CYTAT(M¶cidróg @ 16:35 29.08.2011)
Nadal nie poda³a¶ ¿adnych konkretów.
Kto dowodzi?
Kto idzie jako konny?
Kto idzie jako piechota?
1. Jak ustalili¶my na PW- ty, jako osoba z najwiêkszym do¶wiadczeniem.
2. Ja, Rudy, Olof, Ahmed- moja znajoma spoza Frehy, prawdopodobnie osoby z miechowskiego bractwa rycerskiego.
3. Ty, i wszystkie te osoby, które by³y wstêpnie zainteresowane.
Tyle mogê podaæ bez konkretów ze strony osób zainteresowanych. O konie pyta³y dwie osoby z U³usu- zostawiam to na pó¿niej- jestem w stanie za³atwiæ jeszcze dwa konie. Rozmawia³ te¿ Wszeb±d... generalnie w tej chwili wola³abym pieszych- zarówno tych, którzy siê jeszcze nie zdeklarowali, jak i nastêpnych.
Druga strona- kwestia otwarta- by³ pomys³ Olof... nie ukrywam, ¿e te¿ ciekawy- szczególnie je¿eli bêdzie mnie chêtnych- aby zamiast grupy antagonistycznej zwyczajnie pu¶cic drugi oddzia³- dodatkow± eskortê, która ma w punkcie X nas odnale¿æ.
Po kilku rozmowach- czasokres jest du¿y- od VIII do XIII wiek, ale generalnie wiêkszo¶c bedzie w cywlikach i chyba nie mamy ambicji rekonstrukcji konretnego datowania. Liczê na to, ¿e osoby same jako¶ postaraj± siê o porz±dny poziom.
Impreza- 2 nocelgi w terenie.
Kiedy- wstêpnie poda³am wy¿ej.
Co jak bedzie ma³o ludzi? (Bo wiadmo- deklaracje deklaracjami)- pójdziemy w mniejszej grupie.
Dlaczego- bo od lat X nie wyszed³ nam dobry marsz w naszych okolicach, dobre przeprawy przez rzeki, dobry nocleg na Pustyni.
Co chcemy osiagn±æ- po³±czyæ sens projektów typu Obóz Wilko³aka z marszami grup ludzie nie-zbrojnych.
To na razie chyba tyle.