Moi Mili Chrze¶cijanie( no bo my Poganie

)
Wiem ¿e juz dzis raz pisa³em ale chyba powinienem napisaæ wiêcej.Bo faktem jest ¿e Wasz obóz pierwszy raz by³ doskonale przygotowany, dobre warty i zgranie.Bardzo dobra organizacja a nie pospolite ruszenie Pomimo naszej zastraszaj±cej liczby 8 wojów i wielkiego hartu ducha nie uda³o nam siê go zdobyæ

Walka w polu bardzo dobra faktycznie

chyba powiedzia³em w pewnym momencie zamiast ODYYYNN - WOODY hehe.
Zapomnia³em podziêkowaæ ¿onie Marka tak wiec dziêkuje Tobie.
Cieszy mnie równie¿ fakt i¿ w naszym towarzystwie Pogañsko-Chrze¶cijañskim nie spotykamy sie z uszczypliwo¶ci± lub jak±¶ niechêci± w obie strony .
I tak tym wszystkim urzeczeni paru z nas postanowi³o wkroczyæ w ¶wiat XIII wieku. I tak tak to dziêki Wam:) moi mili bo ja osobi¶cie jestem pod wielkim wra¿eniem.
Imiê niewolnika brzmi RODERYK.Ale niech bêdzie Ja¶

) i nie za¶nie w krzakach bo bêdzie s³u¿y³ Tobie Pani przez ca³± nastêpn± imprezê.
Siwy fajkê pokoju o poranku zachowam na d³ugo.
Na zakoñczenie powiem jeszcze ¿e cieszy mnie równie¿ ¿e wszyscy ludzie bior±cy w tej imprezie nie s± nastawieni na wzajemne mordowanie a na dobr± zabawê.
S³awa Wszystkim Uczestnikom i do rych³ego zobaczenia.
A teraz ju¿ normalnie. Za rok ani ¦wiêty Bo¿e Wam nie pomo¿e !!! Pu¶cim z dymem obóz we¼miem dziewki i ³upy bogate.Bowiem to tylko jeno stra¿ przednia by³ dla sprawdzenia si³y Waszej

))
Pozdrawiam
Fur ODYN
Jarl Hendo EgStein
Nordlige Sverda Hird