Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Maj] Turniej Rycerski - Byczyna ->1-3.05
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Ruda
Jako przedstawicielka s³upskiej czê¶ci Pogromców ¦l±ska, czyli Bogus³awa V, chcê pogratulowaæ organizacji turnieju. Kazali napisaæ same pozytywy, tote¿ piszê: jak dla nas, skromnych Pomorzan, BOMBA!

G³ówne podziêkowania nale¿± siê, oczywi¶cie, organizatorom (chocia¿ nie chciano powtórzyæ bitwy, aby¶my mog³y z dziewczynami, raz jeszcze w p³on±cej wioseczce pokrzyczeæ, tak nam siê to spodoba³o devil.gif )

Szczególne podziêkowania nale¿± siê równie¿:
- dziewczynom tañcz±cym za naukê pl±sania usmieszek_02.gif
- Miêkkiemu za ogromn± chêæ przegryzienia nam opon w samochodach (lub komu¶ innemu, bo sam nie wiedzia³, które do nas nale¿± cool.gif )
- Bia³orusinom z grupy kaskaderskiej za wyja¶nienie mi, co mogê, dziêki mojemu imieniu, wyprawiaæ w marcu, a czego nie mogê w pozosta³ych miesi±cach tongue.gif
- koledze z tego samego Bractwa, aczkolwiek z centralnej niemal Polski, czyli Ja¶minowi za cierpliwe po¿yczanie mi p³aszczyka (to by³ przedostatni raz) icon_cool.gif
- Najemnej Rocie Strzelczej za BOSKIE szyderstwa i po¿yczenie baterii do aparatu
- Maciejowi z Poznania i M³odemu z wy¿ej wymienionej Roty za szczegó³owe wprowadzenie mnie w tajniki tego, do czego s³u¿y tañczenie (ech, ten Matrix bigsmile2.gif )
- no i wraz z ponownymi gratulacjami za wygrany turniej ³uczniczy (w którym sama dosz³am do pó³fina³u, ale przegra³am z lepszymi smile.gif ) podziêkowania przesy³am Jarkowi za to, ¿e zechcia³ ponownie pozowaæ do zdjêcia, które dziwnym trafem w Opolu nie wysz³o devil.gif

Niestety, podziêkowania nie nale¿± siê Gracjanowi z Bytowa za brak obiecanego sernika. Mam nadziejê, ¿e w najbli¿szy czasie naprawi to niedopatrzenie, które czê¶ciowo zosta³o anulowane przez jab³uszko, ktore dosta³am w dniu wyjazdu icon_mrgreen.gif

Pomorze raz jeszcze dziêkuje za wspania³± zabawê i do zobaczyska niebawem!! Bêdziemy têskniæ! usmieszek_10.gif
Justina
Jako rzecznik medialno medivalny Najemnej Roty Strzelczej dziekuje w imieniu calej ekipy za swietna zabawe... A w szczegolnosci: Fendiemu za organizacje tak wspanialej imprezy, Pani Ewie, ktora co prawda ledwo uchwytna ale furknac z hakowniczek Nam pozwalala, Jackowi Pieczonce za prowadzenie turnieju bojowego... a poza tym:
"Pogromcom ¦l±ska" czyli Bogusiowi V za kolejna wspaniala wspolna integracje, a konkretniej: Gruszeczce za Boskie po trzykroc szyderstwa oczywiscie, i niecny nasz plan zrealizowany w czasie uczty przy wsparciu Emci i Wojtasa:D Cha³wa Wam za to:D Trzej Amigos - czyli Ja¶minowi, Koniowi i Kermitowi za niemilosierne sklepanie naszego nieszczesnego Mlodego:P, Braciom Herbu Gryf za mozliwosc postrzelania z profesjonalnej kuszy typu snajperka:D Panom Sobolom juniorowi i seniorowi za wieczorne opowiadania o szkolnych wyczynach:D Gracjanowi za bycie atrakcja turnieju luczniczego jako "strzelajaca puszka", Maciejowi, Ewie, Marii i Piotrowi, czyli wesolej rodzince lucznikow z Poznania za wspolne szalenstwa, glupawki i integracje, Panu kucharzowi za ta gore mieska i innych smakolykow, ktore postawiono Nam przed noskiem na uczcie, ekipom wczesnym za codzienne tupanie i pobudke o 7 30 rano:P:P:P:P

Oczywiscie gratulujemy 1. jak i kolejnych miejsc w turniejach zarowno bojowym jak i luczniczym, Ja¶minie i Jarku yes.gif oby tak dalej... zyczymy sukcesow... i do zobaczenia na kolejnych imprezach!! icon_mrgreen.gif
¯arek
£ukasz nie ma za co, ciesze sie ze przyjechali¶cie i Wam sie podoba³o

No teraz podziekowania:

Jako ze nie chcia³bym bardzo nikogo pomin±æ dzieki wszystkim z którymi sie bawi³em za dobr± zabawe (tak organizatorzy te¿ czasem sie bawi± :D), wszystkim z którymi pracowalem, za kawa³ dobrej roboty....i zabawe. Osobie której mog³em pomóc, za to ¿e dana mi by³a taka mozliwo¶æ.
PABLO z Byczyny
zrobi³em ostatni± galeriê na www.byczyna.prv.pl
w sumie s± tam 232 fotografie z festunu smile.gif

¯YCZÊ MI£EGO OGL¡DANIA
PABLO
sedit
nie wiem czemu czepiacie siê bojowego, jeden z najlepiej zorganizowanych, w których bra³em udzia³ ( ale oczywi¶cie ja musia³em nawaliæ i ¼le niektóre zasady zrozumieæ :P ) system by³ ok. 5 niezawis³ych sêdziów nie mog³o przesêdziowaæ ¼le. (raz jedyny mialem w±tpliwo¶ci podczas walki Bia³orusina z Wysokim Blondynem z Czerwionki ale to nie ja jestem sêdzi± :D - za brak pamiêci o imionach - przepraszam)

Turniej naprawde by³ wporz±dku, tylko co tu mówiæ ja by³em chory i przemêczony co jeszcze dzi¶ czujê wypluwaj±c sobie p³uca smile.gif mia³em prawo do ¶redniawego humoru na pocz±tku uczty :D potem poprawi³a mi go m.in. Wspania³a Babcia Bêdziñska, rozmow± o Muzyce smile.gif a i Jacek Pieczonka wyja¶ni³ wszelakie moje w±tpliwo¶ci co do bojowego wiêc reszta goryczy zesz³a :D
turniej by³ w... muszelkê :P

Cha³wa organizatorom i "Czarnuchom" ( :P ) z Byczyny :P
A i Tobie Miko³aju S³awa :D
Marian Wójcik
Imieniem ca³ej Dru¿yny Kuszniczej z Czerwionki dziêkujemy gospodarzom turnieju Annie i Krzysztofofi oraz omnipotentntnemu Efendiemu za przyjêcie nas pierwszy raz na Turnieju w Byczynie. Przepraszamy za wszystkie nasze uchybienia wobec gospodarzy jak i wszystkich, którzy dzielili z nami place turniejowe, dach nad g³ow± jak i stó³ ³biesiadny. Wszystkim m³odym których irytuj± ludzie w ¶rednim wieku, ¿yczê z serca by w moim wieku (50) chodzili radzi w bohurt i do bitew w pierwszych szeregach.Czujê sympatiê do wszystkich bez wyjatku uczetsników by³ego ju¿ niesteyty Turnieju w Byczynie. Marian Wójcik z Czerwionki.
tatsu
W imieniu Najemnej Kompanii Grodu Ko¼le dziêkujê za ¶wietn± zabawê, zrozumienie naszej niezprzyjemnej sytuacji i w ogóle za wszystko!
Na nastêpny rok zaklepujemy sobie tê sam± salê :P (j.pol. I p.) :D
Zdjêcia za nied³ugo! Podam linka smile.gif
lewa
Sedit, za tych "czarnuchów", nie k±piesz siê w mojej wannie i nie ¶pisz wiêciej na moim materacu bum.gif tongue.gif szczerba.gif
Valdez
A ja chcia³em w imieniu Miecia i Ruzi (sztuka ja:P) podziêkowaæ ca³ej Byczynie! Chwa³a wam za trud, cierpliwo¶æ i czasami za stalowe nerwy. P³on±cej chacie za wra¿enia dodatkowe podczas bitwy:P Rocie pijackiej za to ¿e znowu siê z nimi spotka³em. Siwemu samojeden (z dodatkami damskimi) za zabranie mnie i dopuszczenie do zaszczytu przejechania siê Bia³ym ¦wierszczem. Wszystkim co mnie wcze¶niej znali za piêkne ¶miechy i wytrzeszczone oczy na mój widok:P Amperowi za wiaderko i podwiezienie:) I wszystkim za to ¿e byli.

Enima, patrz, to my¶my sobioe gadali a ja bidny dopiero teraz siê dowiedzia³em ¿e to by³a¶ ty:P
¯arek
Valdez, bo Lewa sie dobrze maskuje
a co do p³onacej chaty podczas bitwy, to ja wiecej nie ³aduje haka przy latajacej p³on±cej s³omie :P
bylismy zdecydowanie za blisko, a Suchy to ju¿ wogóle.
lewa
Tak Valdez to ja, rozszyfrowa³e¶ mnie bum.gif
KRZYS
Dzieki za mi³e s³owa i uwagi o naszym turnieju!
Z kazdym rokiem zdobywamy doswiadczenie i wiele siê od Was uczymy. Bardzo nam zalezy aby co turniej by³o choæ ciutke lepiej. Bêdziemy o to walczyc. Nie ukrywam, ¿e zalezy nam na opinii bractw, które cos do naszych turniejów wnosz± a nie tylko JPiK szczerba.gif szczerba.gif
Kochani, znale¼lismy sztylecik z czarn±, skórzan± rêkoje¶ci± /wyglada na robotê Sylwka Tylki/, pomarñczow± bluzê sztryksowa -damsk± i ³adowarkê do Siemensa. Wszystko u nas w depozycie. bigsmile2.gif Oddamy za odpowiednim okupem. bigsmile2.gif
Pozdrawiam
sedit
Krzysiu!!

Ten sztylet to zgubiona czê¶æ jednej z Wroc³awskich Klonów czyli Kasi.
Przeka¿ go proszê Hubertowi jutro to ja przeka¿ê Tomkowi a on siostrze Kasi i wszystko za³atwimy w 2 dni :D

¿e te¿ wcze¶niej nie spojrzalem no :D

Valdez:

ja wytrzeszcza³em ¶lipia :P

pozdro :P
Amon
mi tam sie bardzo podobalo organizacja zarcia i napojow swietna (tak bardza chcialem ale naprawde nie bylem juz wstanie wypic wiecej crazy.gif ) zabawa przednia i nigdy sie nie nudzilem wiec poza drobnymi stratami (ktos mi ukradl skore z barana jak zobacze to ubije) turniej uwazam za bradzo udany SLAWA wam
Radoslaw
e tam od razu ukradl :-P
nie przypilnowales i zmineila wlasciciela :-P
moze sama odeszla :-D
bylo fajnie...jak juz pisalem wczesniej :-P
dalismy troche zdjec...
maja byc zamieszczone na byczyna.prv.pl :-D

**** reklama ****
skora swinska - brazowa w dobrej cenie chetnie odstapie...
**** po reklamie ****
PABLO z Byczyny
tak - mamy ju¿ te fotki smile.gif
ale zamie¶cimy je w przysz³ym tygodniu

narazie musz± wam wystarczyc 232 fotki, które ju¿ s± na www.byczyna.prv.pl bigsmile2.gif
Valdez
Amon, nie trzeba jej bylo piwem polewac. Upila sie i poszla skakac po lakach. Nie martw sie, jak kocha to wroci.
Mariusz, nikt mi nie powiedzial ze Enima i Lewa to synonimy:P
Sedit, nie ty jeden. Ewki to nic nie pobije, poznala mnei tylko po glosie, a potem jela obijac piesciami:P

Co do tej ladowarki to chyab ktos ja przyniosl do naszej sali razem z telefonem i zaczal go ladowac. Najwyrazniej potem zabral tylko telefon...
jasmin
Wszystkiego najlepszego dla jubilatow:) nie wysciskalem was na miejscu. Dzieki, ze w tym roku nie pojawila sie sytuacja, ze obroncy udali sie na z gory upatrzone pozycje, jak to bylo rok wczesniej, dodam, ze chlopakom ze wschodu bitwa sie podobala.
Na biesiadzie byly takie pociete pale, ktore sie fajowo palily - jak to jest zrobione? jakies tajniki konstrukcyjne?
Radoslaw
nacinasz bal w krzyz w srodku :D
napychasz mrocznymi koszulami itp :-P
nasaczsz czyms palacym... sie latwo...
i podpalasz :D
i gotowe :D
KRZYS
Dok³adnie tak jak pisze Rados³aw, ale bale powinny byæ nieod¿ywicowane i rzecz jasna sosnowe. Pozdrowienia

Czerwionka -podajcie adres bo mamy dla Was gazety ze zdjêciami z Turnieju i chcemy wys³ac zgodnie z umowa. Wszêdzie Was pe³no, nawet w prasie bigsmile2.gif Z wczesnych rozpozna³em Miko³aja i Hendomira.
Radoslaw
o to jak macie cos z prasy to prosze o skan :-D i przeslanie :-D
najprosciej chyba :-D
Effa
Valdez, bo nie widzialam Cie pi razy oko od grudnia i miales przyjechac w poniedzialek :P
A ze sie wzruszylam to musialam Cie troche potluc bo co, mialam sie poplakac? smile.gif
Ale fakt faktem, poznalam po glosie smile.gif Ta wysoka postac z przystrzyzona czuprynka jakos mi sie nie kojarzyla z trollem, jakiego znalam wczesniej ;)
KRZYS
Chyba Ewusiu za wiele czasu spedzi³asa w "palarni" bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Effa
Nieeee smile.gif Poza tym ja przynajmniej docieralam do palarni.. icon_wink.gif
Radoslaw
no i zatrowalas powietrze :-P siedacych w chatce obok :-P
heheh...
my mamy zakaz palenia dla palacych w naszej druzynie (1 osoba pali :-P) na wyjazdach i spotkaniach :-D
Effa
Bo to jest dyskryminacja mniejszosci :P
antynazi
e tam to jest uczenie dobrych nawykow :-P (nawyk nie palenia :-D)
KRZYS
Palenie z gruntu naganne jest! Wiem bo sam od ..estu lat pale. zly.gif Tak naprtawde wolelibysmy opinie o naszym turnieju. Te krytyczne te¿ choc ³asi jestesmy na pochwa³y. A juz jakby jakie¶ Wasze zdjecia sie pojawi³y to ca³kiem happy by¶my byli, bo na razie Pablo tylko nam ich dostarcza. Ale on nasz.
Pozdrawiam
Krzysiek
Tomko Konopczyc
Krzysiu

Ogromnie ¿a³ujê, ¿e nie mog³em byæ w tym roku w Byczynie. Chcê w imieniu bractwa, a szczególnie nowych cz³onków mojej dru¿yny podziêkowaæ Wam za wspania³e przyjêcie i ca³y turniej. Moi byli zachwyceni.

Do zobaczenia w Bêdzinie.
KRZYS
Tomko, miód na moje serce lejesz, ale i tak nic nie zast±pi nam Ciebie i Agnieszki na turnieju w Byczynie
Zatem liczymy na spotkanie w Bêdzinie. No, ca³a nasza Chor±giew nogami przebiera zeby do Was dotrzec.
Pozdrawiam
Radziwoj
S³awa!!
Normalnie Piwo jedzenie piwo wioska piwo uczta piwo weso³a kompanija piwo i reszta o czym zapomnia³em by³ol przedniej jako¶ci...S³awa piwo i dziewki wam za to brateñki...
Jedno co mi sie bardzo nie podoba³o to ma³a ilo¶c wczesnych dru¿yn...choæ itak my¶le ¿e pokazali¶my jak sie bawi± wcze¶ni zw³aszcza uczta...gdym ujrza³ jak wiekszo¶æ pu¿nych po zjedzeniu i wypoiciu kufelka piwa zaczela sie rozchodziæ to normalnie(cenzura) wiec s³awa tym pu¿nym ktuzi zostali i nieraz podchodzili do naszych "sto³ów" i przypijali z nami.I jeszcze jedna skarga czemu jak rzuca³em w was ko¶cmi nikt nie odrzuci³....chgcia³em zainicjowaæ bitwe a wy....pffff....(niewiem jakie to by³o bractwo).
Mroku by³o za du¿o-choæby kole¶ w normalnych spodniach z kieszeniami z ty³u i zamkiem b³yskawicznym wygra³ zapasy....a i zasady zapasów by³y conajmniej g³upie
No ale ja tam sie nie nudzi³em wiec dziwie sie tym co narzekali na nude....poprostu ludziska sie bawiæ nie umiecie...sprobujcie nastêpnym razem w weso³ym miasteczku tam jest mnustwo atrakcji...
S³awa!! organizatorom i piwo!!
jasmin
<<<.I jeszcze jedna skarga czemu jak rzuca³em w was ko¶cmi nikt nie odrzuci³....chgcia³em zainicjowaæ bitwe a wy....pffff....(niewiem jakie to by³o bractwo).
>>> no to faktycznie pokazaliscie, ze umiecie sie bawic ... jak zorganizujecie kiedys sobie wlasny turniej, to se rzucajcie wlasnym zarciem. Do oporu. Kupcie go tylko 5 razy wiecej. Niektorzy sa nauczeni szacunku do jedzenia, ze sie go nie marnuje na glupie zabawy. Powiedz ty mi, czemu np. piwem nie chlapaliscie na ludzi? Z calego cebrzyka? Szkoda co?
lewa
Co do mroku-to fakt, nistety okaza³o siê, ¿e nie jeste¶my w stanie za wszystkimi chodziæ, szczególnie za tymi co na sprawdzaniu strojów siê nie pokazali angsad.gif dunno.gif ass.gif , ale co tam, by³o mine³o. Nauczkê dostali¶my - jednak nale¿y byæ bardziej rygorystycznym dla ludzi, nie wa¿ne kim s±. Da³o nam to do my¶lenia i miejmy nadziejê, ¿e za rok bêdzie lepiej bum.gif
pozdrawiam
tatsu
W imieniu Najemnej Kompanii Grodu Ko¼le dziêkujê za ciep³e przyjêcie i wyrozumia³o¶æ.
Za rok zapewne znów siê spotkamy i bêdzie o niebo lepiej - bo mo¿e byæ tylko lepiej :D

Zdjêcia mo¿na poogl±daæ na stronie NKGK - Kronika
Radoslaw
no ja tez nie rozumiem jak, mozna jedzeniem walac po innych...
ale hmm...
nie wiem jak to sie u was poznych jadlo...
ale za naszych czasow kosci nie jadano...
ale nie mnie rozsadzac jak sie pozniej porobilo...
my jedzieniu kosci mowimy stanowcze - NIE
tatsu
Przypomnia³am sobie jeszcze o wa¿nej rzeczy:

W Byczynie przypl±ta³y siê do nas dwie rzeczy:
1. £y¿ka drewniana
2. £adowarka do telefonu komórkowego.

Jak do roku (czyli kolejnego Festynu) siê nie znajdzie w³a¶ciciel, to pójdê z tym do komisu :P
KRZYS
Nam w dziwny sposób wciê³o trzy drewniane ³y¿kii do tego dwie miski. Mo¿e to jedna z naszych?
Swja droga to jakies dziwne z tymi garami na Byczynie shocked.gif Nie uwazacie? Co rok straty. Chyba ktos z miejscowych kolekcje robi.
Radoslaw Rudobrody
CYTAT(jasmin)
jak zorganizujecie kiedys sobie wlasny turniej, to se rzucajcie wlasnym zarciem. Do oporu. Kupcie go tylko 5 razy wiecej. Niektorzy sa nauczeni szacunku do jedzenia, ze sie go nie marnuje na glupie zabawy.

Oczywiscie jak urzadzimy wlasny turniej to zasponsorujemy cala gore kosci, starczy dla wszystkich i kazdy bedzie mogl te kosci uzyc wedlug wlasnego uznania. I nikt nie bedzie mial pretensji jesli te kosci beda rzucane, chowane do kieszeni, zjadane badz tez zawieszane na szyji w postaci gustownej ozdoby :P
Dziadosz
Ko¶ci zosta³y zucone ,dlaczego nie odrzucone...bylo by weselej.:P
ja szacunku do ko¶ci nie mam...no chyba,¿e do ko¶ci dziadow,ale to juz inny temat:)
KRZYS
Dobrze,
¿eby zakoñczyc temat powiem:
Na przysz³ej Byczynie urzadzimy wczesnym konkurs rzutu kosci± i szycia o¶ci± / dla lepszej strony ludzko¶ci, patrzcie znowu te ... "ko¶ci"/. szczerba.gif szczerba.gif
Wy¶lemy umy¶lnych do Krasiejowa. Mo¿e co¶ z ziemi wygrzebi±. A jak nie to u znajomego rze¼nika sie nabedzie co¶ z wo³u. bigsmile2.gif
lewa
Tak temat koñczmy, co do ko¶ci, bo zaczyna siê jak z zesz³oroczn± kaszank± bum.gif jak kto¶ chce niech siê nimi rzuca a jak inny nie chce to niech patrzy bum.gif
Amon
Alea iacta est
KRZYS
Ko¶ci zosta³y rzucone, rzek³ m±¿ rzucaj±c chud± ¿onê!
Sztaudynger bigsmile2.gif
Radoslaw
a co do kosci to moglibysmy zagrac :-D
Radziwoj
Temat nie zosta³ zamkniêty bo musze szanownemu jASMINOWI odpowiedzieæ
Przepraszam cie bardzo je¶li urazi³em cie...niewiedzia³em ¿e na waszym stole brakowa³o ko¶ci do jedzenia bo my wolim miêso a ko¶ci psom ¿ucamy nastêpnym razem czê¶æ odstawimy wam...nie mniej urazy ja sie nie znam...
Ja¶minie czy moge prosiæ o kil;ka przepisów jak porzy¿±dziæ ko¶ci mo¿e wtedy i my docenimy ich znaczenie i obiecam wtedy ¿e ju¿ nigdy nie bede rzuca³ "jedzeniem"....
Dzi¶ powiedzia³em rodzicom by nie wyrzucali ko¶ci po obiedzie bo chcemy je wys³aæ innym bractwom to wielce docenili mój gest...
Z poszanowaniem Radziwoj
PS. tak napowa¿nie to zanim co¶ cz³owieku napiszesz by kogo¶ zjechaæ to zastanów sie 2 razy bo zrobi³e¶ z siebie idiote...
S³awa!! piwo i ko¶ci(kto co lubi)
jasmin
:D
Radoslaw
ehh i znow musze odpowiadac...
Radziwoju jadles kiedys rosol ???
na kosci ???
sa 2 wersje 1 wklada sie kosc do garnka i gotuje....
bardziej popularna jest z koscia rosolowa (czy kostka - ja sie nei znam)...
wiec z nich tez sie gotuje...
szkoda ze popisales sie niewiedza anger.gif
ale tak to juz jest z barabarazynicami... czy jakos tak :-D
ps. postaram sie poszukac wiecej przepisow z koscmi...
ps2. a zagrac nikt nie chce anger.gif
ps3. moze mi ktos przypomniec czy to z nog swini czy czego innego wyjmuje sie kostki ktore pozniej sluza do grania ? hmm bo nie pamietam a jakis artykul o tym czytalem...
ps4. co ja tyle tych ps-ow pisze...
Amon
tak z znog siwni tam sa taki idealne szescienne
Effa
Mi na uczcie brakowalo tylko jednego: psow petajacych sie pod nogami i wzerajacych te kosci :DDD

A a'propos kosci, to jak wyglada sprawa z hazardem w sredniowieczu? Nigdy sie nad tym wlasciwie nie zastanawialam, sle tak sobie mysle, ze chetnie bym czasem tak klimatycznie pograla... Czy ktos ma jaks wiedze na ten temat?
Ewa z Raciborza
Radziwoju daruj ju¿ sobie ten w±tek z ko¶æmi, bo ko¶ci mi juz rzeszotniej± jak to czytam. Wiem, ze duma nakazuje Ci kontynuowaæ i udowodniæ Ja¶minowi jak bardzo siê nie zna na ko¶ciach....Zreszt± Ja¶min to ju¿ najlepiej spuentowa³ swoim brakiem komentarza. A co do ko¶ci, to mo¿e jak Opolskie Bractwo Rycerskie doczeka siê zaproszenia od Ciebie na imprezê historyczn± organziowan± przez Ciebie, to wówczas przypomne sobie Twoje s³owa i chêtnie bedê uczestniczyæ w uczcie w Twoim wykonaniu. I podejrzewam, ¿e bêdzie to ostatnia uczta, jak± zrobisz. Domy¶lam siê, ¿e teraz zalejesz mnie Twoimi dywagacjami i postami na temat jak to Ewa z Raciborza nie zna siê na dobrej zabawie i jak bardzo czepia sie pomys³owego woja.
I powiem szczerze, to siê zastanawiam, czy zapraszaæ Ciê nastêpnym razem na imprezy, bo wpadniesz na pomys³ rzucania garnkiem z kasz± albo toporkiem....
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.