Hejo
Wybaczcie ¿e tak pó¼no te parê s³ów, ale musieli¶my trochê "dojrzeæ" i rozliczyæ ca³o¶æ imprezy.
Serdecznie dziêkujê za ka¿de dobre s³owo z Waszej strony, i za kolejne przybycie w nasze skromne progi. Po mimo i¿ musieli¶my byæ w trzech ró¿nych miejscach na raz, ogólnie rzecz bior±c jeste¶my zadowoleni, I to jest pewna nowo¶æ ! Wszystko co za³o¿yli¶my zosta³o przeprowadzone za co Wam wielce dziêkujê.
Teraz takie lekkie podsumowanie:
Wyniki turnieju bojowego zamie¶ci³ ju¿ Amore w odpowiednim dziale, dodam tylko ¿e pi±tego miejsca nie przyznano z powodu "rozgrywki pucharowej".
Konkurs kulinarny wygra³a Kriva + Ekipa Specjalna Karczmy Michów. A wyró¿nienie zgarnê³y ¯ory.
Manewry lekkiej - jak zaczynali¶my to ka¿dy by³ z innej parafii a po tych paru godzinkach ¶mia³o mogê powiedzieæ ¿e wiêkszo¶æ mo¿e nale¿eæ do ¶w. Jana
Jutrznia w wykonaniu Ordo Templi Warszawa - tak niewiele trzeba ¿eby stworzyæ co¶ wielkiego. Na drugi raz wiêcej tekstu, bo i chêtnych bêdzie wiêcej:)
Karczma Miechów dzia³a³a sprawnie i nawet nie wiem czy mieli¶cie jakie¶ dy¿ury czy po prostu nie spali¶cie w ogóle - ale hula³o jak trzeba. I nawet Niuniek by³ tylko 6 dni na imprezie, czym zadziwi³.
Ekipie Улаанбаатар gratuluje, jak zwykle wybornego poczucia humoru i szybkiej akceptacji ¶rodowiskowej, szczególnie na wieczerzy. Wszyscy jeste¶cie jak "¿ywa manifestacja istoty lansu".
Grzymalitom dziêkujê ¿e wreszcie zabrali swoje wiaderko oraz za absurdy nocnych rozmów.I bardzo mi siê podoba ¿e ponad po³owa zdjêæ promuj±cych PD pochodzi z Legnicy
To mi³e
¯orom za pomoc ogarniêcia s³omy, Poznaniakom za to co zwykle, a "S³awkom" za powrót do "domu"... itd itd ..
Parê rzeczy siê uda³o lepiej ni¿ my¶leli¶my np. nowy "system ¶mieciowy" - nigdzie nie razi³y plastikowe niebieskie czy czarne worki, a przy tym nie by³o takiego wielkiego zachodu z budowaniem drewnianych pojemników.To zatrybi³o.
I na koniec trochê dziekciu - je¿eli przysy³asz zg³oszenie, to mo¿e ³adnie by by³o powiadomiæ, ¿e jednak co¶ wypad³o, e-mail. nic nie kosztuje, a esemes niewiele! Wypadki samochodowe siê zdarzaj± a my nie ¶pimy i czekamy na wszystkich... To bardzo nie powa¿ne z Waszej strony, nie wspomnê o czym¶ takim ¿e s± ogólnie przyjête zasady kultury i nie te z jogurtu.
Pozdrawiam i do zoba na kolejnej - ju¿ siódmej edycji Legnica 1241.