Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Legnica 1241
> Inne > Kalendarium 2011
Stron: 1, 2, 3
Damiano
Nie hiszpañski gwa³ciciel a rekonstruktor seksualnych zachowañ neolitycznych devil.gif
Co do samej imprezy to chwa³a organizatorom za kawa³ ¶wietnie odwalonej roboty. Jak zwykle stanêli na wysoko¶ci zadania i zapewnili atmosferê któr± bêdziemy wspominaæ latami.
Anuszka
có¿ mogê rzec - bawi³am sie fantastycznie!! wielkie podziêkowania dla organizatorów, ¿e po raz kolejny stworzyli imprezê, która budzi tyle pozytywnych emocji:)
Wielkie, mega wielkie podziêkowania dla Piotra h. Grzyma³a, który przygarn±³ mnie i Basie do swego obozu ;) jestescie grup± fantastycznych facetów, którzy dbali o to by¶my siê za bardzo nie przepracowywa³y a swoim humorem i wariactwami umilali nam pobyt ;) dziêki, za udzia³ w sesjach zdjêciowych, za pomoc w kuchni, za wszystko! smile.gif tak jak mówi³e¶ Piotrze, ¿al ¶ciska ze wczesniej nie mielismy okazji, a by³o ich multum, by lepiej poznac siê z waszym pocztem ;)
Dzieki Tatusiowi za adopcjê, Piotrowi za dwóch dorodnych synów - ród siê rozrasta ;)
Zdjêcia bêd± w tym tygodniu ;)
Roar
salve fratres
z strony zakonnej chcia³em podziêkowaæ organizatorom chcia³em podziêkowaæ za zorganizowanie fajnej imprezy , nigdy bym nie wpad³ na tak ¶wietne miejsce na obozowisko w samym mie¶cie za to chwa³a wam
oraz wszystkim uczestnikom za stworzenie fajnego klimatu i atmosfery
gdyby kto¶ znalaz³ mój palec nich siê zg³osi :D

a w przysz³ym roku je¶li bêdzie dobrze to zamiast XIII mo¿e bêdzie neolit :D
Anna O.
Ja tak¿e dziêkuje organizatorom za dopracowanie wszystkiego:) ogromne uk³ony w Wasz± stronê! Cudownie siê bawi³am!
Dziêkuje tak¿e go¶ciom obozowym Danielowi, £ukaszowi i ca³ej reszcie za przemi³e dyskusje przy ognisku !

Pozdrawiam i do zobaczyska !! ;)
S³awek zTarnowa
No có¿....w koñcu mam czas co¶ napisaæ...

smile.gif

Ogromne podziêkowania dla Eve, Arka i...po prostu wszystkich legniczan.......d³uuuuuugo bêdê wspomina³ wieczorne pogaduchy w strefie mroku.....ssssssstrasznie mi Was brakowa³o....dopiero musia³em przywlec siê w koñcu na Wasz± imprezê, ¿eby to odczuæ.....i przypomnieæ sobie stare czasy bum.gif

Nie wiem co pisaæ...bo ca³y czas jestem w euforii dziêki Wam. Przyjmijcie moje gratulacje....pierwsza Legnica, na której by³em zapowiada³a genialn± atmosferê i w³a¶nie w tym roku by³em ¶wiadkiem jej przed³u¿enia. I to..w najlepszym wydaniu w jakim mo¿na sobie wyobraziæ. Zaplecze imprezy - wzorcowe....przygotowanie uczty...majstersztyk!!!....wszyscy siedzieli, wszyscy jedli, wszyscy dobrze siê bawili.....kurde...jak komu¶ zale¿y, to potrafi zadbaæ o takie rzeczy...Legnica jest tego przyk³adem.

Dla tych, którzy chcieli co¶ robiæ.....by³a robota...dla tych, którzy nie chcieli....by³ bar³óg....
Nie my¶la³em, ¿e jeszcze potrafiê siê tak bawiæ ¶redniowieczem:) i brzuch do dzisiaj mnie boli ze ¶miechu.......tylu paryjów, bar³o¿ników, leserów, obiboków, mataczników, kuflo³apów i "psikutasuj±cych" Mondzio³ów i Hobbitów to ja w ¿yciu nie widzia³em!!! crazy.gif ...a jednocze¶nie....ca³y czas co¶ tam siê w tle dzia³o konstruktywnego.......a i rozmowy projektowe by³y.....które wiele da³y mi do my¶lenia:) ( Bu³a - ¿e te¿ Ci siê chcia³o nawracaæ ludzisków...smile.gif...dobra robota, naprawdê...) ... Gar¶æ obecnej braci zakonnej wielce sympatyczna....mi³o by³o powalczyæ i zamieniæ dobre s³owo.....zreszt± dziêki ka¿demu za atmosferê.....bo taka jak± tam by³a ....mogli stworzyæ tylko uczestnicy.....A orgom raz jeszcze dziêki za stworzenie ku temu warunków.

- Gdzie kajzerka?
- Jaka kajzerka??
- No Bu³a!!
- A le¿y tam.

- Chcesz Ty w ³eb?!
- PONIECHAJ!!!
brat Bule
S³awku, a czy Twój senior wie ¿e tu jeste¶ :P
Marek Hilgendorf
S³awek nie ma seniora, bo to Ma³opolanin, a u nas seniorów i wasali nie by³o do czasów monarchii stanowej i pañstwa publiczno-prawnego....
Wiem Bu³a, ¿e to by³ ¿art, ale nie mog³em siê powstrzymaæ, ¿eby siê nie powym±drzaæ....
S³awek zTarnowa
Choæby byli seniorzy ..to ja bym go nie mia³ bigsmile2.gif dunno.gif ....Hildziu dobrze zna charaktery ma³opolskie, hie hie devil.gif ........ale wiesz co, Bu³a?.....za to moja mama nie wie.... smile.gif
Marek Hilgendorf
Matko Boska... od 14 lat nikt mnie tak nie nazwa³... ³ezka siê w oku krêci....
Piotr h. Grzyma³a
CYTAT(S³awek zTarnowa @ 11:46 29.06.2011) *
...ale wiesz co, Bu³a?.....za to moja mama nie wie.... smile.gif

Jeste¶ u Pani! bigsmile2.gif
Atakan al Vefa
CYTAT(Kapitan_Coen @ 14:13 29.06.2011) *

Pani twojej Pani nie jest moj± Pani±.
S³awek zTarnowa
CYTAT(Kapitan_Coen @ 14:13 29.06.2011) *

Poniechaj!!:P:P
marcinello
Ja ze swojej strony równie¿ bardzo dziêkuje za zorganizowanie tak zacnej imprezy, nie widzê kolejnych sezonów bez niej smile.gif
oraz wszystkim z którymi by³o mi dane siê poznaæ , pogadaæ i po¶miaæ smile.gif

na uczcie zostawi³em miskê z uszkiem ale na nastêpny dzieñ jej nie znalaz³em (pod spodem wyciête, wyskrobane M )je¶li kto¶ znalaz³ to by³bym wdziêczny gdyby uda³o mi siê ja odzyskaæ na jakim¶ wyje¼dzie smile.gif
Lady Kara
Dziêkujê za ciep³e przyjêcie i bosk± atmosferê. Warto by³o jechaæ przez pó³ Polski aby spêdziæ z wami ow± ( zdecydowanie za krótk± ) chwilê.

Oto zdjêcia z wyjazdu - teraz czê¶æ pierwsza - cywilna
https://picasaweb.google.com/102971331586008760347/Legnica

Niebawem zdjêcia z walk

u¶ciski
Brat Marian
Salve.
W imieniu ca³ego Ordo Templi Warszawa, chcia³em z³o¿yæ podziêkowania dla drogiej Pani, gospodyni legnickich ziem, która to uczyni³a nam ogromny zaszczyt daj±c mo¿liwo¶æ przybycia na ten zacny turniej. Mamy nadziejê, ¿e w przysz³ym sezonie równie¿ bêdzie nam dane uczestniczyæ w tym wydarzeniu. ¦mia³o rzec mo¿na, ¿e turniej w Legnicy idzie na jako¶æ a nie na ilo¶æ, tym samym dostarcza maksymaln± dawkê dobrej zabawy. Muszê przyznaæ ¿e tak dobrej uczty juz nie pamiêtam, naprawdê wielkiej rzeczy dokonali wszyscy odpowiedzialni za organizacjê.
Pragnê równie¿ podziêkowaæ wszystkim tym którzy co¶ robili w czasie turnieju, dziêki wam fabu³a mia³a racjê bytu. Dziêkuje równie¿ tym którzy nic nie robili, bez nich nie by³oby za co dziêkowaæ tym którzy byli aktywni ;) .

Osobne podziêkowania dla tych, którzy odwiedzali nasz skromny obóz, i dla tych którzy przy³±czali siê do modlitwy.

P.S.
Dziêkujê tak¿e mongolskiej hordzie, za dostarczenie humoru w ka¿dej postaci, oraz osobno Kebabowi za owocne i daj±ce do my¶lenia rozmowy.

Do zobaczenia na innych imprezach...
BaldwinX
relacja TV kablowej Dami z Legnicy.

http://www.youtube.com/watch?v=T-IBaQT-I4I

Aha Podpisy s± kompletnie z czapy, ja siê tak nie nazywam jak tam napisano w tym materiale ... Tytu³em komentarza, to fatalna jako¶æ to wina kilku rzeczy min. nagrywania tego w warunkach strasznych i¶cie XIII wiecznych do tego materia³ ju¿ znika³ z ekranu ale uda³o siê co¶ uchwyciæ ...
Teyrnon
¿e Marek Oty³y? :D Nie przesadzajmy.. najwy¿ej pulchny! bigsmile2.gif
kriva
Zaiste, wspania³e smile.gif Wyra¼nie widaæ ducha walki i nienawi¶æ do wroga ;)
A Piotrek, jako Turek - bezcenne lol2.gif
Piotr h. Grzyma³a
CYTAT(kriva @ 21:06 04.07.2011) *
A Piotrek, jako Turek - bezcenne lol2.gif

Oj tam, oj tam...ju¿ mówi³em, nie znam typa :p
Eve
Hejo
Wybaczcie ¿e tak pó¼no te parê s³ów, ale musieli¶my trochê "dojrzeæ" i rozliczyæ ca³o¶æ imprezy.

Serdecznie dziêkujê za ka¿de dobre s³owo z Waszej strony, i za kolejne przybycie w nasze skromne progi. Po mimo i¿ musieli¶my byæ w trzech ró¿nych miejscach na raz, ogólnie rzecz bior±c jeste¶my zadowoleni, I to jest pewna nowo¶æ ! Wszystko co za³o¿yli¶my zosta³o przeprowadzone za co Wam wielce dziêkujê.
Teraz takie lekkie podsumowanie:
Wyniki turnieju bojowego zamie¶ci³ ju¿ Amore w odpowiednim dziale, dodam tylko ¿e pi±tego miejsca nie przyznano z powodu "rozgrywki pucharowej".
Konkurs kulinarny wygra³a Kriva + Ekipa Specjalna Karczmy Michów. A wyró¿nienie zgarnê³y ¯ory.
Manewry lekkiej - jak zaczynali¶my to ka¿dy by³ z innej parafii a po tych paru godzinkach ¶mia³o mogê powiedzieæ ¿e wiêkszo¶æ mo¿e nale¿eæ do ¶w. Jana smile.gif
Jutrznia w wykonaniu Ordo Templi Warszawa - tak niewiele trzeba ¿eby stworzyæ co¶ wielkiego. Na drugi raz wiêcej tekstu, bo i chêtnych bêdzie wiêcej:)
Karczma Miechów dzia³a³a sprawnie i nawet nie wiem czy mieli¶cie jakie¶ dy¿ury czy po prostu nie spali¶cie w ogóle - ale hula³o jak trzeba. I nawet Niuniek by³ tylko 6 dni na imprezie, czym zadziwi³.
Ekipie Улаанбаатар gratuluje, jak zwykle wybornego poczucia humoru i szybkiej akceptacji ¶rodowiskowej, szczególnie na wieczerzy. Wszyscy jeste¶cie jak "¿ywa manifestacja istoty lansu".
Grzymalitom dziêkujê ¿e wreszcie zabrali swoje wiaderko oraz za absurdy nocnych rozmów.I bardzo mi siê podoba ¿e ponad po³owa zdjêæ promuj±cych PD pochodzi z Legnicy bigsmile2.gif To mi³e hehehe.gif ¯orom za pomoc ogarniêcia s³omy, Poznaniakom za to co zwykle, a "S³awkom" za powrót do "domu"... itd itd ..

Parê rzeczy siê uda³o lepiej ni¿ my¶leli¶my np. nowy "system ¶mieciowy" - nigdzie nie razi³y plastikowe niebieskie czy czarne worki, a przy tym nie by³o takiego wielkiego zachodu z budowaniem drewnianych pojemników.To zatrybi³o.

I na koniec trochê dziekciu - je¿eli przysy³asz zg³oszenie, to mo¿e ³adnie by by³o powiadomiæ, ¿e jednak co¶ wypad³o, e-mail. nic nie kosztuje, a esemes niewiele! Wypadki samochodowe siê zdarzaj± a my nie ¶pimy i czekamy na wszystkich... To bardzo nie powa¿ne z Waszej strony, nie wspomnê o czym¶ takim ¿e s± ogólnie przyjête zasady kultury i nie te z jogurtu.

Pozdrawiam i do zoba na kolejnej - ju¿ siódmej edycji Legnica 1241.

kriva
Niniejszym og³aszam: PO RAZ PIERWSZY EWA NIE POWIEDZIA£A, ¯E TO OSTATNIA LEGNICA devil.gif
Eve
Kriva - PONIECHAJ ! smile.gif

Zapomnia³am dodaæ ¿e Mongo³owie u³o¿yli Legnicê w 24 minuty :P
brat Bule
Tak a namiot w 4 godziny :D
Azumi
Nikt nie jest doskona³y smile.gif
koyoth
A ja chcia³em podziêkowaæ ca³ej ekipie tyczkarzy za wspólne tupanie. Pod koniec zaczê³o i¶æ wcale nie¼le, tak, ¿e nawet pompowaæ specjalnie nie by³o trzeba smile.gif
Jarek z Tarnowa
Ja powiem tyle: NIGDY nie zapomnê tej Legnicy '11, która by³a moj± pierwsz± ale na pewno nie ostatni± Legnic± :D. Po prostu siê nie da bo by³o cudownie.

To tak tytu³em wa¿nego wstêpu, a teraz b³ahe sprawy...
Ma kto¶ mo¿e zdjêcia wojowników "¶pi±cych" jeszcze przed bitw± na stadionie? :D
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.