Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Legnica 1241
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2009
Stron: 1, 2
claymor
Mam pytanie czy by³a by mozliwo¶c zarezerwowania sobei palika ok 2.5 metra na masz to namioty bo by³o by naprawde latwiej jka bym nie musia³ go woziæ z sob± .
Eve

"Mam pytanie czy by³a by mozliwo¶c zarezerwowania sobei palika ok 2.5 metra na masz to namioty bo by³o by naprawde latwiej jka bym nie musia³ go woziæ z sob± ."

hm... zaczyna siê.

Co¶ wymy¶limy. Wy¶lij esemesem fi je¶li jest taka potrzeba .

Od jutra TYLKO I WY£¡CZNIE mo¿na porozumieæ siê z nami telefonicznie.

Do zobaczenia na miejscu .. i jakby nie¶mia³o s³oneczko do nas idzie blinkie.gif
Mo¶ka
Jadê w czwartek (godzina bli¿ej nieokre¶lona, ale pewno ko³o po³udnia) sama samochodem z warszawy. Ma ochotê siê kto¶ zabraæ? Jest miejsce na jednego blacharza spokojnie, dwie cywilne osoby tez pewnie by da³y radê.
Fura na gaz, wiêc tanio.

Polecam siêsmile.gif
kriva
Mam nadziejê, ¿e nie bêdzie bezdeszczowo i od czasu do czasu pojawi siê epizod "opadaj±cej mg³y", o pokazie piorunów ju¿ nie wspominaj±c devil.gif
Marcin Chy³a
Nawoskujcie dobrze butki.
Pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza³a :P
Maila ju¿ nie odbieramy - jedziemy na pole.
Jeste¶my z Ew± pod komórkami.
Do zobaczenia
claymor
Mnie po tygodniu na Kole pogoda nie rusza ... Codziennie pada³o :P
Anuszka
czy znajdzie sie ktos o dobrym sercu, kto odebra³by mnie jutro z Legnicy kolo 15? tak przyjedza moj poci±g a z rozkladu autobusow wynika, ze musia³abym czekac kika godzin na takowy by dostac sie do Golanki Dolnej icon_sad.gif Bede bez bagazu-przybedzie on innym transportem.
Godfryd
Witam

Impreza by³a zajebista . Bo¿e b³ogos³aw org± i spopiel pogodynka smile.gif .

Jeszcze raz pozdrawiam i dziêkuje Toudi
claymor
Jaka szkoda ¿e pogada nie by³a przez ca³y czas taka jak w sobotê. Dziêki wszystkim za fantastyczny klimat.
Claymor dziêki sk³ada ludziom z którymi przesiadywa³ i pi³ ( cokolwiek by nie podali )
Dziêki Kasztelanowi i jego ludziom za fajn± kompaniê, a Kriwie i dziewczynom spod wiaty za dobre jedzonko i mi³e towarzystwo

Czekajcie na fotki nied³ugo je gdzie¶ zamieszczê

!!!! Release the pokrak !!!!
Piotr h. Grzyma³a
Legnica 2009 - Impreza wspania³a, pomimo przeszkód jakie sprawia³a pogoda, b³oto oraz nasze prywatne bagienko by³o wy¶mienicie. Choæ humory oraz morale poprawi³y siê znacznie zaraz kiedy wysz³o s³oneczko w sobotê smile.gif. I teraz jest pytanie, poniewa¿ pogoda poprawi³a siê zaraz po wyje¼dzie Toudiego :D, na co wpadli¶my pod wieczór :p wiêc mo¿e pogodynka nie jest a¿ tak winna :p. Tak wiêc zaczynamy listê wspania³o¶ci z Legnicy 2009.

Dziêkujemy organizatorom za wyrozumia³o¶æ i ¿elazne nerwy wobec mojej gromady oraz za niepowtarzalny klimat na imprezie. Apelujemy aby wasze bu¼ki siê u¶miechnê³y i przyjê³y jeszcze raz serdeczne podziêkowania.
Przepraszamy za wszelkie niedogodno¶ci psychiczne i fizyczne jakie sprawiali¶my :p
Pozdrawiamy kochanych orgów którzy zajmowali siê imprez± i wiem ¿e padali z nóg, a i jeszcze za³atwili mi koszulkê z mianem organizatora :p

Mamy nadzieje ¿e za rok znowu spotkamy siê w tak przemi³ym i licznym gronie i tak jak wspomina³em, jeste¶my chêtni do pomocy w miarê mo¿liwo¶ci bo wed³ug mnie nie mo¿na straciæ takiej imprezy jak± jest Legnica 1241!!!!!!

Piotr herbu Grzyma³a, Kompania Czerwonego Smoka

"Ja pier...e, to siê nie dzieje" :D:D:D
Coronius
impreza by³a ¶wietna lecz pogoda niezabrdzo
i zt±d podziêkowania moje mam nadzieje ¿e zawitam za rok jak Bóg da z lepszym ekwipunkiem bum.gif
Marek Hilgendorf
W³a¶nie siedzimy sobie z PYRAMI na afterparty i postanowili¶my równie¿ zabraæ g³os w sprawie naszej ulubionej imprezy.

- Pytanie nr 1. Czy Pogodynek Miêkki odpokutowa³ ju¿ swoje partactwo i dyletanctwo w zamawianiu aury? ¯±damy wyja¶nieñ i ukarania winnego- mile widziane tortury i gwa³t...

- Pytanie nr 2. Czy w niedzielê te¿ pada³o?? Musieli¶my niestety siê ewakuowaæ (za co bardzo przepraszamy Orgów i P.T. Towarzystwo) i ¿al nam rzyci ¶ciska, ¿e nie mogli¶my uczestniczyæ w atrakcjach sobotnio/niedzielnych.

A tak powa¿nie:
Dziêkujemy serdecznie za zaproszenie. Bawili¶my siê ¶wietnie, zw³aszcza w pi±tek podczas gry terenowej. I w³a¶nie ta gra zrekompensowa³a nam z³± pogodê i ogólne rozprê¿enie.
STO¯KOPOLIS bawi³o siê ¶wietnie (piszê z imieniu PYR, ale OMAC'ki i "BoBeRki siê chyba ze mn± zgodz±), ¿arcie jak zwykle w ilo¶ciach wystarczaj±cych i znakomitej jako¶ci.

Nie wolno pisaæ litanii podziêkowaæ, bo Boran potnie, ale ja osobi¶cie by³em pod wielkim wra¿eniem ¿arcia upichconego przez Anulê i Pati. MNIAM!

Karczma u Miechowa to tradycja godna kontynuowania- Jim i Gawlacz z rozrzewnieniem wspominaj± wizyty i "rozmowy" pijacy.gif

¦piewanie siê w sumie uda³o- CB 200 i CB 196 mamy ju¿ opanowane tak, ¿e mo¿emy wyæ to o 3 nad ranem bez tekstu w rêku, hehehehe.

I ma³a zagadka:

Ile trzeba zap³aciæ ¿eby kto¶ inny zechcia³ pe³niæ za nas wartê od 2 do 4 nad ranem. Odpowiedzi proszê dopisywaæ na koñcu pochwalnych postów...
Rozwi±zanie konkursu za 7 dni, hje hje hje hje
Atakan al Vefa
Jako, ¿e moja litania zosta³a wyciêta w bestialski sposób :D napiszê tylko, ¿e nastêpnym razem postaramy siê pojawiæ w bardziej koczowniczym sk³adzie:)

Marek nie by³o chyba tak ¼le w koñcu i tak skoñczy³o siê na pijackich dyskusjach (z czwartku na pi±tek)
Marcin Chy³a
Witam!

W imieniu organizatorów chcia³bym z³o¿yæ serdeczne podziêkowania wszystkim uczestnikom imprezy. Podziwiamy Was za tak wytrwa³± walk± z ¿ywio³ami oraz lenistwem ze strony Orgów :-)

Rzeczywi¶cie pogoda pokrzy¿owa³a nasze czwartkowe i pi±tkowe plany.
Dopiero s³oneczna sobota (le¶ne wyprawy, ³uczniczy, sporty zespo³owo-ekstremalne i wspólne muzykowanie) podnios³a nasze przemoczone morale.

Dziêkujemy za zaufanie jakim nas obdarzyli¶cie. Mamy nadziejê, ¿e nie zawiedli¶my Was tak bardzo aby¶cie nie przyjêli zaproszenia za rok.

Moje prywatne podziêkowania chcia³bym skierowaæ do "Puszki Pandory".
Jak¿e ciê¿ko by³o oderwaæ od Was oczy i uszy icon_wink.gif

Do szybkiego zobaczenia!
kriva
Komu mia³am podziêkowaæ, to ju¿ zrobi³am to na ¿ywo, bo tu nie mia³abym szans /ciêcie/.
By³o fantastycznie, deszcz mi nie przeszkadza³, gdy¿ znalaz³am sobie konstruktywne zajêcie - osuszanie rowów melioracyjnych ;)
Jak ju¿ mo¿e czê¶æ osób wie, na mnie takie lichutkie "skraplanie mg³y" nie robi wra¿enia. A gdybym by³a ¶wiadkiem gradu - znanego tylko z opowiadañ - wymy¶li³abym jakie¶ konkretne karczemne wykorzystanie go w celach spo¿ywczych devil.gif
Tylko wtedy nasza rekonstrukcja jab³onki mog³aby ulec zwichrowaniu ;P

Kolejna Legnica za nami, fajnie by³o poznaæ hiszpañsk± ksiê¿niczkê Komstównê i prawie zapa¶æ na nowe choróbsko p...isicê (szkoda, ¿e z³ego diabli nie bior±, a mo¿e po prostu za mocno siê konserwowa³am). Cieszê sie, ¿e nasza karczma mog³a witaæ i go¶ciæ tak± ilo¶æ znakomitych person.

Jednego ¿a³ujê - piec chlebowy nie wypali³. Teraz ju¿ wiemy, ¿e szamotówka i wêgiel drzewny s± zdecydowanie lepsze. Cz³owiek uczy siê na b³êdach...

A! I ju¿ teraz wiadomo, ¿e na grzyby nale¿y wysy³aæ braæ rycersk± TYLKO I WY£¡CZNIE NA BOJOWO ZE SZTANDAREM W D£ONI. Wtedy "po³ów" murowany.

Z krivym pozdrowieniem
Anna Krzyworzeka
Szkot
No i po Legnicy. Warto by³o zostaæ do niedzieli, sobotnie bieganie po lesie i strzelanie do "ciê¿kich" by³o BOSSSKIE! A ile rado¶ci pó¼niej z kleszczami... bigsmile2.gif
Jak zwykle odpocz±³em i fizycznie (choæ czujê siê po³amany szczerba.gif ) i psychicznie, Szanowni Orgowie zawsze o to dbaj± i specjalne podziêkowania dla nich!
Drogi Marcinie! Okaza³e¶ siê byæ lepszy, wiêc jeszcze raz powtarzam: WYGRA£E¦ TEN £UCZNICZY I BASTA!! smile.gif Dziêkujê wszystkim ³ucznikom za wspóln± zabawê (równie¿ i w sob. w lesie). Specjalne podziêkowania dla Pati za ¶wietny wystêp na ³uczniczym (by³a 3cia, a wg. Szramy 2ga), upichcenie wraz z Anul± (równie¿ dziêkujê!) smacznego obiadu, a tak¿e za... samotn±, bohatersk±, w stylu ksiêdza Kordeckiego, "obronê Czêstochowy" przed 4-ema raubritterami w lesie crazy.gif bigsmile2.gif , kiedy to nasza ³ucznicza odsiecz okaza³a siê byæ lekko spó¼nion± icon_sad.gif
Puznoñskie Pyry zawsze gotowe by uczestniczyæ w legnickich szrankach smile.gif
Legnica jest dla mnie najwa¿niejsz± z imprez w roku, wiêc trudno ¿ebym nie przyby³ w przysz³ym smile.gif
Jimmy
To i ja siê do³±czê.
Legnica jest imprez± do której ¿ywiê uczucie jasne i sprecyzowane, wiêc nawet nie bardzo wiem i potrafiê podziêkowaæ, wiêc ¿eby nie wyliczaæ komu i za co i nie powtarzaæ tak¿e za Markiem i Szkotem - po prostu dziêkujê.

Piec chlebowy niestety nie wypali³. Mea culpa. Ot po prostu in¿ynier ze mnie jak z koziej rzyci tr±ba. ¯a³ujê i kajam siê i obiecujê poprawê. Koszulkê schowam g³êboko do szafy.

Karczma Miechów rz±dzi!!!!!!

fotki wrzucê w ci±gu kilku dni jak obrobiê rawy.

pozdrawiam
Jimmy

P.S. Pen..ica te¿ mnie dopad³a. Ale chocia¿ ¿adnego kleszcza.
Marek Hilgendorf
Ja mia³em dwa kleszcze- ochrzci³em je Lech i Jaros³aw
Szkot
CYTAT(Marek Hilgendorf @ 14:22 15.06.2009) *
Ja mia³em dwa kleszcze- ochrzci³em je Lech i Jaros³aw

Ja te¿ 2 - Bolek i Lolek bum.gif
Piotr h. Grzyma³a
A u mnie znowu kleszczy brak :p...hehehe...mam nadzieje ¿e tak pozostanie...w obozie za to znajdywali¶my jaszczurki, padalce, ¿uki jelonki, rosówki itd. wiêc zwierz±tek obozowych nie brakowa³o :D.

Podajê linka do ¶ci±gniêcia jednej z naszych partii fotek z imprezy. Jak tylko pojawi± siê kolejne oraz galeria, dam znaæ smile.gif

http://rapidshare.com/files/244710800/part2.rar.html

A ja nadal wspominam cz³owieka ¯UKA :p
Anuszka
Pogoda nas rzeczywi¶cie nie rozpie¶ci³a i by³y momenty zw±tpienia, ale ostatecznie kilka elementów zadecydowa³o, ze Legnica by³a bardzo fajn± imprez±.
Przede wszystkim okaza³o sie, jak wiele mo¿na ugotowac w zwyk³ych glinianych naczyniach za pomoca prostych produktów-chocby jab³kowy kompocik-tu respect dla "Lazarów" za mêskie i pomys³owe podejscie do kucharzenia pat.gif Chronienie sie przed szalej±c± pogod± pieknie nas integrowa³o, zw³aszcza przy pysznym miodzie bigsmile2.gif A gdy juz s³once wychodzi³o zza chmur mozna by³o wykorzystac to na le¶ny spacer zakonczony ulew± smile.gif Sobotnia "gra zespo³owa" spowodowa³a, ze wróci³am do domu ca³a posiniaczona, ale na nastêpnej Legnicy znów wezme w niej udzia³ jesli sie odbêdzie smile.gif Wieczorne ¶piewy, muzyka, troszke tanców przy ogniu, i mi³e towarzystwo zrekompensowa³y brzydka pogode.
Krótko podziêkuje tylko Januszowi za przygarniêcie bezdomnej Anuszki do namiotu i swej mêskiej gromadki szczerba.gif Mosi za sobotnio-niedzielny nocleg i przemi³e towarzystwo oraz oczywiscie ORGANIZATOROM bez których nic co wysz³o by nie wysz³o thanx.gif oby w takim razie do zobaczenia na kolejnej Legnicy!!!
P.S. mimo, zem alergiczka- nie z³apa³am pen..icy ani nie przywioz³am ze soba ¿adnego kleszcza-wniosek-im wiecej piwa i miodu tym mniej chorób i insektów devil.gif
BEJDON
Witam

To i ja siê do³±czê ...

Ja równie¿ potwierdzam ¿e warto przyjechaæ i zawitaæ w wasze progi.

Dziêkuje wszystkim (tym nowo poznanym i znanym) za mi³± zabawê

Dziêkujê za latanie po lesie, oby wiêcej takich gier terenowych i bardziej siê rozwinê³a taka forma zabawy … ¶wietna.

Dziêkujê przesympatycznym kobietkom za nocne i poranne ¶piewy …jak równie¿ podziêkowania dla Amora za odbitki piosenek

Pozdrawiam
Bejdon

P.S.
Z mojej strony mogê prawie obiecaæ ze aktywno¶æ nocna bêdzie … by³y ju¿ tego oznaki bigsmile2.gif
A p...isica mnie równie¿ nie dopad³a i jak na razie ¿aden kleszczyk we mnie nie zakotwiczy³
B.Micha³
W imieniu skromnego niestety sk³adu Orden Militar de Calatrava chcia³bym podziêkowaæ orgom za wspania³± imprezê oraz wszystkim z którzy nam ta zabawê umilili ( szczególnie dla WKNG). Pogoda, no có¿ pozostawia³a trochê do ¿yczenia ale zastanówmy siê, czy nie daje to trochê klimatu tej imprezie? Mam nadzieje ¿e zobaczymy siê w przysz³ym roku w tym samym a wrêcz wiêkszym gronie.

Brat Micha³
Orden Militar de Calatrava
Frater Cezar
Salve!

No to teraz Cezar ze swoj± narzekacielsk± dusz± zepsuje trochê nastrój.

W porównaniu z zesz³ym rokiem by³o w sumie bardzo, bardzo fajnie. Zawiedziony jestem tylko trochê, ¿e nie wypali³y konkurencje bojowe - melee i turniej 1 na 1.

Gry terenowe bardzo fajne, choæ na nastêpnym wspólnym turnieju dopracujmy bardziej zasady interakcji ciê¿kozbrojny vs ³ucznik/lekkozbrojny smile.gif

A teraz parê s³ów do orgów.

Przyznam szczerze, ¿e g³upio mi z powodu tego, jak wysz³a wieczerza. Je¶li mówimy tu o winie, to wina, tak jak i wino, le¿a³a po ka¿dej stronie i ka¿dym zakamarku obozu. Jeszcze raz g³êboki uk³on w stronê organizatorów za zadaszenie wszystkich sto³ów... A ¿e¶my zrobili szwedzki stó³ i siê rozle¼li¶my po obozie.

Niemniej chcia³bym, aby za rok odby³a siê kolejna Legnica. Polubi³em tê imprezê. Za rok mo¿e wszyscy bêdziemy bawiæ siê przy jednym stole smile.gif

Pozdrawiam wszystkie ekipy
Brat Zupa
Salve,

Ja te¿ chcê podziêkowaæ za ¶wietn± imprezê. By³ to mój pierwszy wyjazd i narobili¶cie mi smaku na wiêcej. Nastêpnym razem przyjadê mniej mroczny;)

Ps. Szczególne dziêki Dzikowi, który nie da³ mi zamarzn±æ chocia¿ nie wiem czy to pamiêta ;]
Mo¶ka
Witam!

Ech, pogoda da³a czadu... Przyznam szczerze, ¿e na pocz±tku obawia³am siê, ¿e impreza nie da rady, ale ca³e szczê¶cie moje obawy pozosta³y w sferze obaw, a imprezê zaliczam jak najbardziej do tych udanych.

Fajnie, ¿e wysz³y jakie¶ plebejskie inicjatywy - mówiê o medieval ballu i biciu siê tymi woreczkami. Takie zabawy to co¶ szczególnie fajnego dla pañ, które w zbroi po lasach lataæ szans raczej nie maj±. Mo¿e te¿ jaka¶ mniej nara¿aj±cy na obra¿enia zabawa by siê przyda³a, bo po pi³eczce moja szczêka wygl±da...hmmm..kolorowo ;)

Przyznam, ¿e pi±tkow± imprezê przespa³am, za to sobota by³a super - to ju¿ druga xiii w tym sezonie, gdzie uda³o siê przy ogniu potañczyæ, mam nadziejê, ¿e wejdzie to na sta³e w repertuar imprez.

Tak wiêc dziêkujê orgom niezmiernie, kawa³ dobrej roboty jak na niesprzyjaj±ce warunki. Mam nadziejê, ¿e jednak siê przekonacie do ponownego zorganizowania tej imprezy w przysz³ym roku.
Szybciutko dziêkujê te¿ wszystkim dzielnym panom, którzy walczyli przy wyci±ganiu mojej fury.

Team Lazary+Anuszka - my¶lê, ¿e stworzyli¶my super obozowisko, mo¿e odleg³o¶æ nieco nie sprzyja³a integracji z reszt±, za to my organizowali¶my i bawili¶my siê ¶wietnie. Mam nadziejê, ¿e jeszcze w tym sk³adzie poobozujemy.

Pozdrawiam,
Mosia (lub jak to krzycza³ Kuba: DZIEWCZYNA, DZIEWCZYNA!).

PS1.
D¿izas, czy ca³e OMC musi mieæ taki sam avatar? Czytaj±c ten temat mam niekoñcz±ce siê deja vu...

PS2.
CYTAT(Kapitan_Coen @ 15:38 15.06.2009) *
Podajê linka do ¶ci±gniêcia jednej z naszych partii fotek z imprezy. Jak tylko pojawi± siê kolejne oraz galeria, dam znaæ smile.gif

http://rapidshare.com/files/244710800/part2.rar.html

rapidshare mówi, ¿e jak nie masz konta premium, to mo¿na ¶ci±gn±æ tylko 10 razy, a ten limit zosta³ ju¿ osi±gniêty. Móg³by¶ wrzuciæ to na jaki¶ bardziej przyjazny hosting?
Sulthalion
Dziêkujê!
Impreza by³a niezwyk³a, pogoda mo¿e i popsu³a trochê szyki ale doda³a te¿ du¿o smaku do ca³ej zabawy. Nag³e nawa³nice i przeja¶nienia, piêkny kontrast smile.gif
Fakt, by³y chwile du¿ego spadku morale, i st±d pewnie tez ta dziwna sytuacja z uczt±... ale i tak by³o ¶wietnie. Gra terenowa w mokrym i s³onecznym lesie by³a fantastyczna. D³ugo bêdê wspomina³ uganianie siê za damami. Krzyki i piski :D
Medieval-ball! To by³a jazda. Szacun.
Idea ¶piewów w oryginale siê rozwija. Tutaj równie¿ uk³ony.

Pierwszy raz OMACkiem wyrwali¶my siê tak daleko i dziêki temu poznali¶my du¿o ludzi, z którymi wcze¶niej nie mieli¶my okazji siê bawiæ. Bardzo mi³o by³o was poznaæ. Nie bêdê przytacza³ imion ale gwarantuje, ¿e pamiêtam smile.gif

Gar¶æ zdjêæ z turnieju:
http://picasaweb.google.pl/przemyslaw.milinski/Legnica2009#

Pozdrawiam
Przemek

P.S. Dziêki za grzybow±, by³a przednia.
Yaris
Witamy!

By³a to nasza pierwsza Legnica i by³y¶my naprawdê mile zaskoczone zaanga¿owaniem organizatorów. Niczego nam nie brakowa³o. Jedzenia pod dostatkiem , miejsce naprawdê piêkne i klimatyczne.
Niestety pogoda popsu³a trochê plany przez pierwsze dwa dni. Ale kiedy w sobotê rano Karwat wyszed³ z namiotu wysz³o te¿ s³oneczko smile.gif Dziêki temu uda³o siê rozegraæ grê terenow±, wreszcie impreza na której kobiety te¿ mogê pobiegaæ po lesie(!) i naprawdê wczuæ siê w klimat.

Serdeczne podziêkowania dla Klanu Kowali i Madzi, którzy przygarnêli nas pod swoje skrzyd³a. I wreszcie dla ludzi, którzy byli dla mnie pionem ;) (Od Oli)

Kolejn± rzecz± o której nie mo¿na zapomnieæ to ho³d dla geniuszu architekta latryny!

Pozdrowienia, Ola i Daria z Tarnowa.

Frater Cezar
Salve!

Proponujê za³o¿enie Konfederacji Legnicy 2010. Bêdziemy lobbowaæ za zorganizowaniem kolejnej imprezy i mo¿e spróbujemy pomóc w organizacji?

PS

Mosia! Ka¿dy z nas ma inny awatar, przyjrzyj siê... Micha³ ma jpg, ja mam gif, a Zupa - png :P
Voruta
Witam!

Ja równie¿ chcia³am wszystkim gor±co podziêkowaæ za towarzystwo i wspóln± zabawê.By³ to mój pierwszy wyjazd,który da³ mi wiele zapa³u na przysz³o¶æ.Zdoby³am te¿ sporo nowych do¶wiadczeñ (tak¿e p³ywackich (: ) Mam nadziejê,¿e za rok znowu bêdê mog³a przyjechaæ na Legnicê.

P.S. Dziêkujê ekipie Amora za cierpliwo¶æ okazan± mi w lesie

Pozdrawiam,
Kaczka
Godfryd
Witam ....

No to ja powinienem przeprosiæ za brak cierpliwo¶ci okazanej w lesie i przepraszam ! Pozatym jeszce raz... BO¯E B£OGOS£AW ORGA za ¶wietn± impreze oraz pysznego kurczaczka ^^

Pozdrawiam Toudi
Frater Cezar
Salve!

Zwróæcie tak¿e uwagê na fakt, ¿e ta impreza charakteryzowa³a siê ma³ym ci¶nieniem.

Chcia³bym podziêkowaæ Claymorowi, Grze¶kowi i Adamowi-Seld¿ukowi za otwarte, uczciwe dyskusje na temat "bohurt, a rekonstrukcja" bez owijania w bawe³nê i udawania, ¿e wszystko ok. Uwa¿am, ¿e w porównaniu z dyskusjami na niniejszym forum po Czersku zrobili¶my ogromny postêp! smile.gif

Pozdrawiam
Voruta
CYTAT(Godfryd @ 13:58 16.06.2009) *
No to ja powinienem przeprosiæ za brak cierpliwo¶ci okazanej w lesie i przepraszam !

Rêce i nogi mam ca³e tak¿e nie ma problemu : D
Marcin Chy³a
CYTAT(Frater Cezar @ 13:03 16.06.2009) *
Salve!
Proponujê za³o¿enie Konfederacji Legnicy 2010. Bêdziemy lobbowaæ za zorganizowaniem kolejnej imprezy i mo¿e spróbujemy pomóc w organizacji?

Witajcie!

Dziêkujemy za tak ciep³± ocenê naszej imprezy. Wasze opinie s± najlepszym motywatorem do zorganizowania kolejnej edycji. Nie trzeba zak³adaæ ¿adnej konfederacji ani partii.

Podzielcie siê tak¿e mniej chlubnymi dla nas spostrze¿eniami.
Czekamy na nie tutaj lub na Legnica1241@gmail.com

Pozdrawiamy
Godfryd
Witajcie

Ale i tak przepraszam , bo siê czuje troche g³upio jak tak my¶le ¿e ci tym tasakiem macha³em ko³o nogi xD ale jak ci to nie przeszkadza to super ^^ . A co do samej imprezy to jest jedna rzecz która mi siê nie podoba³a ... Czemu nie mo¿na by zostaæ tam na sta³e ?
Piotr h. Grzyma³a
Zasadziæ cebuli i nie woziæ jej na ka¿d± imprezê ¿eby j± robiæ na pi±tkowe ¶niadanie :D, przyjechaæ tylko i zbieraæ plony :p. Toudi ma racjê :D...jakby¶my tam zostali jeszcze z tydzieñ to Artur zbudowa³by trebuche a potem gród :D, bo malownicza szczotka do mycia pleców, by³a dopiero pocz±tkiem smile.gif
Frater Cezar
Salve!

Dobry pomys³, ale nie zapomnijcie o historycznej rekonstrukcji systemu melioracyjnego...
Voruta
Kto co lubi ,przez moment mia³am pewne obawy ,¿e nie do koñca wiesz co robisz, ale nie zwyk³am siê ³atwo poddawaæ ^^' Natomiast Smoki wynagrodzi³y mi ten lekki psychiczny uszczerbek ogniskiem,gdzie mog³am siê nieco wysuszyæ po rzecznym incydencie oraz mi³ym towarzystwem.Tak czy inaczej bawi³am siê ¶wietnie.
Jimmy
Ja tam bêdê lobbowa³. I basta.

A poza tym - w sumie najwa¿niejsze - gar¶æ fotek z imprezy.
Piotr h. Grzyma³a
Partia zdjêæ z rapida

http://picasaweb.google.pl/przemek.4mm/Legnica2009#

Potem dodam wiêcej smile.gif
Godfryd
CYTAT(Voruta @ 18:08 16.06.2009) *
Kto co lubi ,przez moment mia³am pewne obawy ,¿e nie do koñca wiesz co robisz, ale nie zwyk³am siê ³atwo poddawaæ ^^' Natomiast Smoki wynagrodzi³y mi ten lekki psychiczny uszczerbek ogniskiem,gdzie mog³am siê nieco wysuszyæ po rzecznym incydencie oraz mi³ym towarzystwem.Tak czy inaczej bawi³am siê ¶wietnie.

No co to to nie ! Ja zawsze wiem co robie ! No bo ch³opaki to bardzo porz±dna ekipa i normalna s± jak mnie nie ma ; D
Ysmay
Nale¿ne podziêkowania w moim imieniu z³o¿y³a ju¿ Ola, ale ja ze swojej strony chcia³am jeszcze podziêkowaæ ozdobie naszego obozu:
Fakiszo , nasza perska ksiê¿niczko nigdy Ciê nie zapomnê bigsmile2.gif

Pozdrawiam
Daria z Tarnowa
Mo¶ka
No, Claymor, £ukasz XIII, dawaæ fotki!Ja wiem, ¿e pstrykali¶cie, wiêc teraz nie uciekaæ od odpowiedzialno¶ci!
Frater Cezar
¦miali¶my siê, ¿e na zdjêciach bêd± zaznaczone i powiêkszone w czerwonych kó³kach przypadki mroku :P Ale chyba powinno byæ dobrze.
Mo¶ka
Nieee... ultra¶ni ludzie robi± zdjêcia tak, ¿eby mroku widaæ nie by³o, a nie ¿eby go eksponowaæ...

No panowie, dajecie te foty!
claymor
Ju¿ daje ju¿ daje :P http://chomikuj.pl/Claymor/Legnica+2009 aparaty cyfrowe to przekleñstwo spróbujcie potem przejrzeæ 400 zdjêæ a ponad 100 obrobiæ w PS ... masakra
Mo¶ka
claymor, podziwiam tw± waleczno¶æ :P jeah, super foty z medieval balla smile.gif
claymor
Przypominam o konkursie :P http://www.freha.pl/index.php?showtopic=19340 Zg³aszaæ wasze fotki smile.gif
Robert Peregrinum Villa
Zdjêcia £ukasza XIII Legnica 2009
Joanna
Witam smile.gif

Piszê! Trochê pó¼no, ale lepiej ni¿ pó¼niej szczerba.gif .
Mimo kaprysów pogody, b³ota, i non stop mokrych butów i sukien wszystkie 3 dziewczyny z Bia³egostoku bawi³y siê ¶wietnie bigsmile2.gif . Miejscówka by³a urocza, choæ trzeba by³o uwa¿aæ na pu³apki b³otne, aczkolwiek takiej maseczki b³otnej dla stóp jeszcze nie mia³am :D hehehe fajnie by³o pó³ dnia biegaæ na boso po tym miejscami bagienku.
Gry i zabawy przednie - setnie ¿e¶my siê ubawi³y opieraj±c siê brutalnym knechtom si³± prowadz±cym nas do obozu. Ksiê¿niczki Brunhilda von Grossenbusen, Aurora von Einegaukentruskawken i Tania z Grzybogrodu pozdrawiaj± usmieszek_02.gif . Wiêcej takich pomys³ów na imprezach!!

Kibel by³ te¿ wypa¶ny - jeszcze takiego fajnego na ¿adnej imprezie nie widzia³am, toi-toie siê nawet nie umywaj± do tego mi³ego i przewiewnego przybytku :D .

Ogólnie dziêki wszystkim za wy¶mienite towarzystwo, a zw³aszcza za wspólne ¶piewanie i taniec :D . Powsta³y na turnieju nasz nowy pseudonim artystyczny pewnie zostanie z nami na d³u¿ej.

Zespó³ "Puszka Pandory" w sk³adzie Sieczka Miazga i Masakra serdecznie pozdrawia :D

ps. nied³ugo i nasze zdjêcia smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.