Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Wojna stuletnia na ¿ywo --> 2. po³owa sierpnia
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2
Skaras
Impreza byla kozacka. Dobrze sie bawilem. Milo bylo zobaczyc twarze, ktore poznalem tydzien wczesniej na Jaskrowisku i milo bylo poznac nowych ludzi i strzodzic sie w ich towarzystwie.
Czarny
Witajcie
Impreza faktycznie by³a niezwykle udana O jedzonku, które stworzy³a Tunia nie wspomnê, bom nie godzien tracker.gif Towarzystwo by³o przednie, zabawa niesamowita pijacy.gif i trochê niez³ych fajerwerków na bojówce bum.gif Wielkie dziêki Brygantom za zaproszenie respekt.gif Najlepsze by³o to, ¿e nie by³o wszêdobylskiej publiki
No to HAIL TO ENGLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! warrior.gif
Owen
Witam
W imieniu moim i Brygantów pragnê podziekowaæ wsystkim za przybycie i stworzenie nastroju dziêki któremu my¶lê ¿e mo¿na t± imprezê zaliczyæ do udanych.
Zasadniczo by³o sporo niedoci±gniêæ,( spora ich czê¶æ z mojego powodu szczerba.gif ).
Ale skoro widzê tak pozytywne komentarze to widzê ¿e jednak gorzej to wygl±da³o ze strony organizatorów ni¿ uczestników na szczê¶cie smile.gif.
BArdzo gor±co chcê podziêkowaæ wszystkim którzy jako wolontariusze pomogli we wszelakich pracach przy organizacji i trwaniu imprezy.
Szczególnie dziêkujê ludziom z Wolnej Kompanii Sarmackiej z którymi ¶wietnie siê bawili¶my i którzy wystawili niesamowicie weso³y i klimatyczny teatrzyk kukie³kowy :D. Naprawdê jest to czaderskie wra¿enie jak t³um doros³ych ludzi z zafascynowaniem ogl±da bajkê w teatrzyku kukie³kowym smile.gif.
Hmm LARP moze nie wyszed³ dok³adnie tak jak siê spodziewali¶my, ale myslê ¿e i tak by³ krokiem naprzód w kierunku czego¶ wiêcej w walce ni¿ tylko zwyk³e melee.
Niestety nie uda³o siê te¿ za³atwiæ muzyki angsad.gif, ale robili¶my wszystko by naszym rykiem to wynagrodziæ bigsmile2.gif .
Jak co roku Pi³ka no¿na wypad³a niesamowicie smile.gif i dostarczy³a du¿o rado¶ci i siniaków :D.
Tylko na tych angielskich kibicach siê zawiedlismy cool.gif .
Tak¿e niedocenili¶my jednak mozliwo¶ci i ilo¶ci naszych go¶ci, poniewa¿ alkochol jednak siê skoñczy³, co stanowi ujmê jednak dla nas. Wiemy w kazdym razie ¿e 400 l. piwa na 80 osób to ma³o :D.
Wszelkie pozytywne komentarze s± mi³e bardzo dla nas, ale oczekujemy te¿ uwag co do poprawy w przysz³ym roku standardu imprezy.
To tyle chyba, my ju¿ zakoñczyli¶my sezon :D.
Pozdrawiam
madrath
Salve!

Brawo dla Brygantów - imprezka klimatyczna, kameralna acz z rozmachem...

Piwa - du¿o (wtajemiczeni wiedz± jakiego crazy.gif)
Jedzenia - du¿o i wypasione
Zabawy - du¿o (szczególnie nowy francuski hymn bojowy - "A ona [...]")
Publiki - nie stwierdzono

Widowiskowa bitka z pirotechnik± i lataj±cymi kartoflami - tego siê nie da zapomnieæ.

Jeszcze raz du¿e podziêkowanie za ¶wietn± zabawê i mi³o spêdzony czas.

Lejnamur!

P.S.
Do angoli (przegranych i poni¿onych dziêki niezwyk³emu sprytowi):
Zawsze i wszêdzie Anglia jebana bêdzie! Zawsze i wszêdzie Anglia jebana bêdzie! cool.gif
Karolina
To jeszcze ja dorzucê podziêkowania dla wszystkich obecnych za przemi³e towarzystwo i ¶wietn± zabawê, ze szczególnym uwzglêdnieniem Tuni- za edukacjê, Guni- za pogaduchy, Asi- za te kilka sekund ;) i Brygantów oczywi¶cie
Pa pa
Owen
Dodam ¿e z utêsknieniem oczekujemy kolejnych zdjêæ z imprezy smile.gif .
papa
Roberto
Imprezka najlepsza w sezonie , pe³en Respekt dla organizatorów. A Bitwê Frankole wygrali tylko dziêki pod³ej zdradzie : ) a tak na marginesie to Hail to england !!!
Wasek
Witam
Wielkie dzieki ze strony Smoczej Kompani. Bawilismy sie przednie. Pe³en respekt.
A francuzi s± rulez. Nie co ci spedaleni angole co nawet ognia sie boj± w minimalnej dawce.
Spryt+inteligencja i znajomo¶æ sztuki wojemmej= zwyciestwo.
Chwa³a Joannie Chwa³a.

pozdrawiam
Wasek
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
Otrzasnawszy sie nieco z poimrezowego "zjazdu", chcialbym podziekowac milym gosciom za to, ze przybyli, chcieli i potrafili sie bawic:) Zwlaszcza dzieki WKS, ktorych teatrzyk okazal sie prawdziwym przebojem:)
Wielkie dzieki dla wszystkich moich kolezanek i kolegow, ktorzy ciezko, prawie do utraty sil pracowali nad tym wszystkim, choc niektorzy wcale nie musieli (np. wielki szacuneczek Kici i Solo smile.gif

Na maksa szacunek i dzieki Tomkowi Pekali i jego rodzinie, za caloksztalt i za zbawczy samochodowy kurs po piwo:)

W przyszlym roku, bardzo wstepnie, termin imprezy pozostanie ten sam, a tlem historycznym beda "okolice" bitwy pod Azincourt

Jesli uczestnikom bedzie chcialo sie szyc, to w przyszlym roku oznaczenia Anglikow i Francuzow beda bardziej historyczne - czerwone i biale krzyze. Zapewne bedziemy prosic o wlasnoreczne naszycie przed impreza, a na miejscu dostarczymy nieco zapasowych. Ale to jeszcze do obgadania.

Odgrazamy sie tez tradycyjnie, ze w czerwcu urzadzimy rowniez trzynastkowa impreze, ale to jeszcze zobaczymy:)

A tak poza tym - Francuzi, trzeba sie zrzucic na bropwar dla Kokosza i wykupic sztandar z liliami:)
Kruku
wiêcej fotek nie mam, ale drug± rêk± filmowa³em conieco.. ;)

¶cinki tego co da siê ogl±daæ sklei³em w kilkunastominutowy filmik - le¿y tutaj.
jeszcze dzisiaj powinna siê zuploadowaæ wersja o lepszej jako¶ci.

pozdrawiam
kruku
--
.

PS. bez downloadmanagera i najnowszego mediaplayera siê nie obejdzie.
Dominik Mucha - Lir
Dolaczam sie do podziekowan za udana impreze i zapraszam na galerie zdjec na moja www czyli www.lir.prv.pl. Do zobaczenia za rok smile.gif
Tunia
z otch³ani powracania do siebie powracam :D
chcia³abym bardzo mocno wszystkim podziêkowaæ, a przede wszystkim
nieocenionemu Tomkowi Pêkali za jago nieocenion± pomoc i cudowne Kangoo (ja chce takie autko!!)
i wszystkim kobietom, które z w³asnej, nieprzymuszonej woli i z du¿± rodo¶ci± i chêci± pomaga³y mi w zmaganiach kuchennych, naprawdê wielka to pomoc by³a i niezmiernie wdziêczna jestem :D
a poza tym - chcia³abym wszystkim podziêkowaæ za cudown± imprezê :D

do zobaczenia za rok :D

ps. wbrew pewnemu zdjêciu, cocacola by³a trunkiem, który zjawi³ siê raz :P:P
buziaki
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
Aha! Znalaz³emm kozik sk³±dany, bra¿owy z mosie¿nymi zdoieniami, calkiem ladny. Wlasciciela prosz o kontakt na priv i znalezne:)
Ania ¯uk
A mo¿e kto¶ znalaz³ spinkê-klamrê, srebrn± z niebieskimi kamykami? CHyba gdzie¶ mi w s³omie zosta³a icon_sad.gif
Ithil
Impreza naprawde fajowa, teraz tylko doszlifowac na nastepny rok i hajda smile.gif
watman
CYTAT(Anna ¯uk)
A mo¿e kto¶ znalaz³ spinkê-klamrê, srebrn± z niebieskimi kamykami? CHyba gdzie¶ mi w s³omie zosta³a  :sad:

aniu! toz przeciez na stuletniej stogu nie bylo :P
niegrzeczne dziewczeta, coz wy to wyrabialyscie?
cool.gif
Owen
Hej
A nam zosta³o pude³ko ozdobne blaszane z cukrem i integraln± ³y¿k± w woreczku lnianym.
I bodajrze gliniany ¶wiecznik.
Z drugiej strony ja poszukujê mojej ³y¿ki z kapelusza :D i czarnego sznureczka z koñcówkami.
Pozdrawiam

Ps. Film jest czaderski moim zdaniem :D
Ania ¯uk
CYTAT(watman)
aniu! toz przeciez na stuletniej stogu nie bylo :P
niegrzeczne dziewczeta, coz wy to wyrabialyscie?
cool.gif

Chodzi o s³omê na której spa³y¶my w swojej w³asnej, osobistej Katedrze! tongue.gif
Korinka
By³a suuuper. Zreszt±, Ci co nad³u¿ej wieczorami (i ranami ;)) siedzieli wiedz± o czym mówie. Dziêki ch³opaki za najlepsz± Polsk± imprezê w tym roku (z tych na których by³am) . Mam nadziejê, ¿e zobaczymy sie za rok (albo i wcze¶niej) ;)

Korinka ca³a w ochach i achach ;) bigsmile2.gif
Nivelis
Czeka³em z odpowiedzi± ¿eby nadmiar wazeliny orgów nie zala³ :D

Imprezka by³a ¶wietna, te¿ uwa¿am ¿e jedna z najlepszych w tym roku...
Klimat, ludzie, jedzenie (Tunia i co. buziaczki!), co tu du¿o mówiæ - tak trzymaæ!

Byleby siê ten poziom utrzyma³, a za rok znowu poka¿emy Francuzom gdzie ich miejsce ;P

Dziêki wszystkim za wspania³± imprezê!

Nastêpnym razem trzeba przyjechaæ wcze¶niej cool.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.