Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej stanowiony przez PRAWO. EFEMON 2014
> Inne > Kalendarium 2014
Stron: 1, 2, 3
Cormalek
Filmy z zebranymi walkami poszczególnych rycerzy wrze¶niowej Byczyny 2014

Film Macieja herbu Sp³awa w trakcie przesy³ania, pozosta³e 3 w kolejce

Mile widziana pomoc w identyfikacji czê¶ci z walcz±cych, osobliwie go¶ci z Bia³orusi.
MaciejSRN
W imieniu w³asnym i ¦l±skiej Roty Najemnej z Wa³brzycha chcia³em serdecznie Podziêkowaæ Opolskiemu Bractwu Rycerskiemu z Wspania³y Turniej!!! CHWA£A!!!
Z niecierpliwo¶ci± oczekujemy nastêpnych wyzwañ na Byczyñskim Grodzie!
Rafa³ Pr±dzyñski
A ja dalej ob³o¿ony robot± i k³opotami - wiêc siê troszkê opó¼ni± oficjalne komunikaty.
Chcia³em tylko poprosiæ o pomoc w przekazaniu 6 piw "Ciechan - Wyborne" dla "Pana Jaromira", w podziêce - od ca³ego sk³adu sêdziowskiego – za postawê rycerza - pe³n± zrozumienia i akceptacji - kiedy dowiedzia³ siê, ¿e musi byæ wykluczony z turnieju.
Piwo nie sterylizowane i nie pasteryzowane, i niestety tylko w szkle - jak to przerzuciæ na 900 km szybki i bez bólu ?
Rafa³ Pr±dzyñski
Kto jeszcze robi³ zdjêcia?
Szukam takiego które gdzie¶ widzia³em- chyba na FB - ze wszystkimi Heroldami przy skrybie.
Rafa³ Pr±dzyñski
Kto zrobi³ to foto?

Nie pytam z megalomanii -zrobi³ jeszcze kilka ³adnych i nale¼æ nie mogê teraz.
Rafa³ Pr±dzyñski
Witam po d³u¿szej niebytno¶ci. Niestety bêdzie siê ona powtarzaæ- a terminy odwlekaæ – poniewa¿ dzieje siê u mnie wiele bardzo – a niektóre rzeczy muszê robiæ sam smile.gif.

Niemniej jednak pora og³osiæ ostatnie werdykty dotycz±ce sezony 2014.

1.
Po bardzo d³ugich deliberacjach PRAWO postanowi³o przyznaæ dwa równorzêdne wyró¿nienia dla najbardziej „damowatych” Dam.
Równorzêdne – bo przyznane z zupe³nie innych powodów. O których milczymy.

Wyró¿nione Damy to :
Aleksandra Górecka
oraz
Aleksandra Roloff

Wyró¿nienie to damski pasek skórzany, szeroki, t³oczony, woskowany, z mosiê¿nymi skromnymi okuciami, w kolorze zdrady i mi³o¶ci (a obecnie nadziei) – czyli zielonym...który bêdê teraz musia³ zrobiæ smile.gif - wiêc to chwilkê te¿ potrwa.

Rycerzy wyró¿nionych Dam proszê o dyskretne sprawdzenie na którym centymetrze wypada dziurk± na która siê zapinaj± i podanie mi na priv – jako, ¿e muszê spasowaæ – nomen omen.

2.
Wyró¿niony zostaje równie¿ Rycerz herbu Sp³awa – za wystawienie pocztu zgodnie z wcze¶niejszymi deklaracjami – jako jedyny z pierwotnej stawki zg³oszeñ (jak pisa³em powy¿ej).

Wyró¿nienie to czerwony pasek mêski, klasycznej szeroko¶ci … i jak powy¿ej. smile.gif - Ergo równie¿ poproszê o padanie centymetrów na cichy i na zbrojê – z podobnych powodów.

Egzotyczny i upominek dla wszystkich walcz±cych – w dalszym ci±gu nie gotowy angsad.gif - nie wiele mogê – a nie chcê odchodziæ od pierwotnej koncepcji – tym bardziej, ze jak siê domy¶lacie jest w tym pewien ¿art ujêty.

To na dzisiaj tyle. Proszê o kontakt na priva. Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.