Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej Rycerski - Paczków -->25-27.06
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2
ThoreYa
Witajcie!!!!
Rowniez dolaczam sie do podziekowan dla Opolskiego Bractwa Rycerskiemy z Efendim na czele!!!!
impreza jak dla mnie bardzo udana, na jedzonko nie nazekam, co do biesiady rowniez bylo milutko i nie brakowalo piwa.Organizacje bardzo dobra icon_cool.gif
co do dresow to jakos mi nie przeszkadzli zaden nie stana mi na drodze to pewnie dla tego.
pozdrowionka dla wszystkich z ktorymi dobrze sie bawilam oraz dla tych ktorzy przyjechali
do zobaczenia na nastepnej imprezie
pozdrawiam
ThoreYa
Peter von Opperau
jak obieca³em zamieszczam zdj±tka smile.gif niestety nocne prawie wszystkie baaaardzo kiepsko wysz³y wiêc wrzucam tylko parê icon_sad.gif no ale od pocz±tku.....
Peter von Opperau
i jeszcze....
Peter von Opperau
........... i jeszcze...........
Peter von Opperau
....... i jeszcze smile.gif
Peter von Opperau
to ju¿ ostatnie 3 smile.gif jak ktos bêdzie mia³ zdj±tka to równie¿ proszê o przes³anie na blona@o2.pl
Marcin
CYTAT(Visenna)
CYTAT(Marcin)
Pod tym linkiem znajduje kilka zdjêæ jakie zrobi³em w Paczkowie. http://marcin121.w.interia.pl/index.htm

Fotki zapowiadaj± siê ciekawie, tylko na przysz³o¶æ nie wrzucaj ich na interie. Nie do¶æ, ¿e tam transfer ¶miga jak szalony to jeszcze, co chwila nastêpuje przekroczenie transferu anger.gif

Dziêkuje za rade nastêpnym razem postaram siê wrzuciæ zdjêcia na jakie¶ inne konto, nie zwraca³em wczoraj uwagi na limit transferu i to przez to tak badziewnie siê zrobi³o.

Pozdrawiam
Marcin
Triss
Witam!!!
dochodzê powoli do siebie i dlatego postanowi³am napisaæ jeszcze kilka mi³ych s³ów (tych nie-mi³ych nie ma sensu pisaæ, zreszta wiele juz zosta³o napisanych: o dresach, policji itd, wiêc po co jeszcze ja?)
podziekowania jeszcze dla Pana Kierowcy z Bêdzina za przewiezienie moich rzeczy na zamek i dla Babci Ani za dopilnowanie ich dostarczenia (wczoraj odebra³am swoje suknie, ale gdzie mój ¶piworeczek i p³aszcz? who knows...)
pozdrowienia jeszcze dla Anki z Kietrza (Aniu, mam nadziejê, ¿e zdo³asz skompletowaæ strój na Grunwald i ¿e siê tam spotkamy - przeciez musimy znowu kiedy¶ powtórzyæ "Nocne Rozmowy w Toku" z Byczyny w nie-zmienionym, sk³adzie)
Natanielu, Ciebie te¿ oczywi¶cie mi brakowa³o (nie mia³ mi kto przypominaæ ci±gle i niezmiennie, ¿e jestem strasznym mrokiem :-)

a najbardziej siê cieszê, ¿e w¶ród zdjêæ zamieszczonych na FREHA nie znalaz³am ani jednej swojej podobizny (od lat unikam obiektywu na turniejach. skutecznie!)

do ekipy z Choragwi Miecza i Ró¿y: tak sobie my¶lê, ¿e do Gaja mo¿na siê przyzwyczaiæ
tym bardziej ¿e nie jest tylko wasz, ale jest publiczny jak szalet miejski

pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na Grunwaldzie (jesli dla takiego mroka jak ja znajdzie siê miejsce anger.gif
RUDA
Andrzej Siejeñski
CYTAT
Natanielu, Ciebie te¿ oczywi¶cie mi brakowa³o (nie mia³ mi kto przypominaæ ci±gle i niezmiennie, ¿e jestem strasznym mrokiem :-)

Powód dobry jak ka¿dy inny aby czuæ brak mojej obecno¶ci (choæ wola³bym co¶ bardziej sympatycznego mad.gif ).

i do zobaczenia na Grunwaldzie (jesli dla takiego mroka jak ja znajdzie siê miejsce
Tylko spróbuj nie przyjechaæ tears.gif
Pozdrawiam
Odd
Witam!
Jak kto¶ jeszcze chce zobaczyæ pare zdiêæ to s± one tutaj http://www.bob3r.4-fun.org/Paczkow_2004/ niejest ich zawiele ale niedodalem wszyskich te bardziej ciekawet s± to te zdiêcia co wcze¶niej ale tutaj niema limitów i zdiêcia s± bardziej skompresowane wiêc szybciej siê bêd± otwieraæ jakby kto¶ niemia³ gdzie daæ swoich zdiêæ to prosze siê zg³oiæ do mnie w¿uce je tam bez ¿adnego k³opotu to tyle S£AWA! =]
Anielka
Co zrobiæ gdy nie masz pod rêk± obroñcy?? zapewne wiêkszo¶æ z Was mnie koja¿y( szczerba.gif ) i wie jaka jest moja PROFESJA cool.gif podczas bitwy zosta³em obrobiony i to nie przez drecha, ale przez jakiego¶ dziwaka... w prawdzie nie zdoby³ na mnie zawrotnej kwoty-wzi±³ pi±tala(oj, dobrze, ¿e nie wiedzia³ ile by³o w misce bigsmile2.gif ). To jeszcze nic!!! po "pracy" uda³em siê zakupiæ sk³adniki do Twistera i .... spodka³em go w sklepie! pozna³ mnie, spyta³, gdzie mam miskê i gdy skoja¿y³, ¿e jestem zbyt dobrze ubrany by j± mieæ poprosi³ o postawienie piwa!!! Tutaj pragnê podj±æ polemikê z Efendim: panowie w mundurach pomogli temu go¶ciowi zmieniæ image z bigsmile2.gif na bum.gif . dowiedzia³em siê o tym wracaj±c od gliny w cywilu, który s³ysza³ moj± rozmowê z kompanami do noszenia w sklepie..... z drugiej strony to nie drech w koñcu..... nie wiem co o tym s±dziæ, mo¿e pomo¿ecie mi odnale¶æ siê w tej sytuacji??
----
z zupe³nie innej beczki : dziêki wam za tak udanê iimprezê. w OBR dajemy z siebie wszystko, ale bez WAS w³a¶nie impreza nie by³a by tak ciekawa i imprezowa devil.gif !!!!!!!!!
----
do zobaczenia na polach grunwaldzkich... i jeszcze jedno: wa¿ne sprawy to sprawy mych przyjació³ z RR walka.gif wiêc nie zwracaæ uwagi na durne opisy.....
Zbroz³o
Hy hy ktorego dziwaka? by³o ich tam pod dostatkiem bigsmile2.gif z naszej perspektywy (perspektywy przybramnej wierzyczki moro.gif ) widzielismy tylko lec±ce butelki i kobiete ktora uparla sie zostac przy drodze, *ponoc* tez jedna "puszka" zostala skopana, ale i tak dla mnie rz±dzi pan ktory w srodku bitwy stwierdzil ze musi isc do domu smile.gif postanowil przemaszerowac przez srodek polacu boju bum.gif A! no i jeszcze drechy ktore nie boja sie *plastikowych mieczy* bum.gif bum.gif bum.gif . Z dobrego zrodla wiem ze takie cus jest niestety norma w Paczkowie icon_sad.gif Mysle jednak ze jezeli bedzie tam organizowane cos jeszcze, pojade! Fajnie bylo i niezle sie bawilem, poza tym gdzie indziej jest taka fajna wierzyczka! cool.gif
I byle by byla lepsza obstawa mundurowych!

A! I jeszcze to:
scena:
sklep sporzywczy na rynku w Paczkowie.
osoby wyst:
A- Rymcerz B- Pani Sklepowa

A- Dzien dobry, jaka maka bedzie najlepsza do hakownicy?
B- Do hakownicy... yyy... to bedzie tortowa crazy.gif
Kurtyna!
Anielka
Fakt w Paczkowie jest niepowtarzalny klimacik - mój dziwak by³ ubrany jakby je¼dzi³ ¶migazem, czarna, poliestrowa, piankowa kurteczka, okularki ala Neo, blond w³oski w sylu Iglesiaja crazy.gif s³owae dziwak - wygl±da³ chyba jeszcze ciekawiej od nas wszystkich w oczach mieszkañców. To natknêli¶my siê na t± sam± mi³± ekspedientkê. mnie pyta³a czy haka lepiej odpalaæ sobieskimi light czy levelami strong........ no i wieczorem go¶æ, który podawa³ mi sk³adniki pyta³ czy w proporcji pó³ na pó³ czy mo¿e w jakiej¶ HardCore..... ja równiesh napewno tam wrócê devil.gif
Zbroz³o
Lightami haka??!!! bigsmile2.gif Ja osobiscie w ramach nie-odpalania hakownicy papierosami zakupilem cygaro mad.gif tongue.gif no có¿ to by³ mój osobisty wk³ad w podnoszenie poziomu mroku w Paczkowie, obiecuje ¿e wiêcej nie bêdê icon_redface.gif Poza tym mam ju¿ fachowe, wolnotl±ce siê lonty, no!
Hubert
Taaak akcja w spozywczaku (ten motyw z proporcjami) by³ piekny...
Kolejna ciekawa akcja z tego¿ sklepu:
A-Anielka
S-Sklepowy

Po zakupie 6 win i 2 litrow koli
S- Co panowie winko i cos na zapitke...
A- Nie, my z tego driny bêdziemy robiæ!

Erste klasse :D
Paul Shwarzhelm von Klett
Salve!
Koniecznie musze wtr±ciæ swoje trzy grosze, bo bawi³em sie na turnieju ¶wietnie, a to dzieki wszysytkim zakrêconym ludziom, z którymi mog³em pograæ w nogê jajkami, porzucaæ siê m±k± i robiæ ró¿ne inne g³upie rzeczy. No i osobne podziêkowania dla Rudej, bez której ¶wiat by³by napewno piêkniejszy, ale jak¿e nudny. Buziaki siostrzyczko! bigsmile2.gif
A co do mojej rzekomej publiczno¶ci - do szaletu mjeskiego mi daleko, bo jakie¶ dwie dzielnice smile.gif , a poza tym do saletu miejskiego moze wej¶æ ka¿dy, a do mnie tylko wybrani. I do tej pory nie wiem, jakim cudem wkrêci³a siê Ruda, musia³em byæ tak pijany ¿e nie widzia³em na oczy. Ale i tak cie lubie bigsmile2.gif
Pozdrovienia
Gaju
Anielka
gaju jest sprawa.... ruda prosi³a bym tego nie robi³,ale zawsze by³em w stosunku do nie j przekorny........ wiêc licytowa³a siê ze mn± które z nas bêdzie mia³o lepsze warunki jazdy na gru...... stanê³o na tym, ¿e je¶li ja jadê z suchym crazy.gif to bêdzie gitara i piwko. Mamy szofera w osobie ojca suchego, lelka i byæ mo¿e jeszcze pannê, b±d¼ w ch... wolnego miejsca w wozie
ruda obawia siê, ¿e zamiast spaæ w kufrze bêdziesz graæ w kufrze... na gitarze, skrzypcach czy chociash na nerwach......
przemy¶l czy to nie dobry plan
jak ognisko wysz³o i czemu nie zosta³em zaproszony??
Paul Shwarzhelm von Klett
Anielka! Impreza sie uda³a, choæ ludzie do¶æ szybko wymiêkli, a moje imprezy dla przyjació³ z RR zawsze s± otwarte wiêc trzeba by³o po prostu przyjechaæ - a ze nie poinformowa³em cie osobi¶cie to wina zamieszania, bo pomys³ na impreze wpadl mi do g³owy tu¿ przed wyjazdem z paczkowa. Nastêpnym razem jak sie dowiesz to po prostu przyje¿dzaj, a poza tym spokojnie, nadrobimy na grunwie.
A co do Rudej - nie bój ¿aby, ju¿ ja jej tak ¿ycie w wozie uprzykrze ¿e wysi±dzie w okolicach Wawy i sama na piechote dojdzie, byle by bez mojego grania na nerwach. devil.gif bigsmile2.gif
Wiec jeszcze raz sorry Anielka i masz u mn8e na grunwie browara. No i podp³omyka oczywi¶cie. pat.gif
Triss
Witam!!!
Czytam sobie powy¿sze wypowiedzi i nie mogê siê powstrzymaæ od komentarza. Na pocz±tek mo¿e rada dla wszystkich: Cz³owieku, masz do³a? potrzebujesz psychicznego wsparcie od najbli¿szych? Co robiæ??? Doprowad¼ do sytuacji, ¿eby Twój by³y narzeczony spotka³ siê na publicznym forum dyskusyjnym z twoim nowonabytym m³odszym bratem. Efekt gwarantowany – mo¿e byæ odwrotny od zamierzonego, ale zawsze jaki¶ jest!!!
Anielko! Gaju! Có¿ ja bym bez was zrobi³a?

Kilka s³ów do Anielki: szkoda, ze siê nie za³o¿yli¶my, które z nas dotrze na Grunv w sposób ciekawszy i bardziej wype³niony przygodami. Wtedy przegrany stawia³by twista koniecznie pochodz±cego z zarobionych na Grunvie pieniêdzy. Tylko kto móg³by rozstrzygn±æ ten zak³ad?
Jedno jest pewne ju¿ dzi¶ – niezale¿nie od tego, kto bêdzie jecha³ ciekawiej, my z pewno¶ci± bêdziemy jechaæ d³u¿ej (jak by¶my nie zd±¿yli na sobotni± ucztê – przechowaj dla mnie kawa³ek czego¶ trawo¿ernego) podejrzewam, ¿e ojciec Suchego nie zab³±dzi³by np. w Bêdzinie w drodze na zamek…

A teraz kilka s³ów do mojego niezast±pionego nowonabytego brata: Gaju, nie wiem, jak wygl±da³by mój ¿ywot bez Ciebie. Na pewno by³oby w nim du¿o mniej psów – te cholerne bestie zlatuj± siê do ko¶ci i nie daj± cz³owiekowi spaæ po nocach.
Co do naszej drogi na Grunwald – ja nie zamierzam Ci bynajmniej uprzykrzaæ ¿ycia. Nawet postanowi³am sobie, ¿e nie tylko bêdê bardzo mi³a dla braciszka, ale nawet wy¶wiadczê mu pewn± przys³ugê. Kiedy¶ zajmowa³am siê terapi± uzale¿nieñ i korzystaj±c ze zdobytych tam do¶wiadczeñ – postanowi³am pomóc Ci rzuciæ palenie. Wiem, ze nie chcesz pozbywaæ siê tego na³ogu. Ale chyba bêdziesz musia³ – chyba, ze wytrzymasz kilkana¶cie godzin bez papierosa (w wersji optymistycznej bêdziemy jechaæ na Grunv ok.15 godzin, zreszt± sam wiesz, je¼dzi³e¶ ju¿ Piotrkiem samochodem). Twoje b³agania o postój na papierosa zostan± poddane pod g³osowanie i demokratycznie zdecydujemy, czy wiêkszo¶æ potrzebuje przerwy na papierosa (uwaga dla nie wtajemniczonych: jedziemy w 3 osoby, w¶ród nich pal±cy tylko Gaju samojeden). Cieszysz siê? Bo to taki ma³y prezencik od starszej siostry. Nie musze chyba pisaæ, ¿e objawy abstynencyjne nie s± tym, co tygryski lubi± najbardziej… Oczywi¶cie mo¿esz podziêkowaæ z góry i obiecaæ, ¿e ju¿ zawsze bêdziesz grzeczny i mi³y dla Rudej. Szczegó³y ustalimy w pó¼niejszym terminie. Na razie mam tylko jeden pomys³: na Gruncie bêdziesz trzyma³ wartê przed namiotem z go³± klat± i bêdziesz odstrasza³ ka¿dego nie proszonego go¶cia. Nie bêdzie to ciê¿ka funkcja: nikt nie pojawi siê dwa razy, bo jak Ciê raz zobacz±, ju¿ z pewno¶ci± nigdy nie wróc±. A po 3-4 dniach ca³y teren obozu Chor±gwi ¦l±skiej siê wyludni i zacznie przypominaæ pustyniê z wysuszon± do samej ko¶ci palm± na ¶rodku (nie jeste¶ podobny do palmy, ale damy radê z charakteryzacj±)
My¶lê, ¿e siê dogadamy.
Do zobaczenia we wtorek rano – nie za¶pij, bo je¶li zaistnieje taka mo¿liwo¶æ: bêdê zmuszona nocowaæ z Tob±. A tego ¿adne z nas by nie chcia³o, nawet gdyby¶my byli ostatnimi istotami na ¶wiecie. Nie ¿ebym Ci grozi³a – po prostu lojalnie uprzedzam.

ch³opaki, ale i tak was kocham!!!
Pozdrawiam :-)
RUDA
Peter von Opperau
jakie 15 godzin???? 450km??? raczej co¶ ko³o 7h, ale i tak pro¶ba o wyj¶cie na fajkê bêdzie poddana pod g³osowanie smile.gif a do kolekcji mamy jeszcze w aucie lukasa, który te¿ nie pali szczerba.gif i wypraszam sobie insynuacje do mojego prowadzenia autka devil.gif
do Anielki: pomy¶l teraz jak u nas w aucie bêdzie weso³o, Ruda, Gaju, Lukas i ja smile.gif a¿ siê bojê my¶leæ smile.gif
a ko³o Warszawki Ruda nie wysi±dzie, bo jedziemy z wrocka przez Toruñ, wiêc Warszawka troszkê nie po drodze smile.gif
no to tyle ode mnie i wielkie sorry do wszystkich za off-topic smile.gif
pozdrowionka smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.