Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Kwiecie?] II Tur Ryc O Miecz ?w Katarzyny - Dzia?dowo
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2
Christof
Ju¿ siê nie mogê doczekaæ smile.gif

pozdrawia
m³odszy dozorca zastêpca Kasi loki08.gif icon_wink.gif
Wiedziemka
Ja te¿ chcê zobaczyæ film smile.gif I tak¿e nie mogê siê doczekaæ smile.gif
Morrigan
Ja niedlugo bede miala filmik z bitwy
lukaas
a chcia³em siê pochwaliæ, ¿e to by³ mój pierwszy turniej w którym bra³em udzia³ i baaaardzo mi siê podoba³ bigsmile2.gif fajni ludzie super klimat, którego nie ma nigdzie indziej bum.gif szkoda tylko ze co dobre szybko siê koñczy...... tears.gif
Spaszatoros
Ja baaaaaaaaaaardzo chcia³bym mieæ ten film ew. te filmy. Kurcze ci±gle wracam do tych przewspania³ych chwil. Chwa³a dzia³dowiakom!!!
Morrigan
Bardzo przewspaniale chiwle Spaszu, naprawde cudownie szczegolnie piatkowe.....
lukaas
mam juz kilka filmików z turnieju,i chetnie sie podziele (o ile moj net mnie nie zawiedzie icon_sad.gif ) moze nie sa najlepszej jakosci ale nie jest az tak bardzo zle icon_wink.gif
Wiedziemka
Podajê, w imieniu organizatorów, link do zdjêæ z turnieju - mi³ego ogl±dania smile.gif http://kedrick.prv.pl/
Morrigan
Uwaga komunikat
mam filmiki calkiem dobrej jakosci zainteresowanych prosze o kontakt ze mna icon_mrgreen.gif
koniec komunikatu
Waldus- £ysy
To ja prosze te filmiki
a co do naszych zdjec dzis postaram sie zwiekszyc ich ilosc plus wrzuce nasze filmiki jak siec dopisze
ps filmy sa nagrywane aparatem wiec ich jakosc nie jest najlepsza ale sa niez³a szczegolnie te walki póltoraków
miodzio - wkoncu je zobaczy³em szkoda ze ich na zywo nie widzia³em angsad.gif
Morrigan
No tak nic dziwnego ze nie widziales skoro taka jedna wredna devil.gif Monika ciagle Ci glowe zawracala .... bigsmile2.gif
Freya
Jejku ale ze mnie gapa...zapomnia³am siê tutaj wypowiedzieæ na temat turnieju w Dzia³dowie, najmocniej przepraszam:) Liczê jednak, ¿e ,moja ocena bêdzie wystarczaj±cym zado¶æuczynieniem. Muszê przyznaæ, ¿e organizacji prawie nic nie mogê zarzuciæ poza jednym, ¿e w turnieju ³uczniczym nie by³o oficjalnych strza³ów próbnych, my¶lê, ¿e w przysz³o¶ci to siê zmieni i strzelanie z górki bêdzie dziêki temu mniejszym
zaskoczeniem:) Biesiada wysz³a bajecznie, chyba w ¿yciu siê tak dobrze na takowej nie bawi³am(jedzonko, klimacik mmm...) Pozdrawiam gospodarzy i dziêkujê nie tylko w moim imieniu i trzymam za Was kciuki w walce i z przymitywnym i zacofanym burmistrzostwem. Mi³o bêdzie ogl±daæ t± basztê w lesie w pe³nej okaza³o¶ci, ze schodami i bez dziury w dachu:)
Waldus- £ysy
Wybaczamy smile.gif
a co do ³uczników to za rok moze znowu was czyms zaskoczymy, tylko musimy znalesc odpowiednio duze pole :D
a i moze wtedy zmienimy miesjce turnieju z zamku na obóz i biesiade pod go³ym niebem

pare informacji na turnieju by³o ko³o 120 osób
25 walczacych
26 ³uczników
tañcz±czych cie¿ko policzyc
co do widowni to przez ca³y dzien przesz³o ko³o 1000-1200 osób po 800 zepsó³ sie nam elektroniczny licznik dzia³ajacy na foto komórke smile.gif
z ¿alem stwierdzam ze zosta³o nam piwo po biesiadzie smile.gif którego sami nie bylismy wstanie wypiæ
nawet przy pomocy Ma³ego i Boczka smile.gif
ps. jesli ktos zawita tutaj i ma jakies propozycje co do przysz³orocznego to przosze pisac je¶³i bedziemy mogli to postaramy sie je spe³nic.
Morrigan
no to ja jak zwykle wiecej tancow!!! bo w 20 min trudno jest kogos nauczyc ,a najbardziej podobal mi sie pomysl z tancami miedzy bojowkami w niedziele (w sobote tez mozna bybylo cos takiego zrobic )
Waldus- £ysy
hmmm jak dlamnie to mozecie nostop tanczyc ale impreze strasznie juz napakowalismy trzeba ja troszke w niedziele przd³uzyc i na biesiadzie wiecej tanców smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.