Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: IV Jarmark ¦redniowieczny w Uniejowie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2009
Stron: 1, 2
Diegowa
£êczyca tez siê dobrze bawi³a, dobrze zorganizowany turniej.
Outsider
Z³oty Krzy¿ w 2.5 osobowym sk³adzie odpowiada zgodnie :

DZIÊÊÊÊKUUUJEEEEMYYY

By³o Miodnie -do zobaczenia za rok! smile.gif
Mateusz z Grójca
opór
to jedyne s³uszne podsumowanie.. bigsmile2.gif
IzaK
Tak -Mateusz to rzeczywi¶cie dobrze podsumowa³ - by³o OPÓR!
Bardzo dziêkujê organizatorom za zorganizowanie naprawdê fajnej imprezy.
Dziêkujê równie¿ wspó³BALIOWICZOM i ch³opakom ze Smoczej za udowodnienie,¿e rzeczywi¶cie macie Ma³ego smile.gif ;P
Mateusz z Grójca
rekord go³ych mê¿czyzn pod prysznicem w damskiej szatni - 9

BALIAndo - to jest co¶, co pozwala zapomnieæ o bo¿ym ¶wiecie. Ja przez to zapomnia³em "prawo u¿ycia broni" i nie mog³em opowiedzieæ :P
Przemko zwany Zychem
Opór.

A Mateo nie pamiêta swojego pierwszego homoseksualnego aktu, bo by³ w stanie upojenia.
Gregor z Krakowa
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno sie tak dobrze nie bawilem...

BALIOwo bylo strasznie, genialne spedzenie wieczoru z polnagimi i nagimi ch³opakami- nigdy nie sadzilem ze bedzie mnie to cieszyc-banda peda³ów...
hehe, oj tak, ma³e te smoki:P ATAK !!!!
podziêkowania dla Rudej i Czarnej, Kuli i reszcie orgów... heh - uniejowsko dobrze zrobione...
Hegemon- blazonowania masz we krwi, trza ci tego upu¶ciæ przed kolejnym bojowym... ale dzieki za wsio
moze bedzie ost ale bylo zajebi¶cie.... a¿ ¿al czekac do lipca na kolejny
Mateusz z Grójca
CYTAT(Przemko zwany Zychem @ 22:01 09.08.2009) *
A Mateo nie pamiêta swojego pierwszego homoseksualnego aktu, bo by³ w stanie upojenia.

to nie prawda. szczerba.gif pamiêtam, mimo stanu upodolenia
madrath
Hehe, dobry balet! Pozdrowienia dla teamu dopinguj±cego i za³ogantów Poci±gu do Hogwartu bigsmile2.gif
leandra
by³o fantagigabajtycznie;)

II-mce w biegu dam...szkoda ¿e bez nagrody pocieszenia dunno.gif

Dziêki Uniejowiaki za tak wspania³± imprezê smile.gif Marta, Ewelinka jeste¶cie aniol.gif i wielki cmokas dla Was;)

Zatem do nastêpnego ...ju¿ têsknie;)
Hub
baliando baliando..
totalna rozpusta smile.gif

turnieje takie jak ten wykañczaj± mnie fizycznie okrutnie.
jak policzyæ ile godzin by³em w blachach, to chyba nie ma turnieju bardziej hardcorowego od Uniejowa :p wysz³o mi ok 14tu godzin w dwa dni, oczywi¶cie w przerwach miêdzy walkami mo¿na by³o siê trochê odblaszyæ, ale zawsze przynajmniej nogi by³y za³o¿one..

uniejów wykañcza smile.gif

jeszcze ci podstêpni organizatorzy podaj± takie ilo¶ci alkoholu ¿e nie mo¿na po tym wysi³ku normalnie wypocz±æ tylko robi siê g³upie rzeczy przez pó³ nocy. eh. chyba wiecej do was nie przyjadê.

czarna
Uwaga,uwaga smile.gif
Misiaczki - Pozdrowienia i podziêkowania jak wrócê do domku teraz og³oszenie.
W dormitorium zosta³a os³ona na rêkê z kanelowanym li¶ciem, a po biesiadce talerz cynowy - czekamy na odzew w³a¶cicieli.
czarna
Z fotek, które posiadam wnioskujê, ¿e owa czê¶æ uzbrojenia prawdopodobnie nale¿y do Mateusza smile.gif
Patryk Opolski
A, bylbym zapomnial! Marta - spiwor zostawilem na recepcji, bo jak sie pozegnalismy, to juz nie chcialem autem sie przez tych turystow przeciskac..

Jeszcze raz dzieki ;] A zdjecia, Czarnulku, wrzucaj na neta jak najpredzej smile.gif smile.gif
Mateusz z Grójca
CYTAT(czarna @ 15:34 10.08.2009) *
Z fotek, które posiadam wnioskujê, ¿e owa czê¶æ uzbrojenia prawdopodobnie nale¿y do Mateusza smile.gif

to prawda - w³a¶nie wyjmuj±c wszystko z samochodu okaza³o siê ze brakuje mi rêki crazy.gif
hehe

Czarna, ju¿ my siê jako¶ dogadamy, co dalej z t± rêk± icon_wink.gif
Marta z £êczycy
Ale¿ siê dzia³o!! devil.gif

Kolejny Uniejów za nami. poziom weso³ej abstrakcji przerós³ moje oczekiwania devil.gif

Dziêki wielkie wszystkim! za weso³y udzia³ i jeszcze weselszy udzia³ w Jarmarku bigsmile2.gif
Kasztelance i Kasztelanowi - Madzi, Wojtkowi za turniej. praca z Wami to prawdziwa przyjemno¶æ. Kompania Karna zbiera si³y do nastêpnego, wied¼mowego spotkania smile.gif

Jelonki! Jestem wasz± najwiêksz±, pierwsz± fank± bigsmile2.gif dziêki przeogromne za niesamowite podniesienie poziomu doskonalego humoru i wiary w ma³¿eñstwo diabel.gif dzielnie przyjmowali¶cie weso³e pokrzykiwanie i jeszcze wiêksze weso³e pokrzykiwanie. mam nadziejê, ze nied³ugo ponownie siê spotkamy.

Ksiê¿na!! Wam za serce, pomoc i nieustann± rado¶æ. Angela, Twój taniec to by³o dzie³o sztuki. specjalnie dla Ciebie, za rok, Bieg Dam bêdzie jeszcze....weselszy smile.gif

Dziewczynom za udzia³ w Biegu Dam. ciekawie biegnie siê z przeszywaniac± i w he³mie devil.gif
Iza! nie zatañczy³a¶ na stole!!! ;)

Mateusz!!! przy najbli¿szej okazji proszê o wyrecytowanie regulaminów! obieca³e¶ :P

...mog³abym tak godzinami i kilometrami za co i komu dziêki. wiêc raz jeszcze dla wszystkich :
dziêki! organizowanie turnieju dla Was by³o abstrakcyjn± przyjemno¶ci±. prosze o wiêcej nastêpnym razem bigsmile2.gif
I jedno mogê obiecac - Rudo - Czarna wyobra¼nia nie ¶pi i ju¿ my¶li o wrze¶niu!

Pozdrawiam wied¼mowo
Marta

nastêpnym razem te¿ sobie pokrzyczê smile.gif

Przekost
Witam,
dziêkujê za go¶cinê w Uniejowie, bawi³em siê jak rzadko.
Balie rz±dz± icon_mrgreen.gif
Pozdrowienia dla wszystkich, dziêki którym impreza by³a tak znakomita, a zw³aszcza dla uroczych organizatorek!!!
Mam nadziejê ¿e jeszcze kiedy¶ znajdzie siê miejsce dla wêdrownego sprzedawcy amuletów w Uniejowskim Zamku.

W³odar
Mateusz z Grójca
jutro zacznê powtarzaæ, a do wrze¶nia tak siê obryjê ¿e dopiero jak zasnê snem kamiennym nie bêdê w stanie powiedzieæ regulaminu smile.gif
czarna
No dobrze - kolej na mnie.
Przede wszyskim dziêkujê Wojtkowi -chyba wszyscy zdajemy sobie sprawê z tego, ¿e to dziêki Kasztelanowi imprezy w Uniejowie, go¶cina w kasztelu i k±piel w baliach s± mo¿liwe smile.gif
Dziêkujê kompanii karnej - Madzi, Martusi, Jêdrusiowi i szefowi crazy.gif za wspania³± wspó³pracê (szczególnie za wieczorno - nocne, pojarmarkowe sprz±tanie w atmosferze weso³ej zmêczeniowej abstrakcji smile.gif.
Kuleczkom za to, ¿e s± smile.gif
Dziêkujê rzemie¶lnikom za przybycie.
Dziêkujê wszystkim, którzy nam pomagali (Zbyszkowi, Jelonkom, Angeli i Darusiowi za wsparcie medyczne, Adasiowi, Tomkowi, Waldiemu i wszystkim pozosta³ym - wielki buziak).

Dziêkujê wszystkim za ¶wietn±, genialn± zabawê (oj dawno siê tak dobrze nie bawi³am).
Dziêkujê Jelonkom za przekroczenie poziomu weso³ej abstrakcji usmieszek_07.gif .
Dziêki za weso³± pi±tkowo - sobotni± noc (podró¿ do sklepu i z powrotem by³a niezwykle zabawna - brak jajek, adoptowane jajka, zabawki z kurzej g³owy i tak dalej... devil.gif ).

Gor±ce, wyj±tkowe buziaki dla Drabów, Jelonków, weso³ej, mega abstrakcyjnej pi±tkowo - sobotniej grupki, Gregora i Gosi, Lublina, Angeli i Darusia (ca³ej Ksiê¿nej), Waldiego, Mateusza za trud wk³adany w przypomnienie sobie \"prawa u¿ycia broni\" (nastêpnym razem bêdzie lepiej icon_wink.gif i wszystkich których nie wymieni³am a o których my¶lê cieplutko.
Hubert - we¼miemy pod uwagê Twoj± skargê i nastêpnym razem jak wygracie dostaniecie w nagrodê po monetce albo garnek kaszy devil.gif - dla Was prawie wszystko.

Mam nadziejê, ¿e siê spotkamy ju¿ we wrze¶niu -Misie, Jelonki i inne zwierz±tka pielêgnujcie poziom abstrakcji bigsmile2.gif

P.S. Patryczku fotki raczej jutro - dzi¶ ju¿ chyba nie dam rady icon_sad.gif - buziaczki.
Przemko zwany Zychem
Gregor ze ¶wiat³o¶ci± wiekuist± na nareczaku jest w opór icon_wink.gif
czarna
B±d¼ te¿ miecz ¶wietlny - ¶wiat³o¶æ przeszy³a Huberta na wylot icon_wink.gif
Patryk Opolski
Wyczesane zdjecia :D

Polecamy sie na przyszlosc, jako polski support Monty Pythona :P
czarna
Fotki jak fotki - Waszym nie dorównaj± devil.gif icon_wink.gif

Always look on the bright side of life blinkie.gif
Zb.Tomaszewski
Dziêki za mo¿liwo¶æ uczestnicta w imprezie Uniejowskiej.
Zbigniew z Elbl±ga
Patryk Opolski
Mina Czarnej , gdy zobaczyla nasze zdjecia z Baliando - bezcenna ;P Hehehe :P Duzo nie brakowalo, bys nie oblala sie rumiencem, jak nastolatka bigsmile2.gif
czarna
Bo to takie niegrzeczne zdjêcia by³y icon_rolleyes.gif
Martusia za to ubolewa, ¿e nie dane jej by³o zobaczyæ ;)
Jelonki ¦wintuszki - oj,oj... devil.gif
Marta z £êczycy
Patryk! nie widzia³am jeszcze Waszych os³awionych zdjêæ z balii bigsmile2.gif chcê sprawdzic swoj± wytrzyma³osæ emocjonaln± devil.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.