CYTAT(Przemko z Landsberga @ 10:24 20.09.2013)
Dziêkuje osob± , które w jakim stopniu rozumiej± co robimy i dziêkuje osob± które " równaj± nas z b³otem" , gdy¿ ¿yje wed³ug zasady co nie zabije nas to nas wzmocni. Szczerze trenuj±æ w niesprzyjaj±cych warunikach pokonujemy nie tylko si³e mie¶ni ale i si³e woli, któr± to nie raz decyduje o wyniku walki. Co do sali, uda³o siê nam bezp³atnie wynajaæ sale w ramach wspo³pracy z Miejskim Centrum Kultury i jest mo¿liwo¶æ tylko 4 treningów w miesi±cu, a nie staæ nas za godzinê wynajem p³aciæ 300 z³... wszka ka¿dy wie i¿ wszystko na wszystko wydajemy w³a¶ne cie¿ko zarabione pieni±dze. Co do treningów w parku to trenujemy w ma³o inwazyjnym miejscu ( kiedy¶ by³a tam fonntana a zosta³o po niej tylko wielkie betonowe ko³o ) którê nadaje siê na roli ubitej ziemi. Spotykamy siê na pewno z wieksz± sympati± ludzi, ni¿ z krytyk± niektórych osób na tym forum. Co do chor±gwi to w³a¶nej nie ma... wywiesza³em j± w formie metafory... i rycerzem nie jestem wszak jest z 5 punktów które nie spe³niam ( nie je¿dze konno, nie by³em pasowany na rycerza, nie mam w³asnej chor±gwi, s³u¿by, nie mam inwentarza, ktory uprawnia³ by mnie do bycia rycerzem wszak miecz to nie wszystko ) i choæ moja Kompania odtwarza piechotê to tak jako¶ bardziej ci±gnie mnie ku rycerzowi. Przykor mi tylko siê s³ucha i¿ przynoszê hanbê tak zacnemy stanu ludzkiego serca i ducha , gdy¿ nie przebieram siê dopiero na sali i tak dalej jak niektórzy pisali w postach. Uwa¿am i¿ ka¿dy ma prawo robiæ to co kocha i ka¿dy ma w³asny sposób na drogê w ¿yciu , jednak rozumiem i¿ s± ludzie którzy za bardzo nie toleruj± my¶lenia innych ju¿ sami maj±. Co do opuszczania turniejów bo pada deszcz.. w szoku jestem jak to przeczyta³em ... pozostawie to bez komentarza...
A powinno byæ tak:
Dziêkuj
ê osob
om, które w jakim
¶ stopniu rozumiej± co robimy i dziêkuj
ê osob
om, które " równaj± nas z b³otem" , gdy¿ ¿yj
ê wed³ug zasady
: co nie zabije nas to nas wzmocni. Szczerze
: trenuj±
c w niesprzyjaj±cych warun
ikach pokonujemy nie tylko si³
ê mi
ê¶ni ale i si³
ê woli, któr
a to
nieraz decyduje o wyniku walki. Co do sali, uda³o siê nam bezp³atnie wynaj
±æ sal
ê w ramach wsp
ó³pracy z Miejskim Centrum Kultury i jest mo¿liwo¶æ tylko 4 treningów w miesi±cu, a nie staæ nas za godzinê wynaj
mu p³aciæ 300 z³... wsz
ak ka¿dy wie i¿
wszystko na wszystko wydajemy w³a
sne ci
ê¿ko zar
obione pieni±dze. Co do treningów w parku to trenujemy w ma³o inwazyjnym miejscu ( kiedy¶ by³a tam fonntana a zosta³o po niej tylko wielkie betonowe ko³o )
, któr
e nadaje siê
do roli ubitej ziemi. Spotykamy siê na pewno z wi
êksz± sympati± ludzi, ni¿ z krytyk± niektórych osób na tym forum. Co do chor±gwi to w³a¶nej nie ma
m... wywiesza³em j± w formie metafory... i rycerzem nie jestem wszak jest z 5 punktów któr
ych nie spe³niam ( nie je¿dz
ê konno, nie by³em pasowany na rycerza, nie mam w³asnej chor±gwi, s³u¿by, nie mam inwentarza, kt
óry uprawnia³ by mnie do bycia rycerzem
, wszak miecz to nie wszystko ) i choæ moja Kompania odtwarza piechotê to tak jako¶ bardziej ci±gnie mnie ku rycerzowi. Przyk
ro mi tylko siê s³ucha i¿ przynoszê ha
ñbê tak zacnem
u stan
owi ludzkiego serca i ducha , gdy¿ nie przebieram siê dopiero na sali i tak dalej jak niektórzy pisali w postach. Uwa¿am i¿ ka¿dy ma prawo robiæ to co kocha i ka¿dy ma w³asny sposób na drogê w ¿yciu , jednak rozumiem i¿ s± ludzie którzy za bardzo nie toleruj± my¶lenia innych
ju¿ sami maj± (?). Co do opuszczania turniejów bo pada deszcz.. w szoku jestem jak to przeczyta³em ... pozostawi
ê to bez komentarza...
Przemku... proszê, u¿ywaj automatycznego zecera/s³ownika... pozdrawiam!
A./V.