Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: XIII-wieczne manewry na zamku w Ciechanowie --> 23-25.07
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2, 3
Indar
Witam
Widze ze kwestia Ciechanowa wciaz budzi zywe emocje wsrod lokalnych bractw. Zywie jednak nadzeje, ze pozostaje w bledzie podejrzewajac o to kogos z "ciechanowskich rycerzy". Jak wielka musi byc w Tobie zlosc, ze kilka tygodni po imprezie zapisujesz sie na FREHA tylko po to zeby wylac swoja frustracje spowodowana... nie do konca wiadomo czym. Na dodatek ukrywajac sie pod maska - badz odwazny w swej krytyce i podpisz sie jak nalezy.
Ciekawi mnie po czym wnioskujesz jakie byly cele organizowania imprezy? Po tym ze nie zostales zaproszony? Zareczam Ci ze wszyscy jechali do nas zupelnie w innym celu niz ten o ktorym piszesz, i zupelnie w inny sposob sie bawili. Uwlaczasz swojej osobie, pomijajac juz nas, piszac takie glupoty - na dodatek anonimowo.
My za to zrobimy wszystko aby impreza ta odbywala sie cyklicznie, i mam nadzieje ze miasto nie wycofa sie z deklaracji. Trza tylko uswiadomic sobie jedna rzecz: Turnieje organizowane sa nie dla widzow, a dla nas.
Jesli faktycznie pod maska owego Dominusa ukrywa sie ktos ciechanowskiego bractwa to nie wroze Wam szczesliwej przyszlosci, oj nie wroze... Dluuuuuuuga i kreta droga przed Wami, i to od samego poczatku. Ale licze jednak, ze to ktos obcy.

klaniam sie nisko i pozdrawiam
Krzysztof "Indar" Babinski
Dowodca ChZ£
Bienia
[quote="dominus domno"napisa³(a):
Uwa¿am ¿e organizowanie turnieju po to ¿eby siê napiæ i dobrze zje¶æ jest niegodne osoby która ¶mie siê obwolywaæ rycerzem.
[/quote]

Je¶li uwa¿asz, ¿e turtniej zorganizowany by³ w tym celu, to twój tok my¶lenia jest bardzo p³ytki crazy.gif

Oskar¿asz nas o nierycerskie zachowanie... A czy twoim zdaniem wysy³anie anonimowych pogró¿ek jest zachowaniem godnym rycerza??? Zastanów sie czy twoje zachowanie przypadkiem nie uw³acza kodeksowi rycerskiemu, a dopiero wtedy wyg³aszaj takie opinie ass.gif

Je¶li obwo³ujesz sie rycerzem, to miej na tyle godno¶ci by ujawniæ kim jeste¶!!!
dominus domno
nie, nie nale¿e do bractwa rycerskiego i nie twierdze ¿e jestem rycerzem napisalem wam tylko to co my¶le o tym co sie dzialo na turnieju w ciechanowie
mam nadziejê ¿e siê mylilem
ale niemniej maj±c w pamiêci inne turnije na terenie calej polski które widzialem do tej pory, jako milo¶nik historii czulem sie zoobowi±zany do wygloszenia swoich pogl±dów publicznie ( po tym jak dowiedzialem sie o istnieniu forum rekreacji historycznych )

mam nadziejê ¿e siê mylê i liczê ¿e nastêpna wasza impreza nie tylko mi ale i innym widzom tegorocznej imprezy bêdzie podobaæ siê bardziej.
mo¿e wtedy zmieniê swoje pogl±dy
nieczar
panie DD ,Ciechanow pisze sie duza litera,

a tak poza tym to fajnie krytykuje sie innych samemu bedac totalnym leszczem,
to byla pierwsza impreza , wiekszosc pierwszych imprez "rycerskich" odnoszacych sie do konkretnego okresu czy zdarzenia historycznego byla robina na prawde na niewielka skale,
osobiscie uwazam ,ze chlopaki z Lomzy naprawde sie postarali, to nie jest ich wina ,ze czesc osob zaproszonych nie mogla przyjechac

oszczedz sobie zatem tego typu uwag i moze sam postaraj sie zortganizowac taka impreze,bo widze ze nie masz o tym bladego pojecia

jeszcze raz podkreslam ludzi robiacych 12-13 wiek na odpowiednim poziomie jest w Polsce ograniczona ilosc, poza tym niektorzy z nich robia jednoczesnie 2 a nawet i 3 okresy historyczne i wyjazdy na imprezy traktuja wybiorczo
Jarek Przyby³o
Nie dajcie siê prowokowaæ.
Chevalier De Foix
Witam

no co¿ dominus domno g³upi¶ jak nie¼ra³a dziewka i tyle...

pozdrawiam
Bartko z £om¿yñca
Listy u¿ytkownika "dominus domno" byly pisane z tego samego IP, co u¿ytkownika "El_Scorpion" podpisanego jako cz³onek stowarzyszenia "Zgromadzenie Rycerskie Ciechanów".
Jarek Przyby³o
Tak czu³em ¿e to powtórka z £êczycy.
Pawe³ z Krosna
CYTAT(Bartko z £om¿yñca)
Listy u¿ytkownika "dominus domno" byly pisane z tego samego IP, co u¿ytkownika "El_Scorpion" podpisanego jako cz³onek stowarzyszenia "Zgromadzenie Rycerskie Ciechanów".

¿enada! postawa tego kolesia zalatuje mi forum mykibice.org lub czym¶ w tym stylu. no to jest spalony bum.gif
nieczar
hej...,a moze to ten mrok co w Ciechanowie biegal w kolczym staniku?

choc moge sie mylic, zatem lepiej by dla nich bylo coby zdemaskowali tego spiskowca,bo moze reszta jego ekipy nie wie o jego poczynaniach
Chevalier De Foix
Witam

Panowie mam fotke tego kolesia w kolczym staniku, jak tylko zeskanuje to zamiesze bigsmile2.gif taaa mroki to byly straszne crazy.gif a myslalem ze to nasze bractwo bedzie najmroczniejsze bum.gif

pozdrawiam
Bienia
CYTAT(dominus domno)
Zapewniam ¿e dolo¿ê wszelkich starañ ¿eby w przyszlym roku impreza ta nie doszla do skutku

CYTAT(dominus domno)
licze ¿e nastêpna wasza impreza nie tylko mi ale innym widzom tegorocznej imprezy bêdzie podobaæ sie bardziej.

mo¿e wtedy zmieniê swoje pogl±dy

panie "dominus domno" czy mo¿e raczej "El_Scorpion"...
Z tego ci widze, to ju¿ zmieni³e¶ pogl±dy i jako¶ tak nagle z tonu spu¶ci³e¶... tongue.gif Có¿ pozostaje mi napisaæ... Grunt to zdecydowanie... crazy.gif

Czy ludzie z twojego bractwa wiedz± o twoich poczynaniach? I czy ty zdajesz sobie sprawe jak± zrobi³e¶ wam reklame? Nie? To sie zastanów :!: Jestem pewna, ¿e s± ci niezmiernie wdziêczni... ass.gif
KhaToo
Mi siê podoba³o. Liczê, ¿e w przysz³ym roku manewry odbêd± siê nie koniecznie na wiêksz± skalê, byle na tym samym, lub wy¿szym poziomie. Moje zdanie na ten temat: "olaæ go". Woko³o zamku by³o kilku osobników pomrocznych, a to stanik kolczy, a to he³m w "wojaka". Pewnie nasz master krytyk stoi na tym samym poziomie edukacji i nie ma pojêcia, ¿e nie ilo¶æ, a jako¶æ!

£om¿a, trzymaæ sie, nie pêkaæ bigsmile2.gif
Sakima
No i co tu pisaæ...Ludzie tacy jak Pan DD zawsze siê znajd± i bêd± g³osiæ swe 'wielkie m±dro¶ci"...Nie ma co siê przejmowaæ ani polemizowaæ..Ciechanów by³ SUPER!!!Liczê na wiêcej!!!

P.S.Dziêki za pyszn± grochóweczkê bigsmile2.gif
Gollum
i znow mnie posadzili o rycerstwo... czuje sie urazony tym
Bartosz
Hej
smile.gif
jak to mówi± starozytni indianie - "jest fajnie":)
odnosnie kolesia w hm "obojczyku kolczym" to jednak trzeba troszeczkê wyja¶niæ - on zdaje siê nie by³ z bractwa ciechanowskiego i by³ mroczny i to wielce (w sumie on nie bawi³ siê w rycerza, który nie wiedzia³ jak to zrobiæ i sta³ siê mroczny ale jest na etapie zacz±³em robiæ kolcza - czujê klimat) - mimo to okaza³ siê bardziej pomocny ni¿ nowopowsta³a "rycerska" struktura z Ciechanowa. By³ kole¶ mroczny i tu nie ma przebacz ale nie wpycha³ siê na imprezê i pomóg³ nam oblecieæ miasto (wskazaæ gdzie s± dobre sklepy i trochê potragarzyæ) wiêc jestem mu wdziêczny.

Jesli Pan "Skorpion" to osoba z bractwa ciechanowskiego to chyba jednak musimy spotkaæ siê raz jeszcze na ¿ywo i wszystko sobie wyja¶niæ. Nie bójcie siê, jeszcze pewnie w sierpniu pojedziemy na zamek i do wicedyrektora Pe³ki w celach wszelakich i chêtnie siê spotkam z Tob±/wami i bêdzie piknie:)

jak to mówi±: "po co ten kwas, po co ta nienawi¶æ?"
w sumie jako reprezentanta jaskrowiskowych chopów polskich te¿ móg³bym czuæ siê ura¿ony jak Gollum ale ja to jaka¶ taka pacyfistyczna bestia jestem:)

dodam tylko, ¿e wszystko zmierza w dobtym kierunku by manewry w 2005 roku siê odby³y - miastu jednak siê podoba³o i zale¿y na tej imprezie tak samo jak nam
wiêc nikt siê nie przejmuje, niemartwi, robimy swoje:)
XIII rz±dzi

ps. media ciechanowskie o imprezie:
http://www.tc.ciechanow.pl/modules.php?nam...rticle&sid=2753
Avlvs Pontivs Tavrvs
Ha, A My nie rycerze! My ciury obozowe,a ciury obozowe moga nawet z golymi ass.gif latac,i nie uwlacza to niczyjej czci....
grunt zeby kiedy trzeba pracowac pracowali,a kiedy walczyc walczyli......
Skromna Ciura obozowa,Piechur Saszka!!!!!
JAS
I Ja¶ko te¿ ciura
Bienia
Na cze¶c wszystkich ciur obozowych:
:hip hip hura!!!
blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif
Gollum
kurde jestem slawny!!!! umiescili moje zdjecie z niunia w tygodniku ciechanowskim! coz za prestiz:D

a co z filmem ze sie tak spytam?
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.