Podajê numer rachunku do przelewu:
Marek Dzik
41-922 Radzionków
ul. Artylerzystów 14
4010 5012 3010 0000 0202 8798 13Sk³adka wynosi 30 pln i zawiera to co na ka¿dej PM czyli: s³omê, opa³, wodê i ¿ywno¶æ (surow± do samodzielnego przygotowania). Alkoholizm oraz afrodyzjaki wszelakie we w³asnym zakresie.
Co do rejestracji - nikt nie otrzymuje potwierdzenia rejestracji, ale zapewniam, ¿e wszystkie próby rejestracji koñcz± siê sukcesem - nawet te kilkukrotne
. Je¶li nie odezwa³em siê do Ciebie to znaczy akceptacjê zg³oszenia.
P.S. Ludzie z Altan Orda Jin Ulus zrobili¶cie kawa³ roboty - normalnie jestem w szoku.
Marku, czy mozesz mi podac (PM) dane adresowe do przelewu? bez tego niestety nie moge go zrobic..
CYTAT
P.S. Ludzie z Altan Orda Jin Ulus zrobili¶cie kawa³ roboty - normalnie jestem w szoku.
Mam nadziejê, ¿e reszta te¿ dobrze wyjdzie
.
CYTAT(Anuszka @ 11:51 24.07.2010)
Marku, czy mozesz mi podac (PM) dane adresowe do przelewu? bez tego niestety nie moge go zrobic..
Ju¿ naprawi³em b³±d powy¿ej.
A teraz pytanie troszke z innej beczki.Moze sie tak zdazyæ, ¿e bede musia³a na Poloniê dotrzec PKP. Do jakiego wiekszego miasta by³oby najlepiej dojechac by z niego probowac dotrzec jakims innym srodkiem lokomocji typu PKS czy jakis busik??czy bylaby mozliwosc by ktos mnie odebra³ z punktu ostatecznego do ktorego dotrê?
na Polonie chcialabym zajechac w czwartek pewnie poznym popo³udniem lub pod wieczór...Mam pechowy sezon w tym roku, nie udalo mi sie dotrzec na 4 imprezy ktore bardzo chcialam nawiedzic, gdyby jeszcze Polonia mnie omine³a - tragedia
Najlepiej dojechaæ do Olkusza albo jeszcze lepiej (ale trudniej) do miasta Klucze. Z tych dwóch miejsc mogê Ciê odebraæ.
Przybywajcie licznie, krwi i ³upów nam trza!
Dziewki urodziwe mile widziane
.
CYTAT(Marek z Bytomia @ 19:07 24.07.2010)
Najlepiej dojechaæ do Olkusza albo jeszcze lepiej (ale trudniej) do miasta Klucze. Z tych dwóch miejsc mogê Ciê odebraæ.
Dzieki Marku
S³awa
Wszystkich wczesnych zapraszam do kontaktu hendo@wp.pl lub 509249898
Hendo
Witam
Je¿eli organizatorzy nas wpuszcz± to pojawimy siê w okolicach po³udnia 12go z pocztem w liczbie 12 osób - w tym ja jako jeden zbrojny, 3-4 w³óczników w przeszywkach lnianych i normanach, ³ucznik-- reszta to cywile, w tym trzy kobiety. Ze wzglêdu na to, ¿e ci±gle jeszcze nie uda³o nam siê sporz±dziæ nowych namiotów - bêdziemy u¿ywaæ jeszcze ten wielki.
Pozdrawiam.
Organizatorzy (czyli Ja, Siwy i Bejdon) was wpuszcz± hahaha
Witam
Oto gar¶æ zaleg³ych zdjêæ z pustyni 2009 r.
przedsmak tego co mo¿e byæ ...
http://picasaweb.google.pl/Bejdon/DropBox?feat=directlink
CYTAT(Marek z Bytomia @ 22:21 01.08.2010)
Organizatorzy (czyli Ja, Siwy i Bejdon) was wpuszcz± hahaha
...Cieszê siê, ¿e mój - tym razem skromny poczet, ale zawsze- bêdzie móg³ wesprzeæ krze¶cijany u boku tak zacnych mê¿ów w bezlitosnej walce z okrutnymi wyznawcami "woooodyyy- na"...hehe
Najbardziej siê bojê skutków ich zmasowanego ataku w dzieñ po nocnych walkach- jak rok temu- w postaci symptomów ustawicznego i napadowego bólu g³owy
...( s³ysza³em, ¿e Hendo wtedy celowo mia³ w ten sposób u¶piæ nasze zdolno¶ci bojowe gdy natar³ znienacka nad ranem...
)
CYTAT(S³awek zTarnowa @ 20:05 02.08.2010)
...Cieszê siê, ¿e mój - tym razem skromny poczet, ale zawsze- bêdzie móg³ wesprzeæ krze¶cijany u boku tak zacnych mê¿ów w bezlitosnej walce z okrutnymi wyznawcami "woooodyyy- na"...hehe
Byle nie by³o w nim zgrai "wolnych mieszczan" lub "so³tysów" hahahaha
To tak jak pisa³em, my siê teleportujemy od ¶rody, ko³o godziny 18.00-19.00
CYTAT(Kapitan_Coen @ 21:34 03.08.2010)
To tak jak pisa³em, my siê teleportujemy od ¶rody, ko³o godziny 18.00-19.00
W³a¶nie mia³em napisaæ, ¿e spokojnie mo¿na byæ od ¶rody.
Dok³adne miejsce dojazdu podam w niedzielê wieczorem, bo jeszcze mamy do sprawdzenia kilka innych fajnych miejscówek, ale z gorszym dojazdem. Zastanawiamy siê tak¿e nad wcze¶niejszym zakoñczeniem rejestracji, gdy¿ zg³osi³o siê du¿o wiêcej osób ni¿ w poprzednich latach.
Ode mnie jeszcze 2 osoby dzi¶ siê zg³osz± :D, mam nadziejê ¿e do tej pory nie zakoñczycie rejestracji.
Ja bêdê w czwartek w godzinach popo³udniowych.
Reszta so³ectwa zjedzie indywidualnie.
O! Marku, maszty siê znajd±?
Krzy¶ko
CYTAT(Indar @ 21:28 04.08.2010)
O! Marku, maszty siê znajd±?
Krzy¶ko
Maszty bêd± do woli.
Na dzieñ dzisiejszy zarejestrowa³o siê 70 osób do obozu XII/XIII.
a jak bêdzie z materia³em budowlanym? przyda³o by siê powtórzyæ zesz³oroczne "obwarowania" ale w wersji bardziej hardkorowej.
Marku,mam nietypow± pro¶bê: czy jak bêdziesz zna³ dok³adn± lokalizcjê - móg³by¶ zamie¶ciæ wspó³rzêdne geograficzne miejsca, ¿eby u³atwiæ dotarcie za pomoc± nawigacji?
Bêdê wdziêczna za pomoc.
Pozdrawiam
S³uchajcie, czy jest mo¿e kto¶, kto chcia³by siê zabraæ ze mn± fur±? Jadê z Warszawy i mam jedno wolne miejsce. Samochodzik jest na gaz, wiêc przy podziale na 2 osoby powinno wyj¶æ taniej niz poci±giem...
Kto¶ chêtny????
Pozdrawiam,
Mosia.
Mo¶ka, jak i kiedy jedziecie, bo my jedziemy w czworo chyba w piatek z rañca, to mogliby¶my pojechac na dwa samochody?
Marku, Tomek wystosowa³ takie oto pytanie:
móg³bys go zapytaæ czy da³by radê zgarn±æ mnie albo wys³aæ kogo¶ po mnie do miejscowo¶ci Klucze w czwartek ok. 19
CYTAT(brat Bule @ 18:25 05.08.2010)
Mo¶ka, jak i kiedy jedziecie, bo my jedziemy w czworo chyba w piatek z rañca, to mogliby¶my pojechac na dwa samochody?
ja bym chcia³a jechaæ w czwartek. z reszt± nie chodzi mi o towarzystwo w podró¿y (choæ jest ono mi³e) tylko o podzia³ kosztów, wiêc skoro zmie¶cicie siê w 4 w jednej maszynie... Ja jadê sama, ale gratów mam tyle, ¿e zmie¶ci siê jeszcze tylko 1 osoba...
Mosia.
Marku, czy udostepni³bys jakis tel.kontaktowy do siebie? wstepnie bede w Olkuszu w czwartek albo kolo 16.30 albo po 19, ale dam jeszcze znac. moglabym jeszcze sprobowac dostac sie do miejscowo¶ci Klucze ale rozklad jazdy pociagów nie pokazuje pol±czeñ.Czyzby tylko autobusy?
CYTAT(brat Bule @ 18:25 05.08.2010)
Marku, Tomek wystosowa³ takie oto pytanie:
móg³bys go zapytaæ czy da³by radê zgarn±æ mnie albo wys³aæ kogo¶ po mnie do miejscowo¶ci Klucze w czwartek ok. 19
Prawie - okaza³o siê, ¿e mam transport samochodowy, jedyne, co jest potrzebne to dok³adne namiary na miejsce imprezy.
CYTAT(Anuszka @ 20:35 05.08.2010)
Marku, czy udostepni³bys jakis tel.kontaktowy do siebie? wstepnie bede w Olkuszu w czwartek albo kolo 16.30 albo po 19, ale dam jeszcze znac. moglabym jeszcze sprobowac dostac sie do miejscowo¶ci Klucze ale rozklad jazdy pociagów nie pokazuje pol±czeñ.Czyzby tylko autobusy?
Anuszko, je¿eli preferujesz, móg³bym zgarn±æ Ciê z Olkusza po godzinie 19, a potem z Kluczy poprowadzi³by nas Marek czy to osobi¶cie, czy telefonicznie. ;)
My¶le ze na poczatku przyszlego tygodnia, czyli ok wtorku bede wiedziec czy jade pociagiem czy jednak samochodem.Gdyby samochód nie wypalil, dam znac czy dotar³abym do Olkusza po 19 i wowczas z mil± chêcia bym skorzysta³a z podwózki;) po co angazowac biednego Assura ;)
Marku,
czy przewidujesz jakie¶ niemiêsne po¿ywienie? Czy bêdê mia³a z czego sobie conieco przygotowaæ?
Mosia.
W niedzielê wieczorem odpowiem na wszystkie pytania bo w³a¶nie wróci³em po trzech dniach do domu i padam na pysk.
Podam te¿ dok³adne namiary miejscówki.
Aha, zarejestrowa³o siê ponad 80 osób (XII/XIII) wiêc definitywnie koñczymy rejestracjê.
W czwartek ko³o po³udnia bêdê przecina³ Warszawê - mam jedno wolne miejsce, plus trochê przestrzeni na graty.
Z chêci± kogo¶ zabiorê.
Krzy¶ko
Podajê mój numer kom:
604-603-313
Poni¿ej mapa dojazdu:
Mo¶ka: Chleba, soli i wody u nas dostatek
Je¿eli to nie problem, to zjawimy siê na miejscu ju¿ ko³o 14.00-15.00, wiêc nieco wcze¶niej ni¿ pisa³em ostatnio. Jest szansa zabrania jednej osoby z Bêdzina w czwartek rano (8.00-9.00) i dowiezienie na miejsce.
Mam pytanie do ogó³u. Czy kto¶ jedzie z Wroc³awia?
Jadê PKSem z Czêstochowy. Bêdê w Kluczach w czwartek ok. 18:30 wiêc siê pod³±czê do "pielgrzymki" na miejsce imprezy. Je¶li oczywi¶cie mogê.
Nasza trójka, jedzie w pi±tek z rana, Lajkonik z tego co zrozumia³em w czwartek...
W razie co mamy jedno, max dwa miejsca w samochodzie, jak kto¶ chetny.
CYTAT(brat Bule @ 08:53 09.08.2010)
Nasza trójka, jedzie w pi±tek z rana, Lajkonik z tego co zrozumia³em w czwartek...
W razie co mamy jedno, max dwa miejsca w samochodzie, jak kto¶ chetny.
A bierzecie kumys? :D
Grid powiedzia³a, ¿e ju¿ nastawi³a
, suszony ser jak siê uda tez bêdzie.
podobnie jak w zesz³ym roku planujemy wybudowanie ma³ych fortyfikacji dooko³a obozu (w koñcu to obóz wojskowy, ostatnio by³y bardzo pomocne) aczkolwiek tym razem bêdzie to wygl±da³o ca³kiem inaczej. proszê (kto ma) o zabranie wszelakich narzêdzi typu siekiera, pi³a, ³opata.
CYTAT(Teyrnon @ 01:28 09.08.2010)
Mam pytanie do ogó³u. Czy kto¶ jedzie z Wroc³awia?
Ja jadê.
Terenówka jest za³atwiona na czwartek po 15.
Marku- przyczepka do przewiezienia s³omy, czy za³atwiac ciêzszy transport?
CYTAT(Saren @ 18:36 09.08.2010)
Terenówka jest za³atwiona na czwartek po 15.
Marku- przyczepka do przewiezienia s³omy, czy za³atwiac ciêzszy transport?
W sumie przyda³by siê ciê¿szy transport, ale przyczepkê i tak wezmê.
Witam.
Jednak bêdê wcze¶niej w Kluczach. Ju¿ przed 16 w czwartek. Niestety nie mam pó¼niej autobusów. Dryndnê jak wysi±dê z PKSu. Do zobaczenia w czwartek.
My ruszamy ko³o 6 w czwartek, zabieramy ch³opca z reklamy s³onych paluszków i mo¿na siê nas spodziewaæ ok 11 na miejscu.
Witam.
My przybêdziemy w dziewiêcioro w czwartek oko³o po³udnia.
Bêdziemy jechaæ z Kalisza i mamy jakie¶ 2-3 wolne miejsca, wiêc mo¿emy kogo¶ zabraæ na tej trasie gdyby zasz³a potrzeba.
pozdrawiam
Bêdê w pi±tek po po³udniu - i tak wiêcej wolnego uda³o mi siê za³atwiæ ni¿ pocz±tkowo s±dzi³am.
Mam jednak pewien problem - nie mam mojego namiotu, tzn. gdzie¶ tam jest, ale nie mam mo¿liwo¶ci zabraæ go na Poloniê.
W zwi±zku z tym mam ogromn± pro¶bê - czy kto¶ móg³by mi udostêpniæ kawa³ek pod³ogi w swoim namiocie? nie mam du¿o rzeczy (w³a¶ciwie to mam, ale nie zabiorê ich, ¿eby nie zagracaæ obozowiska) i obiecujê zachowywaæ siê jak by mnie nie by³o.
Z góry dziêkujê dobrej duszyczce, która mnie przygarnie - i oczywi¶cie odwdziêczê siê w miarê moich skromnych mo¿liwo¶ci.
na szczê¶cie jade na Polonie samochodem, wiec wszyscy którzy ofiarowali podwózke nie musza sie juz k³opotac moj± osob±;) prawdopodobnie bedziemy z Aubreyem w czwartek albo poznym popo³udniem lub dopiero w nocy
Triss, jesli nie bêdzie to kolidowa³o z zamys³em Marka, to mo¿esz siê przytuliæ u mondzio³ów w namiotach
, obiecujemy zachowywaæ siê jak nale¿y... po mongolsku.
Triss jak ci bêdzie ¼le zawsze bedziemy mogli ciê odbiæ :P
Witam,
2 osoby z O¶wiêcimia dojad± w czwartek ko³o godziny 15-16 do miejscowo¶ci Klucze,
mapka jest wiêc my¶lê ¿e trafimy na miejsce imprezy, jednak je¶li by³by problem to skontaktujemy siê z tob± Marku ;).
Nasz mongo³ z tego co widzê dojedzie trochê pó¼niej
.
Triss, gdyby co¶ to u mnie bêdzie miejsce
Ps. Gdyby¶ mia³a patelnie to koniecznie we¼ ze sob± ;p, gwarantujemy dobre jedzonko za u¿yczenie...
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.