Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: V Turniej Rycerski na zamku Ksi±¿ -Wa³brzych->14-15.08
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2
Robert Bagrit
Data: 14-15 sierpnia
Nazwa wydarzenia: V Turniej Rycerski na zamku Ksi±¿
Miejscowo¶æ: Wa³brzych
Organizator: Dru¿yna Rycerska Zamku Ksi±¿
Charakter imprezy: Impreza otwarta, datowana na XIII-XV w
Od kogo: Dru¿yna Rycerska Zamku Ksi±¿

Pozdrawiam
tatsu
Ju¿ po turnieju....
Szkoda, ze organizatorzy nie wykorzystali FREHy do umieszczenia programu imprezy, ale...
Jak dla mnie by³o super. Bawili¶my siê ¶wietnie mimo wrednego deszczu, który pada³ przez ca³± prawie sobotê.
W niedzielê za to s³oñce by³o prawie nie do wytrzymania - grza³o jak ognisko przy wieczornej uczcie smile.gif

Dziêkujê serdecznie wszystkim za ¶wietn± zabawê!

Niech Was ma w opiece ¦wiêty Sucharek, B³ogos³awiona Herbata i Wielki Brzedêk!
Odd
Witam!
Wruci³em wczoraj o 22 i niebylem w stanie czego¶ napisaæ turniej mi sie podoba³ by³o pare niedoci±gniêæ ale mo¿na by³o bardzo fajnie zajmowaæ sobie czas takie jest moje zdanie pozdrowienia dla Najemnej Kompani Grodu Ko¼le i dziekuje ejszcze za ciep³± karimatke dzieki której niezamarzlem na kostke lodu wieczorem =D a tak wogoel to to techno part powinno byæ zabronione g³owa od tego boli i wogole =P
Zapomnia³ bym pozdrawiam jeszcze ca³e Grodno fajna by³a zabawa z wami =P
100krotka
by³o fajno ;)
ale w deszczu te¿ mo¿na tañczyæ :D
wydaje mi siê, ¿e jeszcze przez kilka nastêpnych turniejów g³ównym tematem rozmów bêdzie "nasz ulubiony kolega" czyli amant blondyn ;)
pozdrowienia dla Chojnowa, Legnicy i Grodna
happy.gif
Pawe³ £agódka
Imprezka ca³kiem, ca³kiem. Co do blondyna mad.gif jak ju¿ mówi³em czekam na niego jak go spotkam to mu zrobie kuku bum.gif bum.gif wiêc jak kto¶ wie gdzie go spotkaæ dajcie mi znaæ :] dunno.gif dunno.gif Pozdrowienia dla wszystkich którzy tam byli walczyli tañczyli strzelali :] devil.gif anger.gif devil.gif anger.gif devil.gif Blondyn mi uciek³ w niedziele o 5 rano ale ja go jeszcze mam nadzieje spotkaæ.
Odd
No w³a¶nie tañczyli zosta³em nazwany niewiasta i to dotego 4 =D
mo¿e kogo¶ zmyli³y moje spodnie no ale jak kto¶ neidowidzi to moge dla neigo byæ neiwiasta =D
Gregor
Witam

Odespalem juz impreze, nie spalem nic od piatku rana do wczoraj wieczorem smile.gif Turniej zaliczam do udanych mimo malych zgrzytow organizacyjnych. Ogolnie bylo bardzo fajnie, poznalem nowych ludzi z ktorymi na pewno zarowno ja jak i nasze bractwo bedziemy utrzymywac kontakt.
Fajnie wspominam bitwe, bralem udzial jako lucznik smile.gif Najlepsze byly akcje z wypadami po pacynki na tyly wroga, szybki powrot i ponowne strzelanie :] Na bitwie wieczornej zostalem wywrocony w piasek, przygniciony pawezem i zadzgany od tylu smile.gif ale to to juz jest jak sie wyskakuje z lukiem na zbrojnego :D ogolnie zabawa byla przednia

Pozdrowienia dla wszystkich ;)
tatsu
Oj tak, dla Blondy'ego nale¿a³oby za³o¿yæ osobny w±tek... a tam, w±tek! Nowe forum dyskusyjne :P
Szkoda, ¿e zwia³, bo plan na utemperowanie go by³ bardzo rozrywkowy szczerba.gif
Najpierw Pawe³ mia³ rzuciæ mu rêkawicê tak, by siê musia³ po ni± schyliæ (druga opcja by³a taka, ¿eby go t± rêkawic± pacn±æ, by go do ziemi przygiê³o), kiedy ju¿ to by zrobi³, Geralt odpali³by hakownicê nabit± stemplem (kaliber 19mm) celuj±c w miejsce, gdzie plecy koñcz± sw± szlachetn± nazwê. Kolejnym etapem mia³o byæ dobijanie stemla pó³torakiem bum.gif
Taki piêkny plan, a Blondy tak szybko uciek³ i nie da³ nam w ¿ycie go wprowadziæ :P
Dziêki niemu mój histeryczny p³aszczyk posiad³ ¶liczn± dziurê, a s³ysza³am, ¿e miecz komu¶ zepsu³... eeeech, takich to.... moro.gif maniac.gif bic.gif

A tak na marginesie:
Jakby gdzie¶ komu¶ przez rêce przewinê³a siê pomarañczowa ³adowarka do baterii, to bardzo bym prosi³a o zwrot, bo bez niej baterie umr±, a aparacik juz wiêcej zdjêæ nie zrobi
angsad.gif

ODD - Tobie i ca³ej dru¿ynie wikingów, z którymi ¶wietnie siê bawili¶my: S£AWA!
A wszystkim, którzy te¿ z nami siê bawili CHWALA! i b³ogos³awieñstwo ¦wiêtego Sucharka, B³ogos³awionej Siorbatki i Wielkiego Brzdêku!

Mam nadziejê, ¿e wszystkie "poszyte" przeze mnie rany ³adnie siê pogoj± i zarosn± :D
ThoreYa
Witajcie!!!!!
Co do imprezy to byla nawet moglo byc lepiej (ale to tylko do organizatrow) a co do techno party to w tamtym roku poszlismy cala ekipa i ludki sie na nas tak patrzyly ze masa .... troche ta muza przeszkadzala......co do ludkow przybylych to dzieki dziewczyna ktore tanczyl (i pokazaly nowe tance smile.gif ) jak rownierz dzieki 100 krotne za piatek i nie tylko dla NYsy icon_wink.gif zawesz z WAmi jest fajna zabawa........ jeszcz powtorzymy to kiedys ODD cool.gif
Pordrowionka
ThoreYA
Gotfred
Salve!
Pomimo do¶æ ¶redniej icon_wink.gif organizacji oraz sobotniej mokrej pogody impreze uwa¿am za bardzo udan± smile.gif Nie ma to jak doborowe towarzystwo bigsmile2.gif
Z tego miejsca chcia³bym pozdrowiæ wszystkich ludzi z Chojnowa, Nysy , Grodu Ko¼le i innych o których z roztargnienia zapomnialem szczerba.gif

ps. ma kto¶ jakie¶ zdjêcia z tej imprezy?
Igi
Witam.

Turniej by³ fajny mimo tego, ¿e organizacja by³a niezbyt dobra. Pozdrowienia dla Nysy, Kamili z bitwy nocnej (g³owa ju¿ nie boli ? ), ciê¿kozbrojnego, który zaatakowa³ mnie w bitwie przed bram± (dziêki, ¿e nie la³e¶ mocno bigsmile2.gif ), wszystkich z oddzia³u kuchennego, dla wszystkich o których zapomnia³em, no i oczywi¶cie dla ¯arówy (utleniony bez gaci :P ).

Ps. Te¿ jestem chêtny je¿eli kto¶ ma zdjêcia.
Odd
Dziêkuje ,¿e kto¶ pamieta³ o naszym bractwie i o mnie =D
mam nadzieje ,¿e nasze nastêpne imprezy razem bêd± wygl±daæ tak samo i z takim samym oddzwiekiem tylko dlatego ten turniej by³ tak fajny bo wy¶cie tam byli =]
dziekuje wam za to i S£AWA!

a pi±tku to napewno niezapomne =D
Pawe³ £agódka
Blondynek po³ama³ mój mieczyk naszczê¶cie da rady naprawiæ. Interesuje mnie jeszcze jedna sprawa kto ma jaki¶ kontakt do rycerza z m³otem bojowym dunno.gif dunno.gif fajnie mi siê lata³o po ciosie z tego rodzaju broni. crazy.gif crazy.gif cool.gif cool.gif devil.gif devil.gif jeszcze raz pozdrawiam i jak kto¶ ma fotki z turnieju na swej stronce prosi³ bym o linke. Dziêki raz jeszcze za wspóln± udan± impreze.
Robroj
ehh...
niestety organizacyje nie turniej lezal na lopatkach... angsad.gif ja duzy plus trzeba wyroznic palenie wioski - nie moglem sie powstzrymac i pobieglem do niewiast i krzyczalem z nimi " moj doms ie pali!!!! aaa niech sie pali byl ubezpieczony" albo "ratujcie ksiazeczki czekowe" :D ... biesiada jakas taka .. biez umilen.. zmylem sie z moja dama na z gory uparzone pozycje doyc szybko... smile.gif
bardo mnie tez ubodlo to iz nie ylo smietnikow ani workow na smieci pewnym mankamentem byl tez brak prysnzicow - a moze byly tylko ja nie umialem ich znalezc?
mial za to byla atmosfera podczas luczniczego smile.gif tylko w pewnym momencie jakis osobnik rzucil w tatsu (to chyba ona) strzala i ja ranil...
mam nadzieje ze maoja "robrojowka" smakowala wszystkim... niestety nie bylo jej za duzo ale zawsze cos:)
brakowalo tez bitewnego - chyba tylko wczesniaki sie tlukly angsad.gif
chyba sie wsztscy bawili przy zabawach plebejskich smile.gif bvylo wesolo smile.gif
co do Krzysia blondyna niebede sie wypowiadal... zalacze tylko plik z moja i jego rozmowa w niedziele w nocy na GG

chcialem pocziekowac na koniec wszystkim ktorzy sprawili ze mimo tej kaprysnej pogody bawilem sie wysmienicie:) - Chojnow, Kozle, Grodno, Nysa.. i inni smile.gif

z szacuneczkiem Horacy "Robroj" Robrojek

http://82.143.135.93/~jgr/rozmowa.txt
pawka
turniej w ksiazu mi sie podobal chociaz bylo naprawde duzo niedociagniec orgnizatorow. cos malo bractw przyjechalo ale zabawa byla naprawde przednia, no i piwo za darmo:)a co do blondyna to jest on umieszczony na liscnie osob nielubianych naszego bractwa:) facet byl naprawde niemozliwy, jeszcze ze swoim bajerem: "nie mam od szesciu lat dziewczyny, czy zostaniesz moja rycerka?" jak bym byl kobieta to spytalbym sie czy w takim razie zostanie moim niewiastem:P. najbardziej mi sie podobalo jak ktos sie spytal krzysia (bo chyba tak ma na imie ten blondyn): "-chcesz miec fajna dupe na biesiade? -no - to ja sobie umyj":D:D:D chlopak sie normalnie zalamal i na pojedynek nie swoimi mieczami chial wyzywac:D
mamy zdjec troche ale umiescimy je w internecie dopiero za jakies 2 tygodnie, moze wczesniej
slawa dla ludzi z kosciany,ogrodzienca,nysy,chojnowa (slawa,slawa,slawa im)
Robroj
czesc pawka:) a o mnie to zapomaniales w kreditsach?:> Ti niedobra portowa ... mewo smile.gif a wszystkich zapraszam do przeczytania rozmowy z linka w moim poptrzednim poscie

Krzys byl chyba najbarwniejsza postacia tego turnieju smile.gif
100krotka
po lekturze tej interesuj±cej rozmowy pragnê³am bym rozpocz±æ konkurs na najlepszy tekst tego roku. Oto moje trzy propozycje z tej rozmowy:

znalazl sie moj kufel>?

o dziewczynach nic nie wiem

faktem jest ze ja k(...)o nie lubie ludzi

a zpoza tej rozmowy tekst Jacka:
"chcesz mieæ fajn± d(...)ê na biesiadê...? to j± sobie umyj!"

oraz
"-wyzywam cie na pojedynek
- ale ja nie walcze...
- ale wyzywam cie na pojedynek
- nie walcze! strzelam z bombardy "

prosze was o pomoc z ostatnim tekstem, bo go zbytnio nie pamiêtam
happy.gif
Aketon
Witam!

Na poczatek minusy.Organizacja lezala totalnie, gdyby nie ludzie z innych bractw(Grodno, w tym ja bigsmile2.gif czy Nysa) to turniej bylby naprawde marny, pogoda w sobote okropna.Plusy: Dzieki wspanialej ekipie (szczegolne pozdrowienia dla Odda i Ulvera, a takze dla Kamili z bitwy nocnej, milo sie Ciebie ciagnelo do chatki smile.gif )zabawa byla naprawde przednia, dawno tak dobrze sie nie bawilem, chodz zaznaczam jeszcze raz, ze to tylko i wylacznie zasluga ludzi z innych bractw niz ksiaz.Chwala dla Papiera i Iwony!Aby ich wspolne zycie bylo szczesliwe, baardzo dlugie i aby Papier doczekal sie momentu, w ktorym juz nie bedzie musial sam walczyc, bo przejma ten obowiazek Jego synowie smile.gif . Dla wszystkich rycerzy i nierycerzy CHWALA CHWALA CHWALA!!!
Robroj
stokrotko ma piekna o brazowych oczach :*

text z Jackiem jest de best... dla niego zmienilem sowj podpis.. a to duzo znaczy (a przynajmniej wiecej znaczy niz plyn do mycia naczyn - to text z jakiejs rekalmy:> )

text z kufelkiem jest tez dobry... ale nieliczni wiedza co z nim zrobila Ewelina :D moze to i lepiej:D

szacuneczek
tatsu
Zdjêcia w³a¶nie obrabiam i za nied³ugo bêd± na stronie Kompanii, wtedy te¿ podam link.

Robroju - wspó³czujê Ci z ca³ego serca. Dlatego nigdy nie zabieram niewyekwipowanych i nieprzetestowanych nowicjuszy na turnieje, pokazy etc. bo co¶ takiego mo¿e siê zda¿yæ - cz³owiek jest tylko cz³owiekiem.

A tak na marginesie, to ile Blondy w koñcu ma lat? Mnie mówi³, ¿e ma 25 :P
Te¿ siê do mnie przystawia³, mówi³ o tym, ¿e 6 lat nie mia³ kobiety (mo¿e niech zamtuz odwiedzi, to mu ul¿y :P), ¿e ma traumatyczne prze¿ycie, bo go jedna ¼le potraktowa³a 15 lat temu... policzcie... fajne rzeczy wychodz± cool.gif

O nogawicach mówi³am mu, ¿e ma ¼le uszyte i nie ma gaci i ¿e wygl±da pomrocznie, czyli nie s³ucha³, co do niego mówi³am.
Co do p³aszcza... jest on przechodni, czyli po¿yczam go ka¿demu, kto potrzebuje, wiêc jest mo¿liwe, ¿e kto inny mi go przyozdobi³ dziur±, ale pech chcia³, ¿e zobaczy³am to dopiero teraz. dunno.gif

Dobrze, ¿e miecz da siê naprawiæ smile.gif

Co do organizacji - fakt, kula³a, ale przesta³am zwracaæ na to uwagê tu¿ po defiladzie przed kapitanem, który by³ siê zmy³ i mia³ nas w ass.gif
Potem go usprawiedliwiano, ¿e ma tyle rzeczy na g³owie i ¿e to, ¿e tamto.
Podczas defilady dzwoni³a do mnie bardzo wa¿na persona (czy³am wibracje telefonu), z któr± rozmowa by³a dla mnie arcy wa¿n±, mimo tego - z szacunku do publiczno¶ci i organizatorów nie z³ama³am szyku, nie odbieg³am w sin± dal, by odebraæ telefon.
Có¿, ludzie s± tylko lud¼mi, ale takie zachowanie boli...

A tak na marginesie - czym mo¿na bezpiecznie wyczy¶ciæ aparat z nafty?
Podczas pokazu jeden pan siê tak zapamiêta³ w pluciu, ¿e podszed³ do publiki i obryzga³ nas naft± (dobrze, ¿e siê nie pali³a).
Kiedy zwróci³am delikatnie uwagê, ¿e tak nie powinien robiæ ze wzglêdu na bezpieczeñstwo (przy tym nie lubiê jak mi pluje siê w twarz), to stwierdzi³, ¿e przecie¿ to jest tylko zabawa... no comments...

No i apel do organizatorów je¶li tu zajrz±:
Proszê nie wys³ugiwaæ siê lud¼mi z zaproszonych bractw do pomocy przy obs³udze imprezy. To WY jeste¶cie od tego, ¿eby NAM wszystko udostêpniæ, ¿eby¶my mieli co wspominaæ i przyjechaæ na drugi rok.
Postarajcie siê te¿ uatrakcyjniæ turniej ³uczniczy i kuszniczy, bo s³ysza³am mnóstwo opinii, ¿e turniej ów jest nudny, a strzelanie takimi seryjkami jest loteri± i nie wygra najlepszy tylko ten, co na szczê¶cie.
Powy¿ej zamie¶ci³am tylko dobre rady i proszê tego nie braæ jako afrontu, bo to nie jest narzekanie, bo nie narzekam, bo ¶wietnie siê bawi³am - moi Kompanioni równie¿.

Niech Was maj± w opiece ¦wiêty Sucharek, B³ogos³awiona Siorbatka i Wielki Brzdêk! bigsmile2.gif
Odd
tatsu wiodzialem jak ktos prawie by cie niepodpali³ to by³o dos³ownie pare centymetrów od twojej g³owy dobrze ,¿e mia³em p³asz jak co¶ móg³ bym ciê ugasiæ =D
a i jeszcze jedno PROSZE ¿eby ten turniej z roku na rok niewygl±da³ tak samo...jest tak du¿o rzeczy ktore mozna zmieniæ albo poprawiæ nie tylko skserowaæ i zmieniæ date z tamtego roku...
Pawe³ £agódka
Robroj podaj mi nr gg tego blondynka z chêci± sobie z nim poklikam i umówie siê na jaki¶ turniej by powalczyæ do upad³ego. Widzia³em jego walke z Grze¶kiem. Blondynek dosta³ z tarczy w rêke przy walce bo nie umia³ zrobiæ uniku i tutaj tekst

Blondynek: A£A!uwa¿aj jak walczysz
Grzesiek: przepraszam
Blondynek: JEST ZA CO!
poczym sobie poszed³ na wielkim smucie :]

Ja chcem go mad.gif nie bêdzie blondym przystawia³ siê do niewiast i udawa³ ¿e siê trzêsie z zimna aby która¶ go przytuli³a. Mówi³em w sobote wieczorem jak go spotkam to na piê¶ci a jak nie w niedziele na miecze. Uciek³ ! Jednak ja na niego czeka³ bêdê przesadzi³!
Katathea
Robroj podziwiam Ciê za cierpliwo¶æ w rozmowie z "PANEM KRZYSIEM' vel. Blondy, Co do niego to chyba g³upota nie boli. A Robrojówka by³a pycha!!! Mam nadziejê, ¿e jeszcze nie raz jej spróbujê.
Co do Blondy, to chce ¿eby na nastêpny turniej (o ile siê odwa¿y przyjechaæ) mia³ nowy kufelek...
Pozdro dla Chojnowa, Ogrodzieñca i innych.
tatsu
U nas te¿ galeria zdjêæ jest gotowa.
Ostrzegam ¿e zdjêcia s± tendencyjne, a niektóre s± nieudane, bo nie zgra³am siê do koñca z aparatem.
Pojawiaæ siê mo¿e wnerwiaj±cy komunikat "Transfer przekroczony" - wystarczy trochê poczekaæ i ogl±daæ dalej.

Mi³ej zabawy ¿yczê.
Odd
Hehe widzia³em siê na wielu zdieciach a w szczególnosci o nazwie "Dziewczêta rozgrzewaja sie tañcem niezwa¿aj±æ na deszcz" -_- dzieki tatsu =PP a ten avator to wypasiony ja mysla³em ,¿e ¿atwoa³as z tym avatorem =DD ale piêknie wyszedl =D
a ja dalej szukam rejestracji wtajemniczeni widza o co chodzi =D

I niech sucharek bedzie z wami! =D
Monika
Co do turnieju to mi sie bardzo podobalo...ale w tamtym roku bylo znacznie lepiej, fakt powinni zmienic program bo jest nudny (ile¿ mozna ogladac co rok to samo). Po mimo ze zmarzlam straszno¶ciowo (nie mialam karimatki:(( bo KTO¦ na niej spa³), zmok³am i w ogole to bylo calkiem calkiem....szczegolnie fajna byla bitwa pod brama w niedziele walka.gif warrior.gif :D
Pozdrawiam cale moje kochane bractwo (dzieki Aketon i Igi ze moglam miedzy Wami spac no i dziekuje Mici za welenke bo nie moglam znalezc spiworka ktory mi potem znalazl Krzysiekm ktoremu rowniez dziekuje;)) no i pozdrawiam wikingow z Nysy smile.gif dzieki Adrian za noc w namiocie ;) i pozdrawienia dla zacnej NIEWIASTY tak dzielnie tancujacej - Odd'a ;D:D:D:D hehe

A tak poza tym to nie wiem skad mam slicznie kolorowo fioletowe siniaki na rece......kosmici mnie porwali albo nie wiem.....
dunno.gif dunno.gif dunno.gif crazy.gif crazy.gif
No i POWINNI ZLIKWIDOWAC TE TECHNO PARTY BO CZLOWIEK ZASN¡C NIE MOZE anger.gif
tatsu
Na pierwszym planie, Oddzie kochany, widaæ podskakuj±ce dziewczêta i to o nie mi chodzi³o... teraz nie wiem, czy zmieniaæ podpis, bo Twój post straci na wa¿no¶ci i sensie :P

Avatarek jest tymczasowy póki nie bêdzie mi dane zrobiæ sobie jakie¶ wypasiaste zdjêcie.

Techno faktycznie rozprasza³o sen jak zmora jakowa¶, ale jak cz³owiek zmêczony, to i przy takim ³omocie za¶nie.

Moja noga po spotkaniu ze strza³± ju¿ ma siê lepiej szczerba.gif ale¿ traumatyczne prze¿ycie... a niby strzelaæ do ty³u nie idzie crazy.gif

Chcia³am wrzuciæ jeszcze trochê zdjêæ nieco kompromituj±cych Blondy'ego, ale szkoda mi by³o miejsca na serwerze, które parszywie siê kurczy. icon_sad.gif
Mo¿e kto¶ mi poradzi/poleci jaki¶ bezp³atny serwer lepszy od Interii, republiki itp., bo 12MB to o wiele za ma³o, a kasy na porz±dne konto brak icon_sad.gif
Robroj
kochani smile.gif
nasz "ulubieniec" wczesniej wydawal sie calkiem normalny i do zeczy - rozmawaialem z nim wczesniej na gg a na zywo taki kwas :> ze az sie smietana kisi :>

teraz nie mam jego nr GG - siedze u kumpla i czyszcze swoje rekawice bo chce spzredac na allegro.
pawle -- Blodnynek nie umiel zrobic uniku bo w sobote mial pierwszy raz miecz w rece :D

prosba do wszystkich czy mozecie zdjecia z Ksiaza pakowac zipem i podawac linki? znbacznie to uprosci sciaganie zdjec :> aaa i ma ktos zdjecia blondiego?? bede robil slajdy z tego turnieju i jest on postacia pierwszoplanowa:)

Tatsu - spakuj swoje zdjecia i podeslij mi na poczte robroj@o2.pl ja je wrzuce na serwerek i podam linka na forum

Robrojek

TAki maly ANEX
kil;ka osob bylo zaiunerosowanych zdieciami z Castle Party
http://82.143.135.93/~jgr/CP_2004.ppt zdjecia nie mojego autorstwa ale moje sa podpisy :D

cos podobnego chce zrobic ze zdjeciami z Ksiaza:)
Monika
Tez chcialam jechac na CP ale niestety funduszu mi zabraklo:((
pawka
fajne zdjecia Tatsu, tylko ten podpis "chlopi okradli rycerzy bez przeszkod" a wlasciwie to "chlopi":P ja tam widze tylko jednego chlopa:)
Robroj przepraszam ze zapomnialem o tobie - chwala, chwala, chwala im:) robrojowka byla przepyszna, a wydrukowana rozmowa na gg z krzysiem robila u nas za atrakcje ogniska:)
100krotka
ale nowiny sie dowiedzialam... nie bylismy pierwszymi, ktorzy zetkneli sie z Blondim na turnieju; jak dzi¶ o nim opowiedzialam dowiedzialam sie, ¿e Chojnik te¿ mia³ z nim stryczno¶æ, tylko nie pamiêtam dok³adnie na jakim turnieju, mo¿liwe, ¿e na Golubiu...
happy.gif
Gotfred
co jak co..ale Blondy zrobi³ siê popularny... inaczej bum.gif
Mam wrazenie ze jeszcze chwila a zalozycie mu tu jego fanclub... (a moze sie myle? dunno.gif cool.gif cool.gif )

Aketon przypomnia³ mi o bardzo wa¿nej sprawie : CHWA£A Iwonie i Papierowi! Aby ich wspólne ¿ycie up³yne³o w szcze¶ciu i rado¶ci, a i ¿eby ich przysz³e weselisko zapamiêta³ ca³y ¶wiat ( oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu szczerba.gif ) ! Chwa³a! Chwa³a! po stokroæ Chwa³a!

Jeszcze raz dzieki Wam wszystkim za tak cudownie spêdzony czas w tak wy¶mienitym towarzystwie pijacy.gif

Aha.. Potwierdzam opinie innych Robrojówka by³a faktycznie pycha bigsmile2.gif Dziêki Robroj !
Krzy¶ko
Co do samego turnieju marne by³y organizacja i pogoda....za to zaproszeni ludzie i wy¿ywienie suuper, szkoda tylko zê turniej wojów sie po pierwszej rundzie zakoñczy³ angsad.gif Bitew by³y a¿e 3 smile.gif za co s³awa organizatorowi, s³awa tak¿e nale¿y siê Legnicy (specialy PAfce) i ksiêdzu na którego nogach sobie spa³em, niesamowici byli Ulver, Thorvald i jeszcze jeden kole¶ który mia³ ¶wietny he³m/maske a jego imienia niestety ne pamiêtam.. dziêki Pafce chyba siê zajmê Faiershowem... ogulnie nie nrzekam.. fajny turmniej by³...
Gotfred
ten kole¶ icon_wink.gif w he³mie z Sutton Hoo to Eskil z Dru¿yny Valgard (Bractwo Zamku Grodno).
Krzy¶ko
zatem s³awa Eskilowi
Robroj
Umilowani w Blondim szczerba.gif

1516044 -- namiar na naszego Ukochanego Blondiego smile.gif

Stokrotka ma piekna :*

Zaiste w ostaniej rozmowie z Odetta wykalrowana sie taka mozliwosc - tak zasugerowala mi mloda - jednakze Blodni nasz Ukochany powiedzial mi jeszcze przed Ksiazem iz nie byl jeszcze na zadnym turnieju...

Gotfred - to te oswiadczyny byly naprawde?
bo jakos mnie nei przekonaly - brak bylo dramatyzmu i wogole - mysklem iz to byla czesc przedstawienia .. ale niewazne - Chwala im!

wszyscy narzekamy na organizacje i pogode.. ja tez, ale za rok zamierzam sie pojawic po rad drugi.. i licze na to iz zapotkamy sie w takim samym jesli nie zacniejszym gronie:)

SZALOM!!
Monika
Fakt, robrojka byla mniamu¶na bigsmile2.gif

Chwa³a Papierowi i Iwonie oby ich Bóg obdarzy³ przepiêknym potomstwem i ¿yciem w wiecznym szczê¶ciu i mi³o¶ci, takze by ich wesele bylo huczne i zostalo zapamietane na wiele wiele lat smile.gif pijacy.gif

Robroj: no ja mam nadzieje ze spotkamy sie wszyscy w takim samym skladzie.......no i ze pogoda bedzie lepsza i ze sie zmieni program (to bylby cud aniol.gif ovation.gif )
pawka
rycerze i nierycerze... i rycerki (jakby to powiedzial krzysiu-blondi),niewiasty, znalazlem poszukiwanego krzysia na http://nkgk.w.interia.pl/galeria11_2004.html i zdjecie nr 47, niestety pewnie przeczuwal ze bedziemy chcieli zalozyc fanclub i stanal tylem no ale lepsze to niz nic i niestety nie widac jego tylka bo pod nogawicami nic nie mial:)
tatsu
Pawko kochany! heart.gif
Zdjêcia ty³ka Blondy'ego mam, ale nie dawa³am na stronê, bo po konsultacji z dziewczynami i mê¿em, z którymi by³am na owym turnieju, wysz³o na to, ¿e nie chcemy usyfiæ strony naszej Kompanii ty³kiem i slipami owego p³owow³osego nieszczê¶nika. szczerba.gif

A podpisy zosta³y zmienione smile.gif zgodnie z Waszymi zastrze¿eniami smile.gif
Odetta
Co do tego calego Krzysia-Blondiego...Mialam okazje poznac tego pana ,wtedy jeszcze byl brunetem.. na turnieju na Grodzcu(nie w Golubiu)wystepowal w charakterze turysty chcacego wstapic w szeregi jakiegos bractwa .Osoba z problemami emocjonalnymi (powiedzialabym wrecz szantazysta emocjonalny)i bardzo upierdliwy..i o zgrozo okazalo sie ze to tej pory mam go na liscie gg ...
Robroj
tatsu - dawaj w takim razie te zdjecia do mnie na mejla :D a swoja droga amsz super podpis king.gif

szalom :>
Pawe³ £agódka
HEHE Robroj dziêkuje bardzo za nr gg BLondiego teraz moge umówiæ siê z nim na "randke". Kto ma fotki ty³ka Blondiego niech zostawi przydadz± mu siê do operacji plastycznej po spotkaniu ze mn±. Kto ma twarz jego to te¿ bo raczej chcem go zmieliæ za to jak potraktowa³ bia³og³owe która mi towarzyszy³a i dostanie te¿ za s³owa szczerbatych kole¿anek które przyprowadzi³ w nocy. Pewnie to by³y wied¼my z "umca umca" za p³otem.
Robroj
ee jakies szczerbate panienki?? ja nic nie wiem.. ktos sie o czym mowa? ja bylem wtedy w anmiocie pewnie (swiadomie nie uzylem slowa "spalem" :> ) mam rozumiem ze jednak cos mu sie udalo wyrwac??

uzgodnmialem z tatsu ze podesli mi jak bedzie mogla zdjecia naszego Ulubienca - wtedy dam na serwwerek aby mogy cieszysc oczy nasze i stzrelnice w wesolym miasteczku:D

robroj
tatsu
One by³y szczerbate, bo im mleczaki wypada³y szczerba.gif
Blondy tylko u takich ma powodzenie i u m³odszych cool.gif pó¼niej tylko do wózeczka musi je od³o¿yæ jest ok cool.gif
Katathea
I znów co¶ dla umi³owanych w Blondy`m. Jego w³asne, prywatne, poruszaj±ce ka¿dy cz³onek naszego cia³a wypociny (UWAGA: bardzo przejmuj±ce i smutne, ludzie o s³abych nerwach niech sobie odpuszcz±).

Ukochana! Piszê do Ciebie z daleka. Piszê ze ¦mierci Krainy. Z szarych stepów zapomnienia. Nawiedzam Tw± jasn± duszê aby Ciê przestrzec. Ostrzec przed ogniem piekielnym który Ciê strawi, tak jak trawi mnie od stuleci. Kocha³em Ciê nad ¿ycie. Duszê Ci odda³em. A Ty mi j±, Ukochana, w twarz rzuci³a¶ z okrzykiem "Nie kocham! Nigdy nie kocha³am!". Moja dusza zmar³a wtedy. Nie tak spokojnie jak wiekowy starzec w swym ³o¿u. Nie. Ona jak umieraj±ca gwiazda eksplodowa³a we mnie zabijaj±c ka¿d± cz±stkê mego istnienia. Ca³ego mnie... Wtedy poczu³em, i¿ nie jestem ju¿ cz³owiekiem lecz pustym naczyniem, piêknym, lecz zniszczonym dzbanem który mimo i¿ jest malowany w inskrypcje i mi³osne runy, to jest nêdzn± skorup± któr± kto¶, Ty najpewniej, opró¿ni³ i rozbi³ doszczêtnie. Ciebie, ma mi³o¶ci, pochowa³em ju¿ w grobie zapomnienia, w studni rozpaczy. Lecz pamiêtaj i¿ na wieki Ciê zachowam w sercu! Sercu które umar³o. Boga na ¦wiadka wzywam przeto, i¿ Ciê nie zapomnê, ale Ci spokoju nie dam. Wzywam na ¶wiadków demony i diab³y. Bogów zapomnianych i opuszczonych przez swój lud. Kocham Ciê, lecz idylla siê skoñczy³a! Dla mnie zosta³a jeno... ¦mieræ.
_KOBOLD_
Niech ten osobnik juz nic nie pisze bo on faktycznie ludzi nienawidzi........MASAKRA......
Katathea
¯e nienawidzi ludzi to on sie sam przyzna³, a to jest chyba na potwierdzenie jego s³ów...
Odetta
To ciekawe mi wyslal ten sam wierszyk smile.gif...napisany 3 lata temu ale jak to ujal nadal aktualny smile.gif
Pawe³ £agódka
hehe po krótkiej rozmowie powiem tyle ¿e on naprawde jest fajny i chyba uda mi siê go wyci±gn±æ na jeszcze jeden turniej w tym sezonie :] i patrzcie jaki on jest... no taki silny i wogóle sexy w tej rozmowie jestem lask± która chce sie z nim umówiæ i rozgrzaæ. :] kto chce niech sobie poczyta
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.