elo,
moje fotki (z imprezy i rozrywek off-roadowych) pojawi± siê w przysz³ym tygodniu.
Co do mojego odbioru imprezy - fajnie by³o
- jedyny minus to wêdrówki z gratami. Wygl±da na to, ¿e przyzwyczai³am siê za bardzo do wje¿d¿ania na pole i wypakowywania gratów dok³adnie na miejscu
. Z drugiej strony dziêki mojemu wygodnictwu i pchaniu siê gdzie nie trzeba - mia³am najlepsz± off-roadow± wprawkê jak dot±d. Ubawili¶my siê setnie przy wykopywaniu auta z bagienka, obs³udze wyci±garki (brawo Kalt) i budowie mostku sosnowego.
Do¶wiadczenie jak rzadko. A ile siê dowiedzia³am o konstrukcji samochodu..
Sama impreza - miejsce kompletnie w ¶rodku niczego - z dala od ludzi i wielki spokój. (ranking kleszczy - sztuk 2)
¦wietnie siê bawi³am ganiaj±c £ukasza-z³odzieja, który krad³ (sprzedane ju¿ obiady!) - trzeba to kiedy¶ powtórzyæ i ok³adaj±c bojow± ³y¿k± skorumpowanych do cna, z³ych i oszukañczych stra¿ników Indara i Andrzeja.
Posiadanie pieniêdzy da³o ca³kiem nowe mo¿liwo¶ci - na kupowanie informacji, przekupstwa i wynajêcie Bandy Krwawego Bejdona - hmmm... nadal liczê na wykonanie kontraktu na Andrzeja i Krzy¶ka przy najbli¿szej okazji
Osobista ochrona i wspólne knucie - rewelacja - dziêki Siwy.
Przy³±czam siê te¿ do pochwa³ na temat ¶piewu Wis³awy, do teraz chodzi mi po g³owie ten kawa³ek o ¿egnaniu siê z domem
Dziêki dziewczyny - Kriva, Iza i Kiara - za pomoc przy szlachtowaniu i oprawianiu kurzego inwentarza, choæ sama kurzyna mo¿e nie jest wymarzonym posi³kiem ale za to historycznym.
Kaltman - Twoje Alcatraz - wielce udane, mimo ¿e kury mieszka³y wszêdzie indziej ni¿ w ¶rodku - grunt ¿e siê sprawdzi³o
Generalnie pomys³ z handlem i posiadaniem kasy - bardzo fajny choæ mam wra¿enie, ¿e podeszli¶my do niego nieco zbyt zachowawczo (ka¿dy szczêdzi³ i trzyma³ w skarpecie) ale nastêpnym razem powinno siê bardziej rozwin±æ. Muszê przyznaæ ¿e sprzedanie pierwszej kury sprawi³o mi satysfakcjê, podobnie jak wynajmowanie ch³opaków do pomocy. To jest dobre bo nie trzeba prosiæ i mieæ u kogo¶ d³ugu wdziêczno¶ci tylko wynajmujesz chêtnego, p³acisz i po sprawie.
p.s. Architectonicus delirus - "zaaresztowali¶my" Ciê z Marcinem jak ¶ledzi³e¶ Kaltmana ¿eby¶ nie wykry³, ¿e spiskujemy ze zbójami ;)
Triss i Kiara - dziêki za zaproszenie - dobrze siê bawi³am
Btw jak tam reszta zwierzyñca?
Pozdrawiam
Patrycja