Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: I³¿a --> 1-3.05
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2
Marek Hilgendorf
He, he!!! Ja te¿ przy³±czê siê do ogólnego ma¶lenia organizatorom. By³em w I³¿y pi±ty raz i zamierzam tam bywaæ dopuki si³ starczy. Uwag krytycznych zero....no mo¿e "kolorowi" rycerze nieco opieszale zbierali siê na bitwy i inscenizacje. By³em pod wra¿eniem umiejêtno¶æ Zapadnoj Baszni, ale ucieszy³o mnie, ¿e nasi byli w stanie nawi±zaæ niemal równorzêdn± walkê. A Stary Olsa powinni dostaæ Grammy!!! Bawi³em siê w poniedzia³ek jak dziecko!
NIEEEEEECH ¯YJEEEE TRZODAAAA!!!!!
Gunnila
Owen, przyrzek³e¶ publicznie to siê ju¿ teraz z wizyty nie wywiniesz :P
Bryan, 6.15 crazy.gif nieeeeeeeee........ niemo¿liwe.......my chyba dopiero zasypiali¶my cool.gif
Bart
Jello³!

Zajebi¶cie fajna impreza! W zasadzie to móg³bym je¼dziæ na I³¿e co tydzieñ. szczerba.gif
Pozdrowienia i podziêkowania dla ca³ej Smoczej! respekt.gif
Jarek Przyby³o
O kurna chata wygl±da na to ¿e tylko ja mia³em krytyczne uwagi. Nie no w porz±dku nie by³o tak najgorzej z tymi inscenizacjami.

Buziaki.
£azarz
Salve Fratres!

Serdecznie dziêkujemy Smoczej za te wspaniale spêdzone dni. Obiekcje - ¿adnych, po prostu by³o super. Co do obsuniêæ czasowych - sami organizujemy wiele imprez i wiemy, ¿e czasami naprawde s± sytuacje, nad którymi ciê¿ko zapanowaæ. Buhurt - wspania³a walka Martina, który jako jedyny przetrwa³ niedzieln± walke z Zakonami. I najwa¿niejsze - wszystkie walki bez wiêkszych obra¿eñ smile.gif . Tu specjalne podziêkowanie dla Pañ Barbary i Teodory, które opatrywa³y wszelkie drobne skaleczenia. Uczta - po prostu ob³êd i to przy jakiej muzyce! Jeszcze raz wszystkim dziêkujemy za tak zacn± impreze.

ps. Западная Башня - jeste¶cie wspaniali i tak jak wam obiecali¶my, ale o tym to ju¿ przy miodzie po Калининградие. Pozdrawiamy serdecznie wszystkie Zakony bior±ce udzia³ w imprezie.
Ugne
Turniej by³ super!
Podziêkowania organizatorom za wspania³± imprezê w imieniu "Zachodniej baszty" (Западной башни).
Pozdrowienia wszystkim z kim zaprzyjaznili¶my siê w I³¿y.
Zapa¶nik
Wspaniale jest przeczytac tyle milych slow o Ilzeckim turnieju!
Cala Smocza ciezko harowala, aby wszystko poszlo, jak najlepiej...

Dziekujemy wszystkim za przybycie, za uswietnienie swoja obecnoscia naszej skromnej imprezy. Zawsze staramy sie, aby odwiedzali nas najlepsi ludzie, aby ilzecki turniej byl swiatlem w "mroku" odtwarzania historii sredniowiecznej.
Dla nas najwazniejsze jest to, ze jak zwykle, nie zawiedlismy sie na naszych gosciach.

Przepraszamy wszystkich za to co bylo nie tak.
Chociaz obsowy czasowe sa juz przeciez tradycyjnym elementem naszego turnieju. bigsmile2.gif
Jezeli chodzi o ambicje scenariuszowe.. coz... czesto ciezko jest dobrze cos odgrywac, gdy po pieciu niieprzespanych nocach, w dwudziestokilowej kolczudze wyskakujesz z uaza taszczac gary z zupa, a za piec minut w pelnym sloncu musisz wskakiwac na konia, ktory panicznie boi sie choragiewki na twojej lancy! Ale ciagle sie uczymy i wyciagac bedziemy wnioski.

Raz jeszcze wiec. Dziekujemy za mile slowa. Przepraszamy za wpadki. A za rok na Ilzy na pewno bedzie lepiej! (jezeli sie odbedzie, bo przeciez od dwoch lat robimy "juz ostatni turniej")

Pozdrawiam Zapa¶nik loki08.gif
DrzewiaK
Witam.

Az serce rosnie kiedy czyta sie takie opinie.
Fakt, zasuw byl niezly, ale to co tutaj przeczytalem sprawia, ze kazda sekunda byla tego warta. Pamietajcie, ze organizatorzy to tylko polowa sukcesu imprezy. Druga polowa to goscie. Bez Was byloby raczej ciezko zrobic cokolwiek.

W imieniu calej Smoczej i wlasnym chcialbym bardzo podziekowac wszystkim, ktorzy do nas przyjechali i bawili sie z nami. Byliscie rewelacyjni!
Dobrze wiedziec, ze istnieja jeszcze tacy porabancy jak my smile.gif

Do zobaczenia w krotce. Sezon dopiero sie rozpoczal!
Kamil Mieloszyk
W koñcu wyspany po przegladzie sprzetu w 100% trze¼wy i w ogóle jaki¶ inny... icon_sad.gif
a wiêc to ju¿ po ??? znowu trzeba czekaæ ca³y rok face4.gif
Ch³opaki bylo piêknie dziêki huh yes.gif heart.gif
Beniec
Pozno sie zbieram za pisanie, ale musze dolac troche wazelinki od siebie.
No zajebiscie bylo, jak zwykle.
Bitwy z templarami i cala ta krzyzowa reszta - suuper, zwlaszcza niedzielna, wieczorem. Wielkie pozdrowienia dla wszystkich 'kolorowych' walczacych - pokazemy im za rok:)
Obsuwy w czasie? Rycerstwo si wolno zbieralo? Phi, tez mi problem;)
cmokam,
beniec
Robert Bagrit
Mnie osobi¶cie brak s³ów na podziêkowania. Zdjêcia na Bagrittonie sa namiastk± ¶wietno¶ci imprezy. Ludzie ¶wietnie obszyci, a co wa¿niejsze doskona³e towarzystwo dziêki któremu impreza przesz³a w mi³ej atmosferze. Je¶li z tak± szybko¶ci± z roku na rok na I³¿y bêdzie lepiej to bojê siê tam pojechaæ za 2 lata bo bêdê mrokiem bigsmile2.gif

Pozdrawiam
£azarz
Salve Fratres!

9 zdjêæ z I³¿y wykonanych przez Pawe³a Arczewskiego znalaz³em na http://www.fotowawa.prv.pl/ . Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich - zaprawde zacnie by³o.
Szkot
Serwus! loki08.gif
Cholera... Bêdzie mi trudno wyraziæ swój zachwyt nad ostatni± imprez± i³¿eck±, poniewa¿ wszyscy, co siê wpisali wcze¶niej ode mnie, ju¿ chyba ca³y dostêpny w jêzyku polskim repertuar wyczerpali. Tym niemniej spróbuje. Ujmê to najkrócej jak potrafiê: NIE MAM PYTAÑ smile.gif Tak trzymaæ dalej! yes.gif ¯a³ujê tylko, ¿e zawiod³em tych, którzy mi kibicowali na turnieju ³uczniczym icon_cry.gif
Pora na podziêkowania:
1). Dla wszystkich uczestników za stworzenie wspania³ej atmosfery
2). Dla wszystkich bohaterów zdjêæ które zrobi³em bigsmile2.gif a zw³aszcza tych "rozwodowych" bigsmile2.gif
3). Dla mojej Roty (Herr Hochmeister und Anna) za wyrozumia³o¶æ i wsparcie
4). Osobne dla Moniki za brawurowe (sic!) i szczê¶liwe dowiezienie nas do Warszawy Zachodniej (chwilami mia³em co do tego powa¿ne w±tpliwo¶ci smile.gif ) oraz dla Anio³ka aniol.gif za dzielne zniesienie towarzystwa mojego i Marka podczas podró¿y bigsmile2.gif
5). Dla wszystkich uczestników turnieju ³uczniczego za wspania³± rywalizacyjê. GRATULACJE DLA KAMILA ZA WYGRAN¡!!! Chylê czo³a! tracker.gif
6). I... dla ca³ej reszty za... ca³± resztê, o której powinienem by³ tu osobno wspomnieæ, a o której jak zwykle, psiakrew, zapomnia³em crazy.gif

NIEEECH ¯YYYJE TRZODAAA!!! swinka.gif
Marek Hilgendorf
No w³a¶nie!!!!! A co do fotek, to mo¿e ju¿ nied³ugo znajd± siê na naszej stronce, jak kopnê w czosnek kogo trzeba. Zastanawiam siê, czy nie wydaæ i rozes³aæ p³ytek ze zdjêciami z I³¿y od 2001r. mam tego chyba z 200 sztuk!!!
¯a³ujê tylko, ¿e nikt nie nakrêci³ naszego montypythonopwskiego wjazdu do obozu- fajny by³, co nie??????
Spid
Pozostaje mieæ tylko nadzieje ¿e Smocza zorganizuje turniej równie¿ w przysz³ym roku i ¿e bêdziemy mogli na nowo wychwalaæ organizatorów.
W koñcu, czy nie by³o czosnkowo ????????

Oby za rok , by³o co najmniej tak mi³o jak w tym smile.gif
£azarz
Salve Fratres!
Zapraszam do galeri http://www.lazarus.zp.pl/index.php?w=80 . Zamieszczonych zosta³o na stronie 185 zdjêæ dziêku uprzejmo¶ci Kakaja w wykorzystaniu ich. kakaj jeszcez raz dziekuje.

Pozdrawiam
Robert Bagrit
Tam s± zdjêcia Kakaja i Kakofoniksa nota bene bardzo dobre :D

Pozdrawiam
£azarz
Salve Fratres!
Dok³adnie tak jak piszesz Robercie, natomiast wszyscy czekamy na zdjêcia grupy fotograficznej FotoWawa, która mia³ podczas imprezy plener fotograficzny.

Pozdrawiam
Pawe³
By³em na I³¿y po raz pierwszy i nie zawiod³em sie. Swietna impreza, warto by³o przez pó³ roku siê do niej szykowaæ. Napewno przyjade za rok (jeszcze piêkniejszy oczywi¶cie hehehe.gif ) Malinowe pozdrowienia dla organizatorów i wszystkich uczestników.
Wasek
Witam

Pierwsze zdj±tka z pleneru Fotowawy juz s± http://foto.maniac.org.pl/galeria/ilza/index.htm

a ma ich byæ sporo wiêc nied³ugo kontynuacja.

pozdrawiam
Wasek
Skaras
A jadl ktos taka biala zupke drugiego dnia na uczcie? Jak ja sprobowalem to nie moglem uwierzyc ze taka zupe moze wogole istniec. Oczywiscie kazdy kto ja sobie nalozyl, minute pozniej wylewal ja do rowu pat.gif
Avlvs Pontivs Tavrvs
ale grochowa byla ok,wszystko jak sie nalezy
oraz grzmoty i pioruny po niej tez jak trza
a nawet byla zjadliwa z rana w poniedzialek!!!!
Szczescie macie ze ze mna w autokarze nie jechaliscie bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
£azarz
Salve Fratres!
Dziêki uprzejmo¶ci Jarka z Ordo sancti Johannis Baptistae zamie¶cili¶my 26 zdjêæ z turnieju bojowego na I³¿y http://www.lazarus.zp.pl/index.php?g=2120

Pozdrawiam
Spid
Zdiêcia widzia³em ju¿w lepszej rozdzielczo¶ci, ale nie bêde marudzi³, bo najwa¿niejsze ¿e s±.
Równie¿ do³anczam siedo podziêkowañ, dla Jarka z Ordo sancti Johannis Baptistae . Nie znamy siê osobi¶cie ( chyba ), ale ma on moje wyrazy wdziêczno¶ci.
W koñcu, czy¿ nie dla bojowego czê¶æ z nas wogóle wsta³a tego dnia z ³ó¿ek ??
No w³a¶nie smile.gif
Oby by³o nam dane w przysz³ym roku siê spotkaæ równie¿.
Wasek
Witam
A tu kolejna porcja fotek. http://www.softax.pl/private/krzysiek/gale...lbum/index.html
I tu te¿ co¶ jest http://arabska.seat.pl/~rkostecki/galeria/
a na zakoñczenie http://www.coolscan.pl/rycerze/
To s± fotografie z pleneru Fotowawy
Kolejne nied³ugo.

pozdrawiam
Wasek
Mechme
Witam!

Na I³¿y bêde dopiero pierwszy raz,( O ile bede wogóle) mam nadzieje ¿e zd±rze siê wyzbroiæ i bede móg³ braæ udzia³ w bitwach smile.gif

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.