Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej Skarbu Kwarcianego - Rawa Mazowiecka ->30-31.07
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2
muzykus
Czo³em Waszmosciom bijê jakem Kozak zaporoski i gwa³ciciel g³ówny!!!!!!
Dziêkujê za wspania³± imprezê, jestem fanatykiem Turnieju Kwarcianego i ju¿ z niego wypchn±æ siê nie dam.
Jeno nastêpnym razem do onych gwa³tów zechciejcie choæ dopusciæ, bo tym razem nawet kiecki ucapiæ siê nie zd±¿y³em bo zamowi w dyby mnie pochwycili, a dziewka warta grzechu by³a!
Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników Turnieju, a Ci co nie byli niech ³apê li¿± i w samotno¶ci sromotê swoj± chowaj±
Muzykus
zosia
Witam!
Turniej bardzo mi siê podoba³, szczególnie zakucie w dyby grubego kozaka i ok³adanie go batem. bigsmile2.gif Turniej ³uczniczy baaardzo mi siê podoba³ i zabawa by³a ¶wietna. Pozdrawiam wszystkich i liczê ¿e w przysz³ym roku te¿ odbêdzie siê Turniej Skarbu Kwarcianego.
Têcza
Uwaga, Uwaga !!!
Wa¿na wiadomo¶c dla Cezarego... Czy to jest Twoja zguba smile.gif

no¿yk
Cezary
TAK!!!TAK!!!TAK!!!
To moje !!! Najmojsze!!! blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif
Ju¿ nie wierzy³êm ze sie odnajdzie icon_mrgreen.gif
Chwa³a Têczy !!!
Vivat Rawa!!!
A przy okazji zapraszam na nasz zjazd chêciñski ca³± Twoj± dru¿ynê
... i oczywi¶cie bêdzie nam bardzo mi³o go¶ciæ innych chêtnych do zjechania na nasz zamek! oczywi¶cie XVII wiek, du¿o szermierki, du¿o zabawy i wspania³a klimatyczna zabawa do bia³ego rana z 3 na 4 wrze¶nia.
mirek knight
hej hej mam nadzieje ze sie bawiliscie dob¿e w Szyd³owcu zapraszamy ponownie napewno bedzie dwa dni nie jeden i cos wymyslimy ¿eby by³o ciekawiej bo narazie mielismy ma³o do czynienia w sprawie tego turnieju hej yes.gif bigsmile2.gif
Têcza
Wszyscy wspominamy Szyd³owiec bardzo mi³o, zw³aszcza Sobotni± imprezkê yes.gif Je¶li za rok bêd± 2 dni to bêdzie 2 razy lepiej i dobrze by by³o, aby urzêdasy tak wiele do powiedzenia nie mia³y.
mirek knight
bigsmile2.gif R smile.gif acja do zobaczenia crazy.gif cool.gif icon_wink.gif yes.gif
Lysy_Gnom
Wreszcie powsta³a stronka http://www.sarmackie.lotry.prv.pl/
a na niej troche zdjêæ z Rawy.
Film z Turnieju jest ju¿ gotowy i jak tylko znajde miejsce na serwerze to pojawi siê odpowiednia ikona w dziale Galeria => Rawa Mazowiecka
Pozdrawiam
Lysy_Gnom
Na stronie www.sarmackie.lotry.prv.pl w dziale galeria->Rawa Mazowiecka, pojawi³ siê link do filmiku z tej imprezy
Pozdrawiam
Cezary
Nio... filmik milutki icon_wink.gif ale szkoda ¿e dali¶cie tylko bitewke z II dnia - No ale przecie¿ nikt nie jest doskona³y ven.gif
pozdrawiam wszystkich uczestników usmieszek_07.gif

P.S. fajne te emoty... na_ptaka hehehe.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.