Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej w Piasecznie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2008
Stron: 1, 2, 3
Piotr Koc
S³owa uznania za mi³± imprezê. Ka¿da z konkurencji profesjonalnie przygotowana. Podziêkowania dla wszystkich uczestników bohurtu.

Tutaj zamieszczam fina³ow± walkê z bojówki - t± walkê powinno siê ogl±daæ jako instruktarzow±
http://www.youtube.com/watch?v=_NKfDTTZETE
maska
CYTAT
By³o Bosko,

Serdeczne dziêki dla organizatorów i wszystkich którzy przyczynili sie do ¶wietnego klimatu.

Do kogo mogê wys³aæ fotki co by je gdzie¶ wstawi³ bo ja nie umiem?

Ja sie mogê z tob± umówiæ na odbiór osobisty :>

Turniej jak zawsze spe³ni³ moje oczekiwania w 1000%. nie pomyli³em siê:>

Pixel, dziêkuje. ty juz wiesz za co :>

wielkie dziêki, za mi³e chwile przy ognisku :> ju¿ dawno nie bawi³em sie tak dobrze szczerba.gif

Gratuluje zwyciêzc± ch³opaki naprawde pokazali klasê.

ta impreza jest niesamowita i jej klimat jest niepowtarzalny :>

ET potrafi± stworzyæ zar±bisty turniej w ¶rodku parku miejskiego co jest naprawde niesamowitym wyczynem.

Artur dziêkuje za to ¿e mogli¶my przyjechaæ. Obiecuje ¿e za rok zobaczysz mnie jak walcze w bojówce.

RAVA Piotr
Witam Serdecznie

Rava Dziêkuje za zaproszenie i ¶wietn± zabawê.

Chwa³a, Chwa³a, Chwa³a naszemu Promykowi Arturowi i S³onecznej Sylwi:
(która w Niedzielê sprz±ta³a sama w promieniach porannego s³oñca smile.gif

Pozdrawiamy Serdecznie

Piotr, S³awek i Jacko z Zacisza
Mo¶ka
No po latach zdo³a³am przebyæ te 20 km i dojechaæ na Piaseczno :D Szybko przekona³am siê, ¿e nie chwalono tego turnieju bez powodu - uda³o mi siê byæ tylko przez chwilê, a ju¿ czujê siê w Piasecznie zakochana.
Obiecywa³am, ¿e pojawiê siê w niedzielê, ale zepsute hamulce w samochodzie to chyba wystarczaj±ce usprawiedliwienie nieobecno¶ci...
Je¿eli nie uda mi siê byæ w przysz³ym roku od pocz±tku do koñca, to popadnê w depresjê.

Gratulujê organizatorom - turniej w parku z takim klimatem to na prawdê sztuka.
No i jedzonko...Jako wegetarianka w Ruchu Rycerskim prawie nigdzie dot±d nie mia³am ³atwego ¿ycia. A tu proszê, taka wy¿erka i to ju¿ pierwszej nocy. Nie mog³am uwierzyæ.

No i dziêki wszystkim za ¶wietn± zabawê :D

Pozdrawiam,
Zosia Mosi± zwana.
lewan
CYTAT(Musza @ 09:26 23.06.2008) *
By³o Bosko,

Serdeczne dziêki dla organizatorów i wszystkich którzy przyczynili sie do ¶wietnego klimatu.

clap.gif

Do kogo mogê wys³aæ fotki co by je gdzie¶ wstawi³ bo ja nie umiem?smile.gif

Turniej naprawdê bardzo sympatyczny, dziêki wszystkim przyby³ym i organizatorom oczywi¶cie.
Odno¶nie zdjêæ, to przyjmê w ka¿dej ilo¶ci. Proszê pisaæ na pri, a napewno umieszczê na jakim¶ url'u tongue.gif
rutek
ja tam w piasodolku u siebie ale i tak wielkie jo za takom bbibke
Freya
W Piasecznie jak zawsze by³o cudownie. Dziêkujê wszystkim za ¶wietn±, wspóln± zabawê, a organizatorom dodatkowo za serce, które w³o¿yli w przygotowania i ciep³± wodê pod prysznicami:P

Pozdrawiam w imieniu ca³ej Kompanii Jab³ka i Ró¿y ¶w. Doroty

P.S Nie ponosimy odpowiedzialno¶ci za efekty uboczne zwi±zane ze spo¿yciem jab³ka ¶w. Doroty. W razie wzdêæ i niestrawno¶ci prosimy o natychmiastowy kontakt z lekarzem: szczerba.gif
Michal
karramba... szkoda ¿e do Was nie dojechali¶my w tym roku... trza przyoszczêdziæ wiêcej na sezon bo siê bêdzie w brodê plu³o icon_sad.gif
Siuks
W moim profilu macie tu sporo walk z bojówki http://pl.youtube.com/user/siuks123

Pozdrawiam i ¿ycze mi³ego ogl±dania. smile.gif

btw, kto¶ nagrywa³ bohurt?
Czubek
Z tego co mi sie zdawa³o Karvi chyba nagrywa³ bohurt. A przynajmniej trzyma³ kamere w rece, moze tylko szpanowa³ ;P Wiem, ze robi³ fotencje. Ogólnie do¶æ prawdopodobna sprawa, bo jeden z jego ludzi bra³ udzia³.

A tak btw. czy gitarzysta móg³by mi na maila podrzuciæ ten ¶piewnik? Dogra³bym co¶ do tego i by³oby wiecej harmonijki...
£ukasz P³aza
Nooo niesamowity turniej.

Dziêki wszystkim, impreza modelowa. osobno uk³ony dla Sylwii walcz±cej ze stajni± augiasza zostawian± rano przy ogniu.

Klimat nieziemski, nocne wycie do ksiê¿yca niesamowite (Kuba to majster od robienia klimatu na imprezach - widzicie, nie tylko buhurty w tym Reihlu tongue.gif )

Czekam z niecierpliwo¶ci± na wszelkie filmiki, zw³aszcza z buhurtu.
Gratulacje Mazowszu - ¶wietna z was ekipa, ani s³owa. Osobne pok³ony dla Huberta jako dowódcy, jeste¶ pierwszym od d³ugiego ju¿ czasu, który mnie pokona³ w tych szachach. Chylê czo³a clap.gif

Proponuje wybory najciekawszego symbolu Piaseczna - co wy na to??
Jak dla mnie w tym roku wygrywa uwaga uwaga...:

- Szalony Xsi±¿e z Bajki i jego piêkna Esmeralda!! Czy¿ nie byli uroczy tongue.gif

P.S. Xsi±¿êca, smocza mo¿e by tak jaki¶ pokaz u³o¿yæ wspólny - konni vs piesi.Wygl±da³o to do¶æ efektownie i bawi³em siê przednio!

P.S.S. Osobny minus dla Waska tongue.gif który mia³ byæ naszym buhurtowym ASSEM (ach te opowie¶ci o jego dzikiej furii, o walce na dwa pó³toraki naraz...) a tutaj co. No i przegrali¶my

P.S.S.S. ale nic straconego, podobno w przysz³ym roku furiê w walce poka¿e mistrz Xsiêcia z Bajki czyli Gwyn! Czy ju¿ widzicie twe fruwaj±ce w powietrzu koñczyny, tê niczym nie hamowan±, traktatow± agresjê!! tongue.gif icon_mrgreen.gif
Wasek
ja równie¿ dziêkujê za chwile - co prawda krótkie na turnieju w Piasecznie. ( najd³u¿ej na nim zabawi³em jak przyjecha³em jako turysta ).
P³azik ASA mamy tylko jednego !!!!!!!!!!!

A co do ustawiania konni ia walcz±cy to bêdzie mo¿liwo¶æ na UNIEJOWIE i na Rabsztynie a pó¼niej na grunwie.
Konie na Grunwaldzie s± od czwartku wiêc mo¿na wiele opcji potrenowaæ.

Pozdrawiam
Wasek
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Wielkie dziêki za przemi³y turniej, nawet w czym¶ wystartowa³em, by wy³adowaæ nieco czystej, traktatowej agresji w furiackim szale rzucania w³óczni± w siano.

Bawili¶my siê znakomicie, mi³o by³o spotkaæ dawno nie widzianych znajomych smile.gif

Moja Narzeczona poczyni³a nieco fotek, które po lekkiej obróbce znajduj± sê tutaj:

http://picasaweb.google.com/Gwynowie/Piase...urniejOZOteJajo

Proszê zwróciæ uwagê na X z B.

Pozdrawiam
Gwyn
Hub
we¼ tu b±d¼ m±dry i podziêkuj za tak± imprezê tak ¿eby nikt siê nie poczu³ pominiêty..
no dobra, zaczynam.

Wielkie S³oñce! Arturze nasz drogi! Dowódco mój zacny! Ty me... hehe, no wystarczy smile.gif
Nie wiem jak Ty to robisz ¿e co roku jest cudownie. Ba! Z roku na rok jest coraz lepiej!
Zaczynam siê naprawdê baæ, co bêdzie sie dzia³o za rok.. je¶li ma byæ jeszcze lepiej to mo¿e przyjedziemy na Piaseczno ju¿ w poniedzia³ek i bêdziemy przez tydzieñ obozowaæ w parku? tongue.gif

Oczywi¶cie chwa³a ca³emu Eodem, ¿eñskim i mêskim. za wasz± pracê, towarzystwo i.. macanie po pupach (ci...)

A ca³ej reszcie - dziêki za niesamowite imprezy (zw³aszcza t± z piatku na sobotê). Mam nadziejê ¿e Kuba ju¿ co roku bêdzie wpadaæ na Piaseczno krêciæ t± imprê smile.gif Wszystkim uczestnikom bojówek za ¶wietn± zabawê. Tu chylê czo³a przed Szymonem - patrz±c na Ciebie nie mogê siê doczekaæ dnia, w którym pó³torak wygra jaki¶ turniej bojowy.
Co oprócz bojówki? -Bohurcik devil.gif Maæku, dziêkujê ¿e przekona³e¶ Brzychcego do niewinno¶ci mojego poleaxa:) mo¿e znajd± siê osoby które bêd± próbowaæ j± podwa¿aæ, ale nie nale¿y takich osób s³uchaæ smile.gif
Starcia by³y przepiêkne, w ka¿dym inna taktyka obu dru¿yn, w ka¿dym zero kontuzji, iskry w oczach i u¶miechy od ucha do ucha. Nie mogê siê doczekaæ na filmiki. Dziêki wszystkim za t± zabawê! Mazowsze gór±! szczerba.gif

I tak móg³bym rozbijaæ ten turniej na czynniki pierwsze chwal±c wszystkich i wszystko - bo nie by³o ¿adnego punktu który by³ s³aby. Sorki, nic na to nie poradzê smile.gif wiêc spodziewajcie siê mnie za rok - pojawiê siê choæby po to, ¿eby doj¶æ do naturalnej równowagi i mieæ znów parzyst± ilo¶æ jaj bigsmile2.gif bo na razie czujê siê tak trochê nieswojo..... tongue.gif

Jeszcze raz! Jak wysoko ¶wieci S³oñce!?!

No! bigsmile2.gif
Hub
CYTAT(Czubek @ 22:58 23.06.2008) *
A tak btw. czy gitarzysta móg³by mi na maila podrzuciæ ten ¶piewnik? Dogra³bym co¶ do tego i by³oby wiecej harmonijki...

wprawdzie gitarzyst± nie jestem, ale wiem co gdzie jest w necie smile.gif http://www.ordugh.org/imprezy_minione,2007.html

pozdro!
Szymon Piotr
Witam!

Nie mam porówniania, bo na Jaju by³em pierwszy raz (dziêkujê S³oneczku za zaproszenie), ale by³o naprawdê przednio. Nie przewiduje w przysz³ym roku ¿adnych dolegliwo¶ci i koniecznie siê stawiam do bojówki i zapasów.

Osobno dziêkujê Sylwi i Waskez za powiêkszenie obozu dla naszego me³ego namiotu.

Wpisujemy sobie Piaseczno do sta³ego kalendarza i za rok pojawiamy siê na czas i w wiêkszym sk³adzie.

Pozdrowienia dla kandydatów do drugiego miejsca we w³óczni.

Tak wysoko! Tak wysoko! Tak wysoko!

Pozdrawiam
Matheose
Piêkne podziêkowania dla organizatorów, wspania³y turniej!
Pogoda dopisa³a, atmosfera równie¿, zw³aszcza po bohorcie siê o¿ywi³o.
Obozowisko powinno byæ jednak nieco wiêksze, ciasno by³o trochê ;)
Pozdrawiam wszystkich uczestników, zw³aszcza moich przeciwników z minutówki smile.gif
ZaP
poprawiony link do galerii z pokazów sokolniczych
http://www.drapole.pl/galeria/2008_06_22_piaseczno_pokazy

Pozdrawiam
ZaP
RAVA Piotr
Ponownie serdecznie witam wszytkich:)
i My dorzucamy nasz link zdjêæ naszego skryby Jacko z Zacisza

zdjêcia z RAVY
http://www.rycerze.eu/galeria/13/
Lipek
Wileki ¿al wylewa siê z serca mego .. Niesdtety szkoda ¿e Bractwo Rycerskie Komturii Grudzi±dzkiej z kilku przyczyn nie pojawi³o siê na tak zacnym turnieju...

Pozdrawiam !
Milka
A to zdjêcia od Wolnej Kompanii Piechoty Lekkiej :
http://picasaweb.google.pl/emiliatomicka/Piaseczno08

Impreza ¶wietna, niech ¿a³uje kto nie by³ . tongue.gif
lemil
Brzart nie wiem jak to robicie z ca³ym ET, ale impreza z roku na rok coraz lepsza.
Chwa³a wam na wieki!!!!!!!!
Podziêkowania dla ludków z którymi mog³em siê spotkaæ i pobawiæ podczas mojego krótkiego pobytu

P.S. Najwiêksze BRAWA I PODZIÊKOWANIA dla mamy Artura która przygotowa³a nam tak± pyszn± i wy¶mienit± ucztê.

Pozdrawiam EMil

P.P.S a tu parê zdjêæ i jakie¶ filmiki, z czasem bêd± dodawane nowe ;]

http://picasaweb.google.com/lemil86/Turnie...cznie2122062008
Kopernik
CYTAT(Kopernik @ 11:16 08.05.2008) *
W tym roku mam nadziejê bawiæ sie jeszcze lepiej ni¿ rok temu, wygraæ choæ jedna walkê w eliminacjach bojowego, oraz ustrzeliæ z³ote jajo w ³uczniczym, rok temu zaj±³em nieszczê¶liwe II miejsce i wróci³em bez trofeum angsad.gif(

Plan minimum wykonany - wygrana jedna walka w bojówce walka.gif
Przy okazji dziêki wielkie dla orgów za do¶æ du¿y wybieg dla walcz±cych, mo¿na sobie by³o pohasaæ z pó³torakiem. Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich pó³torakowców. W ogóle to serdeczne pozdrowienia dla ca³ej ekipy z Piaseczna na czele z Arturem, prywatnie stwierdzam, ¿e jest to jeden z najlepszych turniejów. ¯are³ka w sam raz, biesiada przednia. Przepraszamy za nieopró¿nienie obu beczu³ek, mimo d³ugiej i zaciêtej walki zosta³em powalony. Mimo braku zamczyska, atmosfera w parku super. Nie ma to jak wspólne darcie mordy - czyt. ¶piewanie przy ognichu - uk³ony dla Kuby. Dziêkujê wszystkim moim przeciwnikom w minutówce, punktówce i inscenizacyji. BRMi£ZM dziêkuje za wszystko, to by³ nasz drugi turniej w Piasecznie i powiem szczerze minusów brak. Je¶li Bóg da za rok pojawimy siê z pewno¶ci±.

P.S. Anno zwana An - w Toruniu corocznie w maju bodaj¿e jest organizowany terenowy turniej ³uczniczy, tam strzela siê w trzech kategoriach: panie, panowie i juniorzy. Strój historyczny nie-wymagany, ale spotyknay. Mo¿na siê zmierzyæ z najlepszymi ³ucznikami tradycyjnymi w Polsce. Polecam
Rayla Scarlett
CYTAT(£ukasz P³aza @ 00:04 24.06.2008) *
Proponuje wybory najciekawszego symbolu Piaseczna - co wy na to??
Jak dla mnie w tym roku wygrywa uwaga uwaga...:

- Szalony Xsi±¿e z Bajki i jego piêkna Esmeralda!! Czy¿ nie byli uroczy tongue.gif

smile.gif Hehe, oj P³azik, P³azik ;) Dziêkujê w imieniu swoim i Szymona za takie wyró¿nienie smile.gif "Disney by³by dumny" :D Gratulacje za zdobycie drugiego miejsca w punktówce! smile.gif

By³o przesympatycznie, wielkie podziêkowania dla Organizatorów!

Joanna zwana Rayl± ("Esmerald±") smile.gif
rafalzgrudnia
By³o wspaniale, wielkie dziêki dla organizatorów.
£uczniczy zorganizowany fachowo, mi³o siê strzela³o szczególnie do owcy moro.gif
I trochê zdjêæ mojej Ani
Piaseczno 2008
lewa
dziêki
oby tak dalej
pozdrawiam
Borschwitz
jak zawsze wysoka klasa turnieju. Mimo moich wad konstrukcyjnych zdecydowa³em siê na przyjazd i wolnym krokiem choæ w ³uczniczym wystartowaæ , jeszcze raz dziêki i do zobaczenia za rok smile.gif
Nivelis
Piaseczno go¶cinne i wspania³e jak zawsze. clap.gif
Dziêki za wszystko i pozdrowienia dla spracowanych orgów i wszystkich wspó³uczestników!!!
blinkie.gif

To, ¿e turniej by³ niez³y potwierdza warszawskie wydanie 'Faktu':

Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik

Poniewa¿ w tym roku z powodu kontuzji mog³em rzucaæ tylko w³óczni± to porobi³em trochê zdjêæ (wyj¶ciowo prawie 500), a oto one:

Piaseczno 2008 by Niv
Filippo
Wielkie dziêki Ma³emu Wielkiemu S³oñcu za ¶wietn± zabawê szczerba.gif Dopisa³o wszystko nawet pogoda która w zesz³ym roku utrudnia³a zabawê.

Pozdrawiam wszystkich orgów i uczestników! clap.gif

P.S. Czy kto¶ móg³by mo¿e przepisaæ tutaj ten wspania³y jak siê zdaje artyku³ z Faktu? Chêtnie siê po¶miejê bigsmile2.gif
Callista
Dziêki za kolejny wspania³y turniej smile.gif To mój ju¿ 7 turniej ( licz±c zerowy) i jak zwykle ¶wietnie siê bawi³am. Podziêkowania dla Eodem za ¶wietn± robotê clap.gif a dla uczestników za zabawê i ¶piewy przy "klimatycznym" ognisku smile.gif

ps. Niv zdjêcia s± w po³owie mojego autorstwa :P
ua
ten artyku³ to fotomanta¿ icon_mrgreen.gif
lemil
A juz siê przestraszy³em. Wszytko mo¿na mi powiedzieæ ale na tym zdjêciu by³em trze¼wy jak nigdy, nie wiem jak Hubart, ¿e o Wojnarku nie wspomnê tongue.gif
Mateusz z Grójca
ejj a na zdjêciach Darka widaæ jak Maska dosta³ od Piksela w eee "maskê" smile.gif

³adne - mi siê bardzo podobaj± smile.gif
Anna zwana An
Turniej, który zapada w pamiêci.
Wszystko tu by³o dopracowane: organizacja, miejsce i przebieg turnieju. Nawet pogoda by³a idealna.
Jako ze dane mi by³o uczestniczyæ w turnieju ³uczniczym chcia³am pochwaliæ pomys³odawców i wykonawców tych pomys³ów w turnieju ³uczniczym, poziom trudno¶ci i pomys³owo¶ci zrobi³ na mnie wra¿enie. Przygotowanie tych wszystkich gad¿etów wymaga³o czasu i fantazji, ale za to jaki efekt...
Uczestniczy³am ju¿ w niejednym turnieju, ale tu organizatorzy po prostu mnie zaskoczyli. Mile bêdê wspominac ten turniej.
Kopernik, dziêki za radê mimo ze nieco spó¼nion±, bo ju¿ dawno nawi±za³am kontakty i uczestniczê w otwartych turniejach ³uczniczych organizowanych przez ¦redzki Weles ze ¦rody Wlkp oraz Dzikie Rosomaki ze ¦l±ska. Pod wzglêdem uczestnictwa kobiet w turniejach turnieje otwarte s± bardziej "przyjazne" ni¿ turnieje ³ucznicze rycerskie.

A mo¿e by tak ustaliæ punktacje za wygrane miejsce w turnieju ³uczniczym, ustaliæ listê turniejów na których bêdziemy punktowaæ zajête miejsce i zrobiæ co¶ na wzór Ligi ³uczniczej? Piaseczno mo¿e byæ na pocz±tek. Proponujê punktowaæ od 1 do 10 miejsca, z dodatkowymi punktami za miejsce I.
Liczê ¿e ³ucznicy siê wypowiedz±, co o tym pomy¶le my¶l±. Je¶li gdziekolwiek taki pomys³ by³ ju¿ poruszany ( na innym temacie) poprosze o namiary, bo jak na razie z czym¶ takim siê nie spotkalam
lemil
Kolejne zdjêcia dosz³y.

http://picasaweb.google.com/lemil86/Turnie...cznie2122062008

Mam jeszcze filmiki z Bohurtu i bitwy, ale nie mam jak ich wrzuciæ na neta, kombinuje z youtubem, ale co¶ ciê¿ko idzie. Jak dam rade to ode¶le od razu linka.

Nivelis ja ci dam robiæ mi zdjêcia jak siê przebieram bum.gif
Mateusz z Grójca
no bohurt wygl±da zajebi¶cie.. smile.gif
ale to chyba nie wszystkie starcia... face4.gif
Siuks
Pierwsze starcie jest w¶ród zdjêæ, wystarczy poszukaæ ;)

http://picasaweb.google.com/lemil86/Turnie...582365569693330 to jest 1 starcie w³a¶nie o ile sie nie mylê..
Barbra
ok, odespa³am smile.gif a zatem zamieszczam zdjêcia smile.gif

http://picasaweb.google.pl/continenca/Piaseczno20220608

¿yczê mi³ego ogl±dania smile.gif
stary ³ucznik
CYTAT(Anna zwana An @ 22:53 26.06.2008) *
Turniej, który zapada w pamiêci.
Wszystko tu by³o dopracowane: organizacja, miejsce i przebieg turnieju. Nawet pogoda by³a idealna.
Jako ze dane mi by³o uczestniczyæ w turnieju ³uczniczym chcia³am pochwaliæ pomys³odawców i wykonawców tych pomys³ów w turnieju ³uczniczym, poziom trudno¶ci i pomys³owo¶ci zrobi³ na mnie wra¿enie. Przygotowanie tych wszystkich gad¿etów wymaga³o czasu i fantazji, ale za to jaki efekt...
Uczestniczy³am ju¿ w niejednym turnieju, ale tu organizatorzy po prostu mnie zaskoczyli. Mile bêdê wspominac ten turniej.
Kopernik, dziêki za radê mimo ze nieco spó¼nion±, bo ju¿ dawno nawi±za³am kontakty i uczestniczê w otwartych turniejach ³uczniczych organizowanych przez ¦redzki Weles ze ¦rody Wlkp oraz Dzikie Rosomaki ze ¦l±ska. Pod wzglêdem uczestnictwa kobiet w turniejach turnieje otwarte s± bardziej "przyjazne" ni¿ turnieje ³ucznicze rycerskie.

A mo¿e by tak ustaliæ punktacje za wygrane miejsce w turnieju ³uczniczym, ustaliæ listê turniejów na których bêdziemy punktowaæ zajête miejsce i zrobiæ co¶ na wzór Ligi ³uczniczej? Piaseczno mo¿e byæ na pocz±tek. Proponujê punktowaæ od 1 do 10 miejsca, z dodatkowymi punktami za miejsce I.
Liczê ¿e ³ucznicy siê wypowiedz±, co o tym pomy¶le my¶l±. Je¶li gdziekolwiek taki pomys³ by³ ju¿ poruszany ( na innym temacie) poprosze o namiary, bo jak na razie z czym¶ takim siê nie spotkalam

Dorian
Naprawdê mi³o siê czyta opinie o turnieju ³uczniczym, jest to dla nas mobilizuj±ce. Mogê zdradziæ, ¿e na nastêpny turniej naszykujemy jeszcze bardziej zaskakuj±cy cel ni¿ dzika owca bigsmile2.gif . Tak jak i w poprzednim roku, chcieli¶my siê zapytaæ, czy co¶ powinni¶my poprawiæ?

PS: tutaj s± linki do bohurtu oraz ... sami zobaczycie
http://youtube.com/watch?v=xS16DFVzJx0
http://youtube.com/watch?v=WWVAOK1xT6I
mirmoth
Lepiej pó¼no ni¿ wcale:

http://picasaweb.google.com/Verbena81/Pias...ejOZOteJajo2008

Pozdrawienia
nichiren
Kilka zdjêæ z turnieju. Zapraszam.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.