Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Wojna stuletnia na ¿ywo --> 2. po³owa sierpnia
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
Impreza odbedzie sie tak jak w zeszlym roku, w Grodzisku Mazowieckim, datowana bêdzie na wojne stuletni±, czyli mniej wiêcej Europê Zachodni± i ¦rodkow±. W tym roku k³adziemy nacisk na lata w bliskiej okolicy 1430 roku, z tolerancja do 30-50 lat w ty³ i 10 w przód.

Postaramy siê, by dok³adny termin imprezy z niczym nie kolidowa³.

Impreza tak jak w zesz³ym roku bêdzie namiotowa (w piêknym, rozleg³ym i odizolowanym od ¶wiata sadzie) sk³adkowa i na zaproszenia. Podobnie te¿ jak w zesz³ym roku bêdzie z tematem przewodnim, tym razem bêdzie to "Marsz na Orlean".

Uczestnicy bêd± musieli siê opowiedzieæ po której¶ ze stron: Anglików, Francuzów i prawdopodobnie, w tym roku te¿ Burgundczyków.

Dok³adniejsze informacje wkrótce.

Pozdrawiam,
Bryan
Kompania Brygantów

Zdjêcia z poprzedniej edycji imprezy obejrzeæ mo¿na pod adresem www.pekala.waw.pl
Wotawa
Z niczym tzn. z £êczyc± tak¿e, czy siê nie mie¶cimy w kategorii "czego¶"?
Wasek
czesc

Termin(w trakcie £êczycy) by³by dobry dla nas - nigdzie sie wtedy nie wybieramy, chyba ze do was o ile dostaniemy zaproszenie smile.gif smile.gif

pozdrawiam
Wasek
Wotawa
Jak zmienimy nas termin, to Wy przypadkiem te¿?
Mi³o wiedzieæ, ¿e ludzie ustawiaj± swój terminarz pod nas turniej.
£za siê w oku krêci.
Owen
Ave
Wotawo akurat ten czas jest w³a¶ciwie jedynym pasuj±cym wszystkim ludziom od nas terminem. Co prawda ja siê np. do £êczycy w tym roku nie wybiera³em ale ten termin nie by³ ustawiany tak by rywalizowaæ z ³êczyc±. Nie wiem czy mi uwierzysz no ale trudno. Ja ze swej strony jak pewnie i reszta oddzia³u ¿yczê ci powodzenia w organizacji ³êczycy. Je¶li w tym roku zrobicie dobr± imprezê to mo¿e za rok przyjedziemy do was i zmienimy nasz termin ale ja np. w tym roku siê do ³êczycy zniechêci³em i nie zamierzam jechaæ.
Podejrzewam ¿e czê¶æ osób która siê do was nie wybiera z ró¿nych wzglêdów, przyjedzie do nas. Wojna stuletnia jako impreza prywatna na zaproszenia z za³orzenia jest du¿o mniejsz± imprez± ni¿ turniej powszechny jakim ma byæ ³êczyca , a wiêc pewnie nie odczujesz braku paru osób, przy ogólnym nat³oku innych.
Pozdrawiam Owen
Owen
Ave
Wotawo kiedy dok³adnie ma byæ ³êczyca 3 czy 4 weekend sierpnia, bo my siê przymierzamy do trzeciego wiêc je¶li wy robicie tydzieñ pó¼niej to niepowinno byæ problemu.
Pozdrawiam
Wotawa
Raczej czwarty, ale musimy to uklepaæ w urzêdzie. Nie znam stanu rozmów na dzi¶, a interesuj± mnie tylko rzeczy na pi¶mie. Je¶li kto¶ by jecha³ prosto od Was, to zdaje siê bedzie mo¿na przekoczowaæ na d³ugo przed.
Ale póki kole¿eñstwo nie przyniesie mi tego na pi¶mie od Miasta to bojê siê cokolwiek powiedzieæ.

Poza tym ju¿ nie marudzê, bo zrobi³em siê podobno bardziej uporczywy i nerwowy ni¿ zwykle. icon_wink.gif
Idê siê wyluzowaæ. Mo¿ecie mnie wykasowaæ, ¿eby nie za¶miecac tematu.
Potwierdzenie terminu krótko po Nowym Roku. Liczê, ¿e zajmie siê tym Wojtek.

Pozdrowienia.
Aradpa
Chyba moge liczyæ na ma³e zaproszonko po starej znajomo¶ci ? devil.gif Z tego co pamiêtam to mam sprzêt na 1420 i mogê byæ Franc± smile.gif
Korinka
Ja w zesz³ym roku bawi³am siê ¶wietnie, choæ przyda³aby siê mo¿liwo¶æ umycia siê... W ka¿dym razie mam nadziejê, ¿e uda mi siê do was wybraæ. Mo¿e uda mi siê gdzie¶ na necie umie¶ciæ fotki z zesz³ego roku to pode¶lê linka.

Pozdrawiam
Kori
JAS
Ja tez bylem w zeszlym roku i powiem szczerze, ze byl pelen wypasik. Piwko lalo sie strumieniami a zarelko takie, ze sie michy nie chcialo odstawiac. No i klimacik (szczegolnie ten przy kibelku crazy.gif ) miodzio. Ja stawiam sie na 100% chocby po to aby pograc w hardcorov± pi³eczke szczerba.gif
Owen
Witam
Bardzo dziêkujemy za s³owa uznania smile.gif .
Co do tegorocznego turnieju mamy sporo nowych pomys³ów by uatrakcyjniæ zabawê i nadaæ tej imprezie bardziej fabularny klimat.
Byæ mo¿e spróbujemy ufortyfikowaæ jeden z obozów.( Pewnie angielski bigsmile2.gif ).
W tym roku ju¿ koniecznie potrzebujemy Joanny, panie casting otwarty, ¶lijcie atrakcyjne fotki bigsmile2.gif .
Co do pomys³ów zdradzê na razie tylko ¿e oprócz np.ju¿ tradycyjnej pi³ki no¿nej, zamierzamy wprowadziæ zabawê fabularn± typu historycznego LARPa, uatrakcyjniæ ucztê przez graj±cych nam muzykê medievaln± , tañce, pokazy z ogniem, i co¶ jeszcze ale na razie ciiii.
Piwa oczywi¶cie nie zabraknie ( i nie ma przebacz bigsmile2.gif ), miejmy nadziejê ¿arcie jeszcze lepsze bêdzie, no napewno ostrzejsza kontrola strojów i sprzêtu bêdzie (i nie ma przebacz bigsmile2.gif devil.gif ).
Co do zaproszeñ to bêdziemy je rozsy³aæ ko³o kwietnia, lecz pewnie nie do wszystkich których chcemy damy radê (jak wykaza³o ¿ycie), dlatego wszystkich którzy chc± przyjechaæ prosimy siê do nas zg³aszaæ, dla bezpieczeñstwa prosiliby¶my o zdjêcia w stroju i blachach.
Pozdrawiam
Wszystko wskaxuje na to, ze terminem bedzie weekend 20-22 sierpnia
Baku Baku
ja ju¿ nic nie wiem crazy.gif czy terminy siê pokrywaj±??
Jarek Przyby³o
Mo¿na smia³o planowaæ udzia³ w wojnie stuletniej, bo zamek w £êczycy sprzedano na licytacji WO¦P no i chyba turnieju nie bêdzie bigsmile2.gif
Tomasz Pêkala
Witajcie!

Jak i w zesz³ym roku s³u¿ê pomoc± wielk± devil.gif
Trza bêdzie trochê to wszytko wcze¶niej przygotowaæ crazy.gif , przemy¶leæ i zorganizowaæ!
Ale imprezka fajna sie szykuje, bo w dobrym towarzystwie.
Bryganty wiedz± na co mo¿na liczyæ ;)

Pozdrawiam i zapraszam na moja stronê z seria nielicznych zdjêæ z tego spotkania. Niestety czasem cz³owiek by³ zajêty wiêc nie by³o komu jeszcze robiæ zdjêæ ;))) Aaaa! sorki Rey-u serie posiada, ale jako¶ sie spotkac nie ma kiedy!

Mam nadziejê, ¿e w tym roku bêdzie jeszcze lepiej ni¿ w zesz³ym. ;)

ps. Czy kuchnia bêdzie ta sama ...paluszki lizaæ ;)

Zdrowia
Krzysztof. ¦wi±tkiewicz
Wielkie dzieki panie Tomaszu za zdjêcia z Wojny Stuletniej 2003, do³±czam równie¿ podziêkowania dla organizatorów, Ci którzy nie byli niech ¿a³uj±. Mam nadziejê, ¿e zostaniemy zaproszeni równie¿ w tym roku tym razem nie jako £êczyca ale ORDO MILITARIS
Owen
Witam
Na mojej ¶wie¿o powsta³ej stronie znalaz³o siê sporo zdjêæ z zesz³orocznej "Wojny stuletniej". Autorem ich jest Przemys³aw Rey
http://medieval.nazwa.pl/owen/Brygant/
Tunia
z otch³ani szatana odzywam siê devil.gif
a tak naprawdê z otch³ani sesji smile.gif
a odzywam siê po to, ¿eby zapewniæ wszystkich, ¿e jedzenia bêdzie du¿o bardzo i pyszne te¿ - pewne plany ju¿ poczyni³am, tylko muszê przetestowaæ pare idei smile.gif (a w tym celu pewni i imprez parê zorganizuje :] )

pozdrawiam aniol.gif
Owen
Witam
Od¶wierzam temat, poniewa¿ w koñcu siê zebrali¶my i wstêpnie wzieli¶my siê za przygotowania do imprezy.
Po pierwsze wiadomo ¿e bêdzie, (no chyba ¿e wypadki losowe).
Bêdzie w terminie 20-22 sierpnia 2004 w Grodzisku Mazowieckim
Vstêpny Imprezy Plan (VIP)

Pi±tek
- Zjazd wszystkich i wspólna integracja
-kolacja

Sobota
-9:00 ¶niadanie
-10:00 Pocz±tek LARPa
-16:00 Przewidywalne zakoñczenie LARPa
-17:00 Mecz pi³ki no¿nej bigsmile2.gif (ci co byli wiedz± jak to wygl±da mad.gif )
-19:00/20:00 rozpoczêcie Uczty

Niedziela
-Generalny luz, i jak siê komu co chce, zasadniczo pijemy do skutku bigsmile2.gif

Plan jest czysto teoretyczny, impreza jest prywatna wiêc nikt nas nie goni do niczego, aczkolwiek postaramy siê zapewniæ rozrywkê uczestnikom smile.gif.

Co do LARPa, generalnie za³o¿enie jest takie ¿e trwa non stop przez ok. 6 godzin. Ludzie pragn±cy przyjechaæ na imprezê powinni siê opowiedzieæ po której stronie chc± wystêpowaæ, (Francja lub Anglia) po czym odgrywaj± sw± narodowo¶æ do koñca. obozy bêd± rozdzielone. Poza obozami bêdzie ufortyfikowany gródek, pocz±tkowo w rêkach Anglików. Czê¶æ ludzi bêdzie mia³a przydzielone zadania, które powinna wykonaæ jej postaæ w czasie LARPa. Generalnie impreza wzorowana bêdzie na LARPie z Jaskrowiska, na którym mieli¶my zaszczyt siê ¶wietnie bawiæ.
Bêdê siê stara³ by otoczyæ ca³e spotkanie otoczk± fabularn±, gdy¿ s±dzê ¿ê jest to w³a¶nie to czego dzi¶ brakuje naszym turniejom.
Dalsze szczegó³y bêd± siê pojawiaæ.

Ponawiam ¿e mimo LARPa impreza posiada idea³y reenactingu historycznego. Pod tym wzglêdem zwracamy du¿± uwagê i ¿adne mroczne pomys³y w stroju, obozowisku itp. nie przejd±.

W ci±gu tygodnia zostan± rozes³ane zaproszenia do znanych i lubianych przez nas ludzi i grup. Jednak (jak to siê okaza³o w zesz³ym roku) nie do wszystkich jeste¶my w stanie dotrzeæ, lub pamiêæ szwankuje, za co z góry przepraszamy, zatem osoby do których nie dojdzie zaproszenie a chcia³yby przyjechaæ proszê o kontakt ze mn± lub z Brianem. Osoby nowe które nie by³y a tak¿e pragnê³y by wzi±¶æ udzia³ proszone s± o przysy³anie zg³oszeñ i zdjêæ.

Impreza jest sk³adkowa, jeszcze nie wiemy dok³adnie ile ale nie powinna sk³adka przekroczyæ 40 z³.
Jako dodatkowy bajer postaramy siê przygotowaæ cynowe pieni±dze do Larpa (handel i hazard a tak¿e resurection bigsmile2.gif ) a tak¿e bêdzie mo¿na dostaæ orginalne badge pami±tkowe z imprezy.
Pozdrawiam i proszê o pytania i komentarze
Owen
Witam
Zaproszenia zosta³y w koñcu rozes³ane.
Kto nie dosta³ a by³ zapraszany ustnie, lub nie by³ zapraszany a pragnie przyjechaæ proszony jest o kontakt.
Pozdrawiam
Witamy! Po wielu zawirowaniach mamy Joanne D'Arc. Bedzie nia Olga Drzewiecka zwana tez OLga. Jako,z e bedzie odgrywac role badz co badz, swietej, liczymy na powazne podejscie do sprawy:)
Owen
Witam
Có¿ prace nad organizacj± imprezy trwaj±. Zg³osi³o siê wiele osób ale dotychczas ma³o wp³aci³o sk³adkê na konto, o czym przypominam i ponaglam smile.gif. Zasadniczo jest nam ona niezbêdna przed imprez± byæ mieæ ¶rodki na organizacjê. Przypominam ¿e w zamian za ni± zapewniamy full wy¿ywienia i picia plus inne atrakcje smile.gif.
Jako ¿e trzonem imprezy jest LARP historyczny, to do jego organizacji potrzebujemy niezbêdnych danych osobowych które prosimy przysy³aæ najpó¼niej do 9 sierpnia, ale generalnie im wcze¶niej tym lepiej i dla nas ³atwiej.
Informacje prosimy przysy³aæ na adres: wojna.stuletnia@op.pl
Dane osobowe wymagane: smile.gif
1. Po której stronie siê jest ( Anglicy czy Francuzi?)
2. Ilo¶æ namiotów oraz ich wymiary (przypominam ¿e tylko historyczne)
3. Jest siê rycerzem czy ¿o³nierzem (Preferowane jest by wiêkszo¶æ rycerzy mia³a giermków, lub nawet w³asny poczet, tak by zmniejszyæ liczbê "samotnych rycerzy smile.gif)
4. Je¶li siê jest ³ucznikiem proszê o zg³oszenie tego faktu ( s± jak najbardziej po¿±dani i im wiêcej tym lepiej, tylko ¿e musimy wiedzieæ ilu ich jest. Z braku ¶rodków prosimy te¿ by ³ucznicy zaopatrzyli siê w pacynki).
5. Osoby graj±ce na instrumentach historycznych proszone s± o zaznaczenie tego i konieczne zabranie tych¿e instrumentów na imprezê smile.gif
6. Ewentualnych jaroszy prosimy tak¿e o ujawnienie siê.
7. A tak¿e osoby p³ci mêskiej nie walcz±ce prosimy o zaznaczenie tego.
8. Data przyjazdu na imprezê.
To chyba tyle

Generalnie wtajemniczaj±c, chcemy osi±gn±æ podczas LARPa pewien klimat, w zwi±zku z tym bêdzie wyra¼ny podzia³ na Rycerzy (wygl±daj±cych odpowiednio) i resztê. Rycerze bêd± uprzywilejowani pod tym wzglêdem i dostan± dodatkowe dotacje pieniê¿ne w LARPie. ¿o³d ¿o³nierski bêdzie du¿o szczuplejszy niestety smile.gif. Ale i pokusa do zabicia rycerza wiêksza :D. Aczkolwiek zaznaczam ¿e Rycerz musi wygl±daæ odpowiednio oraz posiadaæ w³asny poczet. Tu ju¿ liczymy na dogadanie siê uczestników, oraz na wspóln± weso³± zabawê.
Pozdrawiam

ps. OSoby przyje¿d¿aj±ce w czwartek bêd± zaci±gniête do pomocy w organizowaniu obozowiska ;)
Reyar
Jesli Tunia bedzie gotowac to oznacza ze trzeba byc :D tracker.gif
Prosze o info kto by chcial zdjecia z zeszlego roku to wypale plytki i zabiore. Zgloszenia prosze na rey@jobpilot.pl
papa i do zobaczenia blinkie.gif
Avlvs Pontivs Tavrvs
Dawajcie zaproszenia i dla mienia,mosci panowie...
bo ja chlop zacny szczerba.gif
A i pomoc moge....
Zapraszam was na chwarszczany Owen,Bryan,Kormac i reszta 7 8 sierpnia.......!!!!!!!
Jedzcie z nami ,mamy autokar z wawy w ta i z powrotem bedzie duzo znajomyuch Solo juz tam jest smile.gif
P.S. moj numer 508 338 405 dzwoncie
Tunia
tunia bêdzie gotowaæ
jad³ospis gotowy
(chyba)
:D

pat.gif
Reyar
Tuniu, a coz ciekawego tym razem w jadlospisie? tongue.gif
Mam nadzieje ze da sie od Ciebie wydobyc przepisy...
papa
balwan.gif
Tunia
no napewno Fryture of Herbes :P
a co do przepisów :D siê dagoadamy my¶lê :P:P pat.gif
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Jadê w pi±tek po pracy z Olsztyna. Bêdê mia³ jedno wolne miejsce w samochodzie. Jak kto¶ chce siê zabraæ za symboliczn± zrzutkê na paliwo (i oczywi¶cie jak ma zaproszenie i ma³o baga¿u) to zapraszam na priv.

Pa
Tunia
og³oszenie kuchenne ;D
uprzejmie informujê, ¿e zapewniamy wy¿ywienie dopiero od pi±tku wieczór.
zasadniczo mam dobre serce i pewnie co¶ wyczarujê z niczego, dla tych co wcze¶niej przyjad± :D
ale nie bêd± to ilo¶ci wielkie i olbrzymie, tak¿e w³asny prowiant wysoko wskazany

pozdrawiam soczy¶cie
i do zobaczenia pat.gif
watman
jako maly prezent dla obozu francuskiego postawilem takie cos:
/link usuniety/
http://free.of.pl/w/watman/les-filles.txt - pelny tekst po francusku
http://free.of.pl/w/watman/les-filles-pl.txt - spisana ze sluchu wersja fonetyczna ;]

tradycyjna, bretonska pioseneczka, o ile mi wiadomo o dziewczetach, ktore przychodza sie spowiadac ;]
byloby milo, gdybym nie byl jedynym, ktory bedzie to wyl w obozie ;]

do zaspiewania! :]

EDYCJA:
nie wiem dlaczego, bo informatyk ze mnie dupiaty, ale wyswietla mi sie '¹' zamiast '±' w wersji fonetycznej - wezcie na to poprawke przy drukowaniu ;]
EDYCJA 2: zeby usunac wszelkie podejrzenia o lamanie praw autorskich usunalem dzisiaj z serwera pliki audio... jezeli ktos BARDZO chce je miec, to p.w. do mnie i jakos sie dogadamy =]
Ania ¯uk
Baaardzo mnie to cieszy! Kolejny punkt programu rozrywkowego bigsmile2.gif Kto¶ co¶ jeszcze proponuje? Bo nudno bêdzie devil.gif alternatyw± bêdzie uczenie siê branli wiêc.....
Jarek Przyby³o
Niestety z przyczyn technicznych nie damy rady w tym roku wzi±æ udzia³u w wojnie, choæ bardzo chcielismy. ¯yczymy wszystkim udanej zabawy i dobrej pogody.

Pa

Jarek Przyby³o
watman
i jeszcze porcyjka ;]

/link usuniety/
http://free.of.pl/w/watman/jean-francois.txt
http://free.of.pl/w/watman/jean-francois-pl.txt

tutaj bede potrzebowal pomocy przy spiewaniu, bo ta melodia juz mnie przerasta :P

EDYCJA: zeby usunac wszelkie podejrzenia o lamanie praw autorskich usunalem dzisiaj z serwera pliki audio... jezeli ktos BARDZO chce je miec, to p.w. do mnie i jakos sie dogadamy =]
watman
wlasnie wrocilem do domciu =]
dzieki wszystkim za super zabawe, specjalne podziekowania dla tuni za wykarmienie mnie ;-]
dzieki wszystkim francuzom i anglikom ktorzy zlapali klimacik a takze mniejsze tym, ktorzy go nie zlapali :P
dzieki tym, ktorzy zechcieli chociaz sprobowac ze mna spiewac, dzieki za kontakty handlowo-rzemieslnicze i w ogole DZIEKI! :]

VIVA LA FRANCE! :D
Kruku
czo³em!

podoba³o nam siê, a forma imprezy by³a dla nas zupe³n± nowo¶ci±. zabrak³o tylko muzyki, ale ¶piewacy jako¶ zape³nili tê lukê za pomoc± ró¿norodnego repertuaru. dziêki za zaproszenie, wspóln± zabawê i go¶cinê :)

viva la resistance! ;)
kruku
--
.

PS. nasze fotki le¿± ju¿ @ http://kompanija.prv.pl
Jarek Przyby³o
Cholera jasna, ¿e te¿ nam siê nie uda³o dotrzeæ, tyle znajomych ryjów bigsmile2.gif Oooo nawet Guni co to niby tylko XIII wiek i tez by³a, niech to szlak trafi, za rok bankowo przyje¿d¿amy choæbym mia³ w zamian przelecieæ te¶ciow± szefa.

Pa

Jarek P.
Callista
Ehh rozmazylam sie ogladajac te wspaniale zdjecia. Dziekuje bardzo serdecznie za wspanialy klimat jaki stworzyliscie na tej imprezie. Za cudownia uczte.. wielkie buziaczki dla Tuni za wysilek jaki wlozyla w te wysmienite potrawy. Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia za rok:D
Tomasz Rejf
Witajcie
Przepraszamy z Asi±, ¿e nie dotarlismy. Ze zdjêæ widaæ ¿e impreza siê uda³a.
Tomek
Marcus Aurelius Carnifex
Impreza bardzo sympatyczna. Ka¿dy niewalcz±cy dosta³ jak±¶ rolê do odtwarzania. By³a karczma i teatrzyk...

Hmm.

Rola karczmarza by³a ciê¿ka, bo jak nie napadali na karczmê to strzelali ³ucznicy w karczmarza za to, ¿e im piwa bez monety nie wyda³.
cool.gif

Pa
Pawel ChmurnoOki
Niedawno wrocilem z wojenki i na wstepie dziekuje onanizatorom za ich wysilek :)
Impreza byla w pytke, malo niedociagniec i duzo dobrego klymatu
Polecam tym ktorzy nie byli, i pozdrawiam wszystkich uczestnikow

Chmurek
Dentysta
Impreza by³a super! Podziêkowania dla Organizatorów i Wspó³uczestników.

Nauczka dla nas, Anglików: nigdy nie zdejmowaæ he³mów i rêkawic na terytorium zdradzieckich Francuzów...

Pozdrawiam
Dentysta

P.S. Który cholerny Francuz mia³ toporek ze spiczast± brod± i podziurawi³ mi tarczê na wylot anger.gif ? Przyznaæ siê - a ja dopadnê z pilnikiem i przerobiê "na okr±g³o"... cool.gif
Macius Iuventius Celer
Wszystko co dobre szybko siê koñczy ...
Wielkie dziêki dla:
- Brygantów za zorganizowanie wojny a w szczególno¶ci dla Owena i Tuni która nas wszytkich wykarmi³a
- piromanów podczas bojówki devil.gif , pomys³ by³ zasadniczo dobry icon_wink.gif
- ¶piewaków operowych , zawsze i wszêdzie Anglia jebana bêdzie ... bum.gif
- wszyskich uczestników za wspóln± zabawe smile.gif

Pozdrówki i do zobaczenia ...

Vivka France !!!!
Martin
Troszkê w innym tonie.
Wsi±k³ w niedzielê rano dzbanuszek, malutki, taki w sam raz na damsk± r±czkê.
Br±zowy, z dziubkiem, bardzo pêkaty.
Wielce, wielce siê ucieszê zobaczywszy go ponownie.
Kokosz79
Witam i do³±czam siê do podziêkowañ.
I chcia³bym og³osiæ, i¿ otwieram przetarg na Francuski sztandar, który zdobyli¶my na bitwie.
Beniec
Ja równie¿ do³±czam siê do podziêkowañ, w imieniu wszystkich Zagonów.

Wystawiam zaraz za Kokoszem na podobn± aukcjê sztandar angielski:)

cmokam,
beniec
Krzysztof. ¦wi±tkiewicz
Przy³±czam siê do podziekowañ w imieniu Ordo MIlitaris, dziêki wszystkim za wspóln± zabawê, a co do Angoli nie chodzi tylko o zdejmowanie sprzêtu, Kokosz bêdzie wiedzia³ o co chodzi smile.gif
Pigrza
By³o zajefajnie szczegulne podziêkowani dla Cormaca i Owena za grzanki king.gif
Pawe³
Dziêki za fajn± impreze. By³o czosnkowo i malinowo. smile.gif Moim zdaniem najlepsza impreza na XV w sezonie.
Jakub Zieliñski
By³o gitesik, dziêkujê wszystkim za wspóln± zabawê.
Bart
Hej!

Podziêkowania dla wszystkich Brygantów respekt.gif za extra imprezê i dla wszystkich pozosta³ych uczestników za zajebist± zabawê! yes.gif
Dla podtrzymania nastroju wzajemnego szacunku i przyja¼ni kolegom z drugiej strony kana³u La Manche dedykujê:

"Zawsze i wszedzie, Anglia jebana bêdzie" x2 bum.gif

Lejnamur!
Bartek
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.