Ja tam chêtnie konno wyst±piê. Arek Dembiñski, jak znam ¿ycie równie¿.
Nie je¿d¿ê co prawda tak dobrze jak ch³opaki z Pogranicza, ale buhurt (butthurt ) konny (str±canie klejnotów) bardzo lubiê, radzê sobie te¿ ca³kiem nie¼le z ³ucznictwem konnym.
Podejrzewam, ¿e do tego czasu bêdê móg³ wyst±piæ jako ³acinnik oraz jako, ¿e urodê mam typowo koczownicz± równie¿ jako Po³owiec Yaman Hawa .
Ale z ty dniem arabskim to chyba "trochê" przesadzi³e¶... nie podejrzewa³em Ciê o "politpopr"!
Nie je¿d¿ê co prawda tak dobrze jak ch³opaki z Pogranicza, ale buhurt (butthurt ) konny (str±canie klejnotów) bardzo lubiê, radzê sobie te¿ ca³kiem nie¼le z ³ucznictwem konnym.
Podejrzewam, ¿e do tego czasu bêdê móg³ wyst±piæ jako ³acinnik oraz jako, ¿e urodê mam typowo koczownicz± równie¿ jako Po³owiec Yaman Hawa .
Ale z ty dniem arabskim to chyba "trochê" przesadzi³e¶... nie podejrzewa³em Ciê o "politpopr"!
Salve Fratres!
Dzieñ Arabski a tak naprawdê wschodni jako impreza za udany powrót marnotrawnego Halfiego którego ¿ydowsko-arabsk± bu¶kê tyle lat nadaremno wypatrywa³em w naszej ojczy¼nie. Swojego czasu nawet listy goñcze za nim wysy³a³em. I w koñcy znalaz³ siê. My¶lê ¿e Halfi wraz z Altan Orda Jin Uls i wszytskimi na wschód od ... mogliby¶cie byæ tak naprawdê gospodarzami danego dnia. Szczegó³y na priw.
Pozdrawiam Grzegorz
ps. Fotka z opisem dla przypomnienia Halfiego - nasz brat Czesio go wytropi³:
Halfi - zazwyczaj ze wzglêdu na swoj± u³omno¶æ (odtwarza muzu³manina ) prowadzony jest przez Czesia. Cechy szczególne: wilgotny jêzyk który non stop suszy na wietrze, wytrzeszcz w oczch szczególnie na widok zielonego krzy¿a oraz bazgro³y w jidysz opisuj±cy brak jaj przez jego star±