Witam!
Ech, pogoda da³a czadu... Przyznam szczerze, ¿e na pocz±tku obawia³am siê, ¿e impreza nie da rady, ale ca³e szczê¶cie moje obawy pozosta³y w sferze obaw, a imprezê zaliczam jak najbardziej do tych udanych.
Fajnie, ¿e wysz³y jakie¶ plebejskie inicjatywy - mówiê o medieval ballu i biciu siê tymi woreczkami. Takie zabawy to co¶ szczególnie fajnego dla pañ, które w zbroi po lasach lataæ szans raczej nie maj±. Mo¿e te¿ jaka¶ mniej nara¿aj±cy na obra¿enia zabawa by siê przyda³a, bo po pi³eczce moja szczêka wygl±da...hmmm..kolorowo ;)
Przyznam, ¿e pi±tkow± imprezê przespa³am, za to sobota by³a super - to ju¿ druga xiii w tym sezonie, gdzie uda³o siê przy ogniu potañczyæ, mam nadziejê, ¿e wejdzie to na sta³e w repertuar imprez.
Tak wiêc dziêkujê orgom niezmiernie, kawa³ dobrej roboty jak na niesprzyjaj±ce warunki. Mam nadziejê, ¿e jednak siê przekonacie do ponownego zorganizowania tej imprezy w przysz³ym roku.
Szybciutko dziêkujê te¿ wszystkim dzielnym panom, którzy walczyli przy wyci±ganiu mojej fury.
Team Lazary+Anuszka - my¶lê, ¿e stworzyli¶my super obozowisko, mo¿e odleg³o¶æ nieco nie sprzyja³a integracji z reszt±, za to my organizowali¶my i bawili¶my siê ¶wietnie. Mam nadziejê, ¿e jeszcze w tym sk³adzie poobozujemy.
Pozdrawiam,
Mosia (lub jak to krzycza³ Kuba: DZIEWCZYNA, DZIEWCZYNA!).
PS1.
D¿izas, czy ca³e OMC musi mieæ taki sam avatar? Czytaj±c ten temat mam niekoñcz±ce siê deja vu...
PS2.
CYTAT(Kapitan_Coen @ 15:38 15.06.2009)
Podajê linka do ¶ci±gniêcia jednej z naszych partii fotek z imprezy. Jak tylko pojawi± siê kolejne oraz galeria, dam znaæ
http://rapidshare.com/files/244710800/part2.rar.htmlrapidshare mówi, ¿e jak nie masz konta premium, to mo¿na ¶ci±gn±æ tylko 10 razy, a ten limit zosta³ ju¿ osi±gniêty. Móg³by¶ wrzuciæ to na jaki¶ bardziej przyjazny hosting?