S³awa!
Nie trzymam d³u¿ej w niepewno¶ci. Ogarnianie siê na studiach zajê³o mi wiêcej czasu ni¿ przewidywa³em, na dodatek moja praca magisterska okaza³a siê na tyle dobra, ¿e s± spore szanse na to i¿ uka¿e siê pod szyldem uniwerku za ministerialne pieni±dze. Obecnie jestem w³a¶nie na etapie domykania tego wszystkiego formalnie, oczekiwania na dyplom i w najbli¿szym czasie równie¿ szukania roboty. Trochê niezale¿nie ode mnie to co planowa³em mieæ skoñczone ju¿ we wrzesniu przeskoczy³o mi zatem na pa¼dziernik i w³a¶nie pocz±tek listopada. Dlatego z przykro¶ci± musze z tej wyprawy zrezygnowaæ. Mam tylko nadziejê, ¿e siê spotkamy na grudniowym Wolinie.
¯yczê udanej wyprawy i ciekawej pogody
P.S.
Sw± nieobecno¶æ i brak do¶wiadczenia w zimowym bojowym wêdrowaniu postaram siê nadrobiæ jeszcze tej zimy. Planujê zorganizowanie jakowej¶ wyprawy po Kampinosie. Trasa ju¿ jest (zwyczajowo ma ok 50 km i w ca³o¶ci biegnie przez Puszcze Kampinosk± w tym wiele ¶cis³ych rezerwatów wiêc powinna byæ malownicza i ciekawa), termin jeno na obecn± chwilê stanowi zagadkê. Gdy tylko wiedzieæ bêdê co i jak powieszê odpowiednie og³oszenie na ten temat
Pozdrawiam
Fiolnir