Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Maj] Oblê¿enie Twierdzy Zamo¶æ 1648 ->27-29.05
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3
Marcinek
Widze ze jestem pierwszy...
Co tu duzo mowic, bylo kilka niedociagniec imprezy. Jakie to kazdy kto byl wie. Nie musze sie zbytnio rozpisywac bo zaraz i tak pewnie opisza to inni icon_wink.gif
Jednak podsumowujac podobalo mi sie i warto bylo jechac te 700 km zeby zobaczyc sie ze wszystkimi. O i to wlasnie chyba dlatego impreze mozna zaliczyc do udanych. Gdyby nie obecnosc starych znajomych to byloby chyba dno icon_wink.gif
Pogoda niestety nie jest zalezna od organizatorow.
Podziekowania za to ze impreza byla dla mnie udana kieruje zwlaszcza (ale nie tylko) do Rejfiakow wraz z ich przyleglosciami malymi i duzymi i WKSu bez przyleglosci, ale za to z kukielkami, no i niezliczonej masie indywidualnosci, ktore uatrakcyjnialy impreze.
No i oczywiscie podziekowania dla organizatorow. Naprawde wybralbym sie jeszce raz, mimo ze to na koncu swiata icon_wink.gif
Jak juz sie dyskusja rozwinie to ja sobie tez moze pomarudze icon_wink.gif
Tomasz Nawrot
I ju¿ po Oblê¿eniu.

W imieniu wspó³organizatora imprezy , Bractwa Rycerskiego Ziemi Lubelskiej, dziêkujê wszystkim uczestnikom za wziêcie udzia³u w tegorocznym Oblê¿eniu i przepraszam za zbyt du¿± odleg³o¶æ z "bazy" do miejsca inscenizacji jak równie¿ za morderczy upa³ (na oba te mankamenty my jako Bractwo nie mieli¶my wp³ywu).

Tym wiêksza chwa³a naszym Go¶ciom, za to ¿e w tych warunkach zechcieli :
* pokonaæ setki kilometrów aby dojechaæ do Zamo¶cia,
* daæ naprawdê dobry show (i to za tzw. "friko"), mimo ¿aru lej±cego siê z nieba,
* z pogod± przyj±æ fakt, ¿e tym razem to tzw."media" by³y "wa¿niejsze" od szlachetnego Rycerstwa (moja prywatna opinia).

Specjalne dziêki atamanowi Dominikowi S³oniowi, za poprowadzenie ostrego szturmu, w wyniku którego Kozacy wreszcie wdarli siê na mury i zdobyli Zamo¶æ.

Dziêkujê równie¿ Gospodarzom (Urz±d Miasta Zamo¶æ i Muzeum Zamojskie) i proszê o wziêcie pod uwagê nastêpuj±cego (niedok³adnego, bo z pamiêci) cytatu z Sienkiewicza : "... rzeknij naszemu bratu : mój Mo¶ci Panie, b±d¼ ³askaw a id¼, rozczul go na Ojczyznê mi³± wspomniawszy, to ci pójdzie dalej ni¼li dragon co dla lafy s³u¿y".
Sapienti sat.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam
Don Carlos
Witam!!

Tomek z Prawiednik napisal:
* z pogod± przyj±æ fakt, ¿e tym razem to tzw."media" by³y "wa¿niejsze" od szlachetnego Rycerstwa (moja prywatna opinia).
NO dobra!!
To jak to jest?? Bo widze ze to nie pierwsza impreza w Polsce gdzie ludzie ktorzy bawiac sie w odworstwo, wydajac na to wlasne pieniadze, robia za bialego misia do kotleta roznym wazniakom w krawatach, siedzacym za biurkami w urzedach albo pismakom skrobiacym co im slina na jezyk napisze??
To po co robic jakiekolwiek imprezy??
Robimy je dla ludu, tzn szerszej publiki, gdzie nagroda jest wlasnie uczta tylko dla nas (czyli odtwarzajacych)??
A moze meczymy sie dla wszystkich po to by dostac przyslowiowe resztki z Panskiego stolu za ktorym siedzi paru cwaniaczkow ktorzy tanim kosztem zapewniaja sobie oprawe bialych misiow, przebierancow, kuglarzy itp??

Generalnie impreza nie byla zla, slonce i upal zblokowal jakakolwiek dzialalnosc.
Zakwaterowanie, fakt, troche deprymowalo.

No tak, KOzakom udalo sie zdobyc ZAmosc!! Wreszcie!!
Proporcja sil bioracych udzial w inscenizacji obleznia z drugiego dnia, wplynela na to!!

Pojawialo sie wielu nowych "KOzakow", i nie tylko, w starych grupach, ktore skadinad bardzo lubie i cenie, z ustawiona adrenalina na opcje maksymalna, co w wielu przypadkach psulo koncepcje widowiska!! Niektorym "starym" po obydwu stronach tez mozna pogratulowac!!
Gratuluje wyczucia scenariusza i znalezenie w nim swojej roli!!
Brawo Najrozniejsi MastaFajtowie!!

Pozdrawiam
Don Carlos
Don Carlos
Acha!!
Marcinek napisal o starych znajomych!! Racja!! Tak trzymac!!

Pozdrawiam wszystkich obroncow Alamo!!
Martin de Dinan
No Zamo¶æ w tym roku od strony uczestników by³ super... a od strony tej drugiej (wiadomo jakiej... ju¿ nie ca³kiem) generalnie ja bawi³em siê dobrze.... Czekam na wiêcej zdjêæ. no i na to na którym jestem pokazuj±c w niedzielê z murów mój boski zadek w stronê kozactwa... Pozdrawiam Szkot ze ¦widnika devil.gif

...Toranosaurus z Judassic Parku rz±dzi...
AleX
Bylo w pytunie, nastepna impreze robimy w Judassic Parku ;DDD
Pozdrowienia dla wszystkich starych i nowych znajomych, dzieki ktorym to wlasnie impreza byla udana, bo mimo wymienionych juz wad imprezy dla mnie bylo zdecydowanie sympatycznie smile.gif
Micha³ z Lublina
Mi osobi¶cie ( z punktu widzenia altylerzysty- obroñcy )podoba³o siê miejsce niedzielnej bitwy( niestety w sobotê nie mog³em wzi¶æ udzi³u w bitwie na mo¶cie) ! Tam by³o czuæ, ¿e to obrona Zamo¶cia - twierdzy a nie jakiego¶ wa³u w parku przy murku! Jednak uwa¿am ¿e przyda³o by siê wiecej ludzi zarówno do obrony jak i po stonie atakuj±cych do walki wrêcz. Paru muszkieterów na murach te¿ by nie zaszkodzi³o, ale niestety 120 osób to stanowczo za ma³o, aby na takim duzym obszarze taka bitwa by³a efektowna!
Za³uje tylko, ¿e jak kozacy wdarli siê za mury, nasze organki nie by³y gotowe do strza³u. To by by³a jatka!
Mog³oby to przes±dziæ o losach szturmu!!!! szczerba.gif

Pozdrawiam -Micha³!
Sventevith
Chcialm podziekowac wszytkim za dobra zabawe oraz tworzystwo do kufla, dysput i oczywisce walki.
Imprezowac z takimi ludzmi to czysta przyjemnosc, pozdrawiam wszytkich i licze ze niedlugo znow sie napijemy razem :D
Carlos 100 % racji a nawet 200 %. Jesli ktos pracuje caly dzien, wklada w to jeszce wlasne pienadze a pozniej nie ma gdze usiac na bisadze i do tego dostaje resztki to po zaprosznych gosciach, ktorzy wynosza sobie wodke za pazucha to NO COMMENTS.
Kruku
czo³em,

poprzednia edycja wysoko postawi³a poprzeczkê, trudno wiêc by³o sprostaæ oczekiwaniom, zw³aszcza w trudniejszych warunkach (bez w±tpienia gorsza baza noclegowa i zabójczy upa³). tak czy inaczej, wszyscy imprezê prze¿yli (mimo ostrych pik i berserkerskiego sza³u nacieraj±cych), g³odni nie byli¶my, a prysznice ratowa³y nam ¿ycie. co prawda zamo¶cia nie obronili¶my, ale ¿ywcem nas nie wziêli ;P

na pewno warto by³o stukn±æ kolejny tysi±czek kilometrów dla niezawodnego towarzystwa..

dziêki za go¶cinê i wspóln± zabawê :)
kruku
--
.

PS. gratulujê zwyciêzcom konkurencji - tomek pêkala z regimentu wystrzela³ sygnet, charakternik z kielc wywalczy³ szablê, a gollum pu¶ci³ siê sam w klapkach.. ;)

PS2. dopiero co pchn±³em fotki na nasz± stronkê. mo¿na siê spodziewaæ nowych. filmiku równie¿ mo¿na.
Marcinek
No tak. Trzeba pamietac wlasnie o tym iz glodni to byc na pewno nie moglismy. Zadko sie to niestety zdaza icon_wink.gif

I jeszce jedno. W koncu fakty potoczyly sie same i Zamosc w koncu zostal wziety. Ot taka mila niespodzianka, raczej zadko takie rzeczy dzieja sie podczas inscenizacji :-D

P.S.
Jeszce podziekowania dla Wroclawia za jazde synchroniczna icon_wink.gif
Gollum
Podziekowania dla organizatorow,

Gratulacja dla kielc za show na rynku,

Buziaki dal wszytskich kochanych pyszczkow jakich moglem spotkac na tej imprezie. To moja ostatnia w sezonie bo potem wylatuje do Usa wiec super ze moglem sie jeszcze z wami przed wyjazdem zobaczyc.

Mala reklama - wszytskie osoby z ktorymi mialem okazja rozmawiac na temat zamowien proszone sa o potwierdzenie ich na pw. poniewaz z powodu roznych ograniczen czasowych (musialem wspomagac organizaotow szkola rycerska, turniejem itp.) nie mielismy okazji sie zmowic do konca za co bardzo przepraszam. Koniec malej Reklamy
Smok Migu¶
Zdobycie Zamoscia bardzo mi sie podobalo, bylo na co popatrzec, ta kozacka dzicz i zdyscyplinowani obroncy, no moze z wyjatkiem skaczacego jak konik polny Golluma :D
Pozdrowienia dla Regimentu, wygladaliscie naprawde malowniczo :D Milo bylo spotkac starych znajomych i poznac nowych.
Dzieki dla Golluma za kapelusz i sorki, ze nie moglem zostac dluzej. Mam nadzieje, ze jak wrocisz kiedys to pojdziemy na piwo :D
Aleeee bylo goraco.
O nareszcie mam jakas fotke http://galeria.asterix.wonder.pl/SzturmNaT...IMG_3667?full=1 :D
Gollum
skacze jak konik polny :D poplakalem sie ze smiechu:D

a z tym piwem to trzymam cie za smoczy jêzyk;)
AdamS
http://212.244.180.221/ryc/galeria
pare fotek

Dzieki wszystkim za zajefajne towarzystwo ...
zabawa przednia .....
Obecnosc "SWIÑ" na uczcie pomine milczeniem ....

TORAnozaurus AdamS

PS
Pepson ma wieksze sutki od moich ..... mam dola angsad.gif
http://212.244.180.221/ryc/galeria/Z2005/i...270068.jpg.html
aniu-niunia
ja tez bardzo dziekuje bylo fajnie choc goraco okrutnie:Dna szczescie regimentowy sztandar dawal mi troche cienia co jakis czas:P

pozdrawiam:))
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
Ja niestety dorzuce lyzke dziegciu do tej beczki miodu...

Srodze rozsierdzily mnie nagle a niespodziewane ataki kozactwa na muszkieterow, zwlaszcza na moscie. Po co to bylo? Zeby pokazac wyzszosc nad pludrakami? Jesli tak, toscie sie nie spisali. A zrobiliscie panowie maksymalnie niebezpieczna sytuacje, gdy np zaatakowaliscie na moscie muszkieterow z naladowanymi muszkietami, gotowymi do strzalu. Tylko zimnej krwi i wyszkoleniu chlopakow muszkieterow zawdzieczacie, ze zadna rura nie wypalila Wam wtedy przypadkowo z odleglosci kilku centymetrow prosto w twarz, wypalajac Wam dzikie kozackie oczi cziornyje.
Wyobraznie niechaj wspomoze tenze obrazek (gorace gazy,drobinki prochu i pakul leca dalej niz plomien, czasem nawet znacznie):
http://156.17.3.106/wks/view_pic.php?iSize...2545&sPicTitle=

Pokiereszowane szablami muskziety i forkiety tez Wam molojeckiej slawy nie przynosza. Umowmy sie moze, czy bitwa ma byc inscenizacja, czy tez ustawka ze sprzetem. Bo jesli tym drugim - w co ja zamieniliscie - to przynajmniej nas uprzedzcie, zebysmy ow odpowiedni sprzet przyniesli i przygotowali (swinskie piora, piki i inne atrakcje).

Pozdrawiam kozakow i zycze im, by jak najdluzej udawalo im sie uniknac prochowego tatuazu.
Srogi sierzant Bryan
AdamS
Bryan chyba jeszcze nie wytrzezwial ;) bigsmile2.gif
Prawie nie pilem na samej imprezie, bo za goraco bylo.
Akurat Ty Adams zachowywales sie chyba poprawnie:)
Czego niestetry nie da sie powiedziec o sporej czesci strony kozackiej...Naprawde, bylo groznie.
Don Carlos
NO wlasnie!!
Adams i jeszcze paru kolesi kumaja czacze, ale jest niestety wielu takich ze ech!! anger.gif

Adams !! Wasze sekretne wycieczki byly git, co widac ladnie na zdjeciach!!
Pozdrawiam
Don Carlos
Marcinek
Jesli chodzi o bitwe na moscie to cale przedsiewziecie niesie ze soba sporo ryzyka. Jest tam na tyle malo miejsca ze jednak najwieksze niebespieczenstwo stanowily ostrza szabel ludzi ktorzy stali obok, zwlaszcza jak musieli sie szybko zastawiac. W ten sposob wlasnie dostal chyb Pinior.
Jesli chodzi o szalone (czytaj szybkie) ataki to zgadzam sie z Bryanem. Dlatego tez staralismy sie czekac na oddanie salw, nawet jak juz bylismy w ruchu. Problem polega na tym aby po obu stronach byli ludzie, ktorzy sa w stanie zachamowac idacych. Tak tez sie zreszta mniej wiecej umawialismy przykladowo z Carlosem i tak sie staralismy robic. Co oczywiscie nie zmienia faktu iz czesto sie to nie udawalo, ale wynika to raczej z tego ze nie bylo komu pokierowac poczynaniami tych, ktorzy jeszcze o tym nie wiedza.
Dlatego tez mysle ze warto bedzie kiedys usiasc i obgagad pewne "zasady", ktore pozwola z jednej strony na dobra i bespieczna zabawe, krora pozwoli obu stronom dzialac tak jak zostaly do tego przeszkolone i jak same by chcialy. Problem polegal wlasnie na tym ze strona kozacka byla uzbrojona w bron biala i jak najszybciej dazyla do zwarcia, natomiast strona polska tak jak regiment powinna miec mozliwosc oddawania strzalow. To naprawde da sie zorganizowac.
Probke takiego "zgrania" mielismy na bitwie na prawym skrzydle obroncow przy jednym z ostatnich atakow. Gdzie doszlo do sytuacji gdzie Tomek i Gnom zdazyli nawet przeladowac pistolety w czasie gdy mu czekjalismy na gotowosc regimentu.
Mam nadzieje ze w przyszly weekend bedziemy mogli o tym powaznie porozmawiac, bo jest to chyba konieczne dla bespieczenstwa wszystkich.
P.S.
Madrze gada, polac mu wodki!
AdamS
o rany jak ja sie zachowuje poprawnie to robi sie goraca i niebezpiecznie smile.gif
hehe i nawet udalo mi sie jednego regimenciarza zasztyletowac bigsmile2.gif
Marcinek
Caluje caly regiment wlasnie za to ze da sie z nimi pobawic na wszelkie mozliwe sposoby, jak chocby podczas naszej ostatniej tajnej wycieczki jak to okreslil Carlos, kiedy to staralismy sie powolutku zsuwac z fosy, zeby nas nie zauwazono. Jednak regiment nas dostrzegl i pieknie sie ustawil na dwie flanki. SZACUNEK icon_wink.gif
Sventevith
Foty i unas zagosci³y na stronie:
http://www.warcholy.com/zamosc2.htm
pepson
Witam, wiecie ze wcale sie nie spocilem w Zamosciu bigsmile2.gif
Co do imprezy a bylem pierwszy raz jako uczestnik bylo hip hip hura, ja tam nikogo nie podziurawilem i "wiem ze najwazniejsze to BHP, a w szczególno¶ci na koleji" bigsmile2.gif

moje foty tu

Czesc pierwsza

Czesc druga

reszta przebrana wieczorem powinna dotrzec na serwer WKS'u

no i dzieki!!!

Szczególne podziekowanie dla Wolontarskiej za miejsce - dziekuje!

ps
AdamS: spokojnie trzeba rozcierac aby byly wieksze smile.gif ale tu juz mam podobne bebny smile.gif

http://www.wlodawa.pl/galeria/pepson/zamos..._0711.JPG.shtml

Mam tez jakis film krecony przez mego brata zobacze co z tego wyjdzie.
Wiec jeszcze raz wielkie dzieki z towarzystwo i zabawe!!
blinkie.gif
Martin de Dinan
Noo pozdrowiania dla Warcho³ów i Pijanic (Moorek do ¦widnika do ZANZI przyje¿d¿aj) i oczywi¶cie dla tych przecudownych panien, z którymi mam to jak¿e wspania³e zdjêcie... devil.gif
http://www.warcholy.com/graf/zam_/zam_-8.jpg

Adams... Hebrassic Park....

Aha i wiecie kto zrobi³ zdjêcie mojej pupy w niedzielê na murach... bo napewno kto¶ robi³ tylko nie wiem kto...
takeda68
Z mojej strony jako mieszkañca i uczestnika. Mi³o mi by³o Was spotkaæ: znajomych z warszawskiej bojówki, nowych znajomych i wszytkich tych których poznaæ nie zd±¿y³em. Moim skromnym zdaniem dzieñ pierwszy by³ atrakcyjniejszy ni¿ drugi, brakowa³o trochê scenariusza wyda¿eñ i po przez konkursy trochê siê to wszytko wlek³o... ale spotkaæ tak znakomite osoby w niskich progach naszego grodu by³o zaszczytem i dlatego mam nadziejê ¿e jeszcze nie raz siê spotkamy i ten nasz kochany Zamo¶æ obronimy!!!!! albo zaatakujemy. Vivat nie¶miertelni obroñcy i zmartwychwstali kozacy!!!! blinkie.gif tak na marginesie: pozna³em now± technikê obrony przed szabl± - chwycenie go³± lewa rêk±!!!! super!!!!
Kruku
zapraszam do obejrzenia filmowej relacji z bitwy o zamo¶æ.
le¿y toto w¶ród innych filmów na naszej stronie.

pozdrawiam
kruku
--
.
Iwona
Martinie... nie wiem co na to mój mê¿czyna (mam nadziejê, ¿e mnie nie zdzieli teraz wa³kiem po g³owie, w koñcu sam robi³ te zdjêcie icon_wink.gif ) w ka¿dym razie ja równie¿ Cie pozdrawiam ;)
Marcinek
Pierwsza recenzja filmu.
Jak zwykle rewelacyjne. Bardzo duzo ujec filmowych, choc bez rezyserii. Nawet nie wiedzialem ze padajac na ziemie jestesmy tak zgrani z muszkietami icon_wink.gif :-)
Bedzie moze jakas wieksza wersja??
Perkun
CYTAT(Iwona)
Martinie... nie wiem co na to mój mê¿czyna

Skoro sam robi³em to zdjêcie to nie pozostaje mi nic innego jak...
Cieszyæ nim oczy ;)

W temacie krytyki powiedziano ju¿ wszystko

W temacie spraw mi³ych
Chcia³em wszystkim podziêkowaæ za mi³o spêdzone chwile
Pod tym wzglêdem nie moge siê doczekaæ nastêpnej imprezy w tak zacnym gronie.
AdamS
super filmik smile.gif
polozyl na lopatki TROJE smile.gif
Sventevith
Martin no mam nadzieje ze jeszce w tym roku sie razem napijemy :D
pepson
To co ja wiem na dzien dzisiejszy w najwiekszym dzienniku Lubelszczyzny tj. Dzienniku Wschodnim by³a ma³a wzmianka artykul podobny do tego Kurier Lubelski byla tez relacja w regionalnej3 i jak narazie tyle, pracy dziennikarzy.
na stonie www.roztocze.net mozna sciagnac kilka zdjec
Têcza
Jak dla mnie tegoroczny Zamo¶æ niczym specjalnym nie zachwyci³ i by³o troche wpadek, o których ju¿ zosta³o wspomniane w powy¿szych postach. ¯a³ujê, ¿e ci±gle brakowa³o mi czasu na zwyk³e pogaduchy z pozosta³ymi uczestnikami, a jak juz czas siê znalaz³ to niemi³osierny gor±c zagania³ mnie w cieñ gdzie wraca³em do si³.
Mi³o siê biesiadowa³o nockami na terenie bursy z nowymi jak i starymi kompanionami, choæ ciê¿ko siê potem wstawa³o. Jedzonko by³o super i z g³odu nie padi¶my. A na upa³ nie mamy co narzekaæ, bo nikt na to wp³ywu nie ma. Swoj± drog± wolê taki upa³ ni¿ burzê z deszczem.

Przepraszam je¶li skrzywdzi³em kogo¶ podczas turnieju ³uczniczego, ale nie by³em przygotowany na to ¿e mam go poprowadziæ. Sam dowiedzia³em siê o tym dzieñ wcze¶niej. Stara³em siê jednak ¿eby wszyscy dobrze i uczciwie siê bawili. Gratulujê Tomkowi z Regimentu zwyciêstwa.

Zgubi³em:
- Arkan, którym prowadzi³em jasyr do wykupu. (ju¿ uda³o mi siê porozumieæ ze znalazcc± )
- Kombinerki, s³u¿y³y mi do wyci±gania g³êboko siedz±cych grotów. S± ma³e i bez ¿adnych plastykowych wstawek. (chcia³bym je odnale¼æ, bo teraz trudno takie dostaæ)
- Tabakê miodowo-mentolow± (Na Zdrowie, temu kto znajdzie smile.gif )
Don Carlos
Cze!!
Film Bomba!!

Mozna by sie pokusic o zrobienie dluzszego filmu z materialu z tego i zeszlego roku!! Co Kruku??
Co fajniejsze akcje polaczyc razem!!

Pozdrawiam!!
Don Carlos

P.s. Gwardia umiera ale nie poddaje sie!!
pepson
co do filmu, ja mam jakies 40min amatorskiego, no i kolega z Zamoscia obiecal ze zalatwi material z kamery telewizji kablowej, zobaczymy co z tego wyjdzie, a narazie - to wielkie uznanie dla Kruka za film!! Pierwszej Kamery Rzeplitej !
Wojciech Radzki
Gratuluje filmiku! Jest na prawde super - cala esencja zabawy w Zamosciu, czyli jatka na bitwach tongue.gif bum.gif
A co do samej imprezy, przychylam sie do zdania przedmowcow. Lepiej bylo rok temu a potyczki z kozakami i zabawa ze znajommi, to najwieksze zalety tej imprezy. Upal makabryczny. icon_sad.gif
Plusem bylo nowe fajniejsze moim zdaniem miejsce na niedzielna bitwe.
A cala biesiade pomine milczeniem. Brak slow. icon_sad.gif
Pepson, dzieki za piatkowa lekcje geografii - teraz juz bede wiedzial gdzie jest Wlodawa. icon_wink.gif
Pozdrawiam!
WR
AdamS
CYTAT(Wojciech Radzki)
Plusem bylo nowe fajniejsze moim zdaniem miejsce na niedzielna bitwe.

to by byl plus gdyby wiecej osob bylo ........
Gollum
albo scenariusz..... ;)

heheh
regiment jaki medialny jest:P Normalnie sie lansujemy:D
Martin de Dinan
No wiêc Svenie napewno... tylko kiedy, na tej imprezie co dosta³em od Ciebie ulotkê to mnie nie bêdzie poniewa¿ jadê do Ciechanowa... ale siê mo¿e co¶ wymysli...

No i jeszcze jedno... potrzeba mi tej muzyki co w tle w filmiku leci...
Kruku
odpowiadaj±c na pytania o film:

nie bêdzie d³u¿szej wersji - te ¶cinki to jedyne co nadaje siê do pokazania, reszta to efekt machania w³±czon± kamer± na boki oraz jakie¶ przestoje podczas których uczestnicy zastanawiaj± siê co robiæ ;)

nie mam te¿ si³y/czasu robiæ jednego du¿ego filmu o obu zamo¶ciach - sorry..

muzyka, któr± ukrad³em to "the pirates & mike brady - victory", kawa³ek dobrze znany z czo³ówki magazynu "morze".

pozdrawiam
kruku
--
.
zosia
Rety ile tu zdjêæ z Zamo¶cia! W wiêkszo¶ci s± bardzo fajne. Jestem tytlko na jednym!!!! face4.gif No có¿ trudno siê mówi bigsmile2.gif
KubaT
Wspomina³em ju¿ o tym na forum WKSu ale pewnie nie ka¿dy z was je czyta ;) Wiêc: na naszej stronce ( www.bractwozg.prv.pl ) te¿ s± ju¿ zdjêcia.
Wojciech Radzki
Zapraszam do obejrzenia moich fotek.
Spakowane zipem, 11 Mb.

Pozdr
WR
zosia
Wojtek bardzo fajne zdj±tka icon_cool.gif
Ithil
Og³oszenie parafialne.

Na Zamo¶ciu dnia ostatniego zostawie³em najprawdopodobniej moj± maskê szermiercz±. Cecha charakterystyczna - materia³ os³aniaj±cy gard³o jest porwany, ods³aniaj±c g±bkê. Jestem do tej maski bardzo przywi±zany mimo ¿e jest naprawdê ostro zniszczona, ciê¿ko mi znale¼æ cos odpowiednio du¿ego na moj± nieszczêsn± g³owê.

Dla znalazcy nagroda (do ustalenia w litrach icon_wink.gif )

Proszê o kontakt na ithil@szczesliwice.pl
Smok Migu¶
Zapraszam do siebie na stronkê. Wrzuci³em w³a¶nie 55 fotek z tegorocznego Zamo¶cia smile.gif

www.kasztel.waw.pl
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.