Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej Bardów III, czyli wspó³czesne Chansone de Geste
> Inne > Kalendarium 2012
Stron: 1, 2
Piotr Abdul Vihuelista
No w³a¶nie w tym problem, ¿e nie wiem czy bêdê na Grunwaldzie, ale dobrze by chyba by³o jakbym na krótko chocia¿ siê pojawi³. K³opot w tym ¿e kto¶ musia³by mnie zakwaterowaæ bo nie jestem zrzeszony w ¿adnej grupie, ani nie jestem zmotoryzowany wiêc i nie mam w³asnego namiotu. Mo¿e mój brat i jego ¿ona by mnie wziêli do siebie. Pod warunkiem ¿e bêd± mieli miejsce, bo te¿ nie maj± z tego co siê orientujê du¿ego namiotu. Wiêc g³ówny problem w moim przypadku to kwaterunek. Jest jeszcze taka sprawa ¿e nie wiem czy by na Grunwaldzie przyjêto mnie w arabskim stroju (ja europejczyka nie odtwarzam). Druga sprawa, szczerze i otwarcie mówi±c, po za paroma osobami nikt w Ruchu Rycerskim nie ma zielonego pojêcia o strojach arabskich wiêc mo¿na wszystko tu wcisn±æ, ale to nie za bardzo uczciwe, mój strój za¶ nie jest wybitn± rekonstrukcj±, heh smile.gif
Viator
Je¿eli ten strój da siê podci±gn±æ pod XIV-XV wiek to my¶lê ¿e móg³by¶ z jak±¶ karawan± kupieck± do Polski zawêdrowaæ, chocia¿ ju¿ nas oddziela rosn±ca w si³ê Turcja. Przy takiej masówce jak Grunwald go¶æ z daleka bêdzie mniej razi³ ni¿ go¶æ z bliska - czy nawet Europejczyk - ale ¼le wydatowany. Oczywi¶cie to tylko moja opinia - decyduje grono organizatorów.
Piotr Abdul Vihuelista
True...
Józef
CYTAT(Piotr Abdul Vihuelista @ 11:53 25.02.2012) *
.. nie wiem czy bêdê na Grunwaldzie, ale dobrze by chyba by³o jakbym na krótko chocia¿ siê pojawi³...

Za³o¿ê temat w subforum dotycz±cym Grunwaldu.
pozdrawiam
Piotr Abdul Vihuelista
U³o¿y³em i nagra³em na gitarze klasycznej melodiê. Wys³a³em j± do Barda W³óczykija który dogra w³asn± ¶cie¿kê i wy¶le j± dalej (Raya w rozmowie na facebooku stwierdzi³a ¿e podoba jej siê ten pomys³ i ¿e dogra flet) tak wiêc prace nad wspólnym utworem ruszy³y smile.gif

Produkt finalny bêdzie wrzucony na FREHÊ i mam nadziejê ¿e zaprezentowany wspólnie gdzie¶ na scenie.

Pozdrawiam,
Piotr

To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.