Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej 28-29 sierpieñ w Pszczynie i jarmark, XI-XIIIw
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2
Bart
To ja siê zg³oszê moj± skromn± osob± do udzia³u w imprezie. Wszystkie (chyba) potrzebne informacje wys³a³em na maila Khatoo.

Zdrufko
Chevalier De Foix
Witam

1. Wezcie go, niech chlopak zobaczy jak sie bawia rycerze smile.gif
2. 2 minuty walki. odleglosc to 30 krokow (nie jestem jeszcze na 100% pewny, ale raczej nie ulegnie to zmianie)
3. Khatoo jak narazie jest bez dostepu do komputera wiec zapraszam do wysylania czegokolwiek na adres chevalier_de_foix@yahoo.co.uk Jak Khatoo bedzie juz mial dostep do netu to napewno sie odezwie smile.gif

PACYNKARZE MILE WIDZIANI!!!!! bigsmile2.gif

pozdrawiam
Kuba
KhaToo
No niestety, maile sprawdzaam ¿adko, bo komp zaprotestowa³. Osoby, które jeszcze do mnie nie napisa³y, proszê o pisanie do De Foix. Z tymi, którzy ju¿ siê odezwali do mnie bêde rozmawia³ jeszcze ja.
Zwierzak z Bêdzina
dzieki smile.gif
wiêc bêdzie nas wiêcej:)
klemens
No by³em, widzia³em. Wprawdzie tylko bitwê ale mam parê uwag.
tongue.gif
Po pierwsze, czy w ¶redniowieczu mieli piwo puszkowe i papierosy z filtrem?? dunno.gif
Po drugie (ja siê za bardzo nie znam wiêc nie bijcie bum.gif ) czy w czasie bitwy/pojedynku dwóch na jednego, czy dozwolonbe jest by uderzyæ kogo¶ toporem od ty³u dunno.gif A tak ogólnie to organizatorzy zrobili kawa³ dobrej roboty i jak na pierwszy turniej yes.gif
Tyko jescze ta lampa troche ma³o klimatyczna bigsmile2.gif
i trochê ludzie (bractwa) nie dopisali.
Slava
P.S. i ¿adnego ¿ubra nie iwdzia³em icon_sad.gif
Zwierzak z Bêdzina
By³em prze¿y³em ¿ebro z³ama³em bum.gif

Dziêki ch³opaki za turniej:)
Mama nadzieje, ¿e na przysz³y rok impreza te¿ siê odbêdzie i ludzie dopisz±. Dziêki Smoczej Kompani za dobre s³owa dobre ciosy dobre picie i szkoda ¿e na krêcenie sutów sie nieza³apali cool.gif
¯ebra mnie bol± to nie bêde wiêcej jusz pisa³.

Chwa³a!
watman
ja bylem tylko jako cywilny turysta, ale pare luznych przemyslen:
- panowie! wieksza kontrola strojow! juz na nieco pozniejsze i wczesniejsze ciuszki mozna lekko przymknac oko, tak na plastikowe materialy chyba nie, prawda?
- wzmiankowanie juz papierosy - znajdzcie jakis ustronny kacik do palenia, a nie tak na srodku obozu ;/
- dopuszczanie do starc takich, jak pokazala ekipa z naleczowa - ONI NAWET NIE MIELI REKAWIC, A LALI SIE DANAXEm icon_neutral.gif
- nieco wieksza kontrola opancerzenia - wypadek ze spadnietym garnkiem zmrozil mi krew w zylach!

wiecej grzechow nie pamietam, xii to nie moje klimaty, ale fajnie, ze chce sie wam cos robic =]
pozdrowy dla krysiaka, bartka i waska, ktory przespal cala nasza wizyte ;]
Yster
Witam

Jako organizator bardzo bardzo dziekuje wsyzstkim ch³opakom i dziewczêtom za przybycie i za mile spêdzony czas w tym pieroñskim s³oñcu ( :/ ). Mam nadzieje ze za rok impreza sie rozwinie lecz niestety nie bedzie mi juz dane byl wspó³organizatorem icon_sad.gif ¿ycie.
A na koniec Zwierzakowi których wszystkich ³ukiem rozgromil zycze szybkiego powrotu do zdrowia

Pozdrawiam
Weronika
Zwierzak z Bêdzina
weroniko daj mi maila do siebie wy¶le ci zdjêcie lepsze twoje:)
madrath
Salve!

Nie by³em uuuuuuuu.... face4.gif

Baaardzo ¿a³ujê, ale niestety - wesele dunno.gif

Ale na przysz³y rok koniecznie!
warrior.gif
Pozdrowienia!
Zwierzak z Bêdzina
oto pare fotek z turnieju
http://83.29.70.159/zwierz/

ale nie wiem jak d³ugo potrzymaj± mi je na serwerze
Ostrowski £ukasz
Czo³em!

Dzi¶ odsypia³em imprezkê. O turnieju rzec teraz chcê s³ów kilka!
1)Jak ju¿ wspomniano ludzi by³o ma³o
2)Ale dziêki temu by³o du¿o piwa i jeszcze wiêcej strawy ku uciesze mojego nienasyconego ¿o³±dka!
3)Ogólnie cudownie siê byczy³em, ludzi fajnych pozna³em, do domu wróci³em zadowolony. Za rok pojawimy siê równie¿ - byæ mo¿e jeszcze liczniejsz± ekip±.

Teraz wasza kolej Trzy Dêby! Do zobaczenia za nieca³e 2 tygodnie!

Zwierzu: ¶cisnê³o mi ¿o³±dek gdy przeczyta³em o tych ¿ebrach... daj jako¶ znaæ co z Tob±. Na odwiedziny nie mam odwagi ze wzglêdu na to, co mog³aby mi zrobiæ teraz Twoja Gosia. Trzymaj siê mocno!

£ukasz Ostrowski
Sakima
Witam...
Dzieki wielkie za przybycie chocia¿ tak nieliczne...
Wielkie dziêki dla Szymona za pomoc...
Serdeczne pozdro dla Szczepana za ciekawe opowie¶ci bigsmile2.gif
Do zobaczenia za rok!!!

P.S. Mam nadziejê,¿e smakowa³ karczek crazy.gif
Sakima
Aha...I mam nadziejê,¿e z barkiem juz lepiej!!!
KhaToo
Ja delej b³±kam siê po kafeikach bum.gif Dopiero teraz mogê skomentowaæ turniej... Turniej-du¿e s³owo, wysz³o spotkanko przy grillu cool.gif Ale có¿, nastawili¶my sie na 50 osób z czego dojecha³a po³owa. Sprawa wikingów bez rêkawic itp.wiem, wiem...ale ch³opaki zrobi³y to dla publiki, na swoj± odpowiedzialno¶æ, nie raz to ju¿ robili, do bojowego nie stawali. Puszki i papierosy...Hmmm...keg te¿ nie by³o, a tego siê nie krytykuje jako¶ dunno.gif Je¶li uda sie za rok, na pewno rozwi±¿emy ten problem... i problem lampy te¿.

Dziêki dla tych, którzy przebyli tyle kilometrów w nieznane. Mam nadzieje, ¿e choæ turniej nie by³ "super ekstra wypas" czasu tego nie zaliczycie do straconego.
Jak sie nagrody podoba³y?

Je¶li wypali, to za rok robimy tylko XIIIw. i mam nadzieje ¿e co¶ ³adnie podpalimy-byle nie mój dom. Sporo nauczymy sie na pope³nionych b³êdach.

Strza³ wilków jeszcze nie odszukali¶my, ale pracujemy nad tym. Dozobaczyska na Lipowcu.
Zwierzak z Bêdzina
hehe Nagrody pierwsza klasa:) bardzo ciekawy pomys³ a ³uk ma pewnie 1200 kg naci±gu a tarza ze +100 do obrony.
Dziêki KhaToo bigsmile2.gif
Sakima
Drogi Zwierzaku czy by³aby mo¿liwo¶æ przes³ania przez Ciebie fotek na maila?
Bêdê niewymownie wdziêczna.... love3.gif

Magda

meggie83@poczta.onet.pl[color=green][/color]
pancerze_kolcze
Siema wam by³o tak fajnie bigsmile2.gif ze zalojemy ze niemielismy stroju angsad.gif , na lipowcu bedziemy obowiazkowo crazy.gif ale prawdopodobnie jako widzowie dunno.gif niestety raczej nie zd±zymy zrobic cokolwiek na przedaz angsad.gif Pozdrawiamy was i JESTE¦CIE szczerba.gif NAJBARDZIEJ szczerba.gif KOFFANYM szczerba.gif STADEM szczerba.gif JAKIM szczerba.gif ZNAMY ... bum.gif

POZDRO ..

DO ZOBACZENIA. crazy.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.