we¼ tu b±d¼ m±dry i podziêkuj za tak± imprezê tak ¿eby nikt siê nie poczu³ pominiêty..
no dobra, zaczynam.
Wielkie S³oñce! Arturze nasz drogi! Dowódco mój zacny! Ty me... hehe, no wystarczy
Nie wiem jak Ty to robisz ¿e co roku jest cudownie. Ba! Z roku na rok jest coraz lepiej!
Zaczynam siê naprawdê baæ, co bêdzie sie dzia³o za rok.. je¶li ma byæ jeszcze lepiej to mo¿e przyjedziemy na Piaseczno ju¿ w poniedzia³ek i bêdziemy przez tydzieñ obozowaæ w parku?
Oczywi¶cie chwa³a ca³emu Eodem, ¿eñskim i mêskim. za wasz± pracê, towarzystwo i.. macanie po pupach (ci...)
A ca³ej reszcie - dziêki za niesamowite imprezy (zw³aszcza t± z piatku na sobotê). Mam nadziejê ¿e Kuba ju¿ co roku bêdzie wpadaæ na Piaseczno krêciæ t± imprê
Wszystkim uczestnikom bojówek za ¶wietn± zabawê. Tu chylê czo³a przed Szymonem - patrz±c na Ciebie nie mogê siê doczekaæ dnia, w którym pó³torak wygra jaki¶ turniej bojowy.
Co oprócz bojówki? -Bohurcik
Maæku, dziêkujê ¿e przekona³e¶ Brzychcego do niewinno¶ci mojego poleaxa:) mo¿e znajd± siê osoby które bêd± próbowaæ j± podwa¿aæ, ale nie nale¿y takich osób s³uchaæ
Starcia by³y przepiêkne, w ka¿dym inna taktyka obu dru¿yn, w ka¿dym zero kontuzji, iskry w oczach i u¶miechy od ucha do ucha. Nie mogê siê doczekaæ na filmiki. Dziêki wszystkim za t± zabawê! Mazowsze gór±!
I tak móg³bym rozbijaæ ten turniej na czynniki pierwsze chwal±c wszystkich i wszystko - bo nie by³o ¿adnego punktu który by³ s³aby. Sorki, nic na to nie poradzê
wiêc spodziewajcie siê mnie za rok - pojawiê siê choæby po to, ¿eby doj¶æ do naturalnej równowagi i mieæ znów parzyst± ilo¶æ jaj
bo na razie czujê siê tak trochê nieswojo.....
Jeszcze raz! Jak wysoko ¶wieci S³oñce!?!
No!