elo
Wiêc w kilku punktach:
1 Dziêkujê Waskowi i Smoczej za reklamê, kredyt zaufania i wszelk± poomoc organizacyjn± przed imprez± - to by³y bezcenne rady - dziêkujê
2 Dziêkujê wszystkim uczestnikom za "kredyt zaufania":) za przybycie, za wszelk± pomoc - g³ównie za zabawy z dzieæmi - to by³o boskie i nam mocno pomog³o - dziêkujê
3 dla walczacych, ¿e choæ by³o ich niewielku to dali z siebie co tylko mogli, walczyli dzieñ ca³y i nie narzekali na to tak jak przecie¿ mogli:) publika mo¿e mia³a niedosyt ale ja was za to bardzo ceniê, za wasz± (nawet ciut wymuszon± przez losia) gotowo¶æ do walki
dla S³awomira z Milites Dei za to, ¿e zmini³ umówiony bieg bitwy i mog³em w moim ¶licznym rêcznie szytym cote wykonaæ matrixsowskiego fiflaka przez ciuki s³omy i przywaliæ toporkiem Schaba w Twój zacny garneczek (dzieki za pozyczenie toporka dla "truposzka ju¿ w tedy" Schaba)
4 dziêkujê, za to, ¿e pacynkarze nie odstrzelili mnie i ch³opa Ramzeza w czasie szturmu na dziedziñcu - czym¶ dosta³em w g³owê i wci±¿ zastanawioam siê czy to nie by³a pacynka:)
5 Dla ch³opaków co z drabin uciekaj±æ po s³omie kicali jak zaj±æ
6 aaaaaaaaaaaaa Damom za miss mokrego giez³a:) hahahahah
6 damom, za prezencjê
7 Gunnili za przechowanie mojej sakwy:)
8 Krysi za image:) nie gól nigdy klaty stary:)
9 Sfinksom za to, ¿e zmusili mnie do intelektualnego wysi³ku i przypomnienia sobie historii z robaczkiem i jabuszkiem, oraz story o czerwonym kapturku
10 za miejsce nad tabliczk± "nie chodziæ po murach"
11 dyrektorowi Pe³ce za udostêpnienie nam zamku i mo¿liwo¶æ ¿ycia na nim przez tydzieñ, za kredyt "zaufania" (3 raz tego uzy³em:) a co mi tam smaczne urynalia:) (abstrakcja - atrakcja)))))
11 pracownikom zamku za towarzystwo, ¿yczliwo¶æ, ³azienkê, kluczyk od wierzy i pilnowanie nas na biesiadzie - nie mówcie co siê dzia³o:) .... ciekawe co TV nakrêci³o
12 TV 5 (TV %) za konsumpcjê, szok rycerski i za kamerê w twarzy Piotrusia Bagrita:)
13 aaaa mia³em napisaæ "³osiu" z "du¿ej" ( nie myliæ z wielkiej) litery -,.... "£osiu wymiata tarararar ra ra £osiu wymiata tarararar":)
14 dziêkujê zamkowi za to, ¿e stoi w Ciechanowie a nie np kolejne 120 km od ³om¿y - a przeciez móg³
15 dzieciom za rozwalenie ciuków:)
16 "dziêkujemy" osobie, która ukrad³a nam ogrodzenie:) (w nocy z niedizeli na poniedzia³ek nieznani sprawcy sp³awili w dó³ £ydyni i dalej do Norwegii wszystkie pale w niedziele rozebrane hej)
17 dziêkujemy za "szalety" co do poniedzia³ku pe³ne sta³y
18 za uciekaj±cy beczkowóz
19 za pogodê i brak fosy w obozowisku:P
20 dla koguta za wole przetrwania:)
21 ogórkom za przetrwanie biesiady
22 za wodê po ogórkach dla Waska nad ranem
23 dla Waska za "co¶ niewyra¼nie Bartosz wygl±dasz"
24 Schabowi za to , ¿e przyj±³ wyzwanie na mostku i ca³keim delikatnie mnie do wody wstawi³
i za to, ¿e wkoñcu kiedy¶ z mostka spad³
25 za nagrode przxechodni± od przysz³ego roku za walkê na mostku... kto wie niech milczy to bêdzie surprize
26 De Fischowi za nie wchofzenie do obozu w dublecie,m za pozytywne komentarze za "mam nadziejê, ¿e to ,¿e mi cze¶æ nie powiediza³e¶ to przeoczenie a ne oznakadezaprobaty"
27 De Fischowi za antyreklamê dla w³asnego bractwa - ludzie uciekajcie póki okret tonie
28 arty¶cie za "ryba lubi p³ywaæ chocia¿ jest nie¿ywa":) (CKM - to ¿art ale za to jaki wysmakowany - Golum pochwal mnie:)
29 ludzko¶ci za to, ¿e w toku ewolucji wymy¶li³a ¶redniowiecze i wk³ady do zniczy:)
30 dwóm kolegom wurzuconym z obu bractw Ciechanowskich za BEZINTERESOWN¡ pomoc, wsparcie i wyszukiwanie potrzebnych nam punktów zaopatrzenia - respect i podziêkowania
31 koledze z bractwa ciechanowskiego, który na Grunwie wpu¶ci³ mnie i Ramzeza w strefê ostrza³u armatniego (imienia niestety nie pamiêtam) za to, ¿e podszed³ do mnie i Adasia podczas ¶niadania i zrobi³ na nas bardzo pozytywne wra¿enie, za to, ¿e jako jedyny na treningu zrobi³e¶ rozgrzewkê
32 rzece za to, ¿e p³ytka i i nie pop³ynê³y ni± szalety
33 Pytonowi za materac dmychany nie dupczony
34 sponsorowi za to, ¿e "jest fajny":)
35 Indarowi Ramzezowi Szymonowi i wszystkim, którzy kas± siê sypnêli
36 Tacie Ramzeza i mojemu za ca³okszta³t
37 amerykañskiej akadenmi filmowej za oskara, którego nie dostaniemy bo kamera nie dojecha³a (" a zupa by³a zas³ona")
38 kucharkom za ¿arcie
39 firmie poligraficznej "Arjada" za wydrukowanie plakatów, zaproszeñ, ulotek - normalnie aj lowiu poligrafio
40 £osiowi za twarz:) za kopytka, za konkurs dla dam, za biesiade, za to, ¿e jak na £osia to zapiepsza³a jak ma³y samochodzik a nie zrogowacia³y wybryk natury:)
41 Adamowi za cycki:) i mostek
42 Marcinowi za wierzê i ¿e nie przeszkadza³ w czasie turnieju:)
43 M±drym za ich parzysta pomoc
44 pu³kowi altyreli z Ciechanowa za jazdê na pace:L)
45 Panu Anto¶kiewiczowi za sprzêt graj±cy i mikrofon bezprzewodowy super nowy z wodotryskiem i g±bk± znieczulaj±c± na koñcu
46 drabinom za to, ¿e wysokie i za to, ¿e ijm s³oma wystawa³a
47 mej inteligencji i pomys³owo¶ci za to , ¿e po imprezie wpad³em na pomys³, ¿e te paliki mo¿na by³o wci±gaæ w koszy na mury
48 S³omie za wszêdobylsko¶æ, wypasoiasto¶æ, kwadraturê i osad na zêbach
49 kogutowi za pobudkê
zielon± budkê
50 tym którzy to czytali za sk³onnosæi masochistyczne dentystyczno pedowfilo onanistyczne
100 za to, ¿e dru¿yna frezera krzyczy koñcz wa¶æ frehê oszczêd¼
101 za rozmowê dzisiejsz± w urzêdzie miasta z paniami z dzia³u promocji - buziaki:)
102 wytfurni filmowej "S.f.Skurcz" za "bu³garski po¶cik" oraz czo³gistom 102
103 chomikom i bia³ym muszkom za zawody w bieganiu za niskolataj±cymi jaskó³kami (ameryckimi?
104 za "Sfinksy to czosnka o kulistych kszta³tach..."
105 za "nie zni¿amy siê dio ich poziomu drogi Sfinksie kolego przyjmuj±cy odpowiedzi":)
106 za paliki za w³a¶ciwo¶ci aerodynamiczne
107 arachnofobi i lêkowi wyskoko¶ci za super duet rozwieszaj±cy szmatki (ja i Ada¶)
108 Saszy za opiekê nad £osiem
109 koszowi £osia za pojemno¶æ
110 podpiwkowi za ¶wierzo¶æ i cykliczn± powtarzalno¶æ
111 za zdjêcia, które na pewno ju¿ macie i szybko linki dawajcie lun mi przysy³ajcie
112 mówi± bym mia³ lito¶c wiêc koñcze staropolskim
XIII rz±dzi