Witam!!!
dochodzê powoli do siebie i dlatego postanowi³am napisaæ jeszcze kilka mi³ych s³ów (tych nie-mi³ych nie ma sensu pisaæ, zreszta wiele juz zosta³o napisanych: o dresach, policji itd, wiêc po co jeszcze ja?)
podziekowania jeszcze dla Pana Kierowcy z Bêdzina za przewiezienie moich rzeczy na zamek i dla Babci Ani za dopilnowanie ich dostarczenia (wczoraj odebra³am swoje suknie, ale gdzie mój ¶piworeczek i p³aszcz? who knows...)
pozdrowienia jeszcze dla Anki z Kietrza (Aniu, mam nadziejê, ¿e zdo³asz skompletowaæ strój na Grunwald i ¿e siê tam spotkamy - przeciez musimy znowu kiedy¶ powtórzyæ "Nocne Rozmowy w Toku" z Byczyny w nie-zmienionym, sk³adzie)
Natanielu, Ciebie te¿ oczywi¶cie mi brakowa³o (nie mia³ mi kto przypominaæ ci±gle i niezmiennie, ¿e jestem strasznym mrokiem :-)
a najbardziej siê cieszê, ¿e w¶ród zdjêæ zamieszczonych na FREHA nie znalaz³am ani jednej swojej podobizny (od lat unikam obiektywu na turniejach. skutecznie!)
do ekipy z Choragwi Miecza i Ró¿y: tak sobie my¶lê, ¿e do Gaja mo¿na siê przyzwyczaiæ
tym bardziej ¿e nie jest tylko wasz, ale jest publiczny jak szalet miejski
pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na Grunwaldzie (jesli dla takiego mroka jak ja znajdzie siê miejsce
RUDA