Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [sierp]IV Tur. £ucz. Tradycyjnego - S³upsk ->20-21.08
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3
Ewa z Raciborza
Trzeba ³ucznikom zrobiæ wcze¶niej testy psychologiczne. Mo¿e taki Efendi te¿ bêdzie chcia³ wzi±æ udzia³ w bitwie, i co? A tak, nie przejdzie testów i bêdziecie mieli z nim spokój
Ruda
Ewo, ale kto powiedzia³, ze Efendi bêdzie móg³ wzi±æ udzia³ w bitwie? z tego, co wiem, to on mia³ mieæ inne zadanie na naszym turnieju mad.gif My¶lisz, ze pu¶cimy Efendiego na inscenizacjê, a w obozowisku muchy zjedz± ca³e jedzonko przeznaczone na biesiadê i wychlej± piwko! Ha! Niedoczekanie jego! maniac.gif
Ewa z Raciborza
A jesli to Efendi, a nie muchy, zje ca³e jedzonko przeznaczone na biesiadê i wychleje piwko! Ha! Niedoczekanie jego!Zapewniam Ciê, ¿e mucha mniej zje i wypije od Efendiego. Efendi nie na darmo wozi ze sob± pojemny brzuch. Niedawno po³kn±³ parasol ogrodowy, który w ¶rodku siê mu otworzy³, a Efendi nawet nie poczu³. I co Ty na to?
Ruda
Cholercia, o tym nie pomy¶la³am...Hmmm... Ale ochroniarza tam bêdziemy mieæ. Chocia¿ jak jego te¿ zje? face4.gif To ja ju¿ wiem! Postawimy na bitwie Efendiego po tej stronie, która ma wygraæ, to wtedy po³knie przeciwników bum.gif Ale to po³ykanie, to jest dobre na muchy - taka tyci tyci przystaweczka bêdzie dla niego przed biesiad± devil.gif
efendi
O Wy baby,taka Wasza owaka!!!
To ja z glodu puchne a one sie smiej±? anger.gif Ciagle przytaczam na przyklad obraz dzieci z Bangladeszu.
I co, brzuszki maja duze z przejedzenia??? To puchlina glodaowa na co i ja cieroie.
Pozdrawiam
Ewa z Raciborza
Ja znam te Twoja puchline glodowa.

Oto dowod, ze Efendi klamie
Ruda
£ojezusie! A Efendi ¶ciemnia³ w jakim¶ po¶cie wcze¶niej, ¿e on kaszanki niet.... A u nas taka pysznusia kaszanusia... smile.gif Mo¿e jednak siê skusisz, Efendi, hm? A je¶li z g³odu ciê wypycha, to my do Ciebie z paczk± ¿ywno¶ciow±, wy¿ej wymienion± ¿ywno¶æ zawieraj±c± (du¿o witamin i kalorii) przyjdziemy, co by¶ z os³abienia w czasie zabawy z muchami nam nie pad³ icon_cool.gif
Adsumus
Witam!!!

A regulamin bêdzie udostêpniony tu, czy ³ucznicy poznaj± go na miejscu?

Pozdrawiam
Ruda
Witam.

Regulamin by³ wysy³any wraz z zaproszeniami, ale widzê, ¿e sporo osób siê o niego pyta, wiêc umieszczam go na forum.
Aubrey
Witajcie, w pi±tek mam zamiar wyjechaæ do S³upska. Osoby z Poznaniaszukaj±ce transportu proszê o kontakt. 501 149 710.
Ruda
Ludziska, którzy macie zamiar zawitaæ w nasze skromne progi, zapowiadane s± zimne noce, wiêc radzê wzi±æ co¶ (kogo¶) ciep³ego, skoro nocleg jest w namiotach smile.gif
JarJar
no dobra:) z tego co wiem to z KKR nadjedzie ca³a watacha:P wiêc dr¿yjcie o trofea bo chyba wszystkie zgarniemy :P :P :P tymczasem chcia³em siê zapytaæ czy je¿eli moja jedynka jest ciut d³u¿sza to naprawdê nie zostany dopuszczony do turnieju??? hmmm trzeba bêdzie co¶ pomy¶leæ :P
jasmin
Ja swoja specjalnie na ten cel skrocilem. Potem dospawam, nikt sie nie kapnie.
Ha!
Browarek
Heh my wyjedziemy w pi±tek wieczorem.... 12h jazdy poci±giem i rano jeste¶my na miejscu.. my¶le ¿e jako¶ trafimy szczerba.gif

Pozdrawiam
Kazimierz
A i my Was w sobotê z rañca nawiedzimy g³osz±c Wendyjsk± Chwa³ê!

Ja¶min, nie zapomnij, ¿e obieca³e¶ jak±¶ konkurencjê na miecz d³ugi smile.gif
Bo jak nie to z Sobolem spalimy S³upsk. On z zemsty a ja z czystej perwersyjnej przyjemno¶ci icon_wink.gif
Aubrey
Ponawiam oferte, mam wolne miejsca w samochodzie jade z Poznania wyjezdzam okolo 16. Dzwoncie 501 149 710
Sz.Sobolewski
Ka¼mirz, Ty nieokrzesany bachorku, tylko agresja w Tobie drzemie dunno.gif Nic nie podpale, bo zacz±³em u¿ywaæ krzesiwa do odpalania moich ukochanych papierosków, wiêc prawdopodobieñstwo takiego 'przypadkowego' zapalenia miasta S³upsk, jest raczej znikome, chociaz zawsze jest...

Jutro (tj. w pi±tek) ko³o 18-ej wyje¿dzamy, ¿eby znale¼æ jakie¶ odpowiednie miejsce na namiot, z dala od (mam nadzieje uszczelnionego) ogrodzenia ;)

Do zobaczyska!
Sobol

P.S. Ka¼mirz, nie zapomnij o naszym zoltanowo - oltanowo - moltanowo - oltanowym emblemacie, bo ubije... face4.gif
Kazimierz
No i w³a¶nie jak wykrzeszesz z krzesiwa iskrê to od tego S³upsk sp³onie! Wiêc sie decyduj icon_wink.gif

Nie mów emblemat, bo to jest jak najbardziej historycznie poprawny badge z oznaczeniami Zoltana Oltana Moltana Oltana.
jasmin
Chlopaki, czyzby was dopadla moda na worki na ziemniaki z klamerka na glowie;)
Kazimierz
I Ty mo¿esz zostaæ nawrócony na proroctwa Zoltana Oltana Moltana Oltana, je¶li tylko sprawisz sobie taki jazzy badge jak reszta wyznawców!

A poza tym worki od ziemniaków rz±dz±, a klamerki to ju¿ w ogóle!
Sz.Sobolewski
Nie Ja¶minku, my jeszcze nie doro¶li¶my do worków ziemniakowych, my narazie to nosimy gdzie indziej, ale dobrze wiesz, ze marze od dawna o takim worku, jednak moja skromnosc nie pozwala mi na zakup tego cudenka icon_redface.gif

Pozdro i do zobaczenia!

Pakuje sie i smigamy
Kazimierz
No i chyba pierwszy siê tu wypowiem po imprezie, bo w zasadzie to jeszcze ona dogorywa icon_wink.gif

By³o sympatycznie. £ucznicy na pewno nie mogli narzekaæ na brak zajêæ smile.gif A i dla walcz±cych te¿ by³a moc atrakcji. Bojówka o bardzo nietypowym za³o¿eniu walki mieczem jednorêcznym bez tarczy. By³o ciekawie i nawet nie mam zastrze¿eñ do samej rozgrywki, systemu ani nawet sêdziowania. Polubiany przeze mnie ostatnio system czasówki i werdyktu sêdziowskiego przez podniesienie rêki.

No i jak zwykle po imprezce moc pozdrowieñ:
- dla DRKBV czyli Bogusiów za kolejn± sympatyczn± imprezkê - a tu w szczególno¶ci dla Emilki, bez której ca³y ¶wiat by run±³, Ja¶mina za standardowe niezmordowane balowanie do 4 rano i zarz±dzania ju¿ o 10, Bronka za ca³okszta³t;
- dla Roberta z Lasu, dziêki któremu mog³em siê na tej imprezie znale¼æ,
- dla Braci Herbu Gryf, za jak zwykle mi³o spêdzony wspólnie czas, niech bêdzie pochwalony Zoltan-Oltan-Moltan-Oltan i jego powieki po wieki!
- dla Hufca Przedniego Wójtostwa Lêbork za kolejn± wspólnie spêdzon± imprezê (oby nied³ugo znów u nas),
- dla Krzysztofa Czarnego Rycerza, za sympatyczne "ksiêciowanie" na bitewce
- dla Adama Borka, który pomimo wszelkich przeciwno¶ci losu dostarczy³ nam najlepszy miód na ¶wiecie,
- dla... jak skojarzê to jeszcze napiszê, bo tak od razu po imprezce to ciê¿ko smile.gif
Adsumus
Witam!!!

No przed chwilk± zawita³em w domku..
Turniej pierwsza klasa- pozazdro¶ciæ Wam miejsca drogi Bogus³awie..jedyna co w nim(tym miejscu) trzeba przemy¶leæ, przebudowaæ bigsmile2.gif to sanitariaty, tudzie¿ jakie¶ prysznice, bo faceci mog± "umyæ siê w kranie", na widoku, ale panie na to raczej nie pójd±(a szkoda szczerba.gif )
Jako¿e pierwszy raz zawita³em w S³upsku musia³em troszkê miasto pozwiedzaæ...ciekawe jest...

Turniej ³uczniczy...fajnie strzela siê na du¿e odleg³o¶ci, szczególnie wtedy gdy nie trzeba martwiæ siê o strza³y...
Z³apa³em tylko dwa "minusy dodatnie"
- ³ucznicy poza pierwszymi trzema miejscami nie wiedz± które miejsca zajeli...
- nie rozumiem dlaczego przyby³y w niedzielê na tory ³ucnicze Ciwun zosta³ przyjêty do strzelania, skoro turniej zacz±³ siê dzieñ wcze¶niej- czê¶æ ³uczników ju¿ odpad³a i nie mog³a strzelaæ a Pan Ciwun móg³ mimo tego, ¿e nie by³o go dnia poprzedniego...

Walka Bisok vs Jankowski- trzeba to gdzie¶ tu umie¶ciæ...
Bo na troski najlepszy Jankowski!

Mi³a atmosfera na biesiadzie- roztañczeni go¶cie i nie tylko...
Inscenizacja chyba siê uda³a? Mi siê podoba³o..

No i widziesz Donat, jednak poprawisz sobie profil ³ucznika.. szczerba.gif bigsmile2.gif ...

Je¶li co¶ sobie jeszcze przypomnê to napisze, bo trzebaby siê w koñcu wyspaæ...

Pozdrawiam
Hako
By³em tam....
....zazdroszczê Wam do bólu wied¼m - to o pogodzie
....obili mi moj± pekilhube, opolsko - w³oc³awski duet narobi³ mi siñców nie zwa¿aj±c na to, ¿e w ¶wicie dostojnego ksiêcia przecie¿ wêdrowa³êm przez ksiêstwo s³upskie..... a mieli nas tam ugo¶ciæ - to inscenizacja.
....nietypowa ale mo¿e dlatego ciekawa walka na jednorêki bez tarcz. Nie dziwota, ¿e wygra³ £okietkowiec skoro po ka¿dym wygranym pojedynku jego przeurocza £okietkówna zawisa³a mu na szyi obci±¿aj±c go dodatkowo swoim s³odkim ciê¿arem...
....¿a³ujê, ¿e w pó³torarêkach nie mog³o byæ Hadriana czy Amadeusza. Nie obni¿y³o to jednak doznañ w fina³owym starciu Opola z W³oc³awkiem.
.....a ³uki...có¿ tu pisaæ...wygra³ nasz, choæ Wizuny, Adamy, Miko³aje, Maciejie i wielu, wielu innych robi³o wszystko by Donatowi popl±taæ szyki. Otrzyma³em wiêc stosown± dawkê adrenaliny....
.....Wspania³e spotkanie wyznawców Biskoka kontra Jankowski. Nie obra¿aj±c producentów, obci±¿eni dawkami piw, miodów, nalewek i win uczestnicy wymy¶lali dwuwiersze by dokopaæ przeciwnikom. Salwy ¶miechu. Pe³na integracja. Zapisywa³em wiêc podzielê siê siê kilkoma:

Chcesz mieæ wieszak du¿y, ma³y
Bisok na to doskona³y.....

Gdy ciêciwa strzeli w oko
Jankowskiego spytaj co to....?

Ju¿ mówi o tym Radio Maryja,
¿e Jankowski to jest chryja...

¯yj na maxa nie ¿yj chwil±,
19 przekrocz kilo........ ( to o ograniczeniu naci±gów)

Chcesz ³ucznika w plebs zamieniæ,
Jankowskiego mu o¿eniæ....

Ciwun pija piwo z sokiem
Ciwun strzela te¿ Bisokiem...... i wielkie rozczrowanie gdy w niedzielê Mirek zaprezentowa³ swojego nowego Jankowskiego do³±czaj±c tym do obozu przeciwników. No...... Tak siê nie robi.... icon_sad.gif

....Emila. Emilka, Emilunia, Emil, Emileczek, Emiiii ....jeste¶ czwartym niezaprzeczalnym zwyciêzc± tego turnieju, a ktoby temu przeczy³, to tylko napisz na Freha a conajmniej czterdziestoosobowy zbrojny oddzia³ wybije to adwarsarzowi stal±, a jak jej zbraknie to i piê¶ciami..... Na niebotyczne wy¿yny podnios³a¶ poziom organizacji wszelakich turniejów......razem z Fion± bijemy pok³ony...

ZRP Hako
slepun
Witam serdecznie.

Pierwszy raz uczestniczylem w tak znakomitym turnieju. Niezwykle podziekowania dla braci ze S³upska, którzy przygotowali niesamowite atrakcje i poczêstunek przy którym nikt nie musia³ martwiæ siê g³odem, a smak pieczonego dzika na d³ugo zostanie w mojej pamiêci. tongue.gif
Szczególne podziêkowania nale¿± siê Emilii, która niestrudzenie dogl±da³a co by siê wszyscy odpowiednio najedli, a ka¿da pro¶ba zosta³a spe³niona.
Podziêkowania nale¿± siê tak¿e Szczepanowi, który w spiekocie s³oñca dzielnie liczy³ i rachowa³ - w pamiêci!!! smile.gif - wszystkie zdobyte w zawodach ³uczniczych punkty.
Co do samego turnieju wyra¿am podziw i uznanie, ale mo¿e to i dlatego ¿e dane mi by³o braæ w nim udzia³ po raz pierwszy. Zarzuciæ mogê jedynie brak 3 trzech tur w strzelaniu na 40m. gdy¿ dopiero wtedy mo¿na by mówiæ o sprawiedliwym podzialem na punkty. Wymiatacze na bliskich odleg³o¶ciach zdeklasowali pozosta³ych tak, i¿ nie byliby oni nawet w stanie nadrobiæ tego przy wiêkszych odleg³o¶ciach - a przecie¿ turniej w S³upsku nosi miano "hardcorowego". Niemniej jednak CHWA£A i uznanie dla kunsztu DONATA!!! To co pokaza³ swoim wykonaniem budzi respekt i szacunek - oto prawdziwy mistrz, który nie tylko bardzo dobrze szyje z ³uku, ale i te¿ dobrze potrafi siê bawiæ (chyba jako jedyny z czo³ówki bra³ udzia³ w inscenizacji). Jeszcze raz CHWA£A!!!
Turniej bojowy wypad³ do¶æ ciekawie i chyba ka¿dy móg³ zobaczyæ w nim co¶ ciekawego, aczkolwiek pojedynki mieczami d³ugimi by³y ju¿ tylko echem dnia poprzedniego.
Generalnie rzecz ujmuj±c wielkie s³owa uznania dla organizatorów - je¶li tak ma byæ ka¿dego roku to z mi³± chêci± bêdê przybywa³ nad brzegi S³upii.

Salve!!!

Ps. Wieczorem zamieszczê na swoim komputerze stronê, gdzie znajd± siê zdjêcia oraz filmy z walk - niestety tylko UBoot'a king.gif . Oprócz strzelania z ³uku strza³em te¿ z migawki aparatu, tak¿e my¶lê ¿e ka¿dy z uczestników powinien znale¶æ tam siebie samego.
Dragon Kallisto
A wiêc i ja siê wypowiem. Impreza by³a naprawdê super.
CHWA£A BOGUS£AWOWI! CHWA£A CHWA£A CHWA£A cool.gif
Szkoda tylko ¿e z biesiady du¿o osób tak szybko wymiêk³o ale wybaczam zmêczenie daje swoje.
Inscenizacja wysz³a piêknie zwa¿ywszy na fakt i¿ bitwa nie by³a wcze¶niej æwiczona.
A za pamiêci To w moich p³ytach znalaz³am p³ytkê podpisan± Bogus³aw V komu mam j± oddaæ.
Pozdrawiam Hako z Lêboprka Za mile spêdzony czas w Pi±tkowy wieczór oraz caluteñk± Rotê strzelcz± Za rady od³±cznie strzelanie z bombardy dziêkuje wam bardzo szczerba.gif
Papaj
Halo tu Bogus³aw! Z góry chcielismy podziekowac wszystkim przybylym bractwom na nasz turniej icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
mamy nadzieje, ze wprzyszlym roku zawiitaja w nasze skromne progi inne zaprzyjaznione z nami bractwa.Szczegolne podziekowania dla:
- Najemnej Roty Strzelczej ze Szczecina (oni wiedza za co...) ,
- podziekowania rowniez dla Opolskiego Bractwa Rycerskiego za przejechanie calej Polski, by do nas dotrzec, zwyciestwo w póltorakach.!I wielkie dzieki dla Efendiego, z ktorym mialem zaszczyt walczyc w bitwie!
- dla rycerzy Wendyjskich za wysoki poziom walki na jedynki icon_cool.gif
- dla Uboota i jego ludzi-za caloksztalt tongue.gif
- dla Czarnego Rycerza- Ksiecia Geldrii- za prezencje i super gre aktorsk±, king.gif
- gratulacje dla Donata z Leborskiego Bractwa Rycerskiego, za zajecie I miejsca w turnieju luczniczym i dzieki za super atmosfere dla reszty ekipy leborskiej!

- dla Braci Herbu Gryf- nigdy nas jeszcze nie zawiedli!!! szczerba.gif
- dla Koszalinskiej Kompanii Rycerskiej za" opieke" nad naszym Rafalkiem- nie mylic z mistrzem!! crazy.gif
- i wszystkim innym bractwom bigsmile2.gif
HWA£A wszystkim uczestnikom!!! bum.gif
efendi
Witam! smile.gif
Wlasnie sie podnios³em z ³oza po trwajacej 12 godz drodze i spiesze zeby podziekowac za wspaniale przeprowadzony turniej. Chwa³a ca³emu Bractwu za wysilek w³ozony w organizacjê imprezy, to by³o co¶
respekt.gif przed czym chylimy czo³a. Emilko,dziekujemy za dba³osc o nasze brzuszki love3.gif
Ruda!! a z Toba to sie policze bic.gif bigsmile2.gif Rafale, z takimi ludzmi których spotkalismy w Slupsku ,to mozecie gory przenosiæ. Ewka z wrazenia cala droge do Opola milczala shocked.gif a nigdy tak jeszcze nie by³o.
Jeszce raz bardzo dziekujemy i mamy nadzieje ze odwiedzicie nas w Bierkowicach.
Pozdrawiam
Magdalena
Witam!
I ja dorzucê siê z podziêkowaniami dla organizatorów:) Mi³a atmosfera, dobre jedzonko, ¶wietne tañce na biesiadzie... Szczególnie mi³e by³o to, ¿e ca³y czas w¶ród uczestników turnieju "pl±tali siê" gospodarze - a to z koszykami pe³nymi jedzonka, a to z wod±, a to ogólnie z pytaniami czy wszystko w porz±dku i czy czego¶ nie brakuje. To by³o super:)

CYTAT
Wspania³e spotkanie wyznawców Biskoka kontra Jankowski.

A jak¿e!!! Hajda na Bisoka!!!

Zdobyæ chcesz niewiasty wzglêdy,
Jankowskiego kup w te pêdy.
Lecz z Bisokiem na ca³usa
Szczerze powiem - szansa kusa...

Hihi... To co Hako - zak³adamy temacik w knajpie?

Pozdrowienia:)

P.S. Parê fotek w za³±czeniu - z góry przepraszam za jako¶æ, nie mia³am czasu bawiæ siê w obrabianie, a chcê zamie¶ciæ póki temat ¶wie¿y... Ostatnie zdjêcie mo¿e ciut ciemne, ale oddaje mniej wiêcej to, co siê dzia³o na biesiadzie:)
Ruda
Witam wszystkich, którzy bawili siê dobrze na naszym turnieju. Teraz kilka komentarzy z mojej strony:

1. Efendi, ty ju¿ wiesz za co powinnam ci nakopaæ, wiêc nie groziæ mi tu! LUDZIE!! Nie zapraszajcie Efendiego na wasze turnieje, bo nie wywi±zuje siê z powierzonych mu obowi±zków face4.gif Poza tym, to zamieszczam fotkê, która ¶wiadczy o tym, ¿e ¦l±sk wcale nie jest takim wymiataczem w ³ukach, jak o nim mówi±. Poza tym i tak was kochamy!!!

2. Lêborku, wymiataczu w ³uczniczym! Gratulacje i wyrazy podziwu sk³adam niezw³ocznie Donatowi. Mayrisowi i Hako wielkie dziêki za wci±gniêcie mnie do dysputy na temat WY¯SZO¦CI Bisoka nad Jankowskim king.gif (ci±gle czekam na temat w knajpie). Muñkowi wreszczie za to, ¿e nie powiedzia³ mi w czasie biesiady, ¿ebym mu w koñcu da³a spokój i posz³a tañczyæ z kim innym. usmieszek_02.gif A¿ mi g³upio, ¿e tak go mêczy³am icon_redface.gif

3.Podziêkowania Tinkowi ze sztumskiej za przypominanie mi, ¿e nie wszyscy znaj± te tañce co ja i cierpliwe namawianie mnie, ¿ebym ich go uczy³a (ach, ten scotch cup)

4. Rudemu z naszej ³ódzkiej filii chwa³a za nieprzerwane niemal dostarczanie wody na tor ³uczniczy dla mieszczan i Marzenie za niestrudzone stanie i uczenie ludzi strzelaæ wraz ze mn± (podziwiam ludzi, którzy ju¿ trzeci raz z rzêdu - za ka¿dym razem kto inny - pomagaj± mi uczyæ niewtajemniczonych strzelaæ z ³uku)

5. Krzysiowi z Milites Dei i naszemu Papajowi za ciep³± noc i gor±ce rano w namiocie spocone dziêki sk³adam tongue.gif

6. Buziaki ogromniaste Wujowi za boski sztylet, czyli za to, co zosta³o z mojego pó³toraka w wersji lepiej wygl±daj±cej ni¿ orygina³ po zesz³orocznym Lêborku

7. I W OGÓLE WSZYSTKIM, KTÓRZY DO NAS ZAWITALI I PRZYCZYNILI SIÊ DO TEGO, ¯E TEN TURNIEJ STA£ SIÊ TAKI SUPER, JAK O NIM MÓWILI - CHWA£A!!

Hako, za to: "Emilka, Emilunia, Emil, Emileczek, Emiiii" Emila powiesi ciê za w³osy na drzewie i nie bêdzie dawaæ jedzenia. Ona nienawidzi zdrobnieñ bum.gif (P.S. Widzisz, Ciwun taki wymiatacz zawsze na turnejach, strzela³ z Jankowskiego i.... nic)

OJ, zapomnia³bym o jeszcze jednych podziêkowaniach: za t± piszcza³kê, z któr± rozstaæ siê niemal nie mog³am w niedzielê (w koñcu odda³am po dobroci, aczkolwiek z wielkim ¿alem tears.gif ) i z której huknê³am dwa razy... Dziêki wielkie, Muniek.
Szymon_M³ody
Hej hej! Tu znowu Bogus³aw. Dzieki wszystkim za przybycie ,bo bez was i tak nic by z tego nie wysz³o. Wielkie podziêkowania dla Najemnej Roty Strzelczej za pomoc i w ogóle.... Uk³ony w strone czarnego rycerza za role odegran± w inscenizacji i moja prywatna pro¼ba ¿eby podziêkowal Babci za przemil± rozmowe kulinarno-swiatopogl±dow± bigsmile2.gif . CHWA£A GO¦CIOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewa z Raciborza
Bogus³awy - zrobili¶cie ¶wietny turniej!!!!!!

Za to wszystkim Bogus³awom i ka¿demu z osobna chcê podziêkowaæ. Jedynie ze swoich obowi±zków nie wywi±za³a siê Ruda icon_cry.gif , która od razu mia³a zagoniæ Efendiego tam, gdzie jego miejsce - do stajni!!!! A tego nie zrobi³a. Widziano go ponoæ próbujacego dostaæ siê na biesiadê cool.gif
Przeszczególne podziêkowania dla Blondaska i Jego Damy, dla Joli i Bronka (oni wiedz± za co), a przede wszystkim dla Emilii, która swoimi utajonymi umiejêtno¶ciami wygra³a z moj± diet± i wyjecha³am ze S³upska o 5 kilo ciê¿sza.
Poza tym dziêki Adamowi Swobodzie, Miko³ajowi Ha³uszczukowi i Maækowi Morawcowi za towarzystwo na biesiadzie oraz Babci i Kasi z Bêdzina za to, ¿e by³y. Dziêki Ja¶minowi za cenne wskazówki i obiecujê Iwonie Ja¶minowej, ¿e na nastêpnym turnieju wreszcie poplotkujemy.
Ruda
Ewo, normalnie czujê sie ura¿ona Twoj± opini± na mój temat... icon_neutral.gif Efendi ci±gle krêci³ siê ko³o karczmy, czyli co tu siê oszukiwaæ - ko³o jedzenia. Moje nakazy nie pomaga³y, zeby go tam zagoniæ, a czy Ty my¶lisz, ¿e taka s³aba osóbka jak ja podniesie Efendiego i zaniesie na w³asnych ramionach tam, gdzie jego miejsce? A Emila nie chcia³a w tamt± okolicê przenie¶æ jad³odajni. Ech... my¶la³am, ¿e jeste¶ po mojej stronie... sad3.gif
Ewa z Raciborza
Ruda... To w takim razie przepraszam cool.gif . My¶la³am, ¿e ten traktor z przyczep±, który by³ w pobli¿u, za³atwi³a¶ po to, by Efendiego wrzuciæ na przyczepê i zawie¼æ do stajni. Zreszt±, gdyby¶ na kijku zawiesi³a marchewkê, on poszed³by za ni± pro¶ciutko tam, gdzie jego miejsce. Przecie¿ mo¿na po dobroci... bigsmile2.gif
Ruda
Ewo, bo to by³ traktor dla Efendiego. Tylko zanim znalaz³a siê na tyle wielka marchewka, ¿eby Efendi za ni± zechcia³ podreptaæ do niego, to zapakowano na naczepê jakie¶ siano i bombardy....
Vega
CYTAT(slepun)
Niemniej jednak CHWA£A i uznanie dla kunsztu DONATA!!! To co pokaza³ swoim wykonaniem budzi respekt i szacunek - oto prawdziwy mistrz, który nie tylko bardzo dobrze szyje z ³uku, ale i te¿ dobrze potrafi siê bawiæ (chyba jako jedyny z czo³ówki bra³ udzia³ w inscenizacji). .

a wlasnie nie jako jedyny, bo w inscenizacji bral udzial takze zdobywca III miejsca, czyli Wizun smile.gif Wiec proponuje - stronniczo i zupelnie po kumotersku - chwa³a obydwóm :D

impreza kapitalna, pogoda jak dzwon, towarzystwo na wysokim poziomie i pod wzglêdem ilo¶ci i jako¶ci, uczta pyszna i w ogóle smile.gif Jak siê strasznie uprê na znalezienie minusów to... to moze tylko to ze slonce lucznikom w twarze swiecilo ;P
dziekujemy wam bardzo za przemila goscine. mam nadzieje ze uda nam sie odwdzieczyc podobn± w nied³ugim (o losie losie, jak to juz niedlugo!) czasie - trzymajcie kciuki zeby sie uda³o!!!
a plytka ze zdjeciami juz niedlugo wyfrunie w wasz± stronê smile.gif
Justina
W imieniu calej Najemnej Roty Strzelczej dziekuje Bogusiom serdecznie za gorace przyjecie (tosz to nic nowego, wiem ze Nas kochacie:P bigsmile2.gif), wyszczegolnic tu trzeba oczywiscie Emilke, ktora tak namietnie dbala o to by niczego Nam nie braklo. Tym bardziej czujemy sie zaszczuci po otrzymaniu tej znamiennej beczki soli :D
Dziekujemy tez wszyskim za mile spedzany czas wieczorkami, za pogaduchy, pogaduszki i wymienione dobre rady, i temu Panu, ktory to w sobotnia noc stratowal Nam odciag od namiotu bum.gif
Ah no i zapomniala bym o plasach i plasankach, ktore jak zwykle umilily wszystkim biesiade powodujac jednoczesnie zakwasiorki miesni... tongue.gif
Wojowi Borkowi dziekujemy serdecznie za stworzenie urynalu, w ktorym Wuja od tej pory jadac bedzie...
Dziekujemy Wam moi drodzy serdecznie i mam nadzieje do szybkiego zobaczenia na kolejnym turnieju... oby tym razem w mniejszym skwarze... ale rownie wybornym towazystwie...
Ruda
UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oto og³oszenie z ostatniej chwili!!! Je¶li znajdziesz tego cz³owieka, dzwoñ 0-700... Lub wy¶lij smsa o tre¶ci "ja wiem, kto to" na numer.....

List goñczy za³±czony w formie zdjêæ bigsmile2.gif
Adsumus
Taaaak, tryumfalne wej¶cie Lorda Vadera by³o imponuj±ce icon_wink.gif
efendi
Ludzie ,trzymajcie mnie bo nie zdzierze!! anger.gif , Ruda, jak Cie zlapie to rant.gif nadzur.gif usmieszek_01.gif usmieszek_11.gif moro.gif maniac.gif bic.gif cicho.gif I tyle szczerba.gif
a,pomylilo Ci sie. To byla druga kolejka bigsmile2.gif
Zreszta pisalem ze tylko w wypadku uzycia Ciebie jako celu ruchomego, pokaze co naprawde potrafie szczerba.gif
howgh, powiedzialem
Ruda
Ju¿ Efendi poprawi³am komentarz.
I nie rozumiem, czemu siê tak pieklisz? Przecie¿ ja taka mi³a dla Ciebie jestem devil.gif

A to wys³ugiwanie siê swoimi podopiecznymi, próbuj±c przekupiæ ich lodami... Ech... rant.gif Mog³e¶ sie teochê bardziej postaraæ... Wpakowaæ siê na ten traktor czy co¶... devil.gif
Blanka
Wiêc ja równie¿ do³±czê siê do podziêkowañ- by³o ¶wietnie. Dawno siê tak nie wytañczy³am, jak na Waszej biesiadzie smile.gif. Dziêkujê serdecznie za nauczenie nowych tañców ( za wspania³± polkê-galopkê, diabe³ka oraz motylki bigsmile2.gif ).
W tym momencie bêdê siê powtarzaæ, ale dziêkujê EMILI, która pomimo wielkiego zmêczenia, robi³a wszystko, aby¶my dobrze siê czuli na Waszym turnieju.

Chwa³a Zwyciêzcom, Chwa³a Organizatorom, Chwa³a S³upskowi !!!
efendi
Ruda, i tak jestes usmieszek_03.gif A ja mam chyba pecha do Pomorza. W tamtym roku przyjechalem do domu po pobycie u Was z zerwanym wi±zad³em krzyzowym i po³amanym obojczykiem.(Gdansk-Sopot-nalewki Ciwuna) I to wszystko w ciagu 7 dni. A mia³o byc fajnie hehehe.gif Za to teraz chyba wszystko w porz±dku a w listopadzie robi± mi te operacje tears.gif i w przysz³ym sezonie(to na powa¿nie bigsmile2.gif )zabiore ze soba naszych ³uczników i wtedy
usmieszek_04.gif zaspiewamy, pijacy.gif walka.gif itd oraz postaramy siê pokazac jacy dobrzy jestesmy naprawde.
Bedzie to trudne , bo jako V kolumna zobaczylem co naprawde ³ucznicy z Pomorza potrafi± respekt.gif .i jestem pod w
razeniem. Ale jako ze nigdy nie dajemy ass.gif to postaramy sie pokazac co naprawde potrafimy. usmieszek_07.gif
A teraz jeszce raz dzieki, usmieszek_05.gif tracker.gif love3.gif i czekamy w Byczynie.A tam Was pijacy.gif
Pa,pa
slepun
Tak jak zapowiada³em podrzucam link z kilkoma zdjêciami i filmami.
Proszê o wyrozumia³o¶æ gdy¿ to dzia³a na moim prywatnym ³±czu, które nie grzeszy szybko¶ci±. dunno.gif
Du¿e zdjêcia maj± po ok. 800kb wiêc troche to zajmie aby sobie pobraæ fotke. Istnieje równie¿ mo¿liwo¶æ przes³ania wybranych fotek na emaila - prosze tylko o posta jakie mam wyslaæ i gdzie, a na pewno wy¶lê.
http://213.192.87.81/freha/Page.html
ikmis
WIIIIIITAM WSZYSTKICH!!! :D
(a szczególnie uczestników!)
Jeste¶my wdziêczni za przyjazd uczestników naszego turnieju king2.gif (chocia¿ mnie nie mo¿na pisaæ za Bractwo bum.gif )! Ale mam nadziejê ¿e Wam siê podoba³o icon_wink.gif - z Waszych wypowiedzi wnioskujê, ¿e tak tongue.gif . Mam sporo zdjêæ robionych komórk± szczególnie z bitwy przed ratuszem bigsmile2.gif Podajcie mi maila, a zdjêcia dotr± w najbli¿szym czasie, gg macie poni¿ej szczerba.gif . Niestety nie mam jak zrobiæ stronki (slepun, niestety nie podrobiê Ciê devil.gif ) mój mail to karina.nowak@interia.pl smile.gif . Kallisto, pozdrów i podziêkuj kole¿ance, od której dosta³am d¿emik bum.gif !!! Jest wspania³y bigsmile2.gif !!! tongue.gif
ikmis
sorki ja tu jestem kajeczka z bogus³awa
Kajeczka
no ju¿ :D jestem na w³asnym niku bigsmile2.gif jak co¶ to na maila :]
Radek Ka¼mierczak
Po piêciu godzinach jazdy przebitej oponie ¶pieszê by podziêkowaæ wszystkim za mi³e przyjêcie i wspania³a atmosferê, któr± uda³o siê stworzyæ.

Ogromne uznanie dla organizatorów za wk³ad zasuwanie na wysoko¶ci lamperii by uczestnika dogodziæ pod ka¿dym wzglêdem.

Wielkie brawa nale¿± siê Emilce i wszystkim dziewczyn± przy kuchni, które dba³y oto by nasze ¿o³±dki by³y pe³ne i cierpliwie znosi³y nasze kulinarne zachciewajki.

Podziêkowanie za sprawne sêdziowanie sêdziemu ³uczniczych konkurencji, który nie wymiêk³ i mimo upa³u przebrn±³ ten turniej z nami do koñca.

Jedynki bez tarcz pomys³ rewelacja nastêpnym razem proponuje by g³owa by³a niepunktowana a co niech ch³opaki siê pomêcz± bardziej tu dopiero zaczyna siê fecht.

Ogromnie ¿a³ujê, ¿e czas nagli³ i trza by³o siê zbieraæ do domu przed czasem z tego tytu³u nie dokoñczy³em konkurencji, któr± lubiê najbardziej (skupienie+sznurek) i nie widzia³em walk na pó³torki.

No i najwa¿niejsza sprawa dziêki wszystkim za udzia³ w pacynkowej bitwie wieczornej to trzeba bêdzie wprowadziæ do oficjalnego programu nastêpnych igrzysk.
Ruda
EMILA (nie Emilka) kaza³a wszystkim podziêkowaæ za mi³e s³owa o niej. Przy okazji stwierdzi³a, i¿ powyrywa z ty³ka nogi tym, którzy nieopatrznie Emilk± j± nazwali face4.gif

Poza tym takie ma³e przypomnienie Mayrisowi i Muñkowi - zagadka z promocj± z zesz³orocznego turnieju wci±¿ nie jest rozwi±zana icon_cool.gif

Efendi, któ¶ od Was nie wzi±³ swoich p³ytek z muzyk± dunno.gif (ca³e 2 sztuki). Daj znaæ, komu je odes³aæ czy co¶...
Vega
Ruda skarbie a co z pe³n± list± wyników turnieju ³uczniczego? Bo nadal nie wiemy jak siê nasi sprawili (no, poza jednym ;) )...
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.