mercenarius Legio Lupi)
Turniej £uczniczy
I - BRONEK BARTCZAK (Dru¿yna Rycerska Miasta ¯arki)
II - DOBROMIR (Dru¿yna Czarnego Dêbu)
III - STASZEK ZUBERT (Dru¿yna Rycerska Miasta ¯arki)
Turniej Kuszniczy
I - BERNADETTA LEWICKA-DZIÊCIO£OWSKA (Toruñskie Bractwo Rycerskie)
II - ANDRZEJ STASIÑSKI (Toruñskie Bractwo Rycerskie)
III - RADOS£AW DZIÊCIO£OWSKI (Toruñskie Bractwo Rycerskie)
Turniej Zapa¶niczy (waga lekka)
I - LIPA (Dru¿yna Czarnego Dêbu)
II - KAMIL (Konfraternia Derisorum)
III - VLADMIR (Dru¿yna Czarnego Dêbu)
"Turniej Zapa¶niczy (waga lekka) "
£o³ jak to by³a waga lekka, to a¿ strach my¶leæ jak wygl±da ciê¿ka (chyba ¿e wpuszczacie Bestiê do zapasów, ale a¿ bojê siê my¶leæ ile pracy mieliby wtedy sanitariusze :> ).
Tomaszu, ja bawi³em siê ¶wietnie, a miejsce mnie poprostu zauroczy³o.
Jak Bogowie pozwol± za rok na pewno bêdziemy.
I trzymam za s³owo z nock± w jaskini.
Pozdrawiam
P.S. Wybaczcie ¿e cytaty nie s± na bia³ym tle ale zupe³nie siad³y mi wszystkie opcje (cytowanie, emotikony itp.)
CYTAT(SZY)
A ja mam takie pytanko, czy mo¿emy wzi±¶æ ogieñ ( w sensie zrobiæ fireshow, bo paliæ Bobolic nie bêdziemy, chociasz kto wie??
) i podgrzaæ trochê atmosferê ??
Mi³o, ¿e przyjecha³a¶.
Serdeczne dziêki za wspania³e widowisko!
Dziêkujê za mi³e i serdeczne przyjêcie nas. Byli¶my zupe³nie nieznani dla reszty uczestników turnieju, a mimo to poczuli¶my bardzo ¿yczliw± atmosferê. £ucznicy i kusznicy mieli trudne warunki atmosferyczne, jednak poradzili sobie w konkurencji bardzo dobrze. Za rok z pewno¶ci± wezmê w niej udzia³, bo zamierzam znowu odwiedziæ Bobolice. Klimat miejsca i ludzi pozostawi³ we mnie niezwyk³e wra¿enie.
Dzieki za goscine, przyjecie i mila zabawe.
Specjalne podziekowania dla chlopakow, co mi pomagali w piatek w nocy bialozielony namiot rozstawiac (dajcie mi tu najbardziej trzymajacego pion;) oraz w sobote rano za pomoc w przeprowadzce i ponownym rozkladaniu.
Dla tych, wzgledem ktorych zachowalem sie jak buc i min. browar pod cote chowalem na ognisku;) przepraszam.
Miejsce, zamek, okolice, atmosfera - rozwojowe. Wszystko zalezy juz od organizatora, w ktora strone bedzie chcial isc ze swym turniejem. Impreza jest na tyle kameralna, ze mozna zrobic tam super impreze bez typowego turniejowego schematu. Duzy plus dla orgow, ze zorganizowali namioty. Drewna tez nie brakowalo na ognisko.
Co do jedzenia - ja na ognisko jeszcze kawalek swiniaka przynioslem, takze chyba nie brakowalo a ze pod nosem nie bylo?
Jezeli wlasciciel zamku ma ochote, to moze przeciez na przyszlosc porobic w jakims miejscu karczme, drewniane stoly, lawy, no w sumie male podzamcze itd ... doda na pewno to klimatu chyba, ze pod zamkiem non stop sa jekies biby?
Specjalne podziekowania dla chlopakow, co mi pomagali w piatek w nocy bialozielony namiot rozstawiac (dajcie mi tu najbardziej trzymajacego pion;) oraz w sobote rano za pomoc w przeprowadzce i ponownym rozkladaniu.
Fajnie by³o pomóc komu¶ kogo siê nie zna w dodatku w tak interesuj±cym zajêciu jak rozk³adanie namiotu a przy tym popijaj±c ju¿ które¶ z kolei piwka
PS z tym pionem to by³o ma³y problem ale da³em rade
Tutaj mo¿ecie obejrzeæ kilka zdjêæ póki nam nowa strona nie dzia³a.
http://tattva.fm.interia.pl
http://miasto.interia.pl/fm/tattva
Zdjêcia s± te¿ na stronie organizatora i sponsora turnieju
http://www.inicjatywalaseckiego.pl
CYTAT(Browarek)
Tomku niestety nie szukali¶my sofy bo jak sam wiesz o 23 ju¿ by³em w poziomie
Kurde to ognisko by³o takie zar±biste, ¿e nie chcia³o mi siê zupe³nie przej¶cia przez sofê szukaæ, a z reszt± po co innej szukaæ, skoro u nas w Siewierzu mamy najbardziej zajefajn± sofê z kilkoma tajnymi przejsciami, jeszcze Ci wszystkich nie zdradzi³em, niech poczekaj± na nastêpne Dni Siewierza. Czy bêdzie mi kiedy¶ dane zaliczenie poziomu
, zawsze choroba muszê tylko Was pilnowaæ wszystkich.
CYTAT(Brodar)
Bojówka - fajna pomimo przerywania walki po trafieniu i nieco zagmatwanego systemu eliminacji. Niez³y poziom, z nikim nie by³o ³atwo i sporo siê napoci³em.
Witam, z bojówkami to ju¿ tak u nas bêdzie, ¿e system eliminacji bêdzie zagmatwany, musimy siê czym¶ wyró¿niaæ. Na ka¿dym naszym turnieju z zabawy bêdzie eliminowa³a dopiero druga przegrana, system wprowadzony w tym roku nie by³ bez wad,np. mo¿liwo¶æ powtarzaj±cych siê walk, na co mi Lipa zwróci³ uwagê ale ju¿ wprowadzili¶my poprawki i w przysz³ym roku bêdzie klarowniej.
CYTAT(Brodar)
Zapasy - szkoda ¿e w formule klasycznej (bez podciêæ, duszen itp. przyjemno¶ci) ale i tak ¶wietnie siê bawi³em gdy mn± miotali po ca³ym polu :D.
S±dzê, ¿e dam siê namówiæ i od przysz³ego turnieju jedziemy w stylu wolnym, na pewno bêdzie bardziej widowiskowo, tylko dwie wagi zrobimy, bo jak Leo czy Zwierzak zobaczyli te chucherka to siê bali na ring wyj¶æ, nie ze strachu, ¿e im jak±¶ krzywdê zrobi±, tylko raczej z obawy co bêdzie jak z nimi przegraj±
CYTAT(Brodar)
Nocleg w jaskini
To ju¿ mamy ustalone, tylko hubki i krzesiwa nie zgub
CYTAT(Brodar)
No no...nie narzekaj na przerywanie po trafieniu Brodar.
Takie walki s± na wiekszo¶ci wczesnych imprez. Gdyby w Bobolicach walka by³a bez przerw, to by by³a Twoja pierwsza tego typu bojówka...
CYTAT(Brodar)
£o³ jak to by³a waga lekka, to a¿ strach my¶leæ jak wygl±da ciê¿ka.
Rzek³bym nawet, ¿e to by³a waga papierowa...
Widze na zdjêciach, ¿e od mojej ostatniej wizyty w Bobolicach (2 lata temu) sporo sie pozmienia³o. A czy Mirów te¿ siê zmieni³? Lepiej teraz Bobolice wygl±daj± ni¿ przed remontem? Mo¿e macie wiêcej fotek? Bylbym wielce wdziêczny za umieszczenie ich tutaj albo podanie jakich¶ linków. Z góry dziêki.
Gothard von Allenstein.
"No no...nie narzekaj na przerywanie po trafieniu Brodar.
Takie walki s± na wiekszo¶ci wczesnych imprez. Gdyby w Bobolicach walka by³a bez przerw, to by by³a Twoja pierwsza tego typu bojówka... "
...ale na treningach siê tak lejemy i jest ca³kiem fajnie
Nie mówiê o dwu minutowych rundach, ale np. do trzech trafieñ bez rozej¶æ. Zreszt± na ka¿dej prawie imprezie znajdzie siê kto¶ kto chce tak powalczyæ. Mo¿e nie w bojówce ale w luznych krêgach czy przyjacielskich sparingach walczy³em tak z wieloma ludzmi.
"Rzek³bym nawet, ¿e to by³a waga papierowa... "
Hehe ale chyba tylko ze wzglêdu moj± obecno¶æ :D Powiedzia³bym raczej ¿e to by³a kategoria open od 58kg w górê :D
JASMIN NAPISA£:
"Dla tych, wzgledem ktorych zachowalem sie jak buc i min. browar pod cote chowalem na ognisku;) przepraszam."
Ops. Wszyscy mnie szukali na ognisku, a tu sie wyda³o............
CYTAT(Browarek)
JASMIN NAPISA£:
"Dla tych, wzgledem ktorych zachowalem sie jak buc i min. browar pod cote chowalem na ognisku;) przepraszam."
Ops. Wszyscy mnie szukali na ognisku, a tu sie wyda³o............ :grin: :grin:
zaraz moment, cos ty tam robil i czemu nic nie pamietam?
Wydaje mi siê, ¿e chodzi o nick Browarka i rzecz, któr± trzyma³e¶ pod cotte... :)
Co ja trzymalem pod kote, to ja juz wiem, tylko co co Browarek tam robil bez wzgledu jaki ma nick?
CYTAT(Jasmin i Browarek)
Jasmin - Dla tych, wzgledem ktorych zachowalem sie jak buc i min. browar pod cote chowalem na ognisku;) przepraszam.
Browarek- Ops. Wszyscy mnie szukali na ognisku, a tu sie wyda³o............
Jasmin- zaraz moment, cos ty tam robil i czemu nic nie pamietam?
Stworzonko ja wiem, ¿e by¶ wola³a, ¿eby Browarek siê pod Twoim p³aszczykiem schowa³, zamiast pod cote Jasmina, no ale on wybra³ inaczej, tym bardziej, ¿e Jasmin mia³ schowane tam jeszcze kilka innych browarów. Rozumiem teraz dlaczego znalaz³em Browarka pod namiotem w stanie
"dokoñczymy to jutro k**** "
. Jasmin co¶ Ty mu zrobi³?
P.S. Nie czatujcie tyle bo nam moderatorek J.G. gotów jeszcze kolejne 30 postów usun±æ.
CYTAT
Kurde to ognisko by³o takie zar±biste, ¿e nie chcia³o mi siê zupe³nie przej¶cia przez sofê szukaæ, a z reszt± po co innej szukaæ, skoro u nas w Siewierzu mamy najbardziej zajefajn± sofê z kilkoma tajnymi przejsciami, jeszcze Ci wszystkich nie zdradzi³em, niech poczekaj± na nastêpne Dni Siewierza.
tomi, a po co czekaæ do nastepnych Dni Siewierza? Poszukajmy tajnych przejsc w sofie na najblizszej imprezie
a tak szczerze mowiac to niezle wam odwala z ta sofa
Pytanie do wszystkich: czy ktos znalazl sofe w Bobolicach?? hmm...??
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.