Moi drodzy mê¿czy¼ni!!!
ja nie zamierzam nikogo krzywdziæ - wykorzystaæ seksualnie nie zawsze znaczy skrzywdziæ, czasami mo¿e byæ fajnie!
a na propozycje - jakie¶ konkretniejsze liczê na priva albo mejlem :-)
p.s. Marku, nie wygl±da³ê¶ na wolnego...ale mo¿e jestem starej daty i za bardzo wierzê w pozory!
buziaczki, ch³opcy :*:*:*
W tak szacowny gronie propagowanie rozwi±z³o¶ci wszelakiej nie przystoi.
Rozpustnicy! Jeno wam wszeteczno¶ci po ³bach hulaj±. Sromota. Szatañskie to jakie¶ sztuczki. Jakub Sprenger dobrze wiedzia³ co trzeba czyniæ z niewiastami, które wszem i wobec jest to wiadome, siedzib± z³a s±. Opamiêtajcie siê braciszkowie. Oczy swe ku niebu kierujcie, mod³y prawcie co by wam odpuszczone by³o.
T.Torquemada - autor dzie³ z cyklu "Wypêdzanie diab³a z czarownic za pomoc± obróbki termicznej"
Sewerynie- ty naprawdê wierzysz w to co napisa³e¶????
Poza tym jako pacyfi¶ci (pacyfikujemy miasta i wsie) i humani¶ci (niemal sami historycy) staramy siê poznaæ z³o tego ¶wiata zanim zaczniemy je wypleniaæ...w wieku 90 lat....(na ten wiek przewidujê u siebie spadek potencji)
Gryf napisa³:
Jakub Sprenger dobrze wiedzia³ co trzeba czyniæ z niewiastami, które wszem i wobec jest to wiadome, siedzib± z³a s±
Ja jako kobieta chcia³am powiedziedzieæ ¿e s± to tylko marne plotki rozpuszczane przez opêtanych ¿±dz±
starych facetów którzy ju¿ sami nie mog±. I jak te psy ogrodnika szczekaj± na innych. Powszechnie wiadomo ¿e babeczki s± fajne
i bez nich obej¶æ siê nie mo¿na. Nie polecam wiêc wierzyæ we wszystko co napisane w ksi±¿kach
bo mo¿na straciæ wiele przyjemno¶ci p³yn±cych z ¿ycia i niewiast oczywi¶cie
.
No, babeczki s± the best.
pozdrawiam [/quote]
Skoro kobiety to wcielenie szatana, to ja jestem satanista
Ma ktos moze fotki z turnieju w wiekszych ilosciach?
Bylbym wdzieczny jesli istnialaby mozliwosc podeslania mi ich mailem lub wrzucenia na jakas stronke
Marku!
Ja równie¿ na tym ziemskim padole jeno grzesznikiem nêdznym jestem
.... i chyba wst±piê w Wasze szeregi by poznaæ dog³êbnie z³o, z którym do walki w przysz³o¶ci stanê.
pozdrofka
CYTAT(Gryf)
Marku!
Ja równie¿ na tym ziemskim padole jeno grzesznikiem nêdznym jestem
.... i chyba wst±piê w Wasze szeregi by poznaæ dog³êbnie z³o, z którym do walki w przysz³o¶ci stanê.
pozdrofka
Taaak... W koñcu nasza specjalno¶æ (czyt.: oferta) to: palenie
, grabienie, mordowanie
i gwa³cenie
... oczywi¶cie w odwrotej kolejno¶ci
Nieprawda¿ Mo¶ci Rotmistrzu
: :!:
Witam!!!
przede wszystkim chcia³am pogratulowaæ Markowi, Jimmy'emu oraz Szkotowi - ch³opcy, ca³kiem dobrze wychowali¶cie naszego m³odego Kaltmana!!!
M³ody jeszcze, nie¶mia³y i w kontaktach z kobietami niedo¶wiadczony, ale wyro¶nie z niego interesuj±cy facet i za kilka lat kobiety bêd± mia³y z niego po¿ytek! ja to wiem, na m³odzie¿y siê znam!!! gratulacje i tak trzymaæ!
a ¿eby mój post nie zosta³ skasowany, jako: off-topic, postanowi³am jeszcze napisaæ kilka s³ów pochwa³y turnieju:
na ka¿dej imprezie rycerskiej gin± mi wszystkie naczynia-miski, kubki, ³y¿ki. turniej w Poznaniu by³ pierwszym, z którego przywioz³am to wszystko, co nañ zabra³am. Chwa³a! szczególnie je¶li chodzi o mojego Graala (nie wiem czy ¦wiêty, ale Graal na pewno)
pozdrawiam:-)
i czekam z niecierpliwo¶ci±, a¿ jak±¶ imprezkê zorganizujecie - oczywi¶cie ju¿ czujê siê zaproszona. nie mogê siê doczekaæ tego gwa³cenia (palenie i rabowanie mo¿e stanowiæ ciekawe urozmaicenie dla tak monotonnnej czynno¶ci, jak± jest grzeszenie z kobiet±)
Triss
To ja te¿ siê piszê na tak± imprezê.... Moje ulubione kawa³ki wezmê ze sob±: mianowicie w których mo¿na us³yszeæ "rape me my friend" , albo "The roof, the roof, the roof is on fire", "burn into the fire"... O! i wezmê ze sob± zapa³ki takie surwiwalowe, ¿e w razie deszczu nie bêdzie problemów
pozdrofka
..bêdzie fajnie...
£o Jeezu!! Widzê, ze nasz turniej zyskuje sobie niez³± opiniê...Triss- co do tych gwa³tów b±d¼ pewna (pamiêtaj o poñczoszkach..), ¿e zostaniesz obs³u¿ona w pierwszej kolejno¶ci, a Gryf- piroman na pewno siê potem zajmie twoimi zw³okami....hihihi. Bêdzie wiele rado¶ci!!!
nie mogê siê doczekaæ! to kiedy ten zimowy turniej? a mo¿e jaki¶ jesienny zorganizujemy - mo¿e w pa¼dzierniku?
ZAAAAA! :P Proponuje, zeby organizowac turnieje co miesiac :P ba, co ja mowie - co tydzien ;)
Hmmm- w sumie mam przykr± wiadomo¶æ dla czê¶ci (niestety du¿ej) tegorocznych uczestników. Przysz³oroczne spotkanie na Torach bedzie ¶ci¶le datowane na XIII wiek z graniczn± dat± 1291 (kto wie co wtedy siê zdarzy³o dostanie banana!). A to niestety wyklucza wiêkszo¶æ tegorocznych ekip.
Nie jeste¶my ultrasami, ale nie zniosê poliestrów, bab ³a¿±cych po mêsku, czy te¿ spodni-dzwonów. Tym razem bêd± wysy³ane imienne zaproszenia do grup, które chcemy u nas widzieæ, ale oczywi¶cie wszyscy, którzy nie dostan± zaproszenia w "ustawowym terminie" mog± siê zg³aszaæ, najlepiej z fotkami pojedyñczych osób lub ca³ych ekip w ekwipunku odpowiadaj±cym podanej przeze mnie datacji.
Jest te¿ ma³a "furtka" dla wcze¶niejszych ekip- do obsadzenia bêd± wakaty dzikich Prusów i Ruskich ³upie¿ców i gwa³cicieli (oczywi¶cie zakonnicy gwa³c± pierwsi!!).
Planujemy konkurencje sprawno¶ciowe (w tym "Niespodziankê Amora"), oczywi¶cie harcorow± bojówkê i melee wieczorne (DO WYRZYGANIA!! ¦MIERÆ PEDALSTWU!!)...no i strzelanie dla ³uczników.
My¶lê,¿e spotkamy siê na turnieju w okolicach 24 czerwca- wtedy w Poznaniu odbywa siê te¿ Jarmark ¦wiêtojañski.
Ale wrze¶niowa imprezka nie umar³a- bedzie ona jednak specjalistycznie ³ucznicza...
Przepraszam, ¿e tê wrze¶niow± imprê potraktowa³em nieco po macoszemu, ale po prostu zabrak³o mi czasu w kafejce (hihihi) ¿eby o niej konkretniej wspomnieæ.....
CYTAT(Marek Hilgendorf)
Triss- co do tych gwa³tów b±d¼ pewna (pamiêtaj o poñczoszkach..), ¿e zostaniesz obs³u¿ona w pierwszej kolejno¶ci!
Hihihihi... ja bêdê - jak zwykle - drugi
A Kaltmana dobrze wytresowali¶my... szczekaæ nie umie (³a³a³a³a³a³a³a...), ale my go nauczymy...
A dla podkre¶lenia wagi moich s³ów Si³acz palnie pie¶ci± w stó³:
GRUCH :!:
:!: :!: :!:
Witajcie!!!
zg³aszam siê juz z dniem dzisiejszym na Wasz XIII-wieczny turniej czerwcowy. Owszem, by³am mo¿e Xen± czy inn± poliestrowa panienk± (choæ niestety zapomnia³am plastikowych japonek w kolorze ró¿ - obiecujê poprawê). Stroje XIII-wieczne równie¿ posiadam, bo zaczyna³am od zainteresowania XIII wiekiem. ZApro¶cie mnie, choæby po to, ¿eby mie kogo gwa³ciæ. A na wrze¶niow± te¿ przyjadê. tym razem z ³ukiem, mo¿e kogo¶ ustrzelê... mój zegar biologiczny te¿ tyka, wiêc czas siê ¶pieszyæ.
Liczê na Was, w szczególno¶ci na to, ¿e dla jednego mroka (w postaci Triss Wspania³ej) zrobicie wyj±tek :-)
dotar³em po grunwie dwa lata temu do domu(kto ma wiedzieæ ten wie).... dzi¶ dotar³em tutaj... ruda ty to masz jak zwykle nawkrêcane - prawie tak jak ja
z tego co czytam musia³a byæ niez³a imprezka...szkoda, ¿e mnie nie by³o..
(na prv jak kto¶ chce pogadaæ)
Witam!!!
do Anielki (to jest w³a¶nie Bartek - mój by³y narzeczony, ¿ydowskiego pochodzenia) - ja mam BARDZIEJ nawkrêcane ni¿ Ty!!!
do reszty:
na rozrywki wszelkie czekam z niecierpliwo¶ci±
w³a¶nie w ostatnich dniach odnowi³am dwie dawne znajomo¶ci - z lud¼mi przebywajacymi obecnie w Poznaniu, wiêc bêdê czê¶ciej nawiedza³a Wasze wspania³e miasto - mo¿e nawet kiedy¶ uda mi siê zwiedziæ Poznañ i jego zabytki...
buziaczki dla wszystkich :-)
Triss
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.