Witam po d³u¿szej niebytno¶ci. Niestety bêdzie siê ona powtarzaæ- a terminy odwlekaæ – poniewa¿ dzieje siê u mnie wiele bardzo – a niektóre rzeczy muszê robiæ sam
.
Niemniej jednak pora og³osiæ ostatnie werdykty dotycz±ce sezony 2014.
1.
Po bardzo d³ugich deliberacjach PRAWO postanowi³o przyznaæ dwa równorzêdne wyró¿nienia dla najbardziej „damowatych” Dam.
Równorzêdne – bo przyznane z zupe³nie innych powodów. O których milczymy.
Wyró¿nione Damy to :
Aleksandra Górecka
oraz
Aleksandra Roloff
Wyró¿nienie to damski pasek skórzany, szeroki, t³oczony, woskowany, z mosiê¿nymi skromnymi okuciami, w kolorze zdrady i mi³o¶ci (a obecnie nadziei) – czyli zielonym...który bêdê teraz musia³ zrobiæ
- wiêc to chwilkê te¿ potrwa.
Rycerzy wyró¿nionych Dam proszê o dyskretne sprawdzenie na którym centymetrze wypada dziurk± na która siê zapinaj± i podanie mi na priv – jako, ¿e muszê spasowaæ – nomen omen.
2.
Wyró¿niony zostaje równie¿ Rycerz herbu Sp³awa – za wystawienie pocztu zgodnie z wcze¶niejszymi deklaracjami – jako jedyny z pierwotnej stawki zg³oszeñ (jak pisa³em powy¿ej).
Wyró¿nienie to czerwony pasek mêski, klasycznej szeroko¶ci … i jak powy¿ej.
- Ergo równie¿ poproszê o padanie centymetrów na cichy i na zbrojê – z podobnych powodów.
Egzotyczny i upominek dla wszystkich walcz±cych – w dalszym ci±gu nie gotowy
- nie wiele mogê – a nie chcê odchodziæ od pierwotnej koncepcji – tym bardziej, ze jak siê domy¶lacie jest w tym pewien ¿art ujêty.
To na dzisiaj tyle. Proszê o kontakt na priva. Pozdrawiam.