Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: XIII-wieczne manewry na zamku w Ciechanowie --> 23-25.07
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2, 3
Ma³
no to moze troszkê spó¿niona, ale ja te¿ siê przy³±czê do tych peanów pochwalnych:D

bo i s± uzasadnione, nie bêdê sie powtarzaæ wymieniaj±c co by³o super, kto by³ ten wie, ja podziekujê natomiast oryginalnie Faktoryi, za super historyczn± erotyczna bieliznê mêska w kolorze ecri, dziêki niej bitwa na mostku by³a o wiele ciekawsza devil.gif

a poza tym £om¿a szacuneczek:D
¶ciskam i pozdrawiam wszystkich, którzy byli ,dziêki za pokazanie ze niewa¿ne na jak duzym kacu siê jest, wa¿na dobra zabawa:D
£osiu
no i po trzykroc chwala rycerstwu przybylemu ze dalo rade i jakos zwleklo sie na poranna walke po nocnej biesiadzie...
:>

Gruzin- dla tiebija :P
The_Fish
Gwoli wyja¶nienia - nie rz±da³em ¿eby dopuszczono nas do imprezy, przecie¿ to by³by absurd, chyba jednak mo¿ecie zrozumieæ g³upie uczucie jak Krzysiek mnie wita³ na "swoim" zamku :D Ale ten temat to byla kwestia miedzy nami a Lomza, ktora zamkelismy kilka dni przed turniejem, nie ma o czym dyskutowac.
Wydawa³o mi siê, ¿e krytyka jest buduj±ca, widocznie siê pomyli³em, przepraszam wszystkich ura¿onych.Mój rozumek ogarn±³ t± kwestiê :P
A co do w³asnej imprezy - po¿yjemy, zobaczymy, co prawda na razie dzia³amy 3 miesi±ce, ale w przysz³o¶ci na pewno co¶ zorganizujemy.
Aha, i na koniec, zeby bylo milo - dzieki dla Ramzesa ( za pochód ) i gratulacje dla Bartka - konferansjerka w niedziele godna podziwu szczerba.gif
Janek Gryta
CYTAT(Ma³)
super historyczn± erotyczna bieliznê mêska w kolorze ecri, dziêki niej bitwa na mostku by³a o wiele ciekawsza devil.gif

Zapewne mieli te¿ damsk± bieliznê o podobnych w³a¶ciwo¶cich. Szkoda tylko, ¿e nie dane nam by³o wybraæ Miss Mokrego Gieze³ka, bo¶cie sie wszytkei powykrêca³y sianem devil.gif .
JAS
Dok³adnie drogie panie ¿e¶cie polecia³y na ³atwiznê.
Powinny¶cie odzwdziêczyæ siê choæby Gollumowi za jego piêkny capueirowy atak wodny.
£osiu
panu Gollumowi to dziekowac nie bede bo mi jeszcze butki schna... gdyby nie jeden rymcerz mokra bym do Lomzy wracala:P

poklony Rycerstwu sle... bigsmile2.gif
Indar
Witam
Nie chcialbym Was zanudzac, napisze wiec krotko.
Dziekuje Wam za obecnosc, za pomoc, za "mostkowy pojedynek" (mam nadzieje ze nie swiecicie) i za to ze lagodnie podeszliscie do naszych bledow. Ale najbardziej jednak za stworzenie jedynej w swoim rodzaju Atmosfery. Atmosfery, ktora sprawila ze dlugo nie zapomne tego wszystkiego co sie dzialo. Nie chce bawic sie w indywidualne wymienianie, ale musicie wiedziec ze kazdemu moglbym za cos podziekowac.
Pamietajcie ze bramy jakiegokolwiek grodu w ktorym bedziemy cos organizowac stana dla Was otworem i z niecierpliwoscia wygladac bedziemy Waszego przybycia.
Kwestii poruszanej przez "grupe" z Ciechanowa nie bede komentowal. Wszystko zostalo juz chyba powiedziane. Zycze Wam powodzenia i dobrej zabawy na tegorocznej Leczycy.

Panie i Panowie!
Ogromny poklon dla Was! Mam nadzieje ze do szybkiego zobaczenia.
Krzysztof "Indar" Babinski

ps. Moze jakas zagadka i odpowiedz dla Sfinksow?
Janek Gryta
CYTAT(Indar)
Zycze Wam powodzenia i dobrej zabawy na tegorocznej Leczycy.

Indarze, nie b±d¼ proszê dla kolegów z³osliwy cool.gif .
heart.gif dropsy i lizaki
JAS
mam dla was zagadkê

kim s± sfinksy? s³owo ma 4 litery i zaczyna sie na literê d
Bienia
znam odpowied¼!!!!!! (tak mi sie wydaje):
d³oñ ass.gif bigsmile2.gif
Ma³
ja chcia³abym z oburzeniem sprostpwaæ kobiece wykrêcanie siê sianem anger.gif

by³ jeden warunek postawiony przez Kenê, kótra jako pierwsza sie zgodzi³a na wybory Miss Mokrego Gieze³ka, a który przyje³y wszystkie panie

wszyscy panowie mieli byæ WY£¡CZNIE W BIELI¬NIE HISTORYCZNEJ

warunek powsta³ po pierwszym dniu

drugiego dnia.....prawie sie wam uda³o...

dziêkujcie Mateo panowie devil.gif

pozdrawiam wszystkich zawiedzonych panów cool.gif
Janek Gryta
A woda by³a za zimna, a mostek za w±ski... taaaa...
cool.gif
KhaToo
Moi towarzysze powiedzieli swoje i ja tez chcia³em podziêkowaæ za zaproszenie, danie szansy m³odemu bractwu wykazania siê i pokazania siê, za super klimat i ca³okszta³t turnieju. Podbudowa³em sie, zmotywowa³em siê i wst±pi³y we mnie nowe si³y by podnosiæ poziom swój i reszty bractwa. Ju¿ w mojej g³owie rodzi siê niecny plan zorganizowania podobnego turnieju gdzie¶ u nas. Tym razem to my bedziemy krzyczeæ "ej, patrz, £om¿a leci po piwo w gatkach cool.gif " Pozdrawiam wszystkich tam-by³ych, do zobaczenia gdzie¶ lub u nas.
Pyton
Mostek to by³a naprawde super sprawa-mój pomys³, za rok zrobiê bardziej wypasiasty.

Zmoczony ¶piworek ma siê dobrze i jest w £om¿y smile.gif

Dziêki wszystkim za przybycie. Zabawa by³a przednia, mam nadziejê ¿e spotkamy siê za rok w wiêkszym sk³adzie.
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników za wspania³± zabawê na XIII wiecznych manewrach na zamku w Ciechanowie
Bartosz
elo
smile.gif
Wiêc w kilku punktach:
1 Dziêkujê Waskowi i Smoczej za reklamê, kredyt zaufania i wszelk± poomoc organizacyjn± przed imprez± - to by³y bezcenne rady - dziêkujê
2 Dziêkujê wszystkim uczestnikom za "kredyt zaufania":) za przybycie, za wszelk± pomoc - g³ównie za zabawy z dzieæmi - to by³o boskie i nam mocno pomog³o - dziêkujê
3 dla walczacych, ¿e choæ by³o ich niewielku to dali z siebie co tylko mogli, walczyli dzieñ ca³y i nie narzekali na to tak jak przecie¿ mogli:) publika mo¿e mia³a niedosyt ale ja was za to bardzo ceniê, za wasz± (nawet ciut wymuszon± przez losia) gotowo¶æ do walki
dla S³awomira z Milites Dei za to, ¿e zmini³ umówiony bieg bitwy i mog³em w moim ¶licznym rêcznie szytym cote wykonaæ matrixsowskiego fiflaka przez ciuki s³omy i przywaliæ toporkiem Schaba w Twój zacny garneczek (dzieki za pozyczenie toporka dla "truposzka ju¿ w tedy" Schaba)
4 dziêkujê, za to, ¿e pacynkarze nie odstrzelili mnie i ch³opa Ramzeza w czasie szturmu na dziedziñcu - czym¶ dosta³em w g³owê i wci±¿ zastanawioam siê czy to nie by³a pacynka:)
5 Dla ch³opaków co z drabin uciekaj±æ po s³omie kicali jak zaj±æ smile.gif
6 aaaaaaaaaaaaa Damom za miss mokrego giez³a:) hahahahah
6 damom, za prezencjêsmile.gif
7 Gunnili za przechowanie mojej sakwy:)
8 Krysi za image:) nie gól nigdy klaty stary:)
9 Sfinksom za to, ¿e zmusili mnie do intelektualnego wysi³ku i przypomnienia sobie historii z robaczkiem i jabuszkiem, oraz story o czerwonym kapturku
10 za miejsce nad tabliczk± "nie chodziæ po murach"
11 dyrektorowi Pe³ce za udostêpnienie nam zamku i mo¿liwo¶æ ¿ycia na nim przez tydzieñ, za kredyt "zaufania" (3 raz tego uzy³em:) a co mi tam smaczne urynalia:) (abstrakcja - atrakcja)))))
11 pracownikom zamku za towarzystwo, ¿yczliwo¶æ, ³azienkê, kluczyk od wierzy i pilnowanie nas na biesiadzie - nie mówcie co siê dzia³o:) .... ciekawe co TV nakrêci³o
12 TV 5 (TV %) za konsumpcjê, szok rycerski i za kamerê w twarzy Piotrusia Bagrita:)
13 aaaa mia³em napisaæ "³osiu" z "du¿ej" ( nie myliæ z wielkiej) litery -,.... "£osiu wymiata tarararar ra ra £osiu wymiata tarararar":)
14 dziêkujê zamkowi za to, ¿e stoi w Ciechanowie a nie np kolejne 120 km od ³om¿y - a przeciez móg³smile.gif
15 dzieciom za rozwalenie ciuków:)
16 "dziêkujemy" osobie, która ukrad³a nam ogrodzenie:) (w nocy z niedizeli na poniedzia³ek nieznani sprawcy sp³awili w dó³ £ydyni i dalej do Norwegii wszystkie pale w niedziele rozebrane hej)
17 dziêkujemy za "szalety" co do poniedzia³ku pe³ne sta³y
18 za uciekaj±cy beczkowóz
19 za pogodê i brak fosy w obozowisku:P
20 dla koguta za wole przetrwania:)
21 ogórkom za przetrwanie biesiady
22 za wodê po ogórkach dla Waska nad ranem
23 dla Waska za "co¶ niewyra¼nie Bartosz wygl±dasz"
24 Schabowi za to , ¿e przyj±³ wyzwanie na mostku i ca³keim delikatnie mnie do wody wstawi³smile.gif i za to, ¿e wkoñcu kiedy¶ z mostka spad³
25 za nagrode przxechodni± od przysz³ego roku za walkê na mostku... kto wie niech milczy to bêdzie surprize
26 De Fischowi za nie wchofzenie do obozu w dublecie,m za pozytywne komentarze za "mam nadziejê, ¿e to ,¿e mi cze¶æ nie powiediza³e¶ to przeoczenie a ne oznakadezaprobaty"
27 De Fischowi za antyreklamê dla w³asnego bractwa - ludzie uciekajcie póki okret tonie
28 arty¶cie za "ryba lubi p³ywaæ chocia¿ jest nie¿ywa":) (CKM - to ¿art ale za to jaki wysmakowany - Golum pochwal mnie:)
29 ludzko¶ci za to, ¿e w toku ewolucji wymy¶li³a ¶redniowiecze i wk³ady do zniczy:)
30 dwóm kolegom wurzuconym z obu bractw Ciechanowskich za BEZINTERESOWN¡ pomoc, wsparcie i wyszukiwanie potrzebnych nam punktów zaopatrzenia - respect i podziêkowania
31 koledze z bractwa ciechanowskiego, który na Grunwie wpu¶ci³ mnie i Ramzeza w strefê ostrza³u armatniego (imienia niestety nie pamiêtam) za to, ¿e podszed³ do mnie i Adasia podczas ¶niadania i zrobi³ na nas bardzo pozytywne wra¿enie, za to, ¿e jako jedyny na treningu zrobi³e¶ rozgrzewkêsmile.gif
32 rzece za to, ¿e p³ytka i i nie pop³ynê³y ni± szalety
33 Pytonowi za materac dmychany nie dupczony
34 sponsorowi za to, ¿e "jest fajny":)
35 Indarowi Ramzezowi Szymonowi i wszystkim, którzy kas± siê sypnêli
36 Tacie Ramzeza i mojemu za ca³okszta³t
37 amerykañskiej akadenmi filmowej za oskara, którego nie dostaniemy bo kamera nie dojecha³a (" a zupa by³a zas³ona")
38 kucharkom za ¿arcie
39 firmie poligraficznej "Arjada" za wydrukowanie plakatów, zaproszeñ, ulotek - normalnie aj lowiu poligrafio
40 £osiowi za twarz:) za kopytka, za konkurs dla dam, za biesiade, za to, ¿e jak na £osia to zapiepsza³a jak ma³y samochodzik a nie zrogowacia³y wybryk natury:)
41 Adamowi za cycki:) i mostek
42 Marcinowi za wierzê i ¿e nie przeszkadza³ w czasie turnieju:)
43 M±drym za ich parzysta pomoc
44 pu³kowi altyreli z Ciechanowa za jazdê na pace:L)
45 Panu Anto¶kiewiczowi za sprzêt graj±cy i mikrofon bezprzewodowy super nowy z wodotryskiem i g±bk± znieczulaj±c± na koñcu
46 drabinom za to, ¿e wysokie i za to, ¿e ijm s³oma wystawa³a
47 mej inteligencji i pomys³owo¶ci za to , ¿e po imprezie wpad³em na pomys³, ¿e te paliki mo¿na by³o wci±gaæ w koszy na mury
48 S³omie za wszêdobylsko¶æ, wypasoiasto¶æ, kwadraturê i osad na zêbach
49 kogutowi za pobudkê
zielon± budkê
50 tym którzy to czytali za sk³onnosæi masochistyczne dentystyczno pedowfilo onanistyczne
100 za to, ¿e dru¿yna frezera krzyczy koñcz wa¶æ frehê oszczêd¼
101 za rozmowê dzisiejsz± w urzêdzie miasta z paniami z dzia³u promocji - buziaki:)
102 wytfurni filmowej "S.f.Skurcz" za "bu³garski po¶cik" oraz czo³gistom 102
103 chomikom i bia³ym muszkom za zawody w bieganiu za niskolataj±cymi jaskó³kami (ameryckimi?smile.gif
104 za "Sfinksy to czosnka o kulistych kszta³tach..."
105 za "nie zni¿amy siê dio ich poziomu drogi Sfinksie kolego przyjmuj±cy odpowiedzi":)
106 za paliki za w³a¶ciwo¶ci aerodynamiczne
107 arachnofobi i lêkowi wyskoko¶ci za super duet rozwieszaj±cy szmatki (ja i Ada¶)
108 Saszy za opiekê nad £osiem
109 koszowi £osia za pojemno¶æ
110 podpiwkowi za ¶wierzo¶æ i cykliczn± powtarzalno¶æ
111 za zdjêcia, które na pewno ju¿ macie i szybko linki dawajcie lun mi przysy³ajcie
112 mówi± bym mia³ lito¶c wiêc koñcze staropolskim

XIII rz±dzi
Bartosz
podziêkowania dla taty Adama za transport
wielkie dziêki
spanie na pace rulez
zamkowi za to, ¿e ma cztery wielkie "¶ciany"
dyrektorowi Pe³ce za przychylno¶æ, zaufanie - wielkie dziêki
aaaa
dziêki za pozytywne komentarze
za rok robimy wiêksza imprezê (mam andziejê, ¿e dyrektor zrozumie pewne nasze uchybienia i wybaczy gdy obiecamy poprawê)
za XIII wiek
za plany na przysz³o¶æ
za przychylno¶æ Pañ z promocji miasta
dobra koñcze
za tekst Waska "ale mnie spili¶cie"
za rok wiele atrakcji nowych i zaskakuj±cych szczegó³ów
:L)
dozobaczenia
Gollum
co z tym filmem z tv%?
Chevalier De Foix
Witam

Tak wogóle to Panowie ta "pie¶ñ" w pochodzie by³a przynajmniej dla mnie wyczosnkowana w kosmos!! crazy.gif whoooaah! Do teraz mi to w g³owie szumi smile.gif

pozdrawiam
Wasek
wiecie co po tym turnieju mo¿na powiexzdzieæ jedno i tu przy³±cze siê do Bartosza

[size=24][/size]XIII RZ¡DZI!!!!!!!!!!!! bigsmile2.gif bigsmile2.gif

pozdrawiam
Wasek

ps.
wodê po ogórkach mo¿na nazwaæ eliksirem si³y i ¿ycia smile.gif
Kozak
Wiele ciep³ych s³ów pad³o ju¿ w stronê organizatorów. My równie¿ dziêkujemy za wspania³± imprezê (klimat, uczestnicy - REWELACJA).

Mamy nadziejê, ¿e w przysz³ym roku równie¿ bêdziemy mogli braæ udzia³ w imprezie. WIELKIE DZIÊKI. By³a to jedna z lepszych imprez w których mog³em uczestniczyæ CHWA£A ORGANIZATOROM.

S³awek
Pyton
CYTAT(Wasek)
wodê po ogórkach mo¿na nazwaæ eliksirem si³y i ¿ycia smile.gif

Tak, a rzeczkê z mostkiem miejscem relaksu i odprê¿enia od s³oñca i wielu innych z³ych czynników. bigsmile2.gif
madrath
Salve!

Nie muszê chyba dodawaæ jak wyjebany klimat mia³a impreza. Jestem pewien ¿e w przysz³ym roku bêdzie wiêcej uczestników.
Co do terminowo¶ci - przemarsz o 10:00 - nie ma szans... i to nie wina organizatorów a trunków pijacy.gif
Jasiu, musimy jako¶ uwieczniæ cytat £osia: "Panowie postawmy sprawê jasno [...]" bigsmile2.gif - £osiu - pozdrowienia

Po za tym (gollum ucz siê) XIII w jest trendy...

Wielkie dziêki za ¶wietn± zabawê!!!
Piotr
Na razie same zdjêcia. Opisy i filmiki z walki na mo¶cie bed± ju¿ wkrótce. dunno.gif
http://www.powiat.mielec.pl/ericius/21/wyp...chanow_2004.htm
Aradpa
Dzieki za zaproszenie, manewry bardzo cacy smile.gif
Obiekt rzeczywi¶cie super i widzê niez³e mo¿liwo¶ci rozwoju imprezy.
Mam nadzieje ¿e w przysz³ym roku znowu siê odbedzie.
Zw³aszcza ¿e do centrum Warszawy to tylko godzinka jazdy samochodem.
A Nieczar nie wierzy³ ¿e zd±¿ymy na autobus smile.gif
Ale¿ wmuszaliscie w tego biednego Waska smile.gif
Wkrótce zamieszczê zdjecia z porannych oglêdzin obozu.smile.gif
Kasiek
CYTAT(Bartosz)
za miejsce nad tabliczk± "nie chodziæ po murach"
:D :D :D

CYTAT(Bartosz)
dwóm kolegom wurzuconym z obu bractw Ciechanowskich za BEZINTERESOWN¡ pomoc, wsparcie i wyszukiwanie potrzebnych nam punktów zaopatrzenia - respect i podziêkowania
Je¶li to ci co myslê, to ja tylko sprostujê: z naszego bractwa nikt ich nie wyrzuca³, o ile wiem to oni nawet z nami nie rozmawiali. Jakby chcieli byæ w bractwie, nikt nie mia³by nic przeciwko temu.

CYTAT(Bartosz)
koledze z bractwa ciechanowskiego, który na Grunwie wpu¶ci³ mnie i Ramzeza w strefê ostrza³u armatniego (imienia niestety nie pamiêtam) za to, ¿e podszed³ do mnie i Adasia podczas ¶niadania i zrobi³ na nas bardzo pozytywne wra¿enie, za to, ¿e jako jedyny na treningu zrobi³e¶ rozgrzewkêsmile.gif
To w³a¶nie by³ Jasiek (pozdrowimy...: ) ) i rzeczywi¶cie szkoda, ¿e nikomu wiêcej nie wpad³ do g³owy ten ¶wietny pomys³ pt. rozgrzewka.

PS.
CYTAT
"Sfinksy to czosnki..."
Co Wy z tym czosnkiem... ;D
Kefas
Zaprawdê... choæ sam jestem z bractwa z nadnarwiañskiego grodu to jestem pod wra¿eniem tego co uda³o siê zrobiæ naszym ludziom w Ciechanowie (tym bardziej, ¿e wiem jak to wygl±da³o od ¶rodka :D hihihi) ....echa po imprezie s± balsamem.... i trochê boli, ¿e nie mog³em siê pojawiæ... ale co tam, nie ostatni to raz.....

....a co do niezadowolenia publiki, to na tych zdjêciach tego nie widaæ: smile.gif http://www.powiat.mielec.pl/ericius/images...leria.php?id=24 - na nastêpnych te¿ nie.... smile.gif
...chyba kto¶ przesadza³.... smile.gif

do zobaczenia
[/url]
nieczar
kolejna impreza 13 wieczna, naprawde jak na pierwszy raz to niezle,
mnie sie podobalo ,z niecierpliwoscia czekam na nastepna,

panowie musi byc nas wiecej ,przeciez 12-13 to taki piekny okres
(zwlaszcza na czerwono-zlotej Rusi)

£om¿a, nie martwcie sie wladzami miasta , jak przyjdzie pora to przyjda do was na klêczkach z pro¶b± o organizowanie nastepnej imprezy, a jak nie to nie sa warci pêka k³aków i wiadra bzdzin
Avlvs Pontivs Tavrvs
Troszeczke pozzznawo,ale jednak:)
goraco dziekuje ,przedewszystkim ogranizatorom za tak swietne manewry,zabawe,i za ogolnie wszystko,zaluje ze wogole spalem podczas calej imprezy,bo kazda chwilka byla w ciastko( jak to mowi Gollum:)
Dziekuje wszystkim uczestnikom ,dziekuje Smoczej z ktora przyjechalem,
Wogole wszxystkim dziekuje bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
A sfinxy faktycznie sa czosnki:)
Mateo ,dobrze ze Ci ten garnczek na glowke spadl,bylo historycznie isc na mostek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Losik , spokojno!
Dziekuje tez moim fantastycznym kibicom,zdjecia i autografy bede rozdawal w Empiku :smile
Gollumie jestes mistrzem poprawiania humoru:)
Owen,powiedz mi w koncu o co im chodzi z ta wodka?????
Wasek.moj ukochany prezesie pamietasz ze ja jako jedyny nie spiewalem ssij,cmokaj ciagnij?????? bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Duza buzka dla wszystkich
Indar
Witam
Na naszej stronie jest juz czesc "obrazkow" z Ciechanowa. Tylko wchodzic i ogladac:
https://www.rycerze.pl/modules/xoopsgallery...bumName=album33
A tak z ciekawosci...
Szasza, czym mnie uraczyles na poczatku biesiady? Wydawalo sie na poczatku takie slabe... :)
klaniam sie nisko i pozdrawiam
Indar
£osiu
Saszka!! ty mi miales wodza specyfikiem swym nie raczyc!!! dziadu maly!!!

a "spokojno" to nioe do mnie Gruzin.... :P
Robert Bagrit
By³o ekstra, historycznie - tylko ¿eby¶cie te ketchupy na drugi raz usunêli! A w ogóle ca³a imprezka by³a super. Zamek jest ¶wietny. Bardzo mi siê podoba³ obóz. Lubi³em wchodziæ na drewnian± bramê, choæ rzadko mi siê to zdarza³o. Wszyscy mnie chwalili, ¿e nie mam zêbów z przodu szczerba.gif. W turnieju bojowym by³o najlepsze, jak siê wygi±³ miecz. Bardzo fajnie siê naparzali. A przefajnie by³o, jak siê z³ama³ miecz ze sklejki. ¦miesznie by³o, jak mê¿czy¼ni przebrali siê za damy i brali udzia³ w konkursie dla dam. W konkursie dla dam wyobra¿a³em sobie, ¿e, jak rzucali w he³m, to rzucali w rycerza. W czasie turnieju ³uczniczego nie mog³em siê doczekaæ, kiedy bêdê strzela³. Podoba³o mi siê, jak Piotr rzuci³ jajkiem w sêdziego. Dobre mieli metody strzelania z murów. Super by³o, jak zrzucili pniakiem snopek s³omy z drabiny. Pierwsze zdobywanie zamku by³o na medal. ¦miesznie pada³ Gollum od pacynek. Przera¿ona by³a widownia, jak rycerze prawie siê rzucili na nich. To wygl±da³o fantastycznie. Po bitwie na mostku wszystko by³o im widaæ ass.gif. Przepychali siê nie¼le. Podczas uczty my¶la³em, ¿e ju¿ siê upili. Pysznie zjad³em kanapkê, ale zapomnia³em o szasz³yku. A sfinksy zmusza³y mnie do my¶lenia crazy.gif. Potem zast±pi³em jednego z nich. Jak Gollum opowiada³ kawa³y po angielsku, my¶la³em, ¿e jest Anglikiem. Spa³o mi siê nie¼le. W drugim zdobywaniu zamku jeden dosta³ pacynk±, rozejrza³ siê i dalej t³uk³ cool.gif. A jak odpychali drabinê, mogli ich drabin± t³uc. Smutno mi by³o, jak siê skoñczy³a impreza. Ale i tak i tak bawi³em siê super!!! A Tobie Bartoszu dziêkujê za ³uk i strza³y.

PIOTR BAGRIT king.gif
Robert Bagrit
No to teraz ja smile.gif

Jecha³em na turniej z sercem na ramieniu. Pierwszy turniej, bractwo m³ode, mo¿na by³o siê wszystkiego spodziewaæ. Jednak to co zobaczy³em i do¶wiadczy³em by³o mi³ym zaskoczeniem. Nie bêdê siê powtarza³, przede mn± zosta³o ju¿ do¶æ powiedziane. Impreza naprawdê godna na¶ladowania. Pyta³em czy organizatorzy maj± ochotê zrobiæ imprezê w przysz³ym roku... bez mrugniêcia okiem odpowiedzieli, ¿e tak! Wobec czego zazdroszczê zapa³u i ju¿ szykujemy siê na przysz³y rok, a mam nadziejê, ¿e ludzi bêdzie przynajmniej trzy razy wiêcej, bo naprawdê warto!!!

Pozdrawiam
Robert Bagrit
Dziêkujê za ciep³e przyjêcie. ¯yczê, aby¶cie nie tracili zapa³u i ¿eby woda sodowa nie uderzy³a Wam do g³owy cool.gif, gdy¿ nale¿± Wam siê same pochwa³y smile.gif. Rozwijajcie siê tak dalej, a byæ mo¿e w przysz³o¶ci bêdziecie prawie doskonali (nie ma osób doskona³ych bigsmile2.gif )

Powodzenia!
JOWITA
Bartosz
Hej
Powiem wam, ¿e my mieli¶my wiêcej stracha niz Wy:) a mimo to nam zaufali¶cie i by³o ca³ekiem fajnie. Czê¶æ naszych planów siê nie uda³a z brakum czasu (wiêc spodizewajcie siê ich za rok - w ramach podci±gniêcia klimatu na zamku). Dziêkujê uczestnikom za zaufanie i pomoc - wszelk±. Przepraszam Asiu za ³uk i siniaka:) Co do ³uku - s³u¿ê zawsze:)
do zobaczenia za rok
na laurach nie si±dziemy, zadbamy o podniesienie klimatu, zapewnienie full ¿arcia dobrego i picia, dobrazabawê, lepsze przeprowadzenie ca³o¶ci:)

naprawdê jeszcze razx wam dziêkujê
To wy nas mobilizujecie
dozobaczenia na kolejnej XIII wiecznej imprezie
czekamy na wasze zdjêcia
nied³ugo podpisze zdjêcia z naszej strony
za rok wyjdê walczyæ w sprzêcie smile.gif
dziêki za to, ¿e was pozna³em

XIII rz±dzi
Gollum
Piotrek jestes w ciastko. mam nadzieje ze miecz ci dobrze sluzy i niejedna laske na niego wyrwiesz;)

Saszka ja Ciebie tez kocham i do tej pory mysle o Tobie i Twej Tunice na mym ciele po nocach, ty napewno bylbys delikatniejszy niz chlopaki na pace ;)

XIII wiek to pedalstwo:D

co z tym filmem?
JAS
AAAAAAAA Gollum nie mów ¿e nie by³em dla Ciebie delikatny na pace tracker.gif nadzur.gif
Uwa¿am ¿e by³a w tym nutka finezji i troszke przemocy która dodawa³a pikanterii.

by³o w ciastko
madrath
Zgadzam siê z przedmówc±. Odrobina przemocy ubarwia ¿ycie bum.gif

Gollum jak Ci nie pasowa³o to trzeba by³o mówiæ a nie... teraz po fakcie krytykowaæ.
Robert Bagrit
Je¶li kto¶ jest zainteresowany to na Bagrittonie s± zdjêcia z wczasów z Ciechanowa bigsmile2.gif

Pozdrawiam
JAS
Roberciku WIELKIE YO w twoj± stronê za zdjecia, s± w ciacho. respekt.gif
Bartosz
Hej
taaaa
zdjêcia s± super
szczególnie mostek z odbiciem wierzy w wodzie, zdjêcia "ch³opaków z jajami", bitwa story and my victory:) (respect dla toporka), ogólnie bardzo wery przyjemnie:)
pozdrawiam i dziêkujê
Robert Bagrit
CYTAT(JAS)
Roberciku WIELKIE YO w twoj± stronê za zdjecia, s± w ciacho. respekt.gif

Podziêkujcie mojej ¿once ovation.gif

Pozdrawiam
Avlvs Pontivs Tavrvs
Witam raz jeszcze:)
Indarze ten specyfik ktorym sie raczyles poczestowac jest nazywany przez niewiasty :Zajzajerem okrutnym szczerba.gif szczerba.gif szczerba.gif
wredny Zajzajer inaczeju
Gollumie ,ja Cie tez Koffam...
I lomze tez...
i Bagritow tez
nawet prezesa, <ssija ciagnija cmokaja >tez
i cala reszte tez
Buzka
Zapraszam na Chwarszczany 7 8 sierpnuiaq Kto moze przyjezdzajcie!!!!!!
Dorcia
no w koñcu siê wpisalam. Zrobi³am to specjalnie aby powiedzieæ ¿e impreza w Ciechanowie by³a super i w ciastko te¿ i niech ¿a³uj± Ci co nie byli.
Wielkie dziêki dla ch³opaków z £om¿y za zorganizowanie takiej fajnei imprezy (i to za pierwszym razem!!!)
Za rok te¿ chce tam jechaæ wiêc proszê o zorganizowanie jej znowu smile.gif .
zdj±tka bardzo fajne

pozdrawiam
Bartosz
smile.gif
hej
skoro nas tak ³adnie prosisz to oczywi¶cie postaramy siê zorganizowaæ "XIII - wieczne manewry na zamku w Ciechanowie 2005":)
i bêdzie jeszcze ciekawiej i bardziej klimatycznie (wystruj zamku i biesiada "ubgrejt":) )

"Wielkie dziêki dla ch³opaków z £om¿y " - smile.gif dziêki:)smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

dodam tylko, ¿e kobiety z £omzy te¿ to organizowa³y
szczególne brawa dla £osia co poro¿em szturcha³a gdy kto¶ siê nie s³ucha³:P

w imieniu swoim i w³asnym
dziêki Milites Dei za przybycie:)
dozobaczenia gdzie¶ jak najszybciej
(in the future gdzie¶ w kosmosie)
Hej:)
Dorcia
faktycznie, moje niedopatrzenie dunno.gif
Wielkie dziêki dla dziewczyn i chlopaków z £om¿y!!!
By³o naprawde super.
aniol.gif
Aradpa
No, no.
Moja siê cieszyæ ¿e jednak s± plany na zrobienie kolejnych manewrów smile.gif
Bo w sobotê po uczcie to chumorki by³y wisielcze smile.gif
Nie pêkajcie by³o naprawdê bardzo fajnie a jak na pierwsz± imprezkê to wogóle super.
Na pierwszych turniejach organizowanych w miejscach, które dzi¶ uchodz± za Mekke i Medyne RR, walcz±cych by³o mniej i byli bardziej mroczni we³enkowo welurkowi a o walorach autystycznych ju¿ nie wspomne. No i piwa by³a tylko jedna beczka:)
nieczar
o tak w Ciechanowie piwa bylo az nad to, wiem bo widzialem
JAS
Aja nawet pi³em pijacy.gif
Aradpa
Nieczar ze Schabkiem nie pili bo mieli warsztaty Po³owieckie smile.gif a ten wiatr tak im wia³ w twarze... smile.gif
dominus domno
wiecie ci wam powiem?
To co dzialo siê na zamku w Ciechanowie pod koniec lipca nazywane manewrami bylo po prostu ¿enuj±ce i uwlaczalo godno¶ci i inteligencji widzów.
Uwa¿am ¿e organizowanie turnieju po to ¿eby siê napiæ i dobrze zje¶æ jest niegodne osoby która ¶mie siê obwolywaæ rycerzem.

Zapewniam ¿e dolo¿ê wszelkich starañ ¿eby w przyszlym roku impreza ta nie doszla do skutku
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.