Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [maj]Otwarcie sezonu na grodzie we Wroc³awiu - 1.05
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2
Dir
Dzialaja Dzialaja ........... ale swietne miejsce na zamieszczanie fot smile.gif
Halfgar
Vlastu¶ ... dzia³aj± ... tylko dlaczego tak ma³o?? ... i cymu mnie tam nie ma?? devil.gif devil.gif
Iga
I kilka moich.. (niektóre wysz³y za ciemne, bo po z³ej stronie na bitwie sta³am i ¶wieci³o po oczach icon_rolleyes.gif)
http://gallery.ordugh.org/Otwarcie_sezonu_2005-Wroclaw

Pozdrawiam
Iga B.
Liadain
Hej
Mam pytanko - czy koncert i warsztaty Ovo na grodzie s± w sobotê czy w niedzielê (14-15.05)?
Pozdrawiam
Ala
Iga
Liadain - z tego co ja wiem to sobota 15.05, ale je¶li siê mylê, to niech mnie kto¶ poprawi.

A ja mam inne pytanie - kiedy siê impreza ma zamiar skoñczyæ.. (szczególnie zale¿y mi na info o warsztatach i koncercie)
Od rana jestem na uczelni i szybko z niej nie wyjde, a chcia³abym chocia¿ na chwile przyjechaæ.. - nie wiem tylko czy bêdzie jeszcze sens icon_neutral.gif

Pozdrawiam
Iga B.
Liadain
Hej
Dziêki za info. ponoc koncert ma byæ o 16, natomiast warsztaty miedzy 15 a 18., zgodnie z wiadomo¶ciami zawartymi na http://www.grod.civ.pl/pl.htm
Pozdawiam
Ala
Pero
czesc mam pytanie czy cos sie bedzie dzialo na grodzie 28-29 maj i kolejne soboty i niedziele
czy nie ma konkretnych planow
bo bardzo milo wspominam impreze z poczatka maja i mazy mi sie jakas poprawka
Sighrolf
A tu zdjêcie przedstawicielstwa Bandy Siggiego zrobione na Wrocku:
http://www.foto.pl/zdjecia/2/8/9/2824_rd.j...g?lm=1116245544
Vlasta
CYTAT(Pero)
czesc mam pytanie czy cos sie bedzie dzialo na grodzie 28-29 maj i kolejne soboty i niedziele
czy nie ma konkretnych planow
bo bardzo milo wspominam impreze z poczatka maja i mazy mi sie jakas poprawka

Hej! Wstêpny plan imprez wygl±da tak - najbli¿sza impreza to
21-22.05 WOJNA W ¦REDNIOWIECZU CZ.I -WIEK XV
a dalej:
CZERWIEC 2005
4.5.06 CEREMONIA POGRZEBOWA-REKONSTRUKCJA DAWNEJ OBRZÊDOWO¦CI
18-19.06 GARNCARSTWO W ¦REDNIOWIECZU-WARSZTATY
25-26.06 RZYMIANIE I BARBARZYÑCY

LIPIEC 2005
2-3.07 WIERZENIA DAWNYCH S£OWIAN

WRZESIEÑ 2005
3-4.09 MIÊDZYNARODOWY FESTIWAL KULTURY ¦REDNIOWIECZNEJ
24-25.09 WOJNA ¦REDNIOWIECZU CZ.II -WIEK XIII

PA¬DZIERNIK 2005
1-2.10 RZEMIOS£O I HANDEL W ¦REDNIOWIECZU

To wszystko na razie bardzo wstêpnie, pewnie ulegnie zmainom i dopracowaniu. A tutaj kilka na szybko wrzuconych fotek z ostatniego grodowego spotkania.
Pozdrawiam!
Vlasta
WRzewuski
Achtung! Achtung!

Zapraszamy wszystkich chêtnych na koncert Jacka Kowalskiego we Wroc³awiu na grodzie(www.grod.civ.pl)
Koncert rozpocznie siê w sobotê(21.05.2005) o godzinie 20:30
Wstêp wolny!
kim jest ów pan to chyba wszyscy wiedz±.
pozdro
Fradmar
Czy w najbli¿sz± sobote jest cos organizowane na grodzie? 4 - 5 czerwca
Vlasta
Jak najbardziej. M. in. studenci archeologii zamierzaj± przeprowadziæ rekonstrukcjê obrzêdu pogrzebowego (stos ju¿ gotowy smile.gif ). Jak±¶ dok³adniejsz± rozpiskê z godzinami wrzucê, jak dostanê od komesa. W ka¿dym razie zapraszamy!
Vlasta
Vlasta
Rekonstrukcja obrzêdu pogrzebowego w sobotê o 16-tej. Ok. godziny 17-tej koncert Kwartetu Jorgi ( wstêp wolny). Oczywi¶cie, mo¿na zawitaæ wcze¶niej, na grodzie bêdziemy ju¿ od rana. W niedzielê to co zwykle - sielskie ¿ycie grodowe z bitk± od czasu do czasu icon_wink.gif
Zapraszam serdecznie!
Vlasta
Fradmar
A ju¿ macie ochotnika do tego grzebania? Wpadniemy do Was w sobote zobaczyæ jak to wygl±da. Do zobaczenia....
zalew
ed2k://|file|Wroc³aw.-.impreza.gród.rar|93093117|3EE776B12F850D5DD500C2ED707133A0

Hej!
mam ca³y czas w³±czone emule ale od kilku tygodni nic nie drgnê³o - udostêpniasz to jeszcze?
Pozdrawiam
£ukasz

ps. a pomys³ ¶wietny by wiêksze porcje materia³u udostêpniaæ w ten sposób!
Vlasta
Trochê zdjêæ z ostatniej imprezy tutaj.
Pozdrawiam!
Vlasta
Pero
Jak poprzednim razem na grodzie atmosfera byla swietna i zabawa przednia wiecej takich imprez bum.gif
sulsa
witam
Mam pytanie czy w ten weekend 18-19 czerwca warsztaty garcarskie na grodzie odbywaj± siê . Je¶li tak to o ktorej warto sie pojawic.
Pozdrawiam Tomek
Margo_
Adam...Nie³e fotki hehehe smile.gif
pozdrowionka
oi icon_wink.gif
Pero
a kto ma jakie fotki z tej imprezy
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.