Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Impreza w Brodach Pomorskich 2005
> Prywatne Inicjatywy > Rota Pana Kacpra
Stron: 1, 2
Tomasz Rejf
Hm
Przecie¿ nikt nikogo nie zmusza do przyjazdu na Brody. je¶li wola jechaæ do Chudowa to tak róbcie. jeste¶my ju¿ duzi i za bardzo nie rozumiem ca³ej akcji. Nikt siê nie obrazi, ¿e kto¶ jedzie na Chudow. Rajtar jedzie i spoko. Nie rozumiem tego krygowania siê , chcia³abym a boje siê , to jest tylko zabawa. Je¶li kto¶ nie chce jechaæ to przyjmiemy tak± decyzje. Termin taki wypad³ i ju¿, chcieli¶my mieæ trochê d³u¿sz± zabawê ze ¶wi±tecznym poniedzia³kiem.
To teraz czekam co na pogodê £ód¼.
Cedric
Nie tu nie chodzi o duzi czy mali i nie ma zadnej akcji po prostu guzik wiadomo oprocz tego ze bedzie tam Abdul, ty Tomku i nas 7 z Gdañska, Ewa z Adamem, nawewt nie wiadomo czy kadra dowodcza przyjedzie.
Tomasz Rejf
smile.gif
Termin by³ ju¿ podany dawno
co tu koordynowaæ? Mieli przyjechac Ci co tu na forum siê zg³aszali.
Tomasz Rejf
Kacper i Konrad powiedzioeli z ejak bêda mieli wolne to przyjad±. Chêæ na przyjazd wyra¿ali te¿ £odziacy.
Madeleine
Te¿ nie jadê na Brody wy³±cznie dlatego ¿e jadê do Chudowa, co obieca³am Szumilasowi du¿o wcze¶niej. Szkoda ¿e te terminy sie tak fatalnie zbieg³y, ale obawiam siê ¿e przy perspektywie spania w b³ocie i na mokrej trawie nie pojecha³abym i tak bo moje zdrowie by tego po porstu nie wytrzyma³o.
synek
ja te¿ musze zrezygnowaæ mo¿e nie z powodu pogody ale braku finansów. Do ostatniej chwili my¶la³em ¿e co¶ mi siê uda wyk±binowaæ ale jednak nie icon_cry.gif

Pozdrawiam, ¿ycze polepszenia pogody i mi³ej zabawy.
SYNEK
Cedric
Najnowsze informacje Kacpra nie bedzie na 100 prawdopodobnie Konrada rowniez.
Tomasz Rejf
Wodzów nie bêdzie.Dlatego te¿ z powodu niepogody i sporej absencji uczestników, Brody s± odwo³ane. Przepraszam bardzo za zaistnia³± sytuacje. Mam nadzieje ¿e zobaczymy siê kiedy indziej.
Wojciech Radzki
Szkoda, szkoda. icon_sad.gif Mam nadziejê ¿e uda siê jeszcze spotkaæ na jakiej¶ rotowej imprezce przed Gniewem zimowym.
Pozdr
WR
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Taki jest plan. Pozdrawiam
Gwyn
Hshanoo
Informacja dla ludzi z Gdañska:

W têsknocie za impr± mediewaln± chcemy siê spotkaæ w strojach na jakim¶ ognisku w sobotê lub niedzielê (ca³y dzieñ).
Wszystkich chêtnych bêdziemy informowaæ, tu na forum, gdzie i kiedy. My¶lê, ¿e dobrym miejscem bêdzie poligon przy Srebrzysku lub poligon przy Morenie.
Mo¿e kto¶ ma inne miejsce?
We wstêpnym planie jest nagotowanie kaszy z miêchem i warzywami.
Jakie¶ kie³bachy na ogniu mo¿na by by³o...

Czekamy na odpowiedzi.
Katarzyna
Szkoda, ¿e z Brodów nic nie wysz³o. Bardzo nastawi³am siê na ten wyjazd anger.gif No ale co¿, pogoda - si³a wy¿sza... angsad.gif

Tym bardziej powinni¶mi siê zastanowiæ nad organizacj± jakiej¶ imprezy we wrze¶niu lub pa¼dzierniku i (w razie czego) mo¿liwie wczesnie podaæ konkretny termin (¿eby ludzie nie zaplanowali sobie czego¶ innego).

pozdrawiam
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Napisa³em ju¿ do Niny z pytaniem o ew. mo¿liwo¶æ organizacji imprezy w Czersku na prze³omie wrzesieñ/pa¼dziernik. Czekam na odpowied¼. Pozdrawiam
Gwyn
Flavia
Oj, wielka szkoda, ¿e Brodów nie bêdzie, a my kupili¶my dzi¶ gigantyczny zapas ¶wieczek woskowych tears.gif :-). Wtedy do zobaczenia |?| na imprezie w Gdañsku. Mo¿e ognisko zrobiæ w
miejscu jesiennego melee?
Cedric
Przypominam ze na przelomie wrzesnia pazdziernika jest gryfowisko
Igor Weso³owski
My (tzn. £odziaki) my¶leli¶my o jesiennej imprezie w Oporowie za rok, ale jak znalaz³oby siê trochê chêtnych to mo¿e zmobilizowaliby¶my siê w tym roku. Tylko trzeba by wybraæ jaki¶ sensowny termin. Nam najbardziej pasuje koniec wrze¶nia lub pa¼dziernik.
pozdrawiam
Kasia
p.s. ups tongue.gif ...napisa³am z profilu mê¿a. Ale to w sumie w imieniu nas dwojga smile.gif
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Brzmi ciekawie. Pozdrawiam
Gwyn
EwKa
Czy jesienny Spis Roty jest wogole w planie? To ma byc ta impreza w Czersku/Oporowie na przelomie wrzesnia i pazdziernika?
Troche sie juz pogubilam w tej geografii:)
Kasia Weso³owska
Podam mo¿e jeszcze kilka informacji wstêpnych ,bo nie wiem czy jest sens zak³adaæ nowy temat. Impreza by³aby zrzutkowa, poniewa¿ wynajmujemy domek lub dwa w zale¿no¶ci od ilo¶ci osób (w pa¼dzierniku namioty raczej odpadaj±, chyba ¿e dla twardzieli). Zrzutka po 25 z³ na domek (³azienka), s³omê i drewno. Kuchnia na zewn±trz. Zalet± tego miejsca jest po³o¿enie (samo centrum Polski, ko³o Kutna), cisza i spokój (co¶ w klimacie Bierzg³owa, ma³a wie¶ i zamek, tury¶ci w pa¼dzierniku zapadaj± w sen zimowy bigsmile2.gif ) ), historia zamku (Piotr Oporowski aktywnie uczestniczy³ w wojnie trzynastoletniej-mieli¶my w planach imprezê zwi±zan± z tymi wydarzeniami). Co wy na to ?
Pozdrawiam
Kasia

P.S. Rok temu próbowali¶my zorganizowaæ co¶ w mniejszym gronie w listopadzie, ale w koñcu zostali¶my sami na placu boju, co nie zmienia faktu, ¿e bawili¶my siê ¶wietnie smile.gif .
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Brzmi przewybornie, tak, by³by to jesienny popis Roty. Pozdrawiam
Gwyn
synek
je¿eli by siê uda³o to zorganizowaæ jako¶ przed listopadem to ja bym siê pisa³
Igor Weso³owski
Witam
Mam nadzieje ¿e siê uda ale ¿eby rozmawiaæ w Oporowie o czymkolwiek potrzebujemy jaki¶ chêtnych. Dajcie znaæ kto by siê ewentualnie pisa³. Osobny temat o Oporowie za³o¿ymy po weekendzie bo wyje¿dzamy z cywilizacji. Pozdrawiam tym razem Igor Weso³owski
Jan Gradoñ
Hej!

Jak w drugiej po³owie pa¼dziernika, to ja siê piszê.

J.
Tomasz Rajtar
Za³ó¿cie osobny w±tek na temat tej imprezy.

A kto nie by³ na Chudowie... niech ¿a³uje, tyle powiem. bigsmile2.gif

-
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.