Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Drahim 2012
> Inne > Kalendarium 2012
Stron: 1, 2
the.rynkers
"Bed± zapewne i tacy co im co¶ tam niepasowa³o ale wszystkich nie da sie rady zadowoliæ"

Zawsze siê kto¶ taki znajdzie... bigsmile2.gif
Zazwyczaj to osobnik, który:
1. przyjecha³ w sobotê po po³udniu
2. przywita³ siê
3. przebra³
4. za³apa³ na obiad
5. obejrza³ (albo i nie) walki, turniej ³uczniczy i inscenizacjê z balkonu karczmy (po co wychodziæ na zewn±trz - ciuchy od tego p³owiej±)
6. za³apa³ siê na ucztê i darmowy alkohol
7. by³ niezadowolony, bo zaspa³ na ¶niadanie rant.gif
8. wyjecha³ obra¿ony na organizatorów (nie dosta³ nagrody za zaszczycenie swoj± osob± tej "wszawej" imprezy) pierwszym pekaesem lub ew. jak tylko uzna³, ¿e ju¿ mo¿e prowadziæ ass.gif

Dla mnie obozowanie w takich okoliczno¶ciach przyrody nad brzegiem przeczystego jeziora, w¶ród koni... eee bajka

kilka zdjêæ znalezionych na stronie lokalnej tv
http://kamery.gawex.pl/foto/id/496/12
Kacerz
Hejka! Impreza ¶wietna smile.gif Klimat niesamowity smile.gif Dziêkujê wszystkim którzy mieli swój wk³ad w organizacje tej imprezki!

Proszê tak¿e o pomoc.
W nocy z soboty na niedziele zaginê³a czapka-szara filcowa rêcznie robiona robinhoodka-unikalna! (patrz foto xD )
Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik
Mam nadziejê, ¿e nie dosta³a nó¿ek.
Cudownego znalazcê proszê o kontakt: marcin.madrzak@wp.pl
Maciej Templariusz
Dziêki wielkie za imprezê, za udzia³ w turnieju i za to ¿e nikt nie wnosi³ sprzeciwu na mój udzia³ w nim, Panowie moje uznanie dla Waszej techniki!

Niestety nie rzuci³a mi siê ani czapka w oczy, ani kto¶ kto by j± chowa³ za pazuchê
brat artur
Witam wszystkich serdecznie oto wyniki Turnieju Drahimskiego;

TURNIEJ MIECZA;
1.ADRIAN von Borck

2. BRYMAS von Borck

3. KOWAL von Borck

TURNIEJ £UCZNICZY

1.PAWE£ KRUPA 186 pkt

2.TADEUSZ KRUPA 177 pkt

3. ADAM 128 pkt

Bardzo serdecznie dziêkuje wszystkim za przyjazd i udzia³ w tym turnieju ,mam nadzieje ¿e wszyscy bawili sie dobrze jak i ja,za³uje bardzo ze nie dojechali wszyscy co zapowiedzieli swój
przyjazd a nie zrobili tego, do zobaczenia wiec na innych turniejach
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.