Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: II Tur £ucz Tradycyjnego w Poznaniu -> 4-5.09
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2, 3
Triss
Moi drodzy mê¿czy¼ni!!!

ja nie zamierzam nikogo krzywdziæ - wykorzystaæ seksualnie nie zawsze znaczy skrzywdziæ, czasami mo¿e byæ fajnie!

a na propozycje - jakie¶ konkretniejsze liczê na priva albo mejlem :-)
p.s. Marku, nie wygl±da³ê¶ na wolnego...ale mo¿e jestem starej daty i za bardzo wierzê w pozory!

buziaczki, ch³opcy :*:*:*
Sewerysz
W tak szacowny gronie propagowanie rozwi±z³o¶ci wszelakiej nie przystoi. aniol.gif Rozpustnicy! Jeno wam wszeteczno¶ci po ³bach hulaj±. Sromota. Szatañskie to jakie¶ sztuczki. Jakub Sprenger dobrze wiedzia³ co trzeba czyniæ z niewiastami, które wszem i wobec jest to wiadome, siedzib± z³a s±. Opamiêtajcie siê braciszkowie. Oczy swe ku niebu kierujcie, mod³y prawcie co by wam odpuszczone by³o.
devil.gif
T.Torquemada - autor dzie³ z cyklu "Wypêdzanie diab³a z czarownic za pomoc± obróbki termicznej"

bigsmile2.gif
Marek Hilgendorf
Sewerynie- ty naprawdê wierzysz w to co napisa³e¶????
Marek Hilgendorf
Poza tym jako pacyfi¶ci (pacyfikujemy miasta i wsie) i humani¶ci (niemal sami historycy) staramy siê poznaæ z³o tego ¶wiata zanim zaczniemy je wypleniaæ...w wieku 90 lat....(na ten wiek przewidujê u siebie spadek potencji)
Dorcia
Gryf napisa³:
Jakub Sprenger dobrze wiedzia³ co trzeba czyniæ z niewiastami, które wszem i wobec jest to wiadome, siedzib± z³a s±

Ja jako kobieta chcia³am powiedziedzieæ ¿e s± to tylko marne plotki rozpuszczane przez opêtanych ¿±dz± devil.gif starych facetów którzy ju¿ sami nie mog±. I jak te psy ogrodnika szczekaj± na innych. Powszechnie wiadomo ¿e babeczki s± fajne aniol.gif i bez nich obej¶æ siê nie mo¿na. Nie polecam wiêc wierzyæ we wszystko co napisane w ksi±¿kach read.gif bo mo¿na straciæ wiele przyjemno¶ci p³yn±cych z ¿ycia i niewiast oczywi¶cie love3.gif .
No, babeczki s± the best.
pozdrawiam [/quote]
white_mouse
Skoro kobiety to wcielenie szatana, to ja jestem satanista bigsmile2.gif

Ma ktos moze fotki z turnieju w wiekszych ilosciach? smile.gif Bylbym wdzieczny jesli istnialaby mozliwosc podeslania mi ich mailem lub wrzucenia na jakas stronke smile.gif
Sewerysz
Marku!
Ja równie¿ na tym ziemskim padole jeno grzesznikiem nêdznym jestem tongue.gif.... i chyba wst±piê w Wasze szeregi by poznaæ dog³êbnie z³o, z którym do walki w przysz³o¶ci stanê. bum.gif
pozdrofka
Szkot
CYTAT(Gryf)
Marku!
Ja równie¿ na tym ziemskim padole jeno grzesznikiem nêdznym jestem tongue.gif....  i chyba wst±piê w Wasze szeregi by poznaæ dog³êbnie z³o, z którym do walki w przysz³o¶ci stanê. bum.gif  
pozdrofka

Taaak... W koñcu nasza specjalno¶æ (czyt.: oferta) to: palenie anger.gif devil.gif , grabienie, mordowanie bic.gif moro.gif maniac.gif i gwa³cenie love3.gif ... oczywi¶cie w odwrotej kolejno¶ci bigsmile2.gif
Nieprawda¿ Mo¶ci Rotmistrzu face4.gif: :!:
Triss
Witam!!!
przede wszystkim chcia³am pogratulowaæ Markowi, Jimmy'emu oraz Szkotowi - ch³opcy, ca³kiem dobrze wychowali¶cie naszego m³odego Kaltmana!!!
M³ody jeszcze, nie¶mia³y i w kontaktach z kobietami niedo¶wiadczony, ale wyro¶nie z niego interesuj±cy facet i za kilka lat kobiety bêd± mia³y z niego po¿ytek! ja to wiem, na m³odzie¿y siê znam!!! gratulacje i tak trzymaæ!

a ¿eby mój post nie zosta³ skasowany, jako: off-topic, postanowi³am jeszcze napisaæ kilka s³ów pochwa³y turnieju:
na ka¿dej imprezie rycerskiej gin± mi wszystkie naczynia-miski, kubki, ³y¿ki. turniej w Poznaniu by³ pierwszym, z którego przywioz³am to wszystko, co nañ zabra³am. Chwa³a! szczególnie je¶li chodzi o mojego Graala (nie wiem czy ¦wiêty, ale Graal na pewno)

pozdrawiam:-)

i czekam z niecierpliwo¶ci±, a¿ jak±¶ imprezkê zorganizujecie - oczywi¶cie ju¿ czujê siê zaproszona. nie mogê siê doczekaæ tego gwa³cenia (palenie i rabowanie mo¿e stanowiæ ciekawe urozmaicenie dla tak monotonnnej czynno¶ci, jak± jest grzeszenie z kobiet±)

Triss
Sewerysz
To ja te¿ siê piszê na tak± imprezê.... Moje ulubione kawa³ki wezmê ze sob±: mianowicie w których mo¿na us³yszeæ "rape me my friend" , albo "The roof, the roof, the roof is on fire", "burn into the fire"... O! i wezmê ze sob± zapa³ki takie surwiwalowe, ¿e w razie deszczu nie bêdzie problemów bigsmile2.gif crazy.gif
pozdrofka
..bêdzie fajnie...
Marek Hilgendorf
£o Jeezu!! Widzê, ze nasz turniej zyskuje sobie niez³± opiniê...Triss- co do tych gwa³tów b±d¼ pewna (pamiêtaj o poñczoszkach..), ¿e zostaniesz obs³u¿ona w pierwszej kolejno¶ci, a Gryf- piroman na pewno siê potem zajmie twoimi zw³okami....hihihi. Bêdzie wiele rado¶ci!!!
Triss
nie mogê siê doczekaæ! to kiedy ten zimowy turniej? a mo¿e jaki¶ jesienny zorganizujemy - mo¿e w pa¼dzierniku?
white_mouse
ZAAAAA! :P Proponuje, zeby organizowac turnieje co miesiac :P ba, co ja mowie - co tydzien ;)
Marek Hilgendorf
Hmmm- w sumie mam przykr± wiadomo¶æ dla czê¶ci (niestety du¿ej) tegorocznych uczestników. Przysz³oroczne spotkanie na Torach bedzie ¶ci¶le datowane na XIII wiek z graniczn± dat± 1291 (kto wie co wtedy siê zdarzy³o dostanie banana!). A to niestety wyklucza wiêkszo¶æ tegorocznych ekip.
Nie jeste¶my ultrasami, ale nie zniosê poliestrów, bab ³a¿±cych po mêsku, czy te¿ spodni-dzwonów. Tym razem bêd± wysy³ane imienne zaproszenia do grup, które chcemy u nas widzieæ, ale oczywi¶cie wszyscy, którzy nie dostan± zaproszenia w "ustawowym terminie" mog± siê zg³aszaæ, najlepiej z fotkami pojedyñczych osób lub ca³ych ekip w ekwipunku odpowiadaj±cym podanej przeze mnie datacji.
Jest te¿ ma³a "furtka" dla wcze¶niejszych ekip- do obsadzenia bêd± wakaty dzikich Prusów i Ruskich ³upie¿ców i gwa³cicieli (oczywi¶cie zakonnicy gwa³c± pierwsi!!).

Planujemy konkurencje sprawno¶ciowe (w tym "Niespodziankê Amora"), oczywi¶cie harcorow± bojówkê i melee wieczorne (DO WYRZYGANIA!! ¦MIERÆ PEDALSTWU!!)...no i strzelanie dla ³uczników.
My¶lê,¿e spotkamy siê na turnieju w okolicach 24 czerwca- wtedy w Poznaniu odbywa siê te¿ Jarmark ¦wiêtojañski.
Ale wrze¶niowa imprezka nie umar³a- bedzie ona jednak specjalistycznie ³ucznicza...
Radek
Przyszoroczne wydarzenia na torach bêd± DWA...co musze Wyra¿nie podkre¶liæ bo Marek tu drug± imprezkê ma³ym druczkiem dopisuje bigsmile2.gif bigsmile2.gif na koñcu. Wrze¶niowy turniej na pewno bêdzie dostêpniejszy dla szerszych rzesz spo³eczeñstwa, zastanawiam sie tylko ci±gle czy wprowadziæ datowanie face4.gif: Mimo wszytsko nie zrezygnujemy chyba jednak z elementów bic.gif pijacy.gif walka.gif love3.gif .... i stroje...proszê tylko ¿eby by³y w miarê poprawne..¿adne Xeny nie przejd± dunno.gif
Na ta XIII wieczn± sobie sam strój sprawiê i tak wygram tam ³uczniczy, h³e h³e h³e
Pozdrawiam bigsmile2.gif
Marek Hilgendorf
Przepraszam, ¿e tê wrze¶niow± imprê potraktowa³em nieco po macoszemu, ale po prostu zabrak³o mi czasu w kafejce (hihihi) ¿eby o niej konkretniej wspomnieæ.....
Szkot
CYTAT(Marek Hilgendorf)
Triss- co do tych gwa³tów b±d¼ pewna (pamiêtaj o poñczoszkach..), ¿e zostaniesz obs³u¿ona w pierwszej kolejno¶ci!

Hihihihi... ja bêdê - jak zwykle - drugi bigsmile2.gif

A Kaltmana dobrze wytresowali¶my... szczekaæ nie umie (³a³a³a³a³a³a³a...), ale my go nauczymy... icon_wink.gif

A dla podkre¶lenia wagi moich s³ów Si³acz palnie pie¶ci± w stó³:
GRUCH :!:
balwan.gif :!: :!: :!:
Triss
Witajcie!!!

zg³aszam siê juz z dniem dzisiejszym na Wasz XIII-wieczny turniej czerwcowy. Owszem, by³am mo¿e Xen± czy inn± poliestrowa panienk± (choæ niestety zapomnia³am plastikowych japonek w kolorze ró¿ - obiecujê poprawê). Stroje XIII-wieczne równie¿ posiadam, bo zaczyna³am od zainteresowania XIII wiekiem. ZApro¶cie mnie, choæby po to, ¿eby mie kogo gwa³ciæ. A na wrze¶niow± te¿ przyjadê. tym razem z ³ukiem, mo¿e kogo¶ ustrzelê... mój zegar biologiczny te¿ tyka, wiêc czas siê ¶pieszyæ.
Liczê na Was, w szczególno¶ci na to, ¿e dla jednego mroka (w postaci Triss Wspania³ej) zrobicie wyj±tek :-)
Anielka
dotar³em po grunwie dwa lata temu do domu(kto ma wiedzieæ ten wie).... dzi¶ dotar³em tutaj... ruda ty to masz jak zwykle nawkrêcane - prawie tak jak ja
z tego co czytam musia³a byæ niez³a imprezka...szkoda, ¿e mnie nie by³o..
(na prv jak kto¶ chce pogadaæ)
Triss
Witam!!!
do Anielki (to jest w³a¶nie Bartek - mój by³y narzeczony, ¿ydowskiego pochodzenia) - ja mam BARDZIEJ nawkrêcane ni¿ Ty!!!
do reszty:
na rozrywki wszelkie czekam z niecierpliwo¶ci±
w³a¶nie w ostatnich dniach odnowi³am dwie dawne znajomo¶ci - z lud¼mi przebywajacymi obecnie w Poznaniu, wiêc bêdê czê¶ciej nawiedza³a Wasze wspania³e miasto - mo¿e nawet kiedy¶ uda mi siê zwiedziæ Poznañ i jego zabytki...
buziaczki dla wszystkich :-)
Triss
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.