Witam,
Panie i Panowie chcia³bym Wam bardzo serdecznie podziêkowaæ za przybycie do Muzeum Wsi Radomskiej i udzia³ w imprezie "Guzów 1607". Mam nadziejê, ¿e bawili¶cie siê dobrze.
Przepraszam Kompaniê Wolontarska i Towarzystwo Jazdy Dawnej za to ¿e nazwy tych grup nie pojawi³y siê w Gazecie Wyborczej obok innych uczestników imprezy.
Oczywi¶cie jako cz³owiek który od pocz±tku zajmowa³ siê organizacj± tej imprezy zdajê sobie sprawê ze wszystkich niedoci±gniêæ. Chêtnie przyjmê te¿ wszelkie s³owa konstruktywnej krytyki.
Je¶li chodzi o poziom to uwa¿am, ¿e to uczestnicy sami powinni o niego dbaæ. ¯aden organizator nie jest w stanie zmusiæ ludzi do nieu¿ywania plastiku czy te¿ innych wspó³czesnych przedmiotów.
Ogólnie rzecz bior±c to w uczestnikach imprezy musi byæ wola i ochota do spêdzenia czasu w odpowiednim klimacie, zamiast zwyk³ego picia piwa w cieniu pod drzewem.
Konie by³y ogólnodostepnê, narzêdzia i materia³ do wznoszenia umocnieñ te¿...
Mam kilka giga fajnych zdjêæ z imprezy zrobionych przez muzealn± Pani± fotograf. Gdyby kto¶ mia³ jaki¶ serwer to chêtnie bym siê nimi podzieli³. A jak nie to w wolnej chwili mo¿e uda mi siê wrzuciæ cos do jakiej¶ internetowej galerii.
Jeszcze raz serdecznie dziêkujê!
Pozdrawiam.